şöyle becerikli bir annem yok yaa, dikiş dikenlere çok özeniyorum ben zira piyasada inanılmaz ucuz ve güzel kumaşlar var, renk renk maksi etekler diksem, tunikler diksem ahhh ahh
Ohooo doktorcummm,, atı alan üsküdarı geçmişş, parayı veren düdüğü çalmış,,sen halen kardeş kardeş uyuyor san onlarııı
Ne geliyor aklına gııı
canım çok tatlı elbiseler oluyo incecik... altına da tayt giy mesela... bence sanada çok yakışır... altına giy rengarenk parmakarası terliklerden... hatta bak aklıma geldi halhal tak bir de...
sanırım hamilelikte en çok isteyeceğim şeylerden biri rengarenk taytlar giyip üstüne bos bol gömlek-tunik tarzı şeylerden giymek olurdu
gürültüden de olur canım... ben de migrenden korkuyordum.. doktor nörolojiye git dedi... minoset alınca geçti.
napalımm yahuuuu
evet esra söyle ne geldi aklınaaa
inşAllah canımm saol
tayt dedin de aklıma geldi gittim haftasonu kendime tayt aldı yeni doktora giderken sadece tayt giycem üzeirne ince bir tunik ve sütyen olucak altınada babet giyicem ve aç gidicem nasıl ama 1 kilo fazla çıksam yeterliii
milona
var ya bence ayrı bi topic açmak lazım 2012 kasım annelerinin hamile fantezileri diye ..... naptı hamilelik yaaaaa? ostrojen hormonları çıldırdıı
çok masumdum
şekerim sen doğumdan sonra devam eedecekmisin işe hastanede mi çalısıyorsun özeldi calıstıgın sektör off
cişim benim hep gülerek ocağıma incir ağacı diktin derrrrseninkide derse şaşırmam
olur şekerim alırız ne o kırbaç at filançok fanteziksinnn
ohh be geçmiş olsuncanımm aramız hoşgeldinnn
bende elbise istiyorum ama giyincee tipim garip oluyor çirkin oluyorummm keşke güzel bulabilseemm
benim de geçen yazdan göğüs altından bollaşan elbiselerim var onları giyerim diye düşünüyorum... tabi göğüs kısmı hala oluyosa
annecim bana rengarenk kumaşlar almış bi iki jile bi kaç ta tunik dikriticem inşallah
aa bide yazın annem bol paça pantolonlar dikicek bana beli lastikli
oo süper olur canım... sabah tartıldın mı?
ben dün o kadar yememe rağmen 73 görünüyorum
canım ben ÇED firmasından çalışıyorum, bakalım bir şirketle konuşayım durum ne gösterecek ona göre belli olur her şey...
bulursun ya güzel elbiseler var...
iyi olur valla mantıklı...
canımm aaa ÇED demisin çevre görevlisi filanmıısn yoksa başka alandamı calısıyorsun çevre işlerini biliyorsundurr
ayy evet yaaa arka arkaya gelmiş bi de hepsi tesadüfe bak
çok üzgünsün anlaşılan canımmm
göbek bandı almıştın sen... kullanıyo musun onu?
çok masumdum
şekerim sen doğumdan sonra devam eedecekmisin işe hastanede mi çalısıyorsun özeldi calıstıgın sektör off
kocişim benim hep gülerek ocağıma incir ağacı diktin derrrrseninkide derse şaşırmam
aslında en rahatı elbiseler bence pantolon sıcakta ağır geliyor...benimde kilo sıkıntım var o yüzden kendime elbiseyi yakıştıramıyorum
Oooowww kuzuum zaten bugünlerde ben de o hormonlardan müzdaribimmm bir de akrep burcuyumm,,, gerisini söylemeyeyimmmmilona
var ya bence ayrı bi topic açmak lazım 2012 kasım annelerinin hamile fantezileri diye ..... naptı hamilelik yaaaaa? ostrojen hormonları çıldırdıı
aç esrammm topiğin baş fantezileride bizden gelir zatiiii açılışı yaparızzz
şimdi sen bana hava mı basıon ha83 leri de görürsen şaşırmaammmm
kızlar trt1 de suan süper dadı diye bir program var çocuk eğitimi disiplini için çok güzel bir program
Tatlım ben almadım ki göbek bandını ama keşke alsaymışım diyorum sadece göbeğim çıktığı için kurtarıcı olurdu bana
Oooowww kuzuum zaten bugünlerde ben de o hormonlardan müzdaribimmm bir de akrep burcuyumm,,, gerisini söylemeyeyimmmAçarsanız topiğe saklayım dermişimmmm
kız ne hava basıcam 74 olmamışım ona seviniyorum... 73 üm haftasonu pizzaları götürmeme rağmen... ama çok yürüdüm çokkkk
bebiş doğsun idealim 65e inicem inşallah... eşime diyorum "şişman olsam nolur" diye... o da "sen öyle duramazsın ki, kendine bakarsın illaki zayıflarsın" diyerek topu bana atıyo
evet çok güzel bir program ama ben dadı gittikten sonrasını daha çok merak ediyorum...
bi de kadın çok kararlı özgüveni yüksek bir kadın...
ayy çocuklara kötü örnek olma....
bebişler, akrep burcu sakin bir burçtur, siz milona teyzenizi dinlemeyin
Yok yok teyzesi merak etme sen, onlar duymazlar öyle şeyleri, hatta annecikleriyle babacıklarının yaptığı yaramazlıkları bile görmezlerr
aferim sanaaveririz yavyum yaa bol su normal beslenmee bol spor harekettt gider kilocuklarrrr
Yok yok teyzesi merak etme sen, onlar duymazlar öyle şeyleri, hatta annecikleriyle babacıklarının yaptığı yaramazlıkları bile görmezlerr
esrayla benim yanımda naptılarsaa bilinçaltımıza yerleşmişş fazla fantezili ateşliyizzo yüzden belli olmaz anlıyorlardır belkideee
aaa bi de nilt var onutmayalım onu da
valla bilmiyorum canım ben evlenince azdım sanırım
çok masumdum saftım halbukiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?