2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
şöyle becerikli bir annem yok yaa, dikiş dikenlere çok özeniyorum ben zira piyasada inanılmaz ucuz ve güzel kumaşlar var, renk renk maksi etekler diksem, tunikler diksem ahhh ahh

ayy sorma istanbul bu konuda derya.... o kadar uygun fiyatlara öyle güzel kumaşlar var ki...

Ohooo doktorcummm,, atı alan üsküdarı geçmişş, parayı veren düdüğü çalmış,,sen halen kardeş kardeş uyuyor san onlarııı

Ne geliyor aklına gııı

ahhh ahhh o doktor da daha akıl veriyo aysuna

inşAllah canımm saol

tayt dedin de aklıma geldi gittim haftasonu kendime tayt aldı yeni doktora giderken sadece tayt giycem üzeirne ince bir tunik ve sütyen olucak altınada babet giyicem ve aç gidicem nasıl ama 1 kilo fazla çıksam yeterliii

oo süper olur canım... sabah tartıldın mı?
ben dün o kadar yememe rağmen 73 görünüyorum

canım ben ÇED firmasından çalışıyorum, bakalım bir şirketle konuşayım durum ne gösterecek ona göre belli olur her şey...

bulursun ya güzel elbiseler var...

iyi olur valla mantıklı...

canım ben ÇED firmasından çalışıyorum, bakalım bir şirketle konuşayım durum ne gösterecek ona göre belli olur her şey...

bulursun ya güzel elbiseler var...

iyi olur valla mantıklı...

canımm aaa ÇED demisin çevre görevlisi filanmıısn yoksa başka alandamı calısıyorsun çevre işlerini biliyorsundurr

ayy evet yaaa arka arkaya gelmiş bi de hepsi tesadüfe bak

çok üzgünsün anlaşılan canımmm

göbek bandı almıştın sen... kullanıyo musun onu?

Tatlım ben almadım ki göbek bandını ama keşke alsaymışım diyorum sadece göbeğim çıktığı için kurtarıcı olurdu bana

Gerçi ben bu ay diktim incir ağacını kocacığıma ama ne yapayımmm baba olmak kolay mıııı

aslında en rahatı elbiseler bence pantolon sıcakta ağır geliyor...benimde kilo sıkıntım var o yüzden kendime elbiseyi yakıştıramıyorum

Tatlım ben hiç elbise giymedim ki öyle, pantolonsuz yapamayanlardanım. Fırıl fırıl olduğum için etek giydirmiyor kocacık hıı bir de tayt ve beyaz pantolon da yasak bana

milona

var ya bence ayrı bi topic açmak lazım 2012 kasım annelerinin hamile fantezileri diye ..... naptı hamilelik yaaaaa? ostrojen hormonları çıldırdıı
Oooowww kuzuum zaten bugünlerde ben de o hormonlardan müzdaribimmm bir de akrep burcuyumm,,, gerisini söylemeyeyimmm Açarsanız topiğe saklayım dermişimmmm

aç esrammm topiğin baş fantezileride bizden gelir zatiiii açılışı yaparızzz

şimdi sen bana hava mı basıon ha 83 leri de görürsen şaşırmaammmm

kız ne hava basıcam 74 olmamışım ona seviniyorum... 73 üm haftasonu pizzaları götürmeme rağmen... ama çok yürüdüm çokkkk

bebiş doğsun idealim 65e inicem inşallah... eşime diyorum "şişman olsam nolur" diye... o da "sen öyle duramazsın ki, kendine bakarsın illaki zayıflarsın" diyerek topu bana atıyo

kızlar trt1 de suan süper dadı diye bir program var çocuk eğitimi disiplini için çok güzel bir program

evet çok güzel bir program ama ben dadı gittikten sonrasını daha çok merak ediyorum...
bi de kadın çok kararlı özgüveni yüksek bir kadın...

ayy çocuklara kötü örnek olma....

bebişler, akrep burcu sakin bir burçtur, siz milona teyzenizi dinlemeyin

aferim sanaa veririz yavyum yaa bol su normal beslenmee bol spor harekettt gider kilocuklarrrr

Yok yok teyzesi merak etme sen, onlar duymazlar öyle şeyleri, hatta annecikleriyle babacıklarının yaptığı yaramazlıkları bile görmezlerr

esrayla benim yanımda naptılarsaa bilinçaltımıza yerleşmişş fazla fantezili ateşliyizz o yüzden belli olmaz anlıyorlardır belkideee

aferim sanaa veririz yavyum yaa bol su normal beslenmee bol spor harekettt gider kilocuklarrrr

yürüyüş çok iyi oluyor canım.. tatilden döneyim yüzmeye de başlıcam... hemencicik vericez kilolarııı

Yok yok teyzesi merak etme sen, onlar duymazlar öyle şeyleri, hatta annecikleriyle babacıklarının yaptığı yaramazlıkları bile görmezlerr

emin misin

Elif Şafak - İngiltere'yi ayağa kaldıran namus cinayeti - HABERTÜRK

kızlar yazıyı okuyun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…