2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hihohohooohhooooo yanlış anlaşılma nedir pardon, açıklar mısınız?????

dayanamayıp eşime yalan söyledim demiyosun da yanlış anlaşılma oldu diyosun dimi resmen kandırdın be adamııı çılgın aysunnnn

herkese slmlar, ben bugün iptal durumdayım, başım çok fena, geceden beri çekiyorum, dün türkçe olimpiyatlarına gittim salak gibi o kalabalığa ve gürültüye, başım haliyle çatladı geceden beri, hap da atamıyorum, patates bağladım o biraz hafifletti ama şu an da sersem gibiyim, başım 50 kilo gibi
bu arada deli sıcaklarda başlamış vatana millete hayırlı olsun, fenalık geçirmek üzereyim, ayaklarım yanıyor, banyonun seramiğine mi yatsam balkonu yıkayıp yerlerde mı yuvarlansam bilemedim bu yaz çok sıcak geçicek Allah yardımcımız olsun

2012 kasım anneleri toipiği kesinlikle öyle birşey yok i dont agree with you baby

ya kızlar ben guneş kremini yüzümede sürecekmiyim bronzlastırmasın iyice benii

hoşgeldin canım geçmiş olsun..
patates bağlandığını bilmiyordum...
ben işyerinde çok rahatım allahtan... çok sıcakları görmüyorum...
canım bi minoset al dayanamıyorsan... sana da bebeğe de zarar böyle..

hımmm... aslında ikinize de katıldım ben alan söylemeyeyşm

canımm çok geçmiş olsunnn aslında iyi olmuş kafanı dağıtmışsın dicektim ama dağıtmışsın farklı şekildee geçer inşAllah

Iıhh kovboy diill,,, ajan 007,5 benim kocaammm

Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miii vuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz

2010 mayıs annesıyım aynı zamnda canım o topıkten bı arkadas daha hamıle gecen gördüm dbebegini kaybetmıstı vaveylaydı sanırım

canım gecmıs olsun aynı sıkıntı bende de var dünden berı sıcaktan ve esımın basımın etını yemeısndne oldubenımkı
ılac almadım bende ısteyım bı kahve ıctım brıaz hafıflettı ama kalp atıslarımı kulagımdan duyuyom resmen:26:

2012 kasım anneleri toipiği kesinlikle öyle birşey yok i dont agree with you baby

tabi tabiii herkes inandı sana

canım güneşte kalma... sür yüzüne de bi de soyulur ya da şişer falan daha kötü olursun... ama sakın şapkayı unutma

sana şöyle bir şapka tavsiye ediyorum, eminim çok yakışıcak :

:98:

Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miii vuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz

esraaa seni öldürcem beni sapık ilan ettin kızım resmennn

ya yavrum dktor 3 hafta ilişki yok dedi 3 hafta geçti sonra doktor bişi demedi bende yasak kalktı sandım adamla devam ettik iştee yaramazlıgın başlamasından 2 ay sonra artık risk yok ilişki olabilir demesin mi eşimdee hani yasaktı dedi aşkım bende anlamadım doktor 3 hafta yok dedi sonrada bişi demeyince bende yasak kalktı sandım dedim oda beni kandırdın dimi sen dedi

canım güneşte kalma... sür yüzüne de bi de soyulur ya da şişer falan daha kötü olursun... ama sakın şapkayı unutma

Eki Görüntüle 441852

evet çiğ patetes bağlıyorum alnıma, tülbentle sıkıyorum, gerçekten faydalı oluyor, elma yemek de faydalı hafifletiyor, bir de peygamber efendimiz göz kapaklarının üzerine zeytinyağı ile masaj yaparmış o da çok faydalıymış ama denemedim hiç

evde minoset plus var o da C grubu diyor gebelik kategorisinde ondan almadım, zaten normalde de almıyorum artık, ağrımı geçiriyor ama sersemlik arttırıyor, ayrıca koku halüsinasyonu yapıyor bende, yer gök mentol kokuyor hapı alınca böyle garip bir bünyem var benim işte, normalde baş ağrısına dolarex kullanırdım ama malüm gebeyiz

ya yavrum dktor 3 hafta ilişki yok dedi 3 hafta geçti sonra doktor bişi demedi bende yasak kalktı sandım adamla devam ettik iştee yaramazlıgın başlamasından 2 ay sonra artık risk yok ilişki olabilir demesin mi eşimdee hani yasaktı dedi aşkım bende anlamadım doktor 3 hafta yok dedi sonrada bişi demeyince bende yasak kalktı sandım dedim oda beni kandırdın dimi sen dedi

Eki Görüntüle 441852

waaaoooowwww kızımmm bu şapka bende daha güzel durur çok naziksinnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…