bak yaa bikerem orada yanlış anlaşılma oldu tamam mıııı :89::89::89: olayları çarpıtmayaallımmmmm
lavinyam şimdi oldu bendee esraya mı katılıyorsun yoksa dedimmm
milanommm bende ondan korkuyorum ama sanmıyorum kız değişmezlerrr
nevgül ve emeki
kilo takip çizelgesine bakar mısınız doğru yazdım mı?
1-2-3. ay olarak yazmayın bir de...
sadece
hamile kaldığınızdaki kilo:
3. ay sonu kilonuz:
4. ay sonu kilonuz:
şeklinde...
hihohohooohhooooo yanlış anlaşılma nedir pardon, açıklar mısınız?????
dayanamayıp eşime yalan söyledim demiyosun da yanlış anlaşılma oldu diyosun dimiresmen kandırdın be adamııı çılgın aysunnnn
herkese slmlar, ben bugün iptal durumdayım, başım çok fena, geceden beri çekiyorum, dün türkçe olimpiyatlarına gittim salak gibi o kalabalığa ve gürültüye, başım haliyle çatladı geceden beri, hap da atamıyorum, patates bağladım o biraz hafifletti ama şu an da sersem gibiyim, başım 50 kilo gibi
bu arada deli sıcaklarda başlamış vatana millete hayırlı olsun, fenalık geçirmek üzereyim, ayaklarım yanıyor, banyonun seramiğine mi yatsam balkonu yıkayıp yerlerde mı yuvarlansam bilemedimbu yaz çok sıcak geçicek Allah yardımcımız olsun
bak yaa bikerem orada yanlış anlaşılma oldu tamam mıııı :89::89::89: olayları çarpıtmayaallımmmmm
lavinyam şimdi oldu bendee esraya mı katılıyorsun yoksa dedimmm
milanommm bende ondan korkuyorum ama sanmıyorum kız değişmezlerrr
herkese slmlar, ben bugün iptal durumdayım, başım çok fena, geceden beri çekiyorum, dün türkçe olimpiyatlarına gittim salak gibi o kalabalığa ve gürültüye, başım haliyle çatladı geceden beri, hap da atamıyorum, patates bağladım o biraz hafifletti ama şu an da sersem gibiyim, başım 50 kilo gibi
bu arada deli sıcaklarda başlamış vatana millete hayırlı olsun, fenalık geçirmek üzereyim, ayaklarım yanıyor, banyonun seramiğine mi yatsam balkonu yıkayıp yerlerde mı yuvarlansam bilemedimbu yaz çok sıcak geçicek Allah yardımcımız olsun
seninde çok varmış şekerim senin şafak 14 benimm 5
niye canım seninki kovboy mu
tabbbii çok hanım hanımcık uslu kızdır aysunnn :89: doktor ona izin vermediği halde kocasına gerçeği söylemeyerek adamı yoldan çıkarmış bir kız sadece
hoşgeldin canımmm...ayy seninki de inat çıktı yaaabizimde temmuzun ortasında taa.. nasıl dayanıcam bilmiyorum
hımmm... aslında ikinize de katıldım ben alan söylemeyeyşm
2010 mayıs annesıyım aynı zamnda canım o topıkten bı arkadas daha hamıle gecen gördüm dbebegini kaybetmıstı vaveylaydı sanırımarcak81 doğrusun canım.bende seni yanlış hatırlamıyorsam hem ikinci çocuk isteyenler topiğinde hemde 2010 ağustos anneleri topiğinden hatırlıyorum.
aysun hayırlı olsun darısı başımıza inş.bizde kız olmasını istiyoruz.
2012 kasım anneleri toipiği kesinlikle öyle birşey yok i dont agree with you baby
ya kızlar ben guneş kremini yüzümede sürecekmiyim bronzlastırmasın iyice benii
Iıhh kovboy diill,,, ajan 007,5 benim kocaammm
Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miiivuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz
2012 kasım anneleri toipiği kesinlikle öyle birşey yok i dont agree with you baby
hoşgeldin canım geçmiş olsun..
patates bağlandığını bilmiyordum...
ben işyerinde çok rahatım allahtan... çok sıcakları görmüyorum...
canım bi minoset al dayanamıyorsan... sana da bebeğe de zarar böyle..
Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miiivuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz
tabi tabiii herkes inandı sana
canım güneşte kalma... sür yüzüne de bi de soyulur ya da şişer falan daha kötü olursun... ama sakın şapkayı unutma
sana şöyle bir şapka tavsiye ediyorum, eminim çok yakışıcak :
Eki Görüntüle 441852
:98:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?