bundan sonra hiç olmaz artık, karnım kocaman oldu. önemlide değil
kesinlikle yaa... bunlarda anne babaysa bizim anne babalarımız melek sanırım.
yok yaa öyle değil.... tv lerde sinemada görüyosun, böyle daha duygusal daha romantik gelişiyo olaylar... halbuki gerçek hayatta adam üzerine direk atlıyo genelde...yavaş demesen o anda iptal
malesef canım yatağa bağlama yeri yokbi daha yatak odası takımı alırsam kesinlikle ilk bakacağım şeylerden biri olucak
deliii üşütürsünnn klima çarpar hem terlicen hemde terini mi soğutcan hayır olmazz
slm kızlar bizde annemle hafta sonu bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik hazırladık dolap alıncada yerleştireceğiz.birde ütü yaparkn kolumu yaktım ama bebeğime herşey değer.
kızlar ben azcık yürüyeyimde geleyimmmm
haha kkzılar yataga baglama denınce aklıma geldı soylım benım esım polıs ben pek azgın deılım hatta hep kacarım esım de bazen der valla artık bı gun senı kelepcelıycem kacmak nasıl oluyomus gör diye 5 yıl oldu hala yapmaıd gerçi
Kızlar biz geldik...
Ne var ne yok bakalım, herkes iyi mi????
ayy ben olsam kesinlikle denerdim... gg de satılıyor kelepçeler gerçi ama çok dandikmiş onlar, gerçekçi değil
haklısın
canım daha çok erken değil mi? herşeyi tamamlandı mı? ayy geçmiş olsun yaaa... hamilelerin ütü başında çok durmaları iyi değilmiş...
ohhh ne güzellbenim yürümem için 10 kat aşağı inmem lazım...
Kızlar biz geldik...
Ne var ne yok bakalım, herkes iyi mi????
iyiyiz tatlım sen nasılsın? bebiş napıyo?
:)) ohhh gelsin ciciler gerçekten, ben yayık göbek olduğumdan çoğu tişörtümü giyiyorum hala :)
Al benden de okadar :) bencede önemli değil..
bulemsu niye gelmedi hala???
evet canım yaa spor ayakkabısı da vurdu terleyincee sormaa fena çıkardıkkk
ben servisten 3 durak önce ineyimde azcık yürüyeyim yahuuu
kesinlikle yaa... bunlarda anne babaysa bizim anne babalarımız melek sanırım.
yok yaa öyle değil.... tv lerde sinemada görüyosun, böyle daha duygusal daha romantik gelişiyo olaylar... halbuki gerçek hayatta adam üzerine direk atlıyo genelde...yavaş demesen o anda iptal
malesef canım yatağa bağlama yeri yokbi daha yatak odası takımı alırsam kesinlikle ilk bakacağım şeylerden biri olucak
ayy ben olsam kesinlikle denerdim... gg de satılıyor kelepçeler gerçi ama çok dandikmiş onlar, gerçekçi değil
Biz iyiyiz canım siz nasılsınız ?
hanımlar merhaba
biz geldik..
gittik doktorumuza bebişimiz erkekmiş. oğluşumuz yolda hayırlısıyla. babasının dediği gibi oldu... :)) gerçi burada okuduğum kadarıyla kimisi 15 hafta da erkek iken 17 hafta da kız olacağını öğrenenler varmış. benim içimden hala kız olacakmış gibi geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?