2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

haha kkzılar yataga baglama denınce aklıma geldı soylım benım esım polıs ben pek azgın deılım hatta hep kacarım esım de bazen der valla artık bı gun senı kelepcelıycem kacmak nasıl oluyomus gör diye 5 yıl oldu hala yapmaıd gerçi

deliii üşütürsünnn klima çarpar hem terlicen hemde terini mi soğutcan hayır olmazz

haklısın

slm kızlar bizde annemle hafta sonu bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik hazırladık dolap alıncada yerleştireceğiz.birde ütü yaparkn kolumu yaktım ama bebeğime herşey değer.

canım daha çok erken değil mi? herşeyi tamamlandı mı? ayy geçmiş olsun yaaa... hamilelerin ütü başında çok durmaları iyi değilmiş...

kızlar ben azcık yürüyeyimde geleyimmmm

ohhh ne güzell benim yürümem için 10 kat aşağı inmem lazım...

ayy ben olsam kesinlikle denerdim... gg de satılıyor kelepçeler gerçi ama çok dandikmiş onlar, gerçekçi değil

Gene bir +18 e bağlama görüyorum sizde...
Bebeleri rahat bırakın huzurlu bir 9 ay geçirsinler canım, eşlerle birbirinizi de az özleyiverin...

erken de şimdiden yaptım ama sıcaklar bastırınca hiç yapamam diye aradan çıkardım annemide bulmuşken çünkü belimden ameliyatlıyım çok ağrım olur diye yaptım işte.

iyiyiz tatlım sen nasılsın? bebiş napıyo?

Rabbim korusun, iyiyiz çok şükür...
Dün bir ağlama krizine girdim, sebepsiz....
Piano-keman sanat müziği dinliyorum pöykürerek ağlıyorum, zavallı eşim de oğlumuza yazık hadi sakinleş diye beni teskin etmeye çalışıyor...
Annem de senin hamileliğin de senin gibi enterasan diyor (acayip sinirliyim barut gibi, ota moka sinirleniyorum da...)
Normalde de çabuk sinirlenirdim ama içimde tutardım, sakinleşirdim şimdi kaspı kavuruyorum valla...
Bir de iyice ağlak oldum, çabuk ağlayan biriydim ama şimdi kontrolü kaybettim...

:)) ohhh gelsin ciciler gerçekten, ben yayık göbek olduğumdan çoğu tişörtümü giyiyorum hala :)

Al benden de okadar :) bencede önemli değil..

arkadaşımın eşi var 8 aylık hamile. düğünde karnını elledim inceledim. kocaman top yutmuş gibiydi. çok kilo almamıştı. çok garip görünüyordu. bende belki öyle olurum diye düşündüm. bide elledim karnını, içerde kıpraşıyordu hissettim :)))

benimde tişörtlerim oluyor ama göbek yukarı çekiyor, kısa kalıyorlar (( giyemiyorum.

bulemsu niye gelmedi hala???

bulemsu evdeymişte interneti yokmuş, akşam anca gelirmiş.

evet canım yaa spor ayakkabısı da vurdu terleyincee sormaa fena çıkardıkkk

ben servisten 3 durak önce ineyimde azcık yürüyeyim yahuuu

Ahh ahhh benim öyle bir şansım yok ne yazıkki
yolda duraklamam demek kayıp 2 saat demek ve eziyet demek.. Her gün tam iş çıkışı zamanında ve trafiğinde köprü geçiyorum tatlım ben Valla çok şanslısınız

Benim annemin bana ve kardeşlerime yaptığı anneliği yazıp makale diye koysam bu insan müsvetteleri utanırlarmı acaba kendilerinden ?

hanımlar merhaba

biz geldik..

gittik doktorumuza bebişimiz erkekmiş. oğluşumuz yolda hayırlısıyla. babasının dediği gibi oldu... :)) gerçi burada okuduğum kadarıyla kimisi 15 hafta da erkek iken 17 hafta da kız olacağını öğrenenler varmış. benim içimden hala kız olacakmış gibi geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli değil...

Biz iyiyiz canım siz nasılsınız ?

iyiyiz çok şükür, sadece dün gece bir ağrı yaşadım, hep ya sağ ya da sol yanıma yatmaya özen gösteriyorum ve sağdan sola dönerken de hep yüz üstü dönüyorum (normalde yüzükoyun yuvarlanıveririm9 erindim mi nedir, yüzükoyun döneyim dedim dememle birlikte karnımda bir ağrı oldu, küçük bey hoşlaşmadı bu artistik hareketten, edebimizle uyuycaz anlaşıldı merkez dedim ben de...

Gözün aydın canım... Sağlıkla kucağımıza alalım da ister kız olsun ister erkek :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…