2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Iıhh kovboy diill,,, ajan 007,5 benim kocaammm

Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miii vuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz

whuuuuuuuu milona aklıma acayip şeyler geliyo ajan deyince

hihohohoohoo

e yani resmen kandırmışsın adamı daha ne olsun...

Offf kızlar yaa bu hafta sonu farkettim ki geçen yaz giydiğim tişörtlerin badilerin hiçbirisi olmuyor, göbüşüm kocaman çıktığı için kıyafetleri yukarı çekiyor ve çok komik duruyor hi hihi Gardrobu yenilemem gerek anlaşılan, kocacım bu duruma çok üzülecek ama ne yapıyımm gelsin cicilerrrr

waaaoooowwww kızımmm bu şapka bende daha güzel durur çok naziksinnnnnn

bence de.... kocana da bitane al süper olursunuz.... bi atınızla kırbacınız eksik

hmm denemek lazım bence...
ayy canım yaa inşallah geçer.. ben bi kaç gün ağladım artık baş ağrısından... çok şükür geçti.. ara ara oluyor yine tabi...

merhaba canım göstermedi haylaz demek oysa baya umutluydum ben kocaman olmuştu bebecik. neyse herşeyde bir hayır vardır, belkide kontrolde bir gösterir pir gösterir :))
ayrıntılıya da çok varmış ufffffff

bende uzun olanlardan bir kaç tanesini giyebiliyorum ama bu hafta bir kaç tane elbise alaam yaz sıcaklarında pantolondan fenalık gelir bana elbise alttan klimalı püfür püfür ohhhhhh

hihohohoohoo

çok masumdum

evettttttttttttt

şekerim sen doğumdan sonra devam eedecekmisin işe hastanede mi çalısıyorsun özeldi calıstıgın sektör off

kocişim benim hep gülerek ocağıma incir ağacı diktin derrrr seninkide derse şaşırmam

esra bir sen bir ben sürekli aynı mesajları yazıp durmuşuzzzz

ayy evet yaaa arka arkaya gelmiş bi de hepsi tesadüfe bak

çok üzgünsün anlaşılan canımmm

göbek bandı almıştın sen... kullanıyo musun onu?

olur şekerim alırız ne o kırbaç at filan çok fanteziksinnn

artık yoğunluğum bitti çok şükür ...bu ayıda hallettim artık aranıza katılabilirim

ohh be geçmiş olsun canımm aramız hoşgeldinnn

bende uzun olanlardan bir kaç tanesini giyebiliyorum ama bu hafta bir kaç tane elbise alaam yaz sıcaklarında pantolondan fenalık gelir bana elbise alttan klimalı püfür püfür ohhhhhh

bende elbise istiyorum ama giyincee tipim garip oluyor çirkin oluyorummm keşke güzel bulabilseemm

ay canım çok sağol, geçer inşallah, benim normalde de ağrıdığı zamanlar olurdu, migren belirtileri yoğun, çok korkmuştum, doğum kontrol hapı ve hamilelik daha beter arttırırsa diye ama çok şükür çok sık olmadı hamileykende, dün gürültü ve kalabalık çok yoruldum ondan sanırım

benim de geçen yazdan göğüs altından bollaşan elbiselerim var onları giyerim diye düşünüyorum... tabi göğüs kısmı hala oluyosa

annecim bana rengarenk kumaşlar almış bi iki jile bi kaç ta tunik dikriticem inşallah

aa bide yazın annem bol paça pantolonlar dikicek bana beli lastikli

anladım canım karıştırdım ozaman.rabbim sabır versin ona.

aslında en rahatı elbiseler bence pantolon sıcakta ağır geliyor...benimde kilo sıkıntım var o yüzden kendime elbiseyi yakıştıramıyorum

göbek bandı almıştın sen... kullanıyo musun onu?

canım göbek bandının tam görevi nedir? düşük bel pantolonların heme üzerine badiler kısa kalıp göbekler gözükmesin diye mi kullanılıyor

annecim bana rengarenk kumaşlar almış bi iki jile bi kaç ta tunik dikriticem inşallah

aa bide yazın annem bol paça pantolonlar dikicek bana beli lastikli

şöyle becerikli bir annem yok yaa, dikiş dikenlere çok özeniyorum ben zira piyasada inanılmaz ucuz ve güzel kumaşlar var, renk renk maksi etekler diksem, tunikler diksem ahhh ahh

Ohooo doktorcummm,, atı alan üsküdarı geçmişş, parayı veren düdüğü çalmış,,sen halen kardeş kardeş uyuyor san onlarııı

hihohohoohoo

Ne geliyor aklına gııı

canım çok tatlı elbiseler oluyo incecik... altına da tayt giy mesela... bence sanada çok yakışır... altına giy rengarenk parmakarası terliklerden... hatta bak aklıma geldi halhal tak bir de...
sanırım hamilelikte en çok isteyeceğim şeylerden biri rengarenk taytlar giyip üstüne bos bol gömlek-tunik tarzı şeylerden giymek olurdu

gürültüden de olur canım... ben de migrenden korkuyordum.. doktor nörolojiye git dedi... minoset alınca geçti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…