Iıhh kovboy diill,,, ajan 007,5 benim kocaammm
Neeee doktor izin vermemiş, ona rağmen miiivuuhuuuu aysuunnn yavrucummm neler duyuyoruzzz
esraaa seni öldürcem beni sapık ilan ettin kızım resmennn
ya yavrum dktor 3 hafta ilişki yok dedi 3 hafta geçti sonra doktor bişi demedi bende yasak kalktı sandım adamla devam ettik iştee yaramazlıgın başlamasından 2 ay sonra artık risk yok ilişki olabilir demesin mi eşimdee hani yasaktı dedi aşkım bende anlamadım doktor 3 hafta yok dedi sonrada bişi demeyince bende yasak kalktı sandım dedim oda beni kandırdın dimi sen dedi
ok hacııııiki tarafıda aynı anda götürüyorsun iyi bakalımmm
waaaoooowwww kızımmm bu şapka bende daha güzel dururçok naziksinnnnnn
evet çiğ patetes bağlıyorum alnıma, tülbentle sıkıyorum, gerçekten faydalı oluyor, elma yemek de faydalı hafifletiyor, bir de peygamber efendimiz göz kapaklarının üzerine zeytinyağı ile masaj yaparmış o da çok faydalıymış ama denemedim hiç
evde minoset plus var o da C grubu diyor gebelik kategorisinde ondan almadım, zaten normalde de almıyorum artık, ağrımı geçiriyor ama sersemlik arttırıyor, ayrıca koku halüsinasyonu yapıyor bende, yer gök mentol kokuyor hapı alıncaböyle garip bir bünyem var benim işte, normalde baş ağrısına dolarex kullanırdım ama malüm gebeyiz
herkese merhaba
nasılsınız bakalım teyzoşlar..biz sabah doktora gittik kızlar...bizim sıpa kocaman olmuş maşallah..ama ayak ayak üstüne atmıştı ve doktorun o kadar çabalamasına rağmen dönmedi..kaldık diğer haftalarda öğrenmeye malesef ayrıntılı randevumuz taaa 27 temmuz da
Offf kızlar yaa bu hafta sonu farkettim ki geçen yaz giydiğim tişörtlerin badilerin hiçbirisi olmuyor, göbüşüm kocaman çıktığı için kıyafetleri yukarı çekiyor ve çok komik duruyor hi hihiGardrobu yenilemem gerek anlaşılan, kocacım bu duruma çok üzülecek ama ne yapıyımm gelsin cicilerrrr
whuuuuuuuumilona aklıma acayip şeyler geliyo ajan deyince
hihohohoohoo
e yani resmen kandırmışsın adamıdaha ne olsun...
evettttttttttttt
Offf kızlar yaa bu hafta sonu farkettim ki geçen yaz giydiğim tişörtlerin badilerin hiçbirisi olmuyor, göbüşüm kocaman çıktığı için kıyafetleri yukarı çekiyor ve çok komik duruyor hi hihiGardrobu yenilemem gerek anlaşılan, kocacım bu duruma çok üzülecek ama ne yapıyımm gelsin cicilerrrr
esra bir sen bir ben sürekli aynı mesajları yazıp durmuşuzzzz
bence de.... kocana da bitane al süper olursunuz.... bi atınızla kırbacınız eksik
hmm denemek lazım bence...
ayy canım yaa inşallah geçer.. ben bi kaç gün ağladım artık baş ağrısından... çok şükür geçti.. ara ara oluyor yine tabi...
artık yoğunluğum bitti çok şükür ...bu ayıda hallettim artık aranıza katılabilirim
bende uzun olanlardan bir kaç tanesini giyebiliyorum ama bu hafta bir kaç tane elbise alaam yaz sıcaklarında pantolondan fenalık gelir bana elbise alttan klimalı püfür püfür ohhhhhh
bence de.... kocana da bitane al süper olursunuz.... bi atınızla kırbacınız eksik
hmm denemek lazım bence...
ayy canım yaa inşallah geçer.. ben bi kaç gün ağladım artık baş ağrısından... çok şükür geçti.. ara ara oluyor yine tabi...
bende uzun olanlardan bir kaç tanesini giyebiliyorum ama bu hafta bir kaç tane elbise alaam yaz sıcaklarında pantolondan fenalık gelir bana elbise alttan klimalı püfür püfür ohhhhhh
2010 mayıs annesıyım aynı zamnda canım o topıkten bı arkadas daha hamıle gecen gördüm dbebegini kaybetmıstı vaveylaydı sanırım
canım gecmıs olsun aynı sıkıntı bende de var dünden berı sıcaktan ve esımın basımın etını yemeısndne oldubenımkı
ılac almadım bende ısteyım bı kahve ıctım brıaz hafıflettı ama kalp atıslarımı kulagımdan duyuyom resmen:26:
göbek bandı almıştın sen... kullanıyo musun onu?
annecim bana rengarenk kumaşlar almış bi iki jile bi kaç ta tunik dikriticem inşallah
aa bide yazın annem bol paça pantolonlar dikicek bana beli lastikli
2012 kasım bebeklerinin ultrason göruntuleri linkini biri atabiilir miii
esraaa seni öldürcem beni sapık ilan ettin kızım resmennn
ya yavrum dktor 3 hafta ilişki yok dedi 3 hafta geçti sonra doktor bişi demedi bende yasak kalktı sandım adamla devam ettik iştee yaramazlıgın başlamasından 2 ay sonra artık risk yok ilişki olabilir demesin mi eşimdee hani yasaktı dedi aşkım bende anlamadım doktor 3 hafta yok dedi sonrada bişi demeyince bende yasak kalktı sandım dedim oda beni kandırdın dimi sen dedi
Ne geliyor aklına gıııwhuuuuuuuumilona aklıma acayip şeyler geliyo ajan deyince
hihohohoohoo
e yani resmen kandırmışsın adamıdaha ne olsun...
olur şekerim alırız ne o kırbaç at filançok fanteziksinnn
ohh be geçmiş olsuncanımm aramız hoşgeldinnn
bende elbise istiyorum ama giyincee tipim garip oluyor çirkin oluyorummm keşke güzel bulabilseemm
ay canım çok sağol, geçer inşallah, benim normalde de ağrıdığı zamanlar olurdu, migren belirtileri yoğun, çok korkmuştum, doğum kontrol hapı ve hamilelik daha beter arttırırsa diye ama çok şükür çok sık olmadı hamileykende, dün gürültü ve kalabalık çok yoruldum ondan sanırım
Ohooo doktorcummm,, atı alan üsküdarı geçmişş, parayı veren düdüğü çalmış,,sen halen kardeş kardeş uyuyor san onlarııı
Ne geliyor aklına gııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?