2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amanınnnnnnnnnnn muhabbet nereye gelmiş öyle :)))

eee aysun ne zaman yalnız yatmaya başladın yazdın mı sen?

esrayla benim yanımda naptılarsaa bilinçaltımıza yerleşmişş fazla fantezili ateşliyizz o yüzden belli olmaz anlıyorlardır belkideee
Aslında ben de pek farklı değilim sizden dee rengimi belli etmiyorum, saman altından su yürütme misali hi hohooo Bebiş sağolsun babasına nefes aldırdı biraz
Aslında evlenmeden önce de bir o kadar korkardım Bir keresinde burç uyumlarını okumuştum internetten o zaman eşimle sevgiliydik daha, işte aşk uyumu evlilik uyumu okudum güzelce sıra geldi cinsellik uyumuna,,, hala aklımda yazdıkları, o zaman yuhh bu kesinlikle doğru olamaz demiştim ama doğruymuş malesef

Malesef tatlım günümüz gerçeği, insanlar kendi canlarından olana bile bunu yapabiliyorsa dışardakilere neler yaparlar.. Allahım bizim eşimizi çocuklarımızı ailemizi sevdiklerimizi korusun böyle insanlardan...

ay bende aynıydım canımm yaaa korkardım ay iğrenç derdimmmm ama şimdi herif kaçıyor ben kovalıyorummm

ay ben de normalde böyle rahat rahat konuşamam.. annem der "ne biçim gençsiniz" siz diye eşim geldiğinde gerçekten çakmıyormuş su seslerini yani

çok ilginç içimde ne kadar istek varsa da, bu ara bi tuhaf hissediyorum... bebekten dolayı rahat hareket edememekten kaynaklanıyor sanırım.... ilk aylarda daha rahattık, karnım büyüdükçe eşim de ben de eskisi gibi olamıyoruz :26:

ay bende aynıydım canımm yaaa korkardım ay iğrenç derdimmmm ama şimdi herif kaçıyor ben kovalıyorummm

Kaçsınlar onlaaar,, son ayllarımızda bir de lohusalığımızda tırmalarlar artık duvarları

Ayyy bu arada benim mesaim de bitti şekerlerimmm yetişebilirsem evden katılırım yine sizlere.
Bebeciğimle biz çok seviyoruz sizleriiii Mucukluyoruz kommacannn

yok ben evli değilken de iğrenç demezdim yaaa...

ama daha romantik gelirdi tabiii... meğer herşey çok sapıkçaymış

balayı dönemi bitince anladım

Son düzenleme:
bugün pazartesi onun vermiş oldugu ağırlık dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık 3 km yürümüşüzdür ayaklarımı hala hissetmiyorummm başım gözüm ağrıyor yineee

yok ben evli değilken de iğrenç demezdim yaaa...

ama daha romantik gelirdi tabiii... meğer herşey çok sapıkçaymış

balayı dönemi bitince anladım

ben diyorum işte sen orjinal fanteziksin neden sapıkça beeee hersey belli sınırda yapılıyor ama yatağa bağlama işleri varsa bilemem

bugün pazartesi onun vermiş oldugu ağırlık dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık 3 km yürümüşüzdür ayaklarımı hala hissetmiyorummm başım gözüm ağrıyor yineee

waovv maşallahhh

insan kendini kuş gibi hissediyor yürüyünce

ben de çok sıcaklarda koşu bandında yürüyeyim diyorum klimayı da açıp serin serin

bende pazar günü annemle sahile kadar yürüdüm.. Kendimi arabadan azad edip metrobüse bindim ve annemlere geçtik... Eve vardığımda kendimden geçmiştim
hafta içinin acısını haftasonu çıkardık sanırım

evet canım yaa spor ayakkabısı da vurdu terleyincee sormaa fena çıkardıkkk

ben servisten 3 durak önce ineyimde azcık yürüyeyim yahuuu

iş arasında okudum... Çok üzücü insan değil bunlar valla değil...:26::26::26:

kesinlikle yaa... bunlarda anne babaysa bizim anne babalarımız melek sanırım.

ben diyorum işte sen orjinal fanteziksin neden sapıkça beeee hersey belli sınırda yapılıyor ama yatağa bağlama işleri varsa bilemem

yok yaa öyle değil.... tv lerde sinemada görüyosun, böyle daha duygusal daha romantik gelişiyo olaylar... halbuki gerçek hayatta adam üzerine direk atlıyo genelde... yavaş demesen o anda iptal

malesef canım yatağa bağlama yeri yok bi daha yatak odası takımı alırsam kesinlikle ilk bakacağım şeylerden biri olucak

:)) ohhh gelsin ciciler gerçekten, ben yayık göbek olduğumdan çoğu tişörtümü giyiyorum hala :)

bundan sonra hiç olmaz artık, karnım kocaman oldu. önemlide değil

Al benden de okadar :) bencede önemli değil..

slm kızlar bizde annemle hafta sonu bebeğimin kıyafetlerini yıkadık ütüledik hazırladık dolap alıncada yerleştireceğiz.birde ütü yaparkn kolumu yaktım ama bebeğime herşey değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…