hiç sanmıyorumm hamurunda var kızımmmmevet niltte var maşAllahımız varrrrr
amanınnnnnnnnnnn muhabbet nereye gelmiş öyle :)))
eee aysun ne zaman yalnız yatmaya başladın yazdın mı sen?
Aslında ben de pek farklı değilim sizden dee rengimi belli etmiyorum, saman altından su yürütme misali hi hohoooesrayla benim yanımda naptılarsaa bilinçaltımıza yerleşmişş fazla fantezili ateşliyizzo yüzden belli olmaz anlıyorlardır belkideee
yürüyüş çok iyi oluyor canım.. tatilden döneyim yüzmeye de başlıcam... hemencicik vericez kilolarııı
emin misin
Elif Şafak - İngiltere'yi ayağa kaldıran namus cinayeti - HABERTÜRK
kızlar yazıyı okuyun...
Aslında ben de pek farklı değilim sizden dee rengimi belli etmiyorum, saman altından su yürütme misali hi hohoooBebiş sağolsun babasına nefes aldırdı biraz
Aslında evlenmeden önce de bir o kadar korkardımBir keresinde burç uyumlarını okumuştum internetten o zaman eşimle sevgiliydik daha, işte aşk uyumu evlilik uyumu okudum güzelce sıra geldi cinsellik uyumuna,,, hala aklımda yazdıkları, o zaman yuhh bu kesinlikle doğru olamaz demiştim ama doğruymuş malesef
Malesef tatlım günümz gerçeği, insanlar kendi canlarından olana bile bunu yapabiliyorsa dışardakilere neler yaparlar.. Allahım bizim eşimizi çocuklarımızı ailemizi sevdiklerimizi korusun böyle insanlardan...
Aslında ben de pek farklı değilim sizden dee rengimi belli etmiyorum, saman altından su yürütme misali hi hohoooBebiş sağolsun babasına nefes aldırdı biraz
Aslında evlenmeden önce de bir o kadar korkardımBir keresinde burç uyumlarını okumuştum internetten o zaman eşimle sevgiliydik daha, işte aşk uyumu evlilik uyumu okudum güzelce sıra geldi cinsellik uyumuna,,, hala aklımda yazdıkları, o zaman yuhh bu kesinlikle doğru olamaz demiştim ama doğruymuş malesef
Malesef tatlım günümüz gerçeği, insanlar kendi canlarından olana bile bunu yapabiliyorsa dışardakilere neler yaparlar.. Allahım bizim eşimizi çocuklarımızı ailemizi sevdiklerimizi korusun böyle insanlardan...
ay bende aynıydım canımm yaaa korkardım ay iğrenç derdimmmm ama şimdi herif kaçıyor ben kovalıyorummm
burcumm sizde haala tık yok muu kızzzz hala olmadı mıı
ay bende aynıydım canımm yaaa korkardım ay iğrenç derdimmmm ama şimdi herif kaçıyor ben kovalıyorummm
yürüyüş çok iyi oluyor canım.. tatilden döneyim yüzmeye de başlıcam... hemencicik vericez kilolarııı
emin misin
Elif Şafak - İngiltere'yi ayağa kaldıran namus cinayeti - HABERTÜRK
kızlar yazıyı okuyun...
yok ben evli değilken de iğrenç demezdim yaaa...
ama daha romantik gelirdi tabiii...meğer herşey çok sapıkçaymış
balayı dönemi bitince anladım
bugün pazartesi onun vermiş oldugu ağırlık dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık 3 km yürümüşüzdürayaklarımı hala hissetmiyorummm başım gözüm ağrıyor yineee
bugün pazartesi onun vermiş oldugu ağırlık dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık 3 km yürümüşüzdürayaklarımı hala hissetmiyorummm başım gözüm ağrıyor yineee
waovv maşallahhh
insan kendini kuş gibi hissediyor yürüyünce
ben de çok sıcaklarda koşu bandında yürüyeyim diyorum klimayı da açıp serin serin
bende pazar günü annemle sahile kadar yürüdüm.. Kendimi arabadan azad edip metrobüse bindim ve annemlere geçtik... Eve vardığımda kendimden geçmiştim
hafta içinin acısını haftasonu çıkardık sanırım
iş arasında okudum... Çok üzücü insan değil bunlar valla değil...:26::26::26:
ben diyorum işte sen orjinal fanteziksinneden sapıkça beeee hersey belli sınırda yapılıyor ama yatağa bağlama işleri varsa bilemem
Offf kızlar yaa bu hafta sonu farkettim ki geçen yaz giydiğim tişörtlerin badilerin hiçbirisi olmuyor, göbüşüm kocaman çıktığı için kıyafetleri yukarı çekiyor ve çok komik duruyor hi hihiGardrobu yenilemem gerek anlaşılan, kocacım bu duruma çok üzülecek ama ne yapıyımm gelsin cicilerrrr
bundan sonra hiç olmaz artık, karnım kocaman oldu. önemlide değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?