ayy ben olsam kesinlikle denerdim... gg de satılıyor kelepçeler gerçi ama çok dandikmiş onlar, gerçekçi değil
ayyyyy neler konuşmuşsunuz ya ne kadan da ayıp, bebişlerin yanında aaaaa
hanımlar merhaba
biz geldik..
gittik doktorumuza bebişimiz erkekmiş. oğluşumuz yolda hayırlısıyla. babasının dediği gibi oldu... :)) gerçi burada okuduğum kadarıyla kimisi 15 hafta da erkek iken 17 hafta da kız olacağını öğrenenler varmış. benim içimden hala kız olacakmış gibi geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli değil...
iyiyiz çok şükür, sadece dün gece bir ağrı yaşadım, hep ya sağ ya da sol yanıma yatmaya özen gösteriyorum ve sağdan sola dönerken de hep yüz üstü dönüyorum (normalde yüzükoyun yuvarlanıveririm9 erindim mi nedir, yüzükoyun döneyim dedim dememle birlikte karnımda bir ağrı oldu, küçük bey hoşlaşmadı bu artistik hareketten, edebimizle uyuycaz anlaşıldı merkez dedim ben de...
Gene bir +18 e bağlama görüyorum sizde...
Bebeleri rahat bırakın huzurlu bir 9 ay geçirsinler canım, eşlerle birbirinizi de az özleyiverin...
erken de şimdiden yaptım ama sıcaklar bastırınca hiç yapamam diye aradan çıkardım annemide bulmuşken çünkü belimden ameliyatlıyım çok ağrım olur diye yaptım işte.
Rabbim korusun, iyiyiz çok şükür...
Dün bir ağlama krizine girdim, sebepsiz....
Piano-keman sanat müziği dinliyorum pöykürerek ağlıyorum, zavallı eşim de oğlumuza yazık hadi sakinleş diye beni teskin etmeye çalışıyor...
Annem de senin hamileliğin de senin gibi enterasan diyor (acayip sinirliyim barut gibi, ota moka sinirleniyorum da...)
Normalde de çabuk sinirlenirdim ama içimde tutardım, sakinleşirdim şimdi kaspı kavuruyorum valla...
Bir de iyice ağlak oldum, çabuk ağlayan biriydim ama şimdi kontrolü kaybettim...
Esracım bu özlemle kocanın çekeceği var elinden sanırım :)
Sorma valla bunlar da çocuk büyütücek ne günlere kaldık biz Ahretlik (mahallenin bilmiş teyzeleri modu)
arkadaşımın eşi var 8 aylık hamile. düğünde karnını elledim inceledim. kocaman top yutmuş gibiydi. çok kilo almamıştı. çok garip görünüyordu. bende belki öyle olurum diye düşündüm. bide elledim karnını, içerde kıpraşıyordu hissettim :)))
benimde tişörtlerim oluyor ama göbek yukarı çekiyor, kısa kalıyorlar(( giyemiyorum.
hanımlar merhaba
biz geldik..
gittik doktorumuza bebişimiz erkekmiş. oğluşumuz yolda hayırlısıyla. babasının dediği gibi oldu... :)) gerçi burada okuduğum kadarıyla kimisi 15 hafta da erkek iken 17 hafta da kız olacağını öğrenenler varmış. benim içimden hala kız olacakmış gibi geçiyor ama hayırlı olsun da gerisi önemli değil...
kelepçemi
Esracım iyimisin tatlım sen
Anammm konu nereye bağlanmış
Sorma valla bunlar da çocuk büyütücek ne günlere kaldık biz Ahretlik (mahallenin bilmiş teyzeleri modu)
haklısın
canım daha çok erken değil mi? herşeyi tamamlandı mı? ayy geçmiş olsun yaaa... hamilelerin ütü başında çok durmaları iyi değilmiş...
ohhh ne güzellbenim yürümem için 10 kat aşağı inmem lazım...
hoşgeldiniz, tebrik ederim, hayırlı olsun oğluşun. inşallah değişmez cinsiyetlerimiz. bakalım ayrıntılıda kesinleşir, 1 hafta kaldı. :)
saol canım seninki ne kadarlık benim ayrıntılıya daha var 17 temmuz gibi olacak sanırım. bugün 3 lü test için kan verdik bakalım hafta sonu çıkacakmış sonuçlar. inş iyi çıkar.
Gözün aydın canım... Sağlıkla kucağımıza alalım da ister kız olsun ister erkek :))
Benim annemin bana ve kardeşlerime yaptığı anneliği yazıp makale diye koysam bu insan müsvetteleri utanırlarmı acaba kendilerinden ?
ay yok yaaa yani sanmıyorum.. geçen sefer de çok özlemiştim ama eşim de ben de çekine çekine yaklaştık birbirimize... eskisi gibi olmuyor sonuçta.
acilen şu 6 ayın geçmesi lazım ama
İşi bilcen işe gitmicen hacı.....canım hayırlı olsun inşallah... içinden geçen olur bence.. anneler hisseder :)
tamam yaa sustum ben :26:
ayy ben demedim yaaa arcak dedi ... hatta arcakın kocası demiş ben napıyım.... aaaaaa sizdeeeeeee amaaaaa
bak yaaa... asıl susandan kork demişler şekerimmm
Di mi ama hep akılları fikirleri şeyde ....valla ya şunlara bak hele sen
onlar içerde rahat rahat oynuyorlar canım, biz onları rahatsız etmiyoruz ki
nası az özleyeyim canım yaaaaa 8 gündür görmüyorum eşimi bennnnn
hmm naldım canım.. iyi yapmışsın o zaman...
Allah seni netmesin yaaaa... kafanı dağıtacak şeyler bul kendine... boş zamanın olmasın.. kendini dinlemeye zamanın kalmasın canım... ha bir de nefes egzersizleri yap, çok faydasını görürsün...
ay yok yaaa yani sanmıyorum.. geçen sefer de çok özlemiştim ama eşim de ben de çekine çekine yaklaştık birbirimize... eskisi gibi olmuyor sonuçta.
acilen şu 6 ayın geçmesi lazım ama
hoşgeldiniz, tebrik ederim, hayırlı olsun oğluşun. inşallah değişmez cinsiyetlerimiz. bakalım ayrıntılıda kesinleşir, 1 hafta kaldı. :)
geçmiş olsun canım, evet dönüşlerde karın ağrısı oluyor bende de. o yüzden çok yavaş dönüyorum. her ani hareketim kasık ağrısıyle sonuçlanıyor. dikkat etmemiz lazım.
bebeğim bir 10 kat in ve 15 dakika yürü tamamdır işte sporun
biz konusmadık teyzoş annişler konuşuyor valla hele esra teyze var ya o yoldan çıkartıyor annemiiii
Hayret çekinerek yaklaşmak ve senŞaka bir yana çekinerek olur tabi göbecik çıktı artık.ne 6 ayı canım 4 ay diyecektin sanırım hadi 1 ayda öyle koy 5 ay
başım çatlıyorr ağrıdannnne kadar sürecek bakalım bu yoğunluk ve baş ağrılı günlerr :44:
aysun gııı bana bi özet geçsenn hemşommm
arada gelip okumaya çalışırım canlarım...bulemsudan haber varmı?:44:
ayy çok zor.... akşam bi saat yürürüm dışarda
bak yaaa:26: ahh yavrummmm benimmmm, senin doğduğun andan itibaren odanın ayrılması lazım.... yoksa bilemiyorum yani
ya uff ne biliyim... inşallah böyle olmaz önümüzdeki günler boyunca
4,5 ay doldu, doğru... 5 ay yeterli
İşi bilcen işe gitmicen hacı.....
Di mi ama hep akılları fikirleri şeyde ....
Canım dışarıdan rahat görünse de hassas bir hamilelik geçiriyorum sanırım, hemen akıntım oluyordu azıcık yürüyünce o yüzden az az çıkıyorum yürüyüşe falan.... Eski koro elemanıyım ben, az ses-nefes egzersizi yapmadım, gene başlayabilirim ama ses egzersizi kısmında apartmandakiler delirebilirler...
Evet, rahatımızı bozmayın diyorlar şimdiden resmen evimizin, gönlümüzün sahipleri, minik melekler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?