2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldiniz, tebrik ederim, hayırlı olsun oğluşun. inşallah değişmez cinsiyetlerimiz. bakalım ayrıntılıda kesinleşir, 1 hafta kaldı. :)

geçmiş olsun canım, evet dönüşlerde karın ağrısı oluyor bende de. o yüzden çok yavaş dönüyorum. her ani hareketim kasık ağrısıyle sonuçlanıyor. dikkat etmemiz lazım.

Gene bir +18 e bağlama görüyorum sizde...
Bebeleri rahat bırakın huzurlu bir 9 ay geçirsinler canım, eşlerle birbirinizi de az özleyiverin...

onlar içerde rahat rahat oynuyorlar canım, biz onları rahatsız etmiyoruz ki

nası az özleyeyim canım yaaaaa 8 gündür görmüyorum eşimi bennnnn

erken de şimdiden yaptım ama sıcaklar bastırınca hiç yapamam diye aradan çıkardım annemide bulmuşken çünkü belimden ameliyatlıyım çok ağrım olur diye yaptım işte.

hmm naldım canım.. iyi yapmışsın o zaman...

Allah seni netmesin yaaaa... kafanı dağıtacak şeyler bul kendine... boş zamanın olmasın.. kendini dinlemeye zamanın kalmasın canım... ha bir de nefes egzersizleri yap, çok faydasını görürsün...

Esracım bu özlemle kocanın çekeceği var elinden sanırım :)

ay yok yaaa yani sanmıyorum.. geçen sefer de çok özlemiştim ama eşim de ben de çekine çekine yaklaştık birbirimize... eskisi gibi olmuyor sonuçta.
acilen şu 6 ayın geçmesi lazım ama

Sende öyle olursun gibi geliyor canım ama, herkesin hamileliği farklı oluyor..

İşte benim çok çekmiyor yayık ya, am çok dar ve çok kısa olanları hiç denemedim bile canım ama şu an üstümdeki S beden hamile kalmadan önce almıştım taytın üstüne onu giydim bugün, taytı L beden aldım sadece...

Son düzenleme:

canım hayırlı olsun inşallah... içinden geçen olur bence.. anneler hisseder :)

ayyyyy neler konuşmuşsunuz ya ne kadan da ayıp, bebişlerin yanında aaaaa

tamam yaa sustum ben :26:

kelepçemi
Esracım iyimisin tatlım sen
Anammm konu nereye bağlanmış

ayy ben demedim yaaa arcak dedi ... hatta arcakın kocası demiş ben napıyım.... aaaaaa sizdeeeeeee amaaaaa

Sorma valla bunlar da çocuk büyütücek ne günlere kaldık biz Ahretlik (mahallenin bilmiş teyzeleri modu)

bak yaaa... asıl susandan kork demişler şekerimmm

bebeğim bir 10 kat in ve 15 dakika yürü tamamdır işte sporun

Benim annemin bana ve kardeşlerime yaptığı anneliği yazıp makale diye koysam bu insan müsvetteleri utanırlarmı acaba kendilerinden ?

bunlar insan değil ki utanma bilsinler... kaldı ki bizim ülkemizde de neler neler oluyor... ağzını açamayan "sus rezil ederim seni" diye susturulan nice genç kız hatta nice genç erkek var... "mutluluk" filmini izlemediysen mutlaka izle...çok çok vahim bir tablo... Rabbim evlatlarımızı kötü insanlardan korusun...

ay yok yaaa yani sanmıyorum.. geçen sefer de çok özlemiştim ama eşim de ben de çekine çekine yaklaştık birbirimize... eskisi gibi olmuyor sonuçta.
acilen şu 6 ayın geçmesi lazım ama

Hayret çekinerek yaklaşmak ve sen Şaka bir yana çekinerek olur tabi göbecik çıktı artık.ne 6 ayı canım 4 ay diyecektin sanırım hadi 1 ayda öyle koy 5 ay

başım çatlıyorr ağrıdannn ne kadar sürecek bakalım bu yoğunluk ve baş ağrılı günlerr:44:
aysun gııı bana bi özet geçsenn hemşommm
arada gelip okumaya çalışırım canlarım...bulemsudan haber varmı?:44:

İşi bilcen işe gitmicen hacı.....

valla ya şunlara bak hele sen
Di mi ama hep akılları fikirleri şeyde ....

Canım dışarıdan rahat görünse de hassas bir hamilelik geçiriyorum sanırım, hemen akıntım oluyordu azıcık yürüyünce o yüzden az az çıkıyorum yürüyüşe falan.... Eski koro elemanıyım ben, az ses-nefes egzersizi yapmadım, gene başlayabilirim ama ses egzersizi kısmında apartmandakiler delirebilirler...

Evet, rahatımızı bozmayın diyorlar şimdiden resmen evimizin, gönlümüzün sahipleri, minik melekler...

bebeğim bir 10 kat in ve 15 dakika yürü tamamdır işte sporun

ayy çok zor.... akşam bi saat yürürüm dışarda

biz konusmadık teyzoş annişler konuşuyor valla hele esra teyze var ya o yoldan çıkartıyor annemiiii

bak yaaa:26: ahh yavrummmm benimmmm, senin doğduğun andan itibaren odanın ayrılması lazım.... yoksa bilemiyorum yani

Hayret çekinerek yaklaşmak ve sen Şaka bir yana çekinerek olur tabi göbecik çıktı artık.ne 6 ayı canım 4 ay diyecektin sanırım hadi 1 ayda öyle koy 5 ay

ya uff ne biliyim... inşallah böyle olmaz önümüzdeki günler boyunca
4,5 ay doldu, doğru... 5 ay yeterli

hoşgeldin bebeğimmm

benimde başım gözüm ağrıyor

önemli bişey yok canım esra, ben , milano ve fantezileri diğer kızlarda aa ayıp aa diyorlar öyle diyenden korkacaksın dimi hemşommm

bulemsu doktora gitmişti bebek doğum kaanalına yakınmış o yzden cinsiyetini göstermedi yine risk yokmuşş

Son düzenleme:

bana 1 ay daha koyunn sizzz off çok yahuuuu

yaaa çocuklar her gördüklerini olmadık yerde söyluyorlar maalesefff

yok sadece nefes egzersizi... ses tellerini rahat bırak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…