biz konusmadık teyzoş annişler konuşuyor valla hele esra teyze var ya o yoldan çıkartıyor annemiiii
başım çatlıyorr ağrıdannnne kadar sürecek bakalım bu yoğunluk ve baş ağrılı günlerr :44:
aysun gııı bana bi özet geçsenn hemşommm
arada gelip okumaya çalışırım canlarım...bulemsudan haber varmı?:44:
İşi bilcen işe gitmicen hacı.....
Di mi ama hep akılları fikirleri şeyde ....
Canım dışarıdan rahat görünse de hassas bir hamilelik geçiriyorum sanırım, hemen akıntım oluyordu azıcık yürüyünce o yüzden az az çıkıyorum yürüyüşe falan.... Eski koro elemanıyım ben, az ses-nefes egzersizi yapmadım, gene başlayabilirim ama ses egzersizi kısmında apartmandakiler delirebilirler...
Evet, rahatımızı bozmayın diyorlar şimdiden resmen evimizin, gönlümüzün sahipleri, minik melekler...
hoşgeldin bebeğimmm
benimde başım gözüm ağrıyor
önemli bişey yok canım esra, ben , milano ve fantezileridiğer kızlarda aa ayıp aa diyorlar öyle diyenden korkacaksın dimi hemşommm
bulemsu doktora gitmişti bebek doğum kaanalına yakınmış o yzden cinsiyetini göstermedi yine risk yokmuşş
bana 1 ay daha koyunn sizzz off çok yahuuuu
yaaa çocuklar her gördüklerini olmadık yerde söyluyorlar maalesefff
bunlar insan değil ki utanma bilsinler... kaldı ki bizim ülkemizde de neler neler oluyor... ağzını açamayan "sus rezil ederim seni" diye susturulan nice genç kız hatta nice genç erkek var... "mutluluk" filmini izlemediysen mutlaka izle...çok çok vahim bir tablo... Rabbim evlatlarımızı kötü insanlardan korusun...
o konuştukça tekmele kuzum sen o annişi ne ayıpp aaaa... kulaklarını tıka bebeğim sen..
geçmiş olsun balım...
valla ya.. lig usulü haftada 1 olmuştu bizim mantardan dolayı o da yok.. bunlarda neler diyolar ne kadan ayıp :26::26::26:
o konuştukça tekmele kuzum sen o annişi ne ayıpp aaaa... kulaklarını tıka bebeğim sen..
geçmiş olsun balım...
valla ya.. lig usulü haftada 1 olmuştu bizim mantardan dolayı o da yok.. bunlarda neler diyolar ne kadan ayıp :26::26::26:
sağol bebeğim özet için..fantezilere devammmbende katılmak isterdim ama müfettiş engeline takıldımmm
amann neysee risk olmasında allah esirgesinn...hepiciğinizi öperim...akşam giremem muhtemelen başım çok ağrıyor...artık yarına allah kerim:26:
iyi akşamlar..biz çıkıyoruzz anneannemize gidicezz
Sende öyle olursun gibi geliyor canım ama, herkesin hamileliği farklı oluyor..
İşte benim çok çekmiyor yayık ya, am çok dar ve çok kısa olanları hiç denemedim bile canım ama şu an üstümdeki S beden hamile kalmadan önce almıştım taytın üstüne onu giydim bugün, taytı L beden aldım sadece...
saol canım seninki ne kadarlık benim ayrıntılıya daha var 17 temmuz gibi olacak sanırım. bugün 3 lü test için kan verdik bakalım hafta sonu çıkacakmış sonuçlar. inş iyi çıkar.
başım çatlıyorr ağrıdannnne kadar sürecek bakalım bu yoğunluk ve baş ağrılı günlerr :44:
aysun gııı bana bi özet geçsenn hemşommm
arada gelip okumaya çalışırım canlarım...bulemsudan haber varmı?:44:
hoşgeldin bebeğimmm
benimde başım gözüm ağrıyor
önemli bişey yok canım esra, ben , milano ve fantezileridiğer kızlarda aa ayıp aa diyorlar öyle diyenden korkacaksın dimi hemşommm
bulemsu doktora gitmişti bebek doğum kaanalına yakınmış o yzden cinsiyetini göstermedi yine risk yokmuşş
hihohohoo evet seninki +1 ay... o aradaki bir ayda iyi dalga geçicem seninle ehuhehuhuee
eşim de yanımda olucak artıkkk.... ayy en güzel tarafı bu.. ben evde o işte bebişle babamızı karşılıcaz işten gelince
ayy çok zor.... akşam bi saat yürürüm dışarda
bak yaaa:26: ahh yavrummmm benimmmm, senin doğduğun andan itibaren odanın ayrılması lazım.... yoksa bilemiyorum yani
ya uff ne biliyim... inşallah böyle olmaz önümüzdeki günler boyunca
4,5 ay doldu, doğru... 5 ay yeterli
İzledim izlemem mi ?
Benim bazı arkadaşlarım Sivil toplumcu ve bu konularla ilgili araştırmalar yapıyorlar. Ve derinliklerine indiği zaman ortak paydalarda buluşuluyor...
* Bastırılmış Cinsel dürtüler..
* Cehalet.. Ama kör cahillik
* Toplum baskısı
Gibi gibi şeyler.. Sonuçlar basma kalıp gibi görünüyor ama ne facialar var. İşin kötü tarafı böyle vahşete, tecavüze, işkenceye maruz kalan kişileri artık kanunda koruyamıyor... Hoş eskiden de kruyamıyordu ama hiç değilse belli yaptırımlar vardı. Ama artık oda yok. Tecavüze uğrayan kadının bebeğini alalım kadını öldürelim diyen bir zihniyetten daha fazlasını bekleyemezsin zaten. Mor çatı vs.. gibi koruma ve sığınma mekanları da yanlız bıraktılar. Kim kimi koruyacak belli değil... Allah kötülerle karşılaştırmasın... Ne bizi ne evlatlarımızı
kısalar olmaz artık canım. geçen kısa giydim ama altına hamile eteği giydim yüksek bel. o zaman kurtardı işte. taytlar çok rahat ya. ama işte giymiyorum tayt. ancak kot pantolon.
benimki abla canım. :))) 20 haftanın içine girdim. 18 haziranda randevum.
kolay gelsin canım ya, işte ki setres artık çekilmiyor. sabah bende bir müşteriye kızdım korktum valla yüzüm yine kızarcak diye((
bulemsunun bebişi göstermemiş canım yine.
bak hele kaya geldi bu tarafa. valla buraya fantazisini dökenden daha çok korkarım ben anacım. malum herkes okuyabilir, kim olduğum bilinmese bile yazıya dökmekten utanırım anacım ben
:)) alemsin sen ya bi aysun bir sen öldüreceksiniz beni gülmekten :)
Hiiiişşşt Lavinya, Esranın eline koz verme, çaktırma....
ühüühhüüüüühüühhhhfantezilerini yazarsın burdan gıcık edersin artık beniiii
:)) alemsin sen ya bi aysun bir sen öldüreceksiniz beni gülmekten :)
Yani aslında temel neden cahillik, eğitimsizlik oluyor... Kadınlarımızı hep susturdular, elif şafak'ın dediği gibi erkek elini yıkadı, paltosunu aldı çekti gitti... ortada kadın tek başına kalıverdi öylece... ne yapacağını bilemeyen, konuşmasına izin verilmeyen, susturulan, tehdit edilen kadın kaldı. ne zor bir hata yaşıyoruz aslında...
geçenlerde haberlerde vardı çok üst makamlardaki bir adam iki kızı ile ilişkilerini kayda alıyor, cd haline getiriyor bir de... anne de bu durumdan haberdar... kızlardan biri ünv kazanıyor adam özledim seni diye okulu bıraktırıyor...
esranın fantezilerinin bitmesine son 15 dakikaa kızlar sorunuz varsa sorun yoksa fantezik uzmanı prof.dr. esra birazdan offflineeee olacakkk
Aslında tam afişe edilecek adammış.. Şöyle sağlam bir gazeteci bulup afişe edeceksin.. Ama işte korku belası... Sapık doldu ortalık.
aysunnn inanmıyorum sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! manyakk seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!! yan masamda genç bir çocuk varrrr, nasıl güleceğimi şaşırdımmmmmmmm
kısalar olmaz artık canım. geçen kısa giydim ama altına hamile eteği giydim yüksek bel. o zaman kurtardı işte. taytlar çok rahat ya. ama işte giymiyorum tayt. ancak kot pantolon.
benimki abla canım. :))) 20 haftanın içine girdim. 18 haziranda randevum.
Hiiiişşşt Lavinya, Esranın eline koz verme, çaktırma....
tamam teyzoş ama sende az değilsin yaniiii
canım dinlen annene selam söyle benden hemşo teyzem oda benimmmkız kayseriden birini vallahi bu kadar seveceğim aklıma gelmezddi maşallah sizi seviyoruzzzz [/QUOTE
ay bişey yapamıyorum ki kuzum az ya da çok olayım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?