2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Allah sizi ne yapmasın deliler sizi sizin adamlar yaşlanmaz vallahi size gülmekten çılgınlar

kıpır kıpırım yahuu adam bendende sıkılırsa ne diyeyim yaniii annem diyorkii abime aysun gibi bul birini kıpır kıpır cıvıl cıvıl bir dakika koocasını boş bırakmıyor aşkım canımm diye diyorr

ahhh aysunnn elime düşmeeeeeeee.... valla çekeceğin var bendennnn

tabi kopayım da beni de bakırköye postalasınlar... hemen yakınımda zaten

ah canımmm naptım kii ben

ah canım kıyamam ben sanaaa umarım tez zamanda iyileşirsin ve sahalara dönersinnnnn

Son düzenleme:

Evet annen doğru demiş senden her eve lazım bitane :)

Kızlar size doyum olmaz ama ben kaçıyorum anca wc falan derken çıkarım.Öptümm sizi ve kuzularınız

kızlar akşama 1 tabak yayla çorbası + 2 haşlanmış yumurta + çiğ sebze + 2 dilim minik çavdar ekmeği

nasıl akşam için yeterli mi sizce :44: kilo aldırır mı bu menü

kızlar akşama 1 tabak yayla çorbası + 2 haşlanmış yumurta + çiğ sebze + 2 dilim minik çavdar ekmeği

nasıl akşam için yeterli mi sizce :44: kilo aldırır mı bu menü

aldırmaz kuzum yeterli valla ben de bugün itibariyle ödem oluşmaya başlayanlardanım napıcam bilemiyorum offffffffffffffffff (((

aldırmaz kuzum yeterli valla ben de bugün itibariyle ödem oluşmaya başlayanlardanım napıcam bilemiyorum offffffffffffffffff (((

ben yemeklere ekstra tuz atıyoordum bıraktım artık azcık tuzlu yicem şiştim iyice yaaa aynen doktor gidince

denizde yüzmem sakıncalı mı
lekemi söylucem
ödemden nasıl kurtulurum onu sorucm

selam kızlar...

seminerdeydim bugün yorucu bir gündü..

bebek te durmadı sanki niyedir anlamadım...

sizdede oluyormu hareketlenmeler arttı mı?..

inşallah anormal bişey yoktur...Allaha emanet kuzularımız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…