kop kop koppp
esranın fantezilerinin bitmesine son 15 dakikaa kızlar sorunuz varsa sorun yoksa fantezik uzmanı prof.dr. esra birazdan offflineeee olacakkk
Allah sizi ne yapmasın deliler sizi sizin adamlar yaşlanmaz vallahi size gülmekten çılgınlar
Allah sizi ne yapmasın deliler sizi sizin adamlar yaşlanmaz vallahi size gülmekten çılgınlar
ahhh aysunnn elime düşmeeeeeeee.... valla çekeceğin var bendennnn
tabi kopayım da beni de bakırköye postalasınlar... hemen yakınımda zaten
ay kozumu kaldı kuzum bişey yapamıyorum ki koz vereyim
canım dinlen annene selam söyle benden hemşo teyzem oda benimmmkız kayseriden birini vallahi bu kadar seveceğim aklıma gelmezddi maşallah sizi seviyoruzzzz [/QUOTE
ay bişey yapamıyorum ki kuzum az ya da çok olayım.....
yaşlanmak yassaakk!!!
Evet annen doğru demiş senden her eve lazım bitane :)
kıpır kıpırım yahuu adam bendende sıkılırsa ne diyeyim yaniii annem diyorkii abime aysun gibi bul birini kıpır kıpır cıvıl cıvıl bir dakika koocasını boş bırakmıyor aşkım canımm diye diyorr
Kızlar size doyum olmaz ama ben kaçıyorum anca wc falan derken çıkarım.Öptümm sizi ve kuzularınız
ah canımmm naptım kii ben
ah canım kıyamam ben sanaaa umarım tez zamanda iyileşirsin ve sahalara dönersinnnnn
Evet annen doğru demiş senden her eve lazım bitane :)
birde kocişe sormak lazım bıktım diyormuşşşş
kızlarrr ben çıkarrrr yarın yeni fentoşlarda buluşmak dileğiyleeee
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum kocam kaçacak yoksa başkasına:26::26::26:
bencedeeeeeee
kızlarrr ben çıkarrrr yarın yeni fentoşlarda buluşmak dileğiyleeee
kızlar akşama 1 tabak yayla çorbası + 2 haşlanmış yumurta + çiğ sebze + 2 dilim minik çavdar ekmeği
nasıl akşam için yeterli mi sizce :44: kilo aldırır mı bu menü
aldırmaz kuzum yeterli valla ben de bugün itibariyle ödem oluşmaya başlayanlardanım napıcam bilemiyorum offffffffffffffffff(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?