2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

sıkılmıştır annesi bir de uzun süre harketsiz kaldıysan o da etkilemiştir..

Selam teyzoşlarrr biz geldiiikkk,
bugün ayrıntılı ultrasona girdim,oğluşum sere serpe yatıyordu ve bir hareketliydi ki maaşallah çikolata yemiştim.Dr ablamız çikolatadan ve detaylının ses dalgalarından rahatsız oluyormuş beyefendi o yüzden sürekli hareket halindeymiş.Gelişimi çok iyiymiş maaşallah diyeyim..

Doğru düzgün resim yakalayamadık...Hastanemi ve dr umu değiştim ve inanılmaz memnun kaldım.Her zaman gittiğim hastane bana detaylı için 300tl fiyat çekti çüş dedim afedersiniz...

Şimdi gittiğim yer yine deneyimli bi dr hastane de sıfır aletler gıcır gıcır son model usg aletleri herşey süperdi.
Asıl en süperi dr un herşeyi detaylıca sorması,aşırı ilgilenmesi,45 dk.kadar dr da kaldık sohbet halinde geçirdik çok çok beğendim.

Artık Haznedar Vital Hospital'e gideceğim muayene 12 tl sgk doğum normal 750,sezaryen 1250 tl..
Dr'um da Didem Güneş Aktaş.

Hastane odaları da harika,temiz ve bakımlı gitmişken herşeyini hallettim.
Çok şükür detaylı usg sonucu da temiz çıktı

Çoook mutluyum..Foto koyarım birazdan...

ay canımm gözümüz aydın çok sevindimmmm Allah esirrgesin evlatlarımıızııı

iyi yapmışsın 300 TL olur mu yahuu 60-80 değil ki tamam diyesinn hemen koy çıkıcam birazdannn

çok sevindim canım çok geçmiş olsun, gözün aydın:)

kızlar öpüldünüz iyi akşamlar:)

kızlar akşama 1 tabak yayla çorbası + 2 haşlanmış yumurta + çiğ sebze + 2 dilim minik çavdar ekmeği

nasıl akşam için yeterli mi sizce :44: kilo aldırır mı bu menü

güzel menü keşke yiyebilsem ((

eşim bu akşam dışarda yicekmiş, bende dünden kalanları yicem. inşallah midem kötü olmaz.

ben yemeklere ekstra tuz atıyoordum bıraktım artık azcık tuzlu yicem şiştim iyice yaaa aynen doktor gidince

denizde yüzmem sakıncalı mı
lekemi söylucem
ödemden nasıl kurtulurum onu sorucm

ne lekesi var sende canım?

benimkide 2 gündür durmuyor. normaldir heralde. hareket etmemesinden iyidir.

kızlar diyor ya kuyruk sokumuna bıdışın yanına bıçak saplanıyor sankii

geçen kajuda aynısını söyledi. onda da oluyormuş, normal bence.

Maşallah canım
Ne kadara yaptırdın canım detaylıyı.. Ben 195 tl fiyat aldım.. Kendi hastanemiz bizede 300 tl dedi

canım gözün aydın. memnun kalmana sevindim yeni hastanenden, fiyatları çok uygunmuş.

demek çikolata rahatsız ediyor, kıpırdasın diye yiyoruz sözde, ben yemem artık, kıpırdamasın ne olacak.

300 tl çok para, benim hastanem 150 tl istedi. uygun geldi bana.

dudağımın altında çenemin üstünde sağ tarafta kahverengi leke var canımm

dudağımın altında çenemin üstünde sağ tarafta kahverengi leke var canımm

anladım, bazılarında olurmuş. hamilelikten sonra geçiyor diyorlar birde şöyle bişi duymuştum. doğum sırasında terlerinle silecekmişsin o lekeleri geçiyormuş. doğru mu bilmem.

iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum. keyif yapcam evde :)))

Beyefendi fazla hareketliydi,eliyle yüzünü kapattı bi de renkli printer bozulmuş fazla net değil ama böyle şimdilik 1 ay sonra tekrar giricem kısmetse..

Son düzenleme:

Maşallah canım
Ne kadara yaptırdın canım detaylıyı.. Ben 195 tl fiyat aldım.. Kendi hastanemiz bizede 300 tl dedi

çok sevindim canım çok geçmiş olsun, gözün aydın:)

kızlar öpüldünüz iyi akşamlar:)

ay canımm gözümüz aydın çok sevindimmmm Allah esirrgesin evlatlarımıızııı

iyi yapmışsın 300 TL olur mu yahuu 60-80 değil ki tamam diyesinn hemen koy çıkıcam birazdannn

Çok çok teşekkür ederim hepinize teyzoşları teker teker,darısı başınıza inşallah.
Detaylı usg fiyatı 100 tl ydi arkadaşlar bilginize...

Eki Görüntüle 442036

Beyefendi fazla hareketliydi,eliyle yüzünü kapattı bi de renkli printer bozulmuş fazla net değil ama böyle şimdilik 1 ay sonra tekrar giricem kısmetse..

ayy maşallah ellere bak yaa

Cuma günü doktora gittiğimde dedim el fotosunu çekmeye çalışalım.. Açlıktan kolunu kaldıramadıki çocuk yakalayamadık siz tam yakalamışsınız vallahi..

Nilt'cim hastanenin linkini nette bulamadım ben.. Telefonları felan nasıl ulaşırız tatlım bende detaylıya orda randevu alayım..

slm kızlar bız c.tesı doktora gıttık sanırım busefer doktorumu buldum bıraz gec oldu ama içime sindi inş hayırlısı olur.bıraz çikolata yemiştim ve bizim ufaklık hıc yerınde durmadı cınsıyetı ogrenemedıkdoktor ılk baktı bağdaş kurmuş oturuyo dedı beni bi gülme tuttu zatenaynı bana çekmiş nerdeyse her ortamda öyle oturuyorumbuarada bende hiç kilo almadım ama cok seker bı göbeğim var bakalım bundan sonra nasıl olacak.çok gezersem ayaklarım bnmde şişiyo ve 2hafta sonra 13saatlık bı yola cıkcaz inş cok sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…