ayy maşallah ellere bak yaa
Cuma günü doktora gittiğimde dedim el fotosunu çekmeye çalışalım.. Açlıktan kolunu kaldıramadıki çocuk yakalayamadık siz tam yakalamışsınız vallahi..
Nilt'cim hastanenin linkini nette bulamadım ben.. Telefonları felan nasıl ulaşırız tatlım bende detaylıya orda randevu alayım..
Eki Görüntüle 442036
Beyefendi fazla hareketliydi,eliyle yüzünü kapattıbi de renkli printer bozulmuş fazla net değil ama böyle şimdilik 1 ay sonra tekrar giricem kısmetse..
ayy maşallah ellere bak yaa
Cuma günü doktora gittiğimde dedim el fotosunu çekmeye çalışalım.. Açlıktan kolunu kaldıramadıki çocuk yakalayamadık siz tam yakalamışsınız vallahi..
Nilt'cim hastanenin linkini nette bulamadım ben.. Telefonları felan nasıl ulaşırız tatlım bende detaylıya orda randevu alayım..
gözün aydın bebişin iyiymiş ya :)
Sağol canım yaa çok şükür herşey güzel çıktı
sence ercümentle behzat kardeş mi ç. = çözer ?
Maşallah canım
Ne kadara yaptırdın canım detaylıyı.. Ben 195 tl fiyat aldım.. Kendi hastanemiz bizede 300 tl dedi
başın sağolsun canımm aslında eşin bu konuda çok anlayışlı olması gerekir acın taze ve isim hakkı tabiki seninn hakkın olmadı iki isim koyarsınızzya bu görumceler kayınvalidelere noluyor kötüler için söyluyorum isimden size neeeee
Selam teyzoşlarrr biz geldiiikkk,
bugün ayrıntılı ultrasona girdim,oğluşum sere serpe yatıyordu ve bir hareketliydi ki maaşallah çikolata yemiştim.Dr ablamız çikolatadan ve detaylının ses dalgalarından rahatsız oluyormuş beyefendi o yüzden sürekli hareket halindeymiş.Gelişimi çok iyiymişmaaşallah diyeyim..
Doğru düzgün resim yakalayamadık...Hastanemi ve dr umu değiştim ve inanılmaz memnun kaldım.Her zaman gittiğim hastane bana detaylı için 300tl fiyat çektiçüş dedim afedersiniz...
Şimdi gittiğim yer yine deneyimli bi dr hastane de sıfır aletler gıcır gıcır son model usg aletleri herşey süperdi.
Asıl en süperi dr un herşeyi detaylıca sorması,aşırı ilgilenmesi,45 dk.kadar dr da kaldık sohbet halinde geçirdik çok çok beğendim.
Artık Haznedar Vital Hospital'e gideceğim muayene 12 tl sgk doğum normal 750,sezaryen 1250 tl..
Dr'um da Didem Güneş Aktaş.
Hastane odaları da harika,temiz ve bakımlı gitmişken herşeyini hallettim.
Çok şükür detaylı usg sonucu da temiz çıktı
Çoook mutluyum..Foto koyarım birazdan...
ben 3 hastaneden fıyat aldım 130 230 330 tl:))
canım benim çok sevindim senin adına ne güzel benim dr biraz vurdum duymaz havalı bişey başka şansımda yok kendi hastanemde çünkü en iyisi buranın pek bişey söylemiyo böle aynı yerde çalışıncada herşeyi soramıyorsun valla sizlerin yerinde olmak isterdim emin olun ne detaylı var ne 2li 3lü yok bakıyoz iyi okadar özelde yokki burda gideyim sonuçta bi ilçe burası şartlar belli neyse bakalım bundada var bi hayır
Sağol canımcım;
öyle havalı dr lara hiç tahammülüm yok benim de.Bu kadın harika biri çok beğendim.Bi de önce ki hastanede yaptırdığım herşeyi tek tek inceledi,bütün belgelere,test sonuçlarını detaylıca okudu yanıtladı.İnşallah hep böle gider.
Sen hangi ilçede yaşıyorsun canım?
kütahya tavşanlı ilçesi çarşamba günü gitcez bakalım cinsiyet için :)))
allah yardımcın olsun canım benimmmminan br cıkmazdayım abimin benım üzerimde emegi cok babam gibiydi üstelık babamla vefatlarında 2 ay var babam olelı 8 ay oldu abımde 6 ay oldu psikolojim cok bozuk ama benı anlamıyorlar hıckımmse hıcbırı benı anlamıyo esim her konuda anlayıslı ama isim konusunda cok anlayıssız bozuk plak gibi oglumu babam diye sevicem deyip duruyor..allah görümcelerimi bildigi gibi yapsın ıkı yıl once gorumcem dogum yaptı kendı cocugunun eadını kendı koydu kocasını bıle karıstırtmadı her eziyeti ben cekeyımde ısmını onlarmı koysun dedı bana gelınce de babamın adını koyarsın artık dıyo sankı ben ezıyet cekmıyecekmısım gıbı...ama ne olursa olsunoglumun adını ben koyacagım sonucu ne olursa olsun onların inadına...
allah yardımcın olsun canım benimmmm
merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))
bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.
yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?