2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
bacak ağrılarım başladı....varislerim azmaya başladı...

varmı varis oluşan aranızda...

En çok hoşuma giden bayağı her organıyla detaylıca ilgilenmeleri oldu.

Canım yeni açıldı bu hastane,medicana'nın hemen yanında "vital hospital"1-2 ay olmuştur açılalı..Dur bulayım sana ben..

Son düzenleme:

Canım 557 40 00 mış ben 04 00 yazmışım mesajda ok

inan br cıkmazdayım abimin benım üzerimde emegi cok babam gibiydi üstelık babamla vefatlarında 2 ay var babam olelı 8 ay oldu abımde 6 ay oldu psikolojim cok bozuk ama benı anlamıyorlar hıckımmse hıcbırı benı anlamıyo esim her konuda anlayıslı ama isim konusunda cok anlayıssız bozuk plak gibi oglumu babam diye sevicem deyip duruyor..allah görümcelerimi bildigi gibi yapsın ıkı yıl once gorumcem dogum yaptı kendı cocugunun eadını kendı koydu kocasını bıle karıstırtmadı her eziyeti ben cekeyımde ısmını onlarmı koysun dedı bana gelınce de babamın adını koyarsın artık dıyo sankı ben ezıyet cekmıyecekmısım gıbı...ama ne olursa olsunoglumun adını ben koyacagım sonucu ne olursa olsun onların inadına...

canım benim çok sevindim senin adına ne güzel benim dr biraz vurdum duymaz havalı bişey başka şansımda yok kendi hastanemde çünkü en iyisi buranın pek bişey söylemiyo böle aynı yerde çalışıncada herşeyi soramıyorsun valla sizlerin yerinde olmak isterdim emin olun ne detaylı var ne 2li 3lü yok bakıyoz iyi okadar özelde yokki burda gideyim sonuçta bi ilçe burası şartlar belli neyse bakalım bundada var bi hayır

Sağol canımcım;

öyle havalı dr lara hiç tahammülüm yok benim de.Bu kadın harika biri çok beğendim.Bi de önce ki hastanede yaptırdığım herşeyi tek tek inceledi,bütün belgelere,test sonuçlarını detaylıca okudu yanıtladı.İnşallah hep böle gider.

Sen hangi ilçede yaşıyorsun canım?

kütahya tavşanlı ilçesi çarşamba günü gitcez bakalım cinsiyet için :)))

allah yardımcın olsun canım benimmmm

iyi akşamlar hamişler bizim net yeni geldi modemin elektiriği gitmiş meğer
neyse efendimmm ben bugun hastaneye 11 e 5 kala vardım dr kapısının önüne oturdum bir kalabalık ama millet sırada bekliyor bende dedim bana sıra gelmez galiba ama birden benim ismim yandı kapıda ben içeri girince bana ters ters baktı kapıdaki bayanlar
içeri girdim sekreter beni tanıdı senmi geldin hoşgeldin zayıfladın mı sen dedibende yooo dedim ama öğleden sonra daha fazla şişiyorum dedim siyah giymişsin ya belkide ondan zayıf geldin gözüme dedi beni mest etti ama
doktorum geldi kan sonucumu verdim diğer doktorun dediğini söyledim alakası yok dedi korkma dedi fakültelik işin yok dedi ince ince anlattı bana neyin ne olduğunu ve dedi ki bir sıvı almasının gereksimi için 1/200 düşük olması gerekir kan değerinin dedi
aminyosentez yapılan 200 bebekten 1 tanesi ölüyor bu yüzden benim bunu önermem için değerinin düşük olması gerekiyor o bebeğin gözden çıkması gerekiyor sıvı alınması için dedi rahatladım
usg ne zamn dedi haftaya perşembe dedim haftaya görüşelim o zamn dedi bebeğe bir baksak dedim istiyorsan tamam dedi
sonra ultrasonda bebişe baktıkkk hemde çook dikkatli baktık ama göstermedi veled kendini
doktorum inat bir çocuk dedi adam bile öğrendi artık bebeğimin inat olduğunu
sonra kız olabilir ama net bişey söyleyemem dedi sonra başladı anlatmaya poposunu gösteriyor dedi ve ne dudak (bıdış) ne pipi ( pipiloş) göremiyorum dedi
sonra kız deyipde erkek doğan bebek çok fazla bu pozisyondan tahminde bulunuyoruz ama erkek doğuyor o yüzden bu durusta net bişey diyemem dedi
erkek denilipde kız doğan bebek çok nadirdir dedi bu arada
eve kuş gibi geldim bebğim sağlıklıydı ya gerisi önemli değil
eşim kapıda karsıladı beni ben cinsiyeti göstermedi diyorum fatma kan sonucu için ne dedi doktor diyor bana sonra cinsiyet olayını anlattım fatma sağlıklı olsun ne olursa olsun dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
akşam konussuk eyledik eşimle kız olursa meyra erkek olursa kayra koyacağız ismini biz iki cinsiyete hazırladık kendimizi
burcucum sesin nasıl tatlı canım senin öylepozitifliğin nasıl geçti bana arkadaşlara benim adıma haber verdiğin için çoook teşekkür ederimmmve kızlar sizleri merakta bırakmaktan zevk alıyor sıpam :78: gerçi bizide merakda bırakıyor ama sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ben beklerim onu sunun surasında ne kaldı da 20 haftacıkkk

Oh ne iyi olmuş yaa,sağlıklı dediler mi insan nasıl da rahatlıyor değil mi?

Bugün aynı şeyi bende duydum dr dan ayrıntılı usg den çok net temiz bir sonuç aldım yaa,Allahıma şükürler ede ede eve geldim..

Tekrar gözün aydın bulemsu'cum,isimlerine de bayıldım...meyra ya da kayra harika...

Bizim uras bey de bugün tüm mal varlığını sergiledi ayrıntılı da

merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))

bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.

yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz

Aaa çok sevindim canım yaa,hadi hayırlısı olsun seninde pipiloşun :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…