2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Aaa çok sevindim canım yaa,hadi hayırlısı olsun seninde pipiloşun :)))

teşekkür ederim canım. sizde ayrıntılı görmüşsünüz bebeğinizi herşeyde yolundaymış çok sevindim.. Rabbim hepimizesağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin.

teşekkür ederim canım. sizde ayrıntılı görmüşsünüz bebeğinizi herşeyde yolundaymış çok sevindim.. Rabbim hepimizesağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin.

Çok şükür canım,sağlıklıyımış 311 gr 15 cm miş beyefendi
öyle mutlu oldum ki,Amin inşallah Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...

Yaklaşık 1 saati aşkın mozart ve tchaikovsky dinliyorum.
Oğluşum da da bir hareketlenmeler var ki anlatamam,acaba çok mu sevdiii,yoksa "anne kafam mı şişti"demek istiyo

Neyse kızlar iyi geceler sizlere ve bebişlerinize sizi topik açıcıya emane edeyim :))
yarın görüşmek üzere...

herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnn nasılsınız bakalım ben gece uyuyamadım sıcaktan soyundum dökündüm sallladım eşimle yatağı ayırdım ama genede uyuyamadımmm:26:
gerçi eşim bel ağrısından yatakta rahat vermeyince yatağı ayıralı 3 gün olduyduama sinir oluyor senin yatağın orası diyor bana
Canım sende dr a gitmişsin,nasıl göstermedi bu bebiş hala cinsiyetini yaa valla bizler meraktan çatlıyoruz...
yazını görmdim canım o an dünün özetini yazıyordum eşim pc yii almadan cevap veremedim kusura bakma

ohh ne güzel sermiş demek mal varlığını bizim ki saklıyor neden bilmemm:44:sağlıkları yerindeolsun da gerisi önemli değil

içime senin için erkek doğuyordu zaten hep sağlıklıca doğsun inşş oğluşun canım benimm

geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetini

günaydın fıstıklar
bulemsu çok ama çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına gerisi gerçekten boş...
yeni erkek anneleri hayırlı olsun ay nasıl mutluyum bende anlatamam :)
dün gece ilk defa oğlum sırt üstü yatmama itiraz etti ve beni tekmeledi bende peki döneyim diyip döndüm soluma :) yerim ben onun tepik atan bacaklarını
eşim yarın 4 günlüğüne gidiyor yalnız kalacaz oğlumla
böyle yani kızlar sizlerde ne var ne yok

pipiloşun hayırlı uğurlu olsun canım.sağlıklı olsunlarda hiç önemli değil gerisi.maşallah oğluşuna Nazar

günaydın kızlarrr.yaa artık kışlıklar çıksında yavrularımıza birşeyler alalım isyitorum

valla ben de kuş gibi hafifledim canımmm
oy oy oy annesine tekmeleri atmaya başlamış demek yerim ben onu
eşin nereye gidiyor canımm :44:

günaydın kızlarrr.yaa artık kışlıklar çıksında yavrularımıza birşeyler alalım isyitorum
günaydın hoşgeldinnn canımm

Son düzenleme:
valla ben de kuş gibi hafifledim canımmm
oy oy oy annesine tekmeleri atmaya başlamış demek yerim ben onu
eşin nereye gidiyor canımm :44:

mersine ailesinin yanına bende çok istiyordum ama doktor dinlenmemi söledi 15 gün göze alamadım o yüzden ben kalacam

mersine ailesinin yanına bende çok istiyordum ama doktor dinlenmemi söledi 15 gün göze alamadım o yüzden ben kalacam
anladım canım sağlık olsun döneceği yer ev olduktan sonra sevdiğinin beklemek güzel bile oluyor özlem sevgiyi pekiştiriyor

cancağızım günaydınnnnn nasılsınız inatçı keçinleeee canım yazdıklarını okudum çok sevindim testlerinin temiz çıkmasınaa kuzunda ne inatçı yahuu yerim ben onun inadını hayırla sağlıkla gelsinler inşAllahhh

meyra güzel isim anlamı ne canımmm her an çalabilirimdeee

balım günaydınn nasılsın oğluşunlaaa eşin mi gidiyor annecik 4 gün nedir ki geçerr yavrum sağlık olsunnn yeterkiiii

günaydın canımmmm nasılsın kızınlaaaa ben almadan bana hiçbirşey alma diyen annem doldurmuşş yelekler kazaklarla

kızlarrrr günaydın nasılsınız bebişleeerrrrr

kahvaltımızı yaptık geldikk bu sabah tartılayım dedim 500 gram daaha almış görünüyorum gelde delürmeeee

ercaa pipiloşunuz hayırlı olsunnnnnn

kızlar dün komşumuza gittim internet parasını vermek için bana yüzündeki leke neden var dedi kilo almışsın dedi bende kilo değil o bebek dedimm yalann daha öncede göbüşüümm vardıııı leke iiçinde güneş koruyucu kullan yayılmasın dedi of yaa leke baya görunuyor demekki

bizde haftaya ilk defa kocamlan ayrı kalcaz kayınvalidemde zehirli guatr var atom alıcak eşim onu hastaneye götürcek atom alan kişilerin çocuklarla ve hamilelerle 1 hafta görüşmesi yasak.eşimde onu hastaneden getirirken falan oda radyasyona mağruz kalcağı için oda gelemicek eve 3 gün vücudundan atılması yeterliymiş ama biz garanti olsun dedik 1 hafta görüşmiycez sonuçta bebeğimiz herşeyden önemli

gunaydın annellerın en guzellerı

günaydın canımmm...

günaydınn kocamannn şekerim benimmmm.... evde yaptık kahvaltımızı dedeyle :) sen nasılsın?
o kadar sıcak mı oralar yaaa...ben de gelir serinlerim diyodum :26:

geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetini

okudum canımm iyi oldu bu...
Rabbim hayırlısını versin inşallah... Ama kız da olsa erkek te olsa çok edepli ve inatçı bir bebek olucak bebeğin o kesin
çok şükür bi problem yokmuş...sana canını sıkma demiştik zaten...dediğin gibi cinsiyeti ne olursa olsun bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...

günaydın canımm.ayyyy yerim ben onu.. seni yönetmeye başlamış bile şimdiden
ayy ben eşime kavuşuyorum, sen ayrı kalıyosun... nedir bu 2012 kasım annişlerinin çektikleri yaa... hepimiz aynı anda eşlerimizin yanında olamadık bi türlü

günaydın canım... ayy evet çıksa da kışlıklar alsak bişeyler yaaa.. heryer yazlık dolu

iyiyiz canım benim çok şükür siz nasılsınız bakalım.sorma valla canım annemde almış bir dünya dün gene 2 tane battaniye almış.hem bana diyor dur bakalım 6 aylık falan olsun diye ama kendi dayanamıyor görünce

sanada günaydınnnnnnnn

geçmiş olsun canım Allah şifa versin

hoşgeldin şekerim evet biz inat bebişimle iyiyiz şükür dün dr iizn aldım kendimi çok yormadan yaz yemizliğine devam ediyorum bugunden sonra bakalım inat bebem ne yapacak
canım bende kuş gibi hafifledim doktordan dönerken varsın göstermesin cinsiyetini sağlıklı olsun da

meyra ismi parıldayan ışık demek canım kökeni ise hümeyra peygamber efendimiz aişe annemize hümeyra derlermiş
eşime dedim kulağına hümeyra okuturuz kimliğine meyra yazdırırız diye
aman kız takma kiloları gör bak en rahat sen vereceksin ben büşrada senin gibi olmuştum tartılara küsmüştümm ama büşra yaşına girmeden verdim 50 kiloyu

evet canım yaa.bende para koyuyorum kenara kışlıklar çıkınca hemen alışverişe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…