Aaa çok sevindim canım yaa,hadi hayırlısı olsun seninde pipiloşun :)))
teşekkür ederim canım. sizde ayrıntılı görmüşsünüz bebeğinizi herşeyde yolundaymış çok sevindim.. Rabbim hepimizesağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin.
yazını görmdim canım o an dünün özetini yazıyordum eşim pc yii almadan cevap veremedim kusura bakmaCanım sende dr a gitmişsin,nasıl göstermedi bu bebiş hala cinsiyetini yaa valla bizler meraktan çatlıyoruz...
ohh ne güzel sermiş demek mal varlığını bizim ki saklıyor neden bilmemm:44:sağlıkları yerindeolsun da gerisi önemli değilOh ne iyi olmuş yaa,sağlıklı dediler mi insan nasıl da rahatlıyor değil mi?
Bugün aynı şeyi bende duydum dr dan ayrıntılı usg den çok net temiz bir sonuç aldım yaa,Allahıma şükürler ede ede eve geldim..
Tekrar gözün aydın bulemsu'cum,isimlerine de bayıldım...meyra ya da kayra harika...
Bizim uras bey de bugün tüm mal varlığını sergiledi ayrıntılı da
içime senin için erkek doğuyordu zaten hep sağlıklıca doğsun inşş oğluşun canım benimmmerhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))
bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.
yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz
geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetiniiyi akşamlar hamişler bizim net yeni geldi modemin elektiriği gitmiş meğer
neyse efendimmm ben bugun hastaneye 11 e 5 kala vardım dr kapısının önüne oturdum bir kalabalık ama millet sırada bekliyor bende dedim bana sıra gelmez galiba ama birden benim ismim yandı kapıda ben içeri girince bana ters ters baktı kapıdaki bayanlar
içeri girdim sekreter beni tanıdı senmi geldin hoşgeldin zayıfladın mı sen dedibende yooo dedim ama öğleden sonra daha fazla şişiyorum dedim siyah giymişsin ya belkide ondan zayıf geldin gözüme dedi beni mest etti ama
doktorum geldi kan sonucumu verdim diğer doktorun dediğini söyledim alakası yok dedi korkma dedi fakültelik işin yok dedi ince ince anlattı bana neyin ne olduğunu ve dedi ki bir sıvı almasının gereksimi için 1/200 düşük olması gerekir kan değerinin dedi
aminyosentez yapılan 200 bebekten 1 tanesi ölüyor bu yüzden benim bunu önermem için değerinin düşük olması gerekiyor o bebeğin gözden çıkması gerekiyor sıvı alınması için dedi rahatladım
usg ne zamn dedi haftaya perşembe dedim haftaya görüşelim o zamn dedi bebeğe bir baksak dedim istiyorsan tamam dedi
sonra ultrasonda bebişe baktıkkk hemde çook dikkatli baktık ama göstermedi veled kendini
doktorum inat bir çocuk dedi adam bile öğrendi artık bebeğimin inat olduğunu
sonra kız olabilir ama net bişey söyleyemem dedi sonra başladı anlatmaya poposunu gösteriyor dedi ve ne dudak (bıdış) ne pipi ( pipiloş) göremiyorum dedi
sonra kız deyipde erkek doğan bebek çok fazla bu pozisyondan tahminde bulunuyoruz ama erkek doğuyor o yüzden bu durusta net bişey diyemem dedi
erkek denilipde kız doğan bebek çok nadirdir dedi bu arada
eve kuş gibi geldim bebğim sağlıklıydı ya gerisi önemli değil
eşim kapıda karsıladı beni ben cinsiyeti göstermedi diyorum fatma kan sonucu için ne dedi doktor diyor banasonra cinsiyet olayını anlattım fatma sağlıklı olsun ne olursa olsun dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
akşam konussuk eyledik eşimle kız olursa meyra erkek olursa kayra koyacağız isminibiz iki cinsiyete hazırladık kendimizi
burcucum sesin nasıl tatlı canım senin öylepozitifliğin nasıl geçti bana arkadaşlara benim adıma haber verdiğin için çoook teşekkür ederimmm ve kızlar sizleri merakta bırakmaktan zevk alıyor sıpam :78: gerçi bizide merakda bırakıyor ama sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ben beklerim onu sunun surasında ne kaldı da 20 haftacıkkk
merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))
bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.
yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz
valla ben de kuş gibi hafifledim canımmmgünaydın fıstıklar
bulemsu çok ama çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına gerisi gerçekten boş...
yeni erkek anneleri hayırlı olsun ay nasıl mutluyum bende anlatamam :)
dün gece ilk defa oğlum sırt üstü yatmama itiraz etti ve beni tekmeledi bende peki döneyim diyip döndüm soluma :) yerim ben onun tepik atan bacaklarını
eşim yarın 4 günlüğüne gidiyor yalnız kalacaz oğlumla
böyle yani kızlar sizlerde ne var ne yok
günaydın hoşgeldinnn canımmgünaydın kızlarrr.yaa artık kışlıklar çıksında yavrularımıza birşeyler alalım isyitorum
valla ben de kuş gibi hafifledim canımmm
oy oy oy annesine tekmeleri atmaya başlamış demekyerim ben onu
eşin nereye gidiyor canımm :44:
anladım canım sağlık olsun döneceği yer ev olduktan sonra sevdiğinin beklemek güzel bile oluyor özlem sevgiyi pekiştiriyormersine ailesinin yanına bende çok istiyordum ama doktor dinlenmemi söledi 15 gün göze alamadım o yüzden ben kalacam
herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnn nasılsınız bakalım ben gece uyuyamadım sıcaktan soyundum dökündüm sallladım eşimle yatağı ayırdım ama genede uyuyamadımmm:26:
gerçi eşim bel ağrısından yatakta rahat vermeyince yatağı ayıralı 3 gün olduyduama sinir oluyor senin yatağın orası diyor bana yazını görmdim canım o an dünün özetini yazıyordum eşim pc yii almadan cevap veremedim kusura bakma
ohh ne güzel sermiş demek mal varlığını bizim ki saklıyor neden bilmemm:44:sağlıkları yerindeolsun da gerisi önemli değil
içime senin için erkek doğuyordu zaten hep sağlıklıca doğsun inşş oğluşun canım benimm
günaydın fıstıklar
bulemsu çok ama çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına gerisi gerçekten boş...
dün gece ilk defa oğlum sırt üstü yatmama itiraz etti ve beni tekmeledi bende peki döneyim diyip döndüm soluma :) yerim ben onun tepik atan bacaklarını
günaydın kızlarrr.yaa artık kışlıklar çıksında yavrularımıza birşeyler alalım isyitorum
gunaydın annellerın en guzellerı
herkeslere kocamannnn bir günaydınnnnnnn nasılsınız bakalım ben gece uyuyamadım sıcaktan soyundum dökündüm sallladım eşimle yatağı ayırdım ama genede uyuyamadımmm:26:
gerçi eşim bel ağrısından yatakta rahat vermeyince yatağı ayıralı 3 gün olduyduama sinir oluyor senin yatağın orası diyor bana yazını görmdim canım o an dünün özetini yazıyordum eşim pc yii almadan cevap veremedim kusura bakma
ohh ne güzel sermiş demek mal varlığını bizim ki saklıyor neden bilmemm:44:sağlıkları yerindeolsun da gerisi önemli değil
içime senin için erkek doğuyordu zaten hep sağlıklıca doğsun inşş oğluşun canım benimm
geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetini
günaydın fıstıklar
günaydın kızlarrr.yaa artık kışlıklar çıksında yavrularımıza birşeyler alalım isyitorum
cancağızım günaydınnnnnnasılsınız inatçı keçinleeee canım yazdıklarını okudum çok sevindim testlerinin temiz çıkmasınaa kuzunda ne inatçı yahuu yerim ben onun inadını hayırla sağlıkla gelsinler inşAllahhh
meyra güzel isim anlamı ne canımmmher an çalabilirimdeee
balım günaydınn nasılsın oğluşunlaaaeşin mi gidiyor annecik 4 gün nedir ki geçerr yavrum sağlık olsunnn yeterkiiii
günaydın canımmmm nasılsın kızınlaaaaben almadan bana hiçbirşey alma diyen annem doldurmuşş yelekler kazaklarla
kızlarrrr günaydın nasılsınız bebişleeerrrrr
kahvaltımızı yaptık geldikk bu sabah tartılayım dedim 500 gram daaha almış görünüyorum gelde delürmeeee
ercaa pipiloşunuz hayırlı olsunnnnnn
günaydın canımmm...
günaydınn kocamannn şekerim benimmmm....evde yaptık kahvaltımızı dedeyle :) sen nasılsın?
o kadar sıcak mı oralar yaaa...ben de gelir serinlerim diyodum :26:
okudum canımm iyi oldu bu...
Rabbim hayırlısını versin inşallah... Ama kız da olsa erkek te olsa çok edepli ve inatçı bir bebek olucak bebeğin o kesin
çok şükür bi problem yokmuş...sana canını sıkma demiştik zaten...dediğin gibi cinsiyeti ne olursa olsun bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...
günaydın canımm.ayyyy yerim ben onu.. seni yönetmeye başlamış bile şimdiden
ayy ben eşime kavuşuyorum, sen ayrı kalıyosun... nedir bu 2012 kasım annişlerinin çektikleri yaa... hepimiz aynı anda eşlerimizin yanında olamadık bi türlü
günaydın canım... ayy evet çıksa da kışlıklar alsak bişeyler yaaa.. heryer yazlık dolu
bizde haftaya ilk defa kocamlan ayrı kalcazkayınvalidemde zehirli guatr var atom alıcak eşim onu hastaneye götürcek atom alan kişilerin çocuklarla ve hamilelerle 1 hafta görüşmesi yasak.eşimde onu hastaneden getirirken falan oda radyasyona mağruz kalcağı için oda gelemicek eve 3 gün vücudundan atılması yeterliymiş ama biz garanti olsun dedik 1 hafta görüşmiycez sonuçta bebeğimiz herşeyden önemli
hoşgeldin şekerim evet biz inat bebişimle iyiyiz şükür dün dr iizn aldım kendimi çok yormadan yaz yemizliğine devam ediyorum bugunden sonra bakalım inat bebem ne yapacak
cancağızım günaydınnnnnnasılsınız inatçı keçinleeee canım yazdıklarını okudum çok sevindim testlerinin temiz çıkmasınaa kuzunda ne inatçı yahuu yerim ben onun inadını hayırla sağlıkla gelsinler inşAllahhh
meyra güzel isim anlamı ne canımmmher an çalabilirimdeee
balım günaydınn nasılsın oğluşunlaaaeşin mi gidiyor annecik 4 gün nedir ki geçerr yavrum sağlık olsunnn yeterkiiii
günaydın canımmmm nasılsın kızınlaaaaben almadan bana hiçbirşey alma diyen annem doldurmuşş yelekler kazaklarla
kızlarrrr günaydın nasılsınız bebişleeerrrrr
kahvaltımızı yaptık geldikk bu sabah tartılayım dedim 500 gram daaha almış görünüyorum gelde delürmeeee
ercaa pipiloşunuz hayırlı olsunnnnnn
günaydın canımmm...
günaydınn kocamannn şekerim benimmmm....evde yaptık kahvaltımızı dedeyle :) sen nasılsın?
o kadar sıcak mı oralar yaaa...ben de gelir serinlerim diyodum :26:
okudum canımm iyi oldu bu...
Rabbim hayırlısını versin inşallah... Ama kız da olsa erkek te olsa çok edepli ve inatçı bir bebek olucak bebeğin o kesin
çok şükür bi problem yokmuş...sana canını sıkma demiştik zaten...dediğin gibi cinsiyeti ne olursa olsun bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...
günaydın canımm.ayyyy yerim ben onu.. seni yönetmeye başlamış bile şimdiden
ayy ben eşime kavuşuyorum, sen ayrı kalıyosun... nedir bu 2012 kasım annişlerinin çektikleri yaa... hepimiz aynı anda eşlerimizin yanında olamadık bi türlü
günaydın canım... ayy evet çıksa da kışlıklar alsak bişeyler yaaa.. heryer yazlık dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?