2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

gnaydınn canımm... bugün topici açmamışsın

canım ödemdir o ödem...

canım makyaj yapıyo musun? hergün saf gülsuyu ile güzelce temzile canım.. çok faydasını görürsün...

canım geçmiş olsun... bir hafta çabuk geçer merak etme...

evet yaaa şimdiden battaniye modelleri beğeniyor hatunnn ay Allahımm bu hevesimizi yarıda bırakma Rabbim !

benden daha çok hevesli

teşekkür ederim canım.geçer canım inşallah.bende annemde kalcam

hoşgeldin canım afiyet şeker bal olsunnn
çok sıcak canım birde benim ev normalde ısınmaz bile yaz nasıl gececek acaba
bende dedim kendi kendime sizi dinledim ama acabam oldu canım şükür bişey çıkmadı
komsumda öyle diyor hayalı çocuk diyor usg hissedermiş ya bebişler ondan saklıyor kendini diyor

güzel iisim canımmm bizde efsanur koyalım dedik EFSA: sihirli büyülü demek diğer anlamıda cennetteki ırmaklardan birinin adı demekmişş ne kadar doğru bilemedimmm

bana günaydın yazmadın diye alınmıştım neyse yazdınnn

yok canım ben çok az yapıyorum her gun değil haftada 1-2 kez sadece göz makyajı cildime oldum olası birşey kullanmam gülsuyu ile 2 gunde 3 gunde bir temizliyorum ama geçmiyor

ödemdir diyorsun yaa kedidir o kedi der gibi oldu

Günaydın kızlar, tatlı bebişler,

inşallah iyisiniz. biz iyiyiz. kızım beni hiç üzmüyor, çok laf dinliyor teyzeleri :))))

güzel bir akşam geçirdik. eşim geç gelecekti erken geldi o gelene kadar uyumuşum. yanıma kadar sokulmuş farketmemişim geldiğini. sonra yemek yedik dışarı çıktık, 2 saat yürüdük sonra bir yerde atom içtik. akşamları serin oluyor yürüyüş yapmak için ideal.

sabahta sütümüzü içtik, inşallah şimdi kahvaltımızı edebilecez. midemden sinyaller alıyorum :)))

bulemsu akşam girdin sanırım valla aklımdaydı da fırsat bulamadım. bakalım bir geçmişe.

hoşgeldin şekerrr aferin o tatlı bıdışaaa iyi yapmışsınız canımm " atom" nedir sodalı bir içecekmmiyidi tuz soda limonlu filan :44:

günaydın canım.maşallah kızına bende bir kaç gündür yapamadım yürüyüş bu akşam yapayım bari

canımmm ayy çok şükür yaaa maşallahhh
hastanenin fiyatları çok uygunmuş... ben konya'da doğum yapacağım için artık istanbuldaki hastaneleri araştırmıyorum malesef
doktorun ilgili olması çok önemli.. benim doktor çok kalabalık çok fazla ilgilenmiyor... anca sen sorarsan cevaplıyor...

canımm hayırlı olsun oğluşunnnn...

kızlar ben çıkıyorum.salı günleri genel toplantımız oluyor.onun için biraz hazırlık yapmam lazım.öğleden sonra ancak biter.görüşürüz canlarrrr....

sanada günaydın canım hoşgeldinnn aferin senin bebeğine şimdi elim karnımda sıpama bebğini örnek gösteriyorum inat ve kıskanç sıpama
aman kahvaltını yap bebişi fazla acıktırma canım
ben dün akşam günün özetini geçtim okursunn

sağol canım benimmm...
benim evimin de salonu hiç güneş almıyor, esiyor püfür püfür...
sabah annemle konuşuyoruz da gidince halılarını yıkamaya ver, doğuma gittiğinde rahat edersin, bi temizletirsin evi diyor... sabah akşam onu düşünüyorum napıcam ben, doğumu nasıl yapıcam diye... bi de demiştim ya kız kardeşim 29ekimde nişanlanıcak... benim doğum 1-10 kasım arasına denk geliyor hemen hemen... anname dedim ben gelemem söyle kızına diye... (hala konuşmuyoruz) o da o benim özel günüm, tanışma yıldönümüm yapıcam o gün demiş... çok ama çok bozuldum... içi nasıl rahat ediyor anlamıyorum... salonda yemekli pastalı falan olucak...yüzlerce insan gelicek... ama ablası var ya da yok umrunda değil onun...

canım efsanın anlamı güzel değil ama.. ben de baktım... cennetteki ırmaklardan birinin adı da değil araştırmıştım bu isme bakarken... daha manalı bi isim bak bence...
kedidir kedi

günaydın canımm ayy maşallahhh kızına... benimki dün hiç ama hiç yerinde durmadı... akşam servis te çok sarstı çok ağrım oldu.. yürüyüşe de çıkamadım...çantamı bile taşıyacak halim yoktu.

canım hayırlısı olsun. çok sevindim bebişinde büyümüş. maşallah canım

eşin kapılarda karşıladı seni demek :))) ne güzel söylemiş valla takdir ettim, cinsiyeti hiç önemsemiyor, maşallah.

eee senin kıza doğumdan önce bile erkek demişlerdi nadir bir durum demek ki. yaa eşimde beni korkutuyor, daha emin değilim ben kız olduğundan diyor. banane yaaa ben toz pembe hayaller kurdum

isimleri çok beğendim canım. kayra bir arkadaşımın oğlunun adı. nasıl güzel bir çocuk

canım sende çok pozitifsin, tatlısın. 40 senelik arkadaşım gibi hissettim. sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…