kızlarrrr günaydın nasılsınız bebişleeerrrrr
kahvaltımızı yaptık geldikk bu sabah tartılayım dedim 500 gram daaha almış görünüyorum gelde delürmeeee
ercaa pipiloşunuz hayırlı olsunnnnnn
kızlar dün komşumuza gittim internet parasını vermek için bana yüzündeki leke neden var dedi kilo almışsın dedi bende kilo değil o bebek dedimm yalann daha öncede göbüşüümm vardııııleke iiçinde güneş koruyucu kullan yayılmasın dedi of yaa leke baya görunuyor demekki
bizde haftaya ilk defa kocamlan ayrı kalcazkayınvalidemde zehirli guatr var atom alıcak eşim onu hastaneye götürcek atom alan kişilerin çocuklarla ve hamilelerle 1 hafta görüşmesi yasak.eşimde onu hastaneden getirirken falan oda radyasyona mağruz kalcağı için oda gelemicek eve 3 gün vücudundan atılması yeterliymiş ama biz garanti olsun dedik 1 hafta görüşmiycez sonuçta bebeğimiz herşeyden önemli
iyiyiz canım benim çok şükür siz nasılsınız bakalım.sorma valla canım annemde almış bir dünya dün gene 2 tane battaniye almış.hem bana diyor dur bakalım 6 aylık falan olsun diye ama kendi dayanamıyor görünce
sanada günaydınnnnnnnn
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
gnaydınn canımm... bugün topici açmamışsın
canım ödemdir o ödem...
canım makyaj yapıyo musun? hergün saf gülsuyu ile güzelce temzile canım.. çok faydasını görürsün...
canım geçmiş olsun... bir hafta çabuk geçer merak etme...
sanada günaydınnnnnnnn
geçmiş olsun canım Allah şifa versin
evet canım yaa.bende para koyuyorum kenara kışlıklar çıkınca hemen alışverişe
hoşgeldin canım afiyet şeker bal olsunnngünaydın canımmm...
günaydınn kocamannn şekerim benimmmm....evde yaptık kahvaltımızı dedeyle :) sen nasılsın?
o kadar sıcak mı oralar yaaa...ben de gelir serinlerim diyodum :26:
okudum canımm iyi oldu bu...
Rabbim hayırlısını versin inşallah... Ama kız da olsa erkek te olsa çok edepli ve inatçı bir bebek olucak bebeğin o kesin
çok şükür bi problem yokmuş...sana canını sıkma demiştik zaten...dediğin gibi cinsiyeti ne olursa olsun bebek sağlıklı olsun da gerisi önemli değil...
evet yaaa şimdiden battaniye modelleri beğeniyor hatunnn ay Allahımm bu hevesimizi yarıda bırakma Rabbim !
benden daha çok hevesli
ne yüzünü buruşturdun öyle
en mantıklısı
hoşgeldin şekerim evet biz inat bebişimle iyiyiz şükür dün dr iizn aldım kendimi çok yormadan yaz yemizliğine devam ediyorum bugunden sonra bakalım inat bebem ne yapacak
canım bende kuş gibi hafifledim doktordan dönerken varsın göstermesin cinsiyetini sağlıklı olsun da
meyra ismi parıldayan ışık demek canım kökeni ise hümeyra peygamber efendimiz aişe annemize hümeyra derlermiş
eşime dedim kulağına hümeyra okuturuz kimliğine meyra yazdırırız diye
aman kız takma kiloları gör bak en rahat sen vereceksin ben büşrada senin gibi olmuştum tartılara küsmüştümm ama büşra yaşına girmeden verdim 50 kiloyu
gnaydınn canımm... bugün topici açmamışsın
canım ödemdir o ödem...
canım makyaj yapıyo musun? hergün saf gülsuyu ile güzelce temzile canım.. çok faydasını görürsün...
canım geçmiş olsun... bir hafta çabuk geçer merak etme...
Günaydın kızlar, tatlı bebişler,
inşallah iyisiniz. biz iyiyiz. kızım beni hiç üzmüyor, çok laf dinliyor teyzeleri :))))
güzel bir akşam geçirdik. eşim geç gelecekti erken geldi o gelene kadar uyumuşum. yanıma kadar sokulmuş farketmemişim geldiğini. sonra yemek yedik dışarı çıktık, 2 saat yürüdük sonra bir yerde atom içtik. akşamları serin oluyor yürüyüş yapmak için ideal.
sabahta sütümüzü içtik, inşallah şimdi kahvaltımızı edebilecez. midemden sinyaller alıyorum :)))
bulemsu akşam girdin sanırım valla aklımdaydı da fırsat bulamadım. bakalım bir geçmişe.
inşallah iyisiniz. biz iyiyiz. kızım beni hiç üzmüyor, çok laf dinliyor teyzeleri :))))
güzel bir akşam geçirdik. eşim geç gelecekti erken geldi o gelene kadar uyumuşum. yanıma kadar sokulmuş farketmemişim geldiğini. sonra yemek yedik dışarı çıktık, 2 saat yürüdük sonra bir yerde atom içtik. akşamları serin oluyor yürüyüş yapmak için ideal.
sabahta sütümüzü içtik, inşallah şimdi kahvaltımızı edebilecez. midemden sinyaller alıyorum :)))
bulemsu akşam girdin sanırım valla aklımdaydı da fırsat bulamadım. bakalım bir geçmişe.
Selam teyzoşlarrr biz geldiiikkk,
bugün ayrıntılı ultrasona girdim,oğluşum sere serpe yatıyordu ve bir hareketliydi ki maaşallah çikolata yemiştim.Dr ablamız çikolatadan ve detaylının ses dalgalarından rahatsız oluyormuş beyefendi o yüzden sürekli hareket halindeymiş.Gelişimi çok iyiymişmaaşallah diyeyim..
Doğru düzgün resim yakalayamadık...Hastanemi ve dr umu değiştim ve inanılmaz memnun kaldım.Her zaman gittiğim hastane bana detaylı için 300tl fiyat çektiçüş dedim afedersiniz...
Şimdi gittiğim yer yine deneyimli bi dr hastane de sıfır aletler gıcır gıcır son model usg aletleri herşey süperdi.
Asıl en süperi dr un herşeyi detaylıca sorması,aşırı ilgilenmesi,45 dk.kadar dr da kaldık sohbet halinde geçirdik çok çok beğendim.
Artık Haznedar Vital Hospital'e gideceğim muayene 12 tl sgk doğum normal 750,sezaryen 1250 tl..
Dr'um da Didem Güneş Aktaş.
Hastane odaları da harika,temiz ve bakımlı gitmişken herşeyini hallettim.
Çok şükür detaylı usg sonucu da temiz çıktı
Çoook mutluyum..Foto koyarım birazdan...
merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))
bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.
yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz
sanada günaydın canım hoşgeldinnnGünaydın kızlar, tatlı bebişler,
hoşgeldin canım afiyet şeker bal olsunnn
çok sıcak canım birde benim ev normalde ısınmaz bileyaz nasıl gececek acaba
bende dedim kendi kendime sizi dinledim ama acabam oldu canımşükür bişey çıkmadı
komsumda öyle diyor hayalı çocuk diyor usg hissedermiş ya bebişler ondan saklıyor kendini diyor
güzel iisim canımmm bizde efsanur koyalım dedik EFSA: sihirli büyülü demek diğer anlamıda cennetteki ırmaklardan birinin adı demekmişş ne kadar doğru bilemedimmm
bana günaydın yazmadın diye alınmıştım neyse yazdınnn
yok canım ben çok az yapıyorum her gun değil haftada 1-2 kez sadece göz makyajı cildime oldum olası birşey kullanmam gülsuyu ile 2 gunde 3 gunde bir temizliyorum ama geçmiyor
ödemdir diyorsun yaa kedidir o kedi der gibi oldu
merhaba kızlar bebeğimin cinsiyeti belli oldu:)))
bizde de bir pipiloş varmış::) benimde oğlum oluyor. sanırım fazla kıza adapte olmuşuz dr.a yanılma payı var mı diye 2 kere sordum.
yavrum sağlıklıymış. tbiki en çok buna sevindim. 16 cm. vee 150 gr.mış kocaman olmuşuz biz
iyi akşamlar hamişler bizim net yeni geldi modemin elektiriği gitmiş meğer
neyse efendimmm ben bugun hastaneye 11 e 5 kala vardım dr kapısının önüne oturdum bir kalabalık ama millet sırada bekliyor bende dedim bana sıra gelmez galiba ama birden benim ismim yandı kapıda ben içeri girince bana ters ters baktı kapıdaki bayanlar
içeri girdim sekreter beni tanıdı senmi geldin hoşgeldin zayıfladın mı sen dedibende yooo dedim ama öğleden sonra daha fazla şişiyorum dedim siyah giymişsin ya belkide ondan zayıf geldin gözüme dedi beni mest etti ama
doktorum geldi kan sonucumu verdim diğer doktorun dediğini söyledim alakası yok dedi korkma dedi fakültelik işin yok dedi ince ince anlattı bana neyin ne olduğunu ve dedi ki bir sıvı almasının gereksimi için 1/200 düşük olması gerekir kan değerinin dedi
aminyosentez yapılan 200 bebekten 1 tanesi ölüyor bu yüzden benim bunu önermem için değerinin düşük olması gerekiyor o bebeğin gözden çıkması gerekiyor sıvı alınması için dedi rahatladım
usg ne zamn dedi haftaya perşembe dedim haftaya görüşelim o zamn dedi bebeğe bir baksak dedim istiyorsan tamam dedi
sonra ultrasonda bebişe baktıkkk hemde çook dikkatli baktık ama göstermedi veled kendini
doktorum inat bir çocuk dedi adam bile öğrendi artık bebeğimin inat olduğunu
sonra kız olabilir ama net bişey söyleyemem dedi sonra başladı anlatmaya poposunu gösteriyor dedi ve ne dudak (bıdış) ne pipi ( pipiloş) göremiyorum dedi
sonra kız deyipde erkek doğan bebek çok fazla bu pozisyondan tahminde bulunuyoruz ama erkek doğuyor o yüzden bu durusta net bişey diyemem dedi
erkek denilipde kız doğan bebek çok nadirdir dedi bu arada
eve kuş gibi geldim bebğim sağlıklıydı ya gerisi önemli değil
eşim kapıda karsıladı beni ben cinsiyeti göstermedi diyorum fatma kan sonucu için ne dedi doktor diyor banasonra cinsiyet olayını anlattım fatma sağlıklı olsun ne olursa olsun dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
akşam konussuk eyledik eşimle kız olursa meyra erkek olursa kayra koyacağız isminibiz iki cinsiyete hazırladık kendimizi
burcucum sesin nasıl tatlı canım senin öylepozitifliğin nasıl geçti bana arkadaşlara benim adıma haber verdiğin için çoook teşekkür ederimmm ve kızlar sizleri merakta bırakmaktan zevk alıyor sıpam :78: gerçi bizide merakda bırakıyor ama sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ben beklerim onu sunun surasında ne kaldı da 20 haftacıkkk
Günaydınnnn güzel anneler, tatlı bebişler....
Günaydınnnn güzel anneler, tatlı bebişler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?