2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlarrrr herkese gunaydınn bı erkekımız daha gelıyormus hayırlı olsun

bulemsu bebısın saglıklı olmasına cok sevındım cınsıyetını hala göstermedıgı ıcın doğunca ısırıcaz onu:))

aysunn cırkınlestın mı annem sen ee kız cocuk annenın guzellıgını alırmıs:))) bende de bı ton leke var mınık mınık sallamıyom hıc valla

arkadasım var ekım annesı olucak bugun avrupa yakasına alısverıse gtceklermıs annesıyle sende gel dedı bende dedım sen bı gıt herseyını alcak bebısın butceyı cıkar ben ondan sonra gıderım dedım:)) bakalım ne cıcıler alcak yusufuna

bu arada meyra ıle kayra ısmıne bayıldım

ayyy canım ne kadar çok uğraşıyorsun. ama olacağı varsa önlemek mümkün değil. ben hiç bu kadar özenmiyorum, çatlağımda yok.

Günaydın tatlım,biz iyiyiz kızımda da çok iyi ama çok az haraket ediyor teyzesi ne yapacağız biz bunu..Sen nasılsın iyimisin?

Sana şekerimmmm :)

canım takma kafana az hareketi. benim bir anda arttı. bende şaşırdım. iki günde bir hareketini hissediyordum. yeni yeni belirginleşti.

canlarım ben kahvaltıya gidiyorum gün içinde gelebilirmiyim bir daha bilemiyorum sizleri allaha emanet ediyorum hepiniiz seviyorummmm

afiyet şeker olsun. görüşürüz inşallah.

yok kız kardeşim canım... yaklaşık 2 aydır falan konuşmuyoruz aynı evde.

umarım düzelir aranız canım oluyor kardeşler arasında Allah büyük dert vermesin inşAllah

hiç çatlak yoksa olunca büyük bir sarsıntı yaşatyor çatlarsan anlarsın beni canım çok kötü bir durum engellemiyorsun maaleseff napalım durmuyor

sen hiçbirşey kullanmıyormuusn

hoşgeldin tatloşşş

ay sorma yaaa evet çirkinleştiriyor kızım kıskanıyor annesiinnin güzelliğiniii :100::100::100::82:sen napıosun kuzu seni uyanık gitseydin ya bizede anlatırdın canlı örnek olarakkkk

ya dünden beri benim de boynum kaşınıyor deli gibi... elim sürekli boynumda...kıpkırmızı oldu kaşımaktan

canım sen İSG uzmanlıgı için eşinle konustun mu rapor olayının filan olmadığını söyleseydin

eşim doktor sakınca var derse girmezsin dedi. seneye mayısa girersin dedi. bebişle zor olacak çalışmak ama napalım. adam benim kariyerim için uğraşıyor.

hımmm ailen biliyor mu mustakbel damatlarının bu durumunu? yoksa herkes razı mı?

günaydın canım. burdan biriyle alışveriş zevkli olurdu valla.

kızzzzzzzzzzzzz emeki, çıkalım bir gün senle alışverişe :)))

annemin vücuduna güveniyorum canım. aynı formattayız. onda çatlak yok, bende de olmaz diye düşünüyorum. bazen zeytinyağı bazen kakao yağı sürüyorum bazen bişi sürmüyorum. çokta umurumda değil çatlak. yüzümde bişi çıkmasın yeter bana.

:))) ya sımdı gıtcem herseyde gözum kalcak daha erken bakalım arkadasım alsın da ben sıze de derım bunlar bunlar varmıs aaa bak bukadar tutuyomus dıe:))

evet canım senin kariyerini düşünüyor ama yanlış zaman bende buyuk ihtimalle seneye giricem ankarada bulusur tanışırız

ailede yoksa şanslılardansın cannım

hımmm ailen biliyor mu mustakbel damatlarının bu durumunu? yoksa herkes razı mı?.

aileden kimse çocuğu istemiyor aslında... herkes kardeşim istediği için sesini çıkarmıyor.. babama diyorum al konuş şu kızınla,ben razı değilim de diyorum... karışmıyor o da... kardeşimin kafasının dikine gideceğini biliyor çünkü..

kardeşim normalde bebeğin doğum tarihine denk getirmezdi ne kadar küs olsakta... ama o sevgilisi olacak çocuk beynine girdi kesin. çocuk sevmiyor beni... ben de onu. benim nişanda olmamam onun için sorun olmaz yani.

:))) ya sımdı gıtcem herseyde gözum kalcak daha erken bakalım arkadasım alsın da ben sıze de derım bunlar bunlar varmıs aaa bak bukadar tutuyomus dıe:))

o kaç aylık 5 aylıksa erken alışveriş için 6-7aylıksa zamanı gelmiş yavaş yavaş istanbuldakiler çok şanslı bu konudaa

ya dünden beri benim de boynum kaşınıyor deli gibi... elim sürekli boynumda...kıpkırmızı oldu kaşımaktan

canım kremm sür su sür kaşntıyı keser yoksa kanlanır millet yanlış anlarr

sen herşeyi görürsün de anlatamazsın canım elaleme lafını dinletirsin ama bir kardeşine lafın geçmez dinletemezsin ah ahhhh

Allah yardımcınız olsunn Rabbim hayırlı değilse kız kardeşinin yüreğine öyle bir soğukluk versinki gerçekleri gözleriyle görsün inşAllahhh...

gel istanbula canım seni alışveriş cennetine götüreyim

ayy krem de sürmedim aslında...

delüü kocam yok millet ne anlıcak

arkadaşlar görüyosunuz dimi aysunun aklı fikri başka şeylerde... ailesi erken evlendirmekle en doğru kararı vermiş valla tebrik ediyorum onları

bende tebrik ediyorum hatta alkışlıyorummm delüüüü ben değil herkes anlarrrr ben o yüzden şey ettim su sür dedimmmm için fesat kızımmmmmm

çok zor dün az daha anneme anlatıcaktım herşeyi, zor tuttum kendimi....
yaaa çocuk benim bütün aileme hakaret etmiş bir insan... bu kadar diyim sana... ve benim kardeşim hala bunla görüşüyor... Ve dediği şeyi bana değil sevgilim, şuanda eşim söylese arkama bakmadan çeker giderim, bir damla gözyaşı da dökmem...

amin canım aminnnn... hayatını karartıcak resmen, ömür boyu mutlu olamıcak farkında değil.

Günaydın anneler ve bebişlerrr

Nasılsınız bugün?

Maşallah çok kafiyeli fiyat vermişler... Zaten hastaneler birbirleriyle ahenkli çalışıyorlar derdilerdi de inanmazdım

canım günaydınnn..

sabah serviste aklıma sen geldin nedense...

biz iyiyiz sen nasılsın, bebiş napıyo...?

günaydın kızlar güzel kahvaltımızı yaptık kızım doydu üstünede meyvamızı yedik...öğlen dısarı cıkıcam korkuyorum kütahya cok sıcak kavruluyor hepinizin saglıgı iyi okudugum kadarıyla masallah hepinize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…