yok canım yedirene kadar masaj yapıyorum ama cildim emmiyor sanırım dediğin gibi yapacak bişey yok hayırlısı ne diyelimm
hayırıdr erkek kardeşinle küsmüsün canım
evet yaa çok güzel şarkılar benceeee
ya canım ben her gün duş alıyorum ve 5 dakika kese yapıyorum çıkmadan sonra lierac sürüyorum masaj yaparak yediriyorum ama kuruduktan sonra cildime dokundugumda pütür pütür krem gelıyor elime cildime yaramadı acaba ondan mı geliyor anlamadım :44:
sabahları nemlendirici kremin içine zeytin yağı, kayısı yağı, badem yağı karıştırdım onları suruyorum akşamları lierac ve bazende bebe yağı suruyorum yinede göneğimin yanları çatlıyor anlayamadım gittiii ne uyuz cildim varrrrrrr
Günaydın tatlım,biz iyiyiz kızımda da çok iyi ama çok az haraket ediyor teyzesi ne yapacağız biz bunu..Sen nasılsın iyimisin?
Sana şekerimmmm :)
canlarım ben kahvaltıya gidiyorumgün içinde gelebilirmiyim bir daha bilemiyorum sizleri allaha emanet ediyorum hepiniiz seviyorummmm
yok kız kardeşim canım... yaklaşık 2 aydır falan konuşmuyoruz aynı evde.
ayyy canım ne kadar çok uğraşıyorsun. ama olacağı varsa önlemek mümkün değil. ben hiç bu kadar özenmiyorum, çatlağımda yok.
canım takma kafana az hareketi. benim bir anda arttı. bende şaşırdım. iki günde bir hareketini hissediyordum. yeni yeni belirginleşti.
afiyet şeker olsun. görüşürüz inşallah.
kızlarrrr herkese gunaydınn bı erkekımız daha gelıyormus hayırlı olsun
bulemsu bebısın saglıklı olmasına cok sevındım cınsıyetını hala göstermedıgı ıcın doğunca ısırıcaz onu:))
aysunn cırkınlestın mı annem sen ee kız cocuk annenın guzellıgını alırmıs:))) bende de bı ton leke var mınık mınık sallamıyom hıc valla
arkadasım var ekım annesı olucak bugun avrupa yakasına alısverıse gtceklermıs annesıyle sende gel dedı bende dedım sen bı gıt herseyını alcak bebısın butceyı cıkar ben ondan sonra gıderım dedım:)) bakalım ne cıcıler alcak yusufuna
bu arada meyra ıle kayra ısmıne bayıldım
canım sen İSG uzmanlıgı için eşinle konustun mu rapor olayının filan olmadığını söyleseydin
canım kremi çok mu sürüyosun acaba? ya da iyi yedirmiyo musun ki?
kardeşim de senin gibi ne kullanırsa kullansın kilo alıp verdikçe çatlıyor.. doktor yapacak hiç bişey yok sana dedi... sürekli kremlen ve su iç dedi...
canım bi de çok takma kafana.. sakınan göze çöp batar hesabı... çok umursama... sen günlük keseni yap, kremini sür... bundan öte yapacak bişey zaten yok.çatlıcaksa çatlıcak... takma kafana...
düğün değil nişan tarihi canım... erkek arkadaşından dolayı konuşmuyoruz... daha doğrusu ben bişeyler öğrendim ve onla bi daha konuşmadım... o da sormadı abla ne oldu diye.. biliyor demek ki neyi öğrendiğimi...
kızlarrrr herkese gunaydınn bı erkekımız daha gelıyormus hayırlı olsun
bulemsu bebısın saglıklı olmasına cok sevındım cınsıyetını hala göstermedıgı ıcın doğunca ısırıcaz onu:))
aysunn cırkınlestın mı annem sen ee kız cocuk annenın guzellıgını alırmıs:))) bende de bı ton leke var mınık mınık sallamıyom hıc valla
arkadasım var ekım annesı olucak bugun avrupa yakasına alısverıse gtceklermıs annesıyle sende gel dedı bende dedım sen bı gıt herseyını alcak bebısın butceyı cıkar ben ondan sonra gıderım dedım:)) bakalım ne cıcıler alcak yusufuna
bu arada meyra ıle kayra ısmıne bayıldım
umarım düzelir aranız canım oluyor kardeşler arasında Allah büyük dert vermesin inşAllah
hiç çatlak yoksa olunca büyük bir sarsıntı yaşatyor çatlarsan anlarsın beni canım çok kötü bir durum engellemiyorsun maaleseffnapalım durmuyor
sen hiçbirşey kullanmıyormuusn
hoşgeldin tatloşşş
ay sorma yaaa evet çirkinleştiriyor kızım kıskanıyor annesiinnin güzelliğiniii :100::100::100::82:sen napıosun kuzu seni uyanık gitseydin ya bizede anlatırdın canlı örnek olarakkkk
eşim doktor sakınca var derse girmezsin dedi. seneye mayısa girersin dedi. bebişle zor olacak çalışmak ama napalım. adam benim kariyerim için uğraşıyor.
hımmm ailen biliyor mu mustakbel damatlarının bu durumunu? yoksa herkes razı mı?
günaydın canım. burdan biriyle alışveriş zevkli olurdu valla.
kızzzzzzzzzzzzz emeki, çıkalım bir gün senle alışverişe :)))
annemin vücuduna güveniyorum canım. aynı formattayız. onda çatlak yok, bende de olmaz diye düşünüyorum. bazen zeytinyağı bazen kakao yağı sürüyorum bazen bişi sürmüyorum. çokta umurumda değil çatlak. yüzümde bişi çıkmasın yeter bana.
hımmm ailen biliyor mu mustakbel damatlarının bu durumunu? yoksa herkes razı mı?.
:))) ya sımdı gıtcem herseyde gözum kalcak daha erken bakalım arkadasım alsın da ben sıze de derım bunlar bunlar varmıs aaa bak bukadar tutuyomus dıe:))
ya dünden beri benim de boynum kaşınıyor deli gibi... elim sürekli boynumda...kıpkırmızı oldu kaşımaktan
aileden kimse çocuğu istemiyor aslında... herkes kardeşim istediği için sesini çıkarmıyor.. babama diyorum al konuş şu kızınla,ben razı değilim de diyorum... karışmıyor o da... kardeşimin kafasının dikine gideceğini biliyor çünkü..
kardeşim normalde bebeğin doğum tarihine denk getirmezdi ne kadar küs olsakta... ama o sevgilisi olacak çocuk beynine girdi kesin. çocuk sevmiyor beni... ben de onu. benim nişanda olmamam onun için sorun olmaz yani.
o kaç aylık 5 aylıksa erken alışveriş için 6-7aylıksa zamanı gelmiş yavaş yavaş istanbuldakiler çok şanslı bu konudaa
canım kremm sür su sür kaşntıyı keser yoksa kanlanırmillet yanlış anlarr
gel istanbula canım seni alışveriş cennetine götüreyim
ayy krem de sürmedim aslında...
delüü kocam yok millet ne anlıcak
arkadaşlar görüyosunuz dimi aysunun aklı fikri başka şeylerde... ailesi erken evlendirmekle en doğru kararı vermiş valla tebrik ediyorum onları
sen herşeyi görürsün de anlatamazsın canım elaleme lafını dinletirsin ama bir kardeşine lafın geçmez dinletemezsin ah ahhhh
Allah yardımcınız olsunn Rabbim hayırlı değilse kız kardeşinin yüreğine öyle bir soğukluk versinki gerçekleri gözleriyle görsün inşAllahhh...
ben 3 hastaneden fıyat aldım 130 230 330 tl:))
bende tebrik ediyorum hatta alkışlıyorummmdelüüüü ben değil herkes anlarrrr ben o yüzden şey ettim su sür dedimmmm için fesat kızımmmmmm
Günaydın anneler ve bebişlerrr
Nasılsınız bugün?
Maşallah çok kafiyeli fiyat vermişler... Zaten hastaneler birbirleriyle ahenkli çalışıyorlar derdilerdi de inanmazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?