ohh bol bol gezin ailecek, kocalarınız rahat ettirsin sizi ikinizde hamilesiniz
Benimde tatile ihtiyacım var ama nasıl yapıcaz bilmiyorum gerçekten... İşyerinden izin problem.. Mali durum biraz sıkıştı bugünlerde.. haftasonları gidelim bir yerlere diyorum onda da düğünler nikahlar başladı.. hayırlısı artık bakalım
gülsuyu kesinlikle işe yarıyor ama doğal ve saf olanlarından alın:)..
Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?
lavinya canım oğlumun güneş kremini değiştirmek isityorum sen bilirsin bana ne önerebilirsin 2 yasında kac faktör ve hangı markalar olabılır bı fıkrı versen.birde sebamedı bıkac yerde begenemdıkelrını okudum yanı yogurt gıbı tortu kaılıyomus fılan dıye bembeyaz dagılmıyomus dıye ne dersın mustelayı düşünebilirim cocuk ıcın olanı varsa
4 aylık 3 haftalık hamilesin canımmm
hoşgeldin şeker geçmiş olsun eşinehadi yaa ne güzeel gezdin demek şimdiden gözün alışmıştırr ben azcık tırsıyorumdaa :18:
günaydın şekerim ben bursada oturuyorum hayırdırr
ayy sorma iyi şımarıcaz ikimiz de
inşallah gidersiniz canım.. en kötü ihtimal bi iki gün izin al haftasonu ile birleştir.. sakin bi yere gidin, pansiyon ayarlayın... dinleyin kafanızı başbaşa...
ayy kızlar yaaa kadın 6 ay önce doğurdu fiziğe bak maşallahhhİkizler tatilde! - Magazin - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
kuzum o zaman vakit kaybetmeden git lütfen ciddi bir şey var mı öğren de rahatlayalım meraklanmaya başladık...
bunu ben de anlayamıyorum bir türlü hafta hesabı farklı ay hesabı farklı gidiyor, büyüklerde ay olarak soruyor hep....
a
20 bittiğinde 5 aylık olucaksın canım... şuan 4,5 doldu de..ben öyle diyorum.
o masayı görünce nasıl tırsılıyor görürsün kuzum.. yusuf yusuftum. eşime dedim onur gidelim bayılacam şimdi korkudan yoksa dedim... o da diyor ki sakin ol aşkım şimdi doğurmuyorsun daha dedi... eşimi yanımda istiyorum o odayı görünce bu isteğim tekrar arttı(
ayy sorma iyi şımarıcaz ikimiz de
inşallah gidersiniz canım.. en kötü ihtimal bi iki gün izin al haftasonu ile birleştir.. sakin bi yere gidin, pansiyon ayarlayın... dinleyin kafanızı başbaşa...
kesinlikle... 7 yıldır tek bi yerden alıyorum... başka bi gülsuyu kullanınca hemen farkediyor.
20 bittiğinde 5 aylık olucaksın canım... şuan 4,5 doldu de..ben öyle diyorum.
ayy kızlar yaaa kadın 6 ay önce doğurdu fiziğe bak maşallahhhİkizler tatilde! - Magazin - Habertürk Galeri | Sayfa: 1
o masayı görünce nasıl tırsılıyor görürsün kuzum.. yusuf yusuftum. eşime dedim onur gidelim bayılacam şimdi korkudan yoksa dedim... o da diyor ki sakin ol aşkım şimdi doğurmuyorsun daha dedi... eşimi yanımda istiyorum o odayı görünce bu isteğim tekrar arttı(
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım.
evet canım gördüm bendee bunların hiçbirimi çatlamazz anacım kilo kalmaz yokkkmaşAllah sanatçı olunca fizikte ona göre hareket ediyor sanırsammmm
Hoşgeldin canımmm
Gidicem bu hafta teyid ettireyim de içimiz rahatlasın, haber ederim burdan sizide meraklandırdım yaaaa
K:18:ızlar bende güneş kremi tavsiyelerinizi istiyorum hem çok beyazım leke olmasından da korkuyorum:44:
ay canımmm bende tırsıyorum dediğin gibi doğum başladıgında doktor geliyorinşAllah gelir bizim doktora gittiğimizde doktor doğuma gidecek dediler sonradan gitmedi acaaba istemedikleri zaman gitmiyorlar mı Allah korusun düşünsene kimseyi tanımıyorsunnnn offf ya aşkım gelsin yada annemm eşime dedim sen dayanamazsan annem gelsin dedimm :18:
ayy lavinya yaaaa ben de çok tırsıyorum.. doğumdan değil de o koltuğa oturmaktan... hastaneyi doğumhaneyi görmen aslında bi yandan da iyi olmuş... ben de mutlaka bakacağım hastanenein doğumhanesine, odalarına falan...
ayy sorma yaa kızın maşallahı var...
hihoohoo ben bu haberi okurken annemin yaptığı iki tane üzümlü kurabiyeyi yiyodum afiyetle...
evet canım senin kariyerini düşünüyor ama yanlış zamanbende buyuk ihtimalle seneye giricem ankarada bulusur tanışırız
ailede yoksa şanslılardansın cannım
aileden kimse çocuğu istemiyor aslında... herkes kardeşim istediği için sesini çıkarmıyor.. babama diyorum al konuş şu kızınla,ben razı değilim de diyorum... karışmıyor o da... kardeşimin kafasının dikine gideceğini biliyor çünkü..
kardeşim normalde bebeğin doğum tarihine denk getirmezdi ne kadar küs olsakta... ama o sevgilisi olacak çocuk beynine girdi kesin. çocuk sevmiyor beni... ben de onu. benim nişanda olmamam onun için sorun olmaz yani.
çok zor dün az daha anneme anlatıcaktım herşeyi, zor tuttum kendimi....
yaaa çocuk benim bütün aileme hakaret etmiş bir insan... bu kadar diyim sana... ve benim kardeşim hala bunla görüşüyor... Ve dediği şeyi bana değil sevgilim, şuanda eşim söylese arkama bakmadan çeker giderim, bir damla gözyaşı da dökmem...
amin canım aminnnn... hayatını karartıcak resmen, ömür boyu mutlu olamıcak farkında değil.
İyiyiz canım bebiş pek hareket etmiyor sanırım devamlı uyuyor
dün sağlık ocağından aradılar aşı için... Taşikardimi söyledim kardiyoloğa git ondan da onay al öyle vuralım iğneyi dediler. Acaba benmi abarttım diyorum ama artık herkez kardiyologa git dediği için bu hafta o işi halledicez bakalım bakalım ne çıkacak
Bende haberler böyle sen nasılsın canım ?
ohh bol bol gezin ailecek, kocalarınız rahat ettirsin sizi ikinizde hamilesiniz
Benimde tatile ihtiyacım var ama nasıl yapıcaz bilmiyorum gerçekten... İşyerinden izin problem.. Mali durum biraz sıkıştı bugünlerde.. haftasonları gidelim bir yerlere diyorum onda da düğünler nikahlar başladı.. hayırlısı artık bakalım
O zaman bizde sabırla bekleyeceğiz ne yapalım korkmadan haftaya benimkide hızlanır.
Süt içmede sıkıntımız yok gayet güzel içiyoruz ama alışkanlık yok ondan unutuyorum canımcım her yere yazacağım artık sütünü iç diye.Sütleri bozuyorum atıyorum günah içemeyen alamayan var
Karaburunda köyden aldık onu içtim lıkır lıkır ama burda unutuyorum
Sizinkiler biraz daha büyük canım bizden bende bekleyeyim o zaman no panik diyerek
Kocişimin hayal gücüne bırakıyorum ben bu hafta sonu kaçamakları ile ilgili konuları...
İş için alaçatı falan yapacaktım ama onuda eylüle kaydırdılar.. Karnım burnumda şantiyeye gidemem
yani planlar pek tutmuyor bakalım hayırlısı artıkın
günaydın hatunlar nasılsınız bakalım.
:))) evet inşallah aynı okula denk geliriz hatta arka arkaya kopyalaşırız :)))
baya ciddiymiş durum ya. inşallah kardeşin mantıklı bir karar verir. zıtlaşıncada dikine gidiyorlar haklısın.
yapma ya. o kadar fenaymış çocuk demek. kaldıramaz kimse haklısın. çocuk aklına girmiş belli. hayırlısı olur inşallah.
yapma yahu, bende de taşikardi var ama hiç rahatsızlık vermiyor. hatta ben bu yaşıma kadar farketmemiştim. eşim fark etmiş, kalbin sürekli hızlı atıyor normal bişi değil bu demişti doktora gittik. holter bağladılar, öyle çıktı ortaya. ben daha önce iki kere tetenoz aşısı oldum, etkilenmedim. hamile olunca etkiler mi acaba? olmadı doktorumla konuşayım bende.
canım çeşmede işi olacak sen değil miydin. yaparım tatil diyordun. yoksa karıştırdım mı?
evet seninki daha minik. sabret canım hızlanır. bende aslında unuturumda içmeyi sabahları sadece süt kaldırıyor midem. katı bişi yiyemiyorum. ondan canım. saatini kurabilirsin. anlarsın o zaman süt vakti geldiğini. gecede içebilirsin.
4 aylık diceksin canım. ben 4,5 aylık diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?