2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ayy sorma iyi şımarıcaz ikimiz de
inşallah gidersiniz canım.. en kötü ihtimal bi iki gün izin al haftasonu ile birleştir.. sakin bi yere gidin, pansiyon ayarlayın... dinleyin kafanızı başbaşa...

gülsuyu kesinlikle işe yarıyor ama doğal ve saf olanlarından alın:)..

kesinlikle... 7 yıldır tek bi yerden alıyorum... başka bi gülsuyu kullanınca hemen farkediyor.

Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?

20 bittiğinde 5 aylık olucaksın canım... şuan 4,5 doldu de..ben öyle diyorum.

ayy kızlar yaaa kadın 6 ay önce doğurdu fiziğe bak maşallahhh İkizler tatilde! - Magazin - Habertürk Galeri | Sayfa: 1

Son düzenleme:

sebamedin sprey 30 faktörünü ben kullanıyorum canım hiç alakası yok ne tortu ne başka bir şey bırakıyor. o kadar güzel emiliyor ki bi daha mümkün değil değiştirmem kremimi. ben nemlendiriciyi bile bıraktım direk bunu kullanıyorum süper çünkü. yağlı bir kalıntısı da yok. sebamedin bebek için olan ürünlerini bilmiyorum ama mustela daha iyi bebeklerde beklersen biraz araştırabilirim senin için canım

hoşgeldin şeker geçmiş olsun eşine hadi yaa ne güzeel gezdin demek şimdiden gözün alışmıştırr ben azcık tırsıyorumdaa :18:

günaydın şekerim ben bursada oturuyorum hayırdırr

o masayı görünce nasıl tırsılıyor görürsün kuzum.. yusuf yusuftum. eşime dedim onur gidelim bayılacam şimdi korkudan yoksa dedim... o da diyor ki sakin ol aşkım şimdi doğurmuyorsun daha dedi... eşimi yanımda istiyorum o odayı görünce bu isteğim tekrar arttı(

evet canım gördüm bendee bunların hiçbirimi çatlamazz anacım kilo kalmaz yokkk maşAllah sanatçı olunca fizikte ona göre hareket ediyor sanırsammmm

Hoşgeldin canımmm

Gidicem bu hafta teyid ettireyim de içimiz rahatlasın, haber ederim burdan sizide meraklandırdım yaaaa

ay canımmm bende tırsıyorum dediğin gibi doğum başladıgında doktor geliyor inşAllah gelir bizim doktora gittiğimizde doktor doğuma gidecek dediler sonradan gitmedi acaaba istemedikleri zaman gitmiyorlar mı Allah korusun düşünsene kimseyi tanımıyorsunnnn offf ya aşkım gelsin yada annemm eşime dedim sen dayanamazsan annem gelsin dedimm :18:

Kocişimin hayal gücüne bırakıyorum ben bu hafta sonu kaçamakları ile ilgili konuları...

İş için alaçatı falan yapacaktım ama onuda eylüle kaydırdılar.. Karnım burnumda şantiyeye gidemem
yani planlar pek tutmuyor bakalım hayırlısı artıkın

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım.

oo günaydın mı tünaydın mııı hoşgeldin iyiyiz hamd olsun sen nasılsın canımmm

ayy lavinya yaaaa ben de çok tırsıyorum.. doğumdan değil de o koltuğa oturmaktan... hastaneyi doğumhaneyi görmen aslında bi yandan da iyi olmuş... ben de mutlaka bakacağım hastanenein doğumhanesine, odalarına falan...

evet canım gördüm bendee bunların hiçbirimi çatlamazz anacım kilo kalmaz yokkk maşAllah sanatçı olunca fizikte ona göre hareket ediyor sanırsammmm

ayy sorma yaa kızın maşallahı var...
hihoohoo ben bu haberi okurken annemin yaptığı iki tane üzümlü kurabiyeyi yiyodum afiyetle...

Hoşgeldin canımmm

Gidicem bu hafta teyid ettireyim de içimiz rahatlasın, haber ederim burdan sizide meraklandırdım yaaaa

aşkol kuzum birbirimizin sıkıntısı sevinci üzüntüsü için burdayız:)

K:18:ızlar bende güneş kremi tavsiyelerinizi istiyorum hem çok beyazım leke olmasından da korkuyorum:44:

ben sebamed 30 faktör kullanıyorum canım, sprey olanından. bende açık tenliyim seviyorum kremimi.

valla çıldırırım heralde her ay 200 tl veriyorum o doktora... gelmezse oğum anında gider bulurum o acıyla diye düşünüyorum.. şaka bir yana öyle bir şey olmaz umarım

utanmadan birde söyluyoorrrr löp löp yağ olsun emiiii

evet canım senin kariyerini düşünüyor ama yanlış zaman bende buyuk ihtimalle seneye giricem ankarada bulusur tanışırız

ailede yoksa şanslılardansın cannım

:))) evet inşallah aynı okula denk geliriz hatta arka arkaya kopyalaşırız :)))

baya ciddiymiş durum ya. inşallah kardeşin mantıklı bir karar verir. zıtlaşıncada dikine gidiyorlar haklısın.

yapma ya. o kadar fenaymış çocuk demek. kaldıramaz kimse haklısın. çocuk aklına girmiş belli. hayırlısı olur inşallah.

yapma yahu, bende de taşikardi var ama hiç rahatsızlık vermiyor. hatta ben bu yaşıma kadar farketmemiştim. eşim fark etmiş, kalbin sürekli hızlı atıyor normal bişi değil bu demişti doktora gittik. holter bağladılar, öyle çıktı ortaya. ben daha önce iki kere tetenoz aşısı oldum, etkilenmedim. hamile olunca etkiler mi acaba? olmadı doktorumla konuşayım bende.

canım çeşmede işi olacak sen değil miydin. yaparım tatil diyordun. yoksa karıştırdım mı?

evet seninki daha minik. sabret canım hızlanır. bende aslında unuturumda içmeyi sabahları sadece süt kaldırıyor midem. katı bişi yiyemiyorum. ondan canım. saatini kurabilirsin. anlarsın o zaman süt vakti geldiğini. gecede içebilirsin.

Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?

4 aylık diceksin canım. ben 4,5 aylık diyorum.

allah verir sabrını hayatım.. O sancıyla masanın şeklini unuturuz gibime geliyor...

Ben şimdi böyle yazıyorum ya doğumda çıkmam o masaya diye diretirmişim
yaparım valla belli olmaz

inşallah gidersiniz bi yerlere... inan haftasonu bi iki günlük değişiklik bile yetiyor... bi daha uzun tatil hiç yapmadık... kafamıza estikçe 2-3 günlük yaptık kaçamakları... uzun tatile de ihtiyacımız olmadı... örneğin kışın kaplıca olan yerlere, baharda yeşilliğin ormanın olduğu yerlere, yazın ise deniz kenarına gittik hep... eğer senin de izin problemin varsa bi de böyle deneyin..

günaydın hatunlar nasılsınız bakalım.

günaydın biz de öğle yemeğine gidiyoduk birazdan

Alaçatı ve çeşmeye gidecektim ama eylül'e ertelendi bende o zaman karnım burnumda olucam zor gelemem dedim...Onlar benim için iptal oldu anlayacağın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…