2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar

sebamed 30 faktör güneş kremi alıcam da resimdeki doğrumudur? :44:

birde gittgidiyor.comda 28 lira kargo ücretsiz hepsi burada.comda 34 lira + kargo hangisi güvenilir :44:

Eklentiler

• $Sebamed-Gunes-Koruyucu-Losyon-SPF-30__56057165_0.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 20
Buda sprey arasındaki fark nedir hangisi daha iyi bilgisi olan var mı şekerler :44:

Eklentiler

• $57836910_tn30_0.webp
    3 KB · Görüntüleme: 42
canım günaydınnn..

sabah serviste aklıma sen geldin nedense...

biz iyiyiz sen nasılsın, bebiş napıyo...?

İyiyiz canım bebiş pek hareket etmiyor sanırım devamlı uyuyor
dün sağlık ocağından aradılar aşı için... Taşikardimi söyledim kardiyoloğa git ondan da onay al öyle vuralım iğneyi dediler. Acaba benmi abarttım diyorum ama artık herkez kardiyologa git dediği için bu hafta o işi halledicez bakalım bakalım ne çıkacak
Bende haberler böyle sen nasılsın canım ?

ay canım git mutlaka.. ne olur ne olmaz.. için rahatlar hem.
ben de haftaya gidicem aşı için.
iyiyiz canım olsun... yarın konyaya gidiyorum ben de...cuma günü de kapadokyaya gidicez inşallah arkadaşlarımızla... beraber gideceğimiz kız da hamile 7 aylık :)

Buda sprey arasındaki fark nedir hangisi daha iyi bilgisi olan var mı şekerler :44:

Canım ben sprey kullandım zamanında çok rahattı... Nıvea 'nın sprey koruyucusunu kullandım.. Diğerleri pek korumadı... Şu üzerinde yağ etkisi bırakmayan falan dedikleri yağlar bir işe yaramıyor onda eminim cayır cayır yanmıştım

Eki Görüntüle 442036

Beyefendi fazla hareketliydi,eliyle yüzünü kapattı bi de renkli printer bozulmuş fazla net değil ama böyle şimdilik 1 ay sonra tekrar giricem kısmetse..
maşallah oğluşuna canımgözünaydın sonuclar güzelmiş
canım cok sevındım bebısının saglıklı olmasına isimlerinizde cok gzüel gercekten bizimde isimler hazır bakalım sıpalar ne zaman göstercekelr kednıelrını
allah kavustursun canım

günaydın kızlarr
cok şükür bugun bas agrım yok daha ıyıyım
cuma günü tatıle cıkıyoruz ama nasıl ve ne zaman hazırlık yapcam gözümde büyüyor kızlar ben bıraz manyagım bu konuda sunuda akıyım bunuda alıyım lazım olur derken kafayı yıyorum hazırlanırken birde tek tek ayır yıka ütüle filan oğlumun benim eşimin vakıtte yok napıcam ben yaa:26:

ohh bol bol gezin ailecek, kocalarınız rahat ettirsin sizi ikinizde hamilesiniz
Benimde tatile ihtiyacım var ama nasıl yapıcaz bilmiyorum gerçekten... İşyerinden izin problem.. Mali durum biraz sıkıştı bugünlerde.. haftasonları gidelim bir yerlere diyorum onda da düğünler nikahlar başladı.. hayırlısı artık bakalım

O zaman bizde sabırla bekleyeceğiz ne yapalım korkmadan haftaya benimkide hızlanır.

günaydın şekerim. süt her sabah içiyorum ama nasıl Allah biliyor. yudum yudum. içsen iyi olur, yada bol yoğurt ye. başla deneme yap bir şekilde canım. bebişlerin kemikleri büyüyor. artık.

Süt içmede sıkıntımız yok gayet güzel içiyoruz ama alışkanlık yok ondan unutuyorum canımcım her yere yazacağım artık sütünü iç diye.Sütleri bozuyorum atıyorum günah içemeyen alamayan var
Karaburunda köyden aldık onu içtim lıkır lıkır ama burda unutuyorum

canım takma kafana az hareketi. benim bir anda arttı. bende şaşırdım. iki günde bir hareketini hissediyordum. yeni yeni belirginleşti.

Sizinkiler biraz daha büyük canım bizden bende bekleyeyim o zaman no panik diyerek

geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetini

kuzum senin bebişi ısıracaz doğunca hep beraber :) hepimizi çatlattı sıpa:)

gülsuyu kesinlikle işe yarıyor ama doğal ve saf olanlarından alın:)

oh mis gibi sütler de içilmiş ne güzel yürüyüş de yapılmış maşallah:)

mustelanın kıvamı daha iyi diye söylemiştim ya canım istersen bir dene sen, eczanelerde teterı vardır bence bir rica et..

lavinyam nerdesin sen yaa tam lavinya yok dicektim gelmişsinnn nerde kaldın kuzuuu

kuzum geldim geldim, eşimi hastaneye götürdük gözü alerji oldu da. o arada doğum odalarını gezdim.. çok güzeldi. her oda doluydu, kızları pembe, erkekleri mavi kapı süsüsyle hazırlamışlar. normal doğum salonuna aldı kocaman bir yer burası sancı odası dedi, hemen paravanla geçiyorsun bu da doğum salonu dedi. doğum masası ordaydı eridim o kadar korktum ki(( dışarıyı izleye izleye doğuruyoruz:) doğumda kendi doktorum prof, bir opratör kadın doğumcu, 2 asistan,1 hemşire,1 ebe ve çocuk doktoru oluyormuş. hastane üniversite tabanlı kurulduğu için çok profesyoneller çok hoşuma gitti..ben sancıyı asistanlarla çekerim diyorum ama operatör doktor oluyormuş, doğum aşamasına gelincede kendi doktorum geliyormuş:)

kızlar

sebamed 30 faktör güneş kremi alıcam da resimdeki doğrumudur? :44:

birde gittgidiyor.comda 28 lira kargo ücretsiz hepsi burada.comda 34 lira + kargo hangisi güvenilir :44:

sprey olanı güzel çok güzel emiliyor ve cildinde beyaz beyaz yağlı yağlı kalmıyor..

lavinya canım oğlumun güneş kremini değiştirmek isityorum sen bilirsin bana ne önerebilirsin 2 yasında kac faktör ve hangı markalar olabılır bı fıkrı versen.birde sebamedı bıkac yerde begenemdıkelrını okudum yanı yogurt gıbı tortu kaılıyomus fılan dıye bembeyaz dagılmıyomus dıye ne dersın mustelayı düşünebilirim cocuk ıcın olanı varsa

kuzum o zaman vakit kaybetmeden git lütfen ciddi bir şey var mı öğren de rahatlayalım meraklanmaya başladık...

Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?

bunu ben de anlayamıyorum bir türlü hafta hesabı farklı ay hesabı farklı gidiyor, büyüklerde ay olarak soruyor hep....

hoşgeldin şeker geçmiş olsun eşine hadi yaa ne güzeel gezdin demek şimdiden gözün alışmıştırr ben azcık tırsıyorumdaa :18:

GÜNAYDIN kızlar... aramızda Bursadan olan kimdi moonsun senmiydin???

günaydın şekerim ben bursada oturuyorum hayırdırr

Evet ya kaç aylık diyorlar ben hafta söylüyorum yani kaç aylık diye tekrar soruyorlar.Kafam karışıyor benim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…