canım günaydınnn..
sabah serviste aklıma sen geldin nedense...
biz iyiyiz sen nasılsın, bebiş napıyo...?
kızlar
sebamed 30 faktör güneş kremi alıcam da resimdeki doğrumudur? :44:
birde gittgidiyor.comda 28 lira kargo ücretsiz hepsi burada.comda 34 lira + kargo hangisi güvenilir :44:
Buda sprey arasındaki fark nedir hangisi daha iyi bilgisi olan var mı şekerler :44:
İyiyiz canım bebiş pek hareket etmiyor sanırım devamlı uyuyor
dün sağlık ocağından aradılar aşı için... Taşikardimi söyledim kardiyoloğa git ondan da onay al öyle vuralım iğneyi dediler. Acaba benmi abarttım diyorum ama artık herkez kardiyologa git dediği için bu hafta o işi halledicez bakalım bakalım ne çıkacak
Bende haberler böyle sen nasılsın canım ?
Buda sprey arasındaki fark nedir hangisi daha iyi bilgisi olan var mı şekerler :44:
GÜNAYDIN kızlar... aramızda Bursadan olan kimdi moonsun senmiydin???
maşallah oğluşuna canımEki Görüntüle 442036
Beyefendi fazla hareketliydi,eliyle yüzünü kapattıbi de renkli printer bozulmuş fazla net değil ama böyle şimdilik 1 ay sonra tekrar giricem kısmetse..
canım cok sevındım bebısının saglıklı olmasına isimlerinizde cok gzüel gercekten bizimde isimler hazır bakalım sıpalar ne zaman göstercekelr kednıelrınıiyi akşamlar hamişler bizim net yeni geldi modemin elektiriği gitmiş meğer
neyse efendimmm ben bugun hastaneye 11 e 5 kala vardım dr kapısının önüne oturdum bir kalabalık ama millet sırada bekliyor bende dedim bana sıra gelmez galiba ama birden benim ismim yandı kapıda ben içeri girince bana ters ters baktı kapıdaki bayanlar
içeri girdim sekreter beni tanıdı senmi geldin hoşgeldin zayıfladın mı sen dedibende yooo dedim ama öğleden sonra daha fazla şişiyorum dedim siyah giymişsin ya belkide ondan zayıf geldin gözüme dedi beni mest etti ama
doktorum geldi kan sonucumu verdim diğer doktorun dediğini söyledim alakası yok dedi korkma dedi fakültelik işin yok dedi ince ince anlattı bana neyin ne olduğunu ve dedi ki bir sıvı almasının gereksimi için 1/200 düşük olması gerekir kan değerinin dedi
aminyosentez yapılan 200 bebekten 1 tanesi ölüyor bu yüzden benim bunu önermem için değerinin düşük olması gerekiyor o bebeğin gözden çıkması gerekiyor sıvı alınması için dedi rahatladım
usg ne zamn dedi haftaya perşembe dedim haftaya görüşelim o zamn dedi bebeğe bir baksak dedim istiyorsan tamam dedi
sonra ultrasonda bebişe baktıkkk hemde çook dikkatli baktık ama göstermedi veled kendini
doktorum inat bir çocuk dedi adam bile öğrendi artık bebeğimin inat olduğunu
sonra kız olabilir ama net bişey söyleyemem dedi sonra başladı anlatmaya poposunu gösteriyor dedi ve ne dudak (bıdış) ne pipi ( pipiloş) göremiyorum dedi
sonra kız deyipde erkek doğan bebek çok fazla bu pozisyondan tahminde bulunuyoruz ama erkek doğuyor o yüzden bu durusta net bişey diyemem dedi
erkek denilipde kız doğan bebek çok nadirdir dedi bu arada
eve kuş gibi geldim bebğim sağlıklıydı ya gerisi önemli değil
eşim kapıda karsıladı beni ben cinsiyeti göstermedi diyorum fatma kan sonucu için ne dedi doktor diyor banasonra cinsiyet olayını anlattım fatma sağlıklı olsun ne olursa olsun dedi içim nasıl rahatladı anlatamam
akşam konussuk eyledik eşimle kız olursa meyra erkek olursa kayra koyacağız isminibiz iki cinsiyete hazırladık kendimizi
burcucum sesin nasıl tatlı canım senin öylepozitifliğin nasıl geçti bana arkadaşlara benim adıma haber verdiğin için çoook teşekkür ederimmm ve kızlar sizleri merakta bırakmaktan zevk alıyor sıpam :78: gerçi bizide merakda bırakıyor ama sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil ben beklerim onu sunun surasında ne kaldı da 20 haftacıkkk
allah kavustursun canımgünaydın fıstıklar
bulemsu çok ama çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına gerisi gerçekten boş...
yeni erkek anneleri hayırlı olsun ay nasıl mutluyum bende anlatamam :)
dün gece ilk defa oğlum sırt üstü yatmama itiraz etti ve beni tekmeledi bende peki döneyim diyip döndüm soluma :) yerim ben onun tepik atan bacaklarını
eşim yarın 4 günlüğüne gidiyor yalnız kalacaz oğlumla
böyle yani kızlar sizlerde ne var ne yok
ay canım git mutlaka.. ne olur ne olmaz.. için rahatlar hem.
ben de haftaya gidicem aşı için.
iyiyiz canım olsun... yarın konyaya gidiyorum ben de...cuma günü de kapadokyaya gidicez inşallah arkadaşlarımızla... beraber gideceğimiz kız da hamile 7 aylık :)
canım benim bebeğim de ilk başlarda çok az hareket ediyordu... hatta moralim bozuluyordu niye bu kadar az diye... ama özellikle bu hafta öyle bir açıldı ki maşallah... bence biraz daha bekle... eminim seninki de hareketlenicek..
günaydın şekerim. süt her sabah içiyorum ama nasıl Allah biliyor. yudum yudum. içsen iyi olur, yada bol yoğurt ye. başla deneme yap bir şekilde canım. bebişlerin kemikleri büyüyor. artık.
canım takma kafana az hareketi. benim bir anda arttı. bende şaşırdım. iki günde bir hareketini hissediyordum. yeni yeni belirginleşti.
geçmişe bakmayan için güncelleyim dünün özetini
gnaydınn canımm... bugün topici açmamışsın
canım ödemdir o ödem...
canım makyaj yapıyo musun? hergün saf gülsuyu ile güzelce temzile canım.. çok faydasını görürsün...
canım geçmiş olsun... bir hafta çabuk geçer merak etme...
Günaydın kızlar, tatlı bebişler,
inşallah iyisiniz. biz iyiyiz. kızım beni hiç üzmüyor, çok laf dinliyor teyzeleri :))))
güzel bir akşam geçirdik. eşim geç gelecekti erken geldi o gelene kadar uyumuşum. yanıma kadar sokulmuş farketmemişim geldiğini. sonra yemek yedik dışarı çıktık, 2 saat yürüdük sonra bir yerde atom içtik. akşamları serin oluyor yürüyüş yapmak için ideal.
sabahta sütümüzü içtik, inşallah şimdi kahvaltımızı edebilecez. midemden sinyaller alıyorum :)))
bulemsu akşam girdin sanırım valla aklımdaydı da fırsat bulamadım. bakalım bir geçmişe.
evet yaa çok güzel şarkılar benceeee
ya canım ben her gün duş alıyorum ve 5 dakika kese yapıyorum çıkmadan sonra lierac sürüyorum masaj yaparak yediriyorum ama kuruduktan sonra cildime dokundugumda pütür pütür krem gelıyor elime cildime yaramadı acaba ondan mı geliyor anlamadım :44:
sabahları nemlendirici kremin içine zeytin yağı, kayısı yağı, badem yağı karıştırdım onları suruyorum akşamları lierac ve bazende bebe yağı suruyorum yinede göneğimin yanları çatlıyor anlayamadım gittiii ne uyuz cildim varrrrrrr
lavinyam nerdesin sen yaa tam lavinya yok dicektim gelmişsinnn nerde kaldın kuzuuu
kızlar
sebamed 30 faktör güneş kremi alıcam da resimdeki doğrumudur? :44:
birde gittgidiyor.comda 28 lira kargo ücretsiz hepsi burada.comda 34 lira + kargo hangisi güvenilir :44:
İyiyiz canım bebiş pek hareket etmiyor sanırım devamlı uyuyor
dün sağlık ocağından aradılar aşı için... Taşikardimi söyledim kardiyoloğa git ondan da onay al öyle vuralım iğneyi dediler. Acaba benmi abarttım diyorum ama artık herkez kardiyologa git dediği için bu hafta o işi halledicez bakalım bakalım ne çıkacak
Bende haberler böyle sen nasılsın canım ?
Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?
kuzum senin bebişi ısıracaz doğunca hep beraber :) hepimizi çatlattı sıpa:)
gülsuyu kesinlikle işe yarıyor ama doğal ve saf olanlarından alın:)
oh mis gibi sütler de içilmiş ne güzel yürüyüş de yapılmış maşallah:)
mustelanın kıvamı daha iyi diye söylemiştim ya canım istersen bir dene sen, eczanelerde teterı vardır bence bir rica et..
kuzum geldim geldim, eşimi hastaneye götürdük gözü alerji oldu da. o arada doğum odalarını gezdim.. çok güzeldi. her oda doluydu, kızları pembe, erkekleri mavi kapı süsüsyle hazırlamışlar. normal doğum salonuna aldı kocaman bir yer burası sancı odası dedi, hemen paravanla geçiyorsun bu da doğum salonu dedi. doğum masası ordaydı eridim o kadar korktum ki(( dışarıyı izleye izleye doğuruyoruz:) doğumda kendi doktorum prof, bir opratör kadın doğumcu, 2 asistan,1 hemşire,1 ebe ve çocuk doktoru oluyormuş. hastane üniversite tabanlı kurulduğu için çok profesyoneller çok hoşuma gitti..ben sancıyı asistanlarla çekerim diyorum ama operatör doktor oluyormuş, doğum aşamasına gelincede kendi doktorum geliyormuş:)
sprey olanı güzel çok güzel emiliyor ve cildinde beyaz beyaz yağlı yağlı kalmıyor..
GÜNAYDIN kızlar... aramızda Bursadan olan kimdi moonsun senmiydin???
Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?
kuzum o zaman vakit kaybetmeden git lütfen ciddi bir şey var mı öğren de rahatlayalım meraklanmaya başladık...
bunu ben de anlayamıyorum bir türlü hafta hesabı farklı ay hesabı farklı gidiyor, büyüklerde ay olarak soruyor hep....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?