2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bizim doktorun özel muayanesi var ben son 3 ay oraya gideyim diyorum keseyi açıcazz mecburen bir kanun gelecekti özel muayeneler kalkacaktı ama nerde napalım canı saolsun bebeğimin eşim gerek yok diyor aslında haklıda zaten full özelden hastaneye gidiyorumm ofoffff

mutlaka gidin görün ne veriyor hastane siz ne götürüyorsunuz bilgi alın, kimler giriyor doğuma hemşiresiyle ebesiyle tanışın..

allah verir sabrını hayatım.. O sancıyla masanın şeklini unuturuz gibime geliyor...

Ben şimdi böyle yazıyorum ya doğumda çıkmam o masaya diye diretirmişim
yaparım valla belli olmaz

annem de öyle dedi. o sancı gelsin de gör bak beni alın çabuk diye can atarsın dedi. Allah veriyor onun sabrını hiç korkma dedi ama işte can bu

Kızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?
canım ben bugun tam 20 haftalık oldum bana göre hamıellık 40 hafta ya yarısı yanı 4.5 aylıgım hafta hesabı bıraz fazla cıkıyor satına göre hesaplarsan benım dedıgımle uyumlu oluyor

beklıyorum canım kımyasalı az olsun ama ıyı korusun

ben bu saatlerde geliyorum.daha öğlen ezanı okunmadı bile ne yemeği.

arcak81

ürün mustela: Mustela

ürünün içeriği: Mustela cream for sensitive areas SPF50+ intolerant skin SPF50+ ingredients | CosDNA

ürün sebamed: Sebamed Baby Sun Sprey 50Spf 200ml | 46,40 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem - Dermokozmetik

ürünün içeriği: Seba med baby sun lotion SPF 50+ ingredients | CosDNA

ikisinin içeriği de gayet sağlıklı. yeşiller güvenilir sarılar etkisi bilinmeyen kırmızı zararlı diye geçer. kendin karşılaştır. ben 50 faktör kullanmaya karşıyım 30 faktörü de bir tek sebamedde buldum ama krem formülü sprey değil. o da bu canım:

Sebamed Baby Spf 30 Gne Losyonu 150ml | 34,00 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem - Dermokozmetik

sprey olan tek bu diğerleri krem bilgin olsun:)

Alaçatı ve çeşmeye gidecektim ama eylül'e ertelendi bende o zaman karnım burnumda olucam zor gelemem dedim...Onlar benim için iptal oldu anlayacağın

hımm neyse hayırlısı olsun canım. belli olmaz, bir bakarsın bir fırsat çıkmış.

evet ya, doğururken acıyı unutup bebeğimizin ağlamasına odaklanıcaz. ayyy çok heyecanlıyım

utanmadan birde söyluyoorrrr löp löp yağ olsun emiiii

ehuhuehueeee

ayy bide kadını görsen kendine salata yapıyor yoğurtlu falan.. bize yağlı yağlı şeyleri yapıyor gel de dayan

inşallah canım... Rabbim söküp atsın beyninden de kalbinden de o çocuğu inşallah... çocuk çok fena... hani derler ya beyni çok iyi çalışıyo ama tilki gibi diye.. bu da öyle bişey... çok zeki çok hazırcevap ama zekasını hayırda değil kötülükte kullanıyor...

mutlaka gidin görün ne veriyor hastane siz ne götürüyorsunuz bilgi alın, kimler giriyor doğuma hemşiresiyle ebesiyle tanışın..

hmm anldım canım... konyada çok beğendiğim bi doktor var ama hastanesi çok güzel değil... sıkış tıkış bir hastane... çok beğendiğim çok lüks bir hastane var ama onun da soktorlarını bilmiyorum... son 3 hafta da doktorum değişicek malesef

ben bu saatlerde geliyorum.daha öğlen ezanı okunmadı bile ne yemeği.

aa öğle ezanı taaa bir buçukta okunuyor canım sen de naptın....
takılıyorum canım... bi saat var daha yemeğe

Evet canım saat kurabilirim aslında akşam yatarken içebilsem unutmam ama demir ilacı aldığım için akşam yatarken içemiyorum

tam 1 hafta var aramızda kımıldamasını bu hafta bekliyorum artık bende bu hafta çıkınca 4,5 aylık diyeceğim temmuz ilk haftası 5 aylık diyeceğim sanırım.

bende yaşayan birisi olarak annene katılıyorum lavinya.bana hadi doğuma gidiyoruz dediklerinde dünyalar benim olmuştu,doğum yapmış kadar sevinmiştim valla.

valla bunu hükümet böyle yaptı profa para alma git para alacaksanda dışarıya dedi. adamlar da haklı olarak onca yıl okuyorlar, geceleri yok gündüzleri yok, tatilleri yok bıraktılar hastaneleri. kalan da sadece derslere giriyor diğer işlerini dışarda hallediyor doğal olarak da doğuma özel hastaneyle anlaşıyor. onların yerine koysana kendini hemen her gece doğum için uyandırılıyorlar, sorumlulukları fazla aldıkları parayı haketmiyorlar mı? neden bedava iş yapsın bu kadar yükün altında?

hımm neyse hayırlısı olsun canım. belli olmaz, bir bakarsın bir fırsat çıkmış.

evet ya, doğururken acıyı unutup bebeğimizin ağlamasına odaklanıcaz. ayyy çok heyecanlıyım

evet ya o anı canlı canlı yaşamak istiyorum....

proflara sözum yok ama zaten benimki özelde calısıyor ve SSK lılara bakmıyorlar hersey cebimizden birde özel muayanehanesine gidelim tam olsun o zaman neye para yetiştiricez şaşırdım Allah bol versin ne diyelim bereketlendirsin rızıklrımızı

kuzum son 3 haftada gittiğin doktor nasıl olur emin olabilecek misin? bence devam ettiğin doktorda yap doğumunu...

bende yaşayan birisi olarak annene katılıyorum lavinya.bana hadi doğuma gidiyoruz dediklerinde dünyalar benim olmuştu,doğum yapmış kadar sevinmiştim valla.

ay canım valla ne güzel dedin için rahatladı:) saol bitanem ya

cok saol canım sprey kullanıslı olur cocukta aslında ama 50 ye de karsıyım dıyosun ben kararsız kaldım geneesen olsan hangısnı alırdın oğluşuna:26:

o olayı biraz fazla paraya dökmüş canım.. aylık ne kadar veriyon muayenehanede ne kadar vercen?

aysun kız cuma günü bende bursada olucam ıns önereceğin gezilecek yeyip içilecek yerler var mı:26:

kızlar bu hastane doğum doktor masrafları hakkında bişey söylemek istiyorum

bence doğum olayı ve bebeğin gelişimi çok rutin doğal bir olay... önemli bir sorun olmadığı takdirde bir doğuma 3000 5000tl para vermek yada bi muayeneye bir sürü para dökmek anlamsız... doğumu bile doktor yapmıyor, onu bile kendimiz yapıyoruz. ben çok araştırdım istanbulda acıbademi florcaneyi amerikan hastanesini falan... o kadar uçuk rakamlar söylediler ki şok oldum... bence bebekte bir sorun yoksa, sizde bir sorun yoksa olabildiğince az maliyetli ama güvenilir doktorları tercih edin... harcayacağınız parayı da bebeğiniz için harcayın...

Evet canım anladım ben pazardan sonra tam 4,5 aylık olacağım, temmuzun ilk haftası 5 aylık olacağım sonra sayarım artık :)

cok saol canım sprey kullanıslı olur cocukta aslında ama 50 ye de karsıyım dıyosun ben kararsız kaldım geneesen olsan hangısnı alırdın oğluşuna:26:

30 faktör losyon olanını alırdım sık sık yeniler kremi ve denizden çıkınca şapkayla, ince bir tişörtü hemen geçirirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…