aşkol kuzum birbirimizin sıkıntısı sevinci üzüntüsü için burdayız:)
ben sebamed 30 faktör kullanıyorum canım, sprey olanından. bende açık tenliyim seviyorum kremimi.
valla çıldırırım heralde her ay 200 tl veriyorum o doktora... gelmezse oğum anında gider bulurum o acıyla diye düşünüyorum.. şaka bir yana öyle bir şey olmaz umarım
ayy lavinya yaaaa ben de çok tırsıyorum.. doğumdan değil de o koltuğa oturmaktan... hastaneyi doğumhaneyi görmen aslında bi yandan da iyi olmuş... ben de mutlaka bakacağım hastanenein doğumhanesine, odalarına falan...
ayy sorma yaa kızın maşallahı var...
hihoohoo ben bu haberi okurken annemin yaptığı iki tane üzümlü kurabiyeyi yiyodum afiyetle...
allah verir sabrını hayatım.. O sancıyla masanın şeklini unuturuz gibime geliyor...
Ben şimdi böyle yazıyorum ya doğumda çıkmam o masaya diye diretirmişim
yaparım valla belli olmaz
canım ben bugun tam 20 haftalık oldum bana göre hamıellık 40 hafta ya yarısı yanı 4.5 aylıgım hafta hesabı bıraz fazla cıkıyor satına göre hesaplarsan benım dedıgımle uyumlu oluyorKızlar ben daha önce sormuşmuydum, ben kaç aylık hamileyim diyeceğim şimdi?
sebamedin sprey 30 faktörünü ben kullanıyorum canım hiç alakası yok ne tortu ne başka bir şey bırakıyor. o kadar güzel emiliyor ki bi daha mümkün değil değiştirmem kremimi. ben nemlendiriciyi bile bıraktım direk bunu kullanıyorum süper çünkü. yağlı bir kalıntısı da yok. sebamedin bebek için olan ürünlerini bilmiyorum ama mustela daha iyi bebeklerde beklersen biraz araştırabilirim senin için canım
inşallah gidersiniz bi yerlere... inan haftasonu bi iki günlük değişiklik bile yetiyor... bi daha uzun tatil hiç yapmadık... kafamıza estikçe 2-3 günlük yaptık kaçamakları... uzun tatile de ihtiyacımız olmadı... örneğin kışın kaplıca olan yerlere, baharda yeşilliğin ormanın olduğu yerlere, yazın ise deniz kenarına gittik hep... eğer senin de izin problemin varsa bi de böyle deneyin..
günaydınbiz de öğle yemeğine gidiyoduk birazdan
Alaçatı ve çeşmeye gidecektim ama eylül'e ertelendi bende o zaman karnım burnumda olucam zor gelemem dedim...Onlar benim için iptal oldu anlayacağın
mutlaka gidin görün ne veriyor hastane siz ne götürüyorsunuz bilgi alın, kimler giriyor doğuma hemşiresiyle ebesiyle tanışın..
annem de öyle dedi. o sancı gelsin de gör bak beni alın çabuk diye can atarsın dedi. Allah veriyor onun sabrını hiç korkma dedi ama işte can bu
utanmadan birde söyluyoorrrr löp löp yağ olsun emiiii
baya ciddiymiş durum ya. inşallah kardeşin mantıklı bir karar verir. zıtlaşıncada dikine gidiyorlar haklısın.
yapma ya. o kadar fenaymış çocuk demek. kaldıramaz kimse haklısın. çocuk aklına girmiş belli. hayırlısı olur inşallah..
mutlaka gidin görün ne veriyor hastane siz ne götürüyorsunuz bilgi alın, kimler giriyor doğuma hemşiresiyle ebesiyle tanışın..
ben bu saatlerde geliyorum.daha öğlen ezanı okunmadı bile ne yemeği.
evet seninki daha minik. sabret canım hızlanır. bende aslında unuturumda içmeyi sabahları sadece süt kaldırıyor midem. katı bişi yiyemiyorum. ondan canım. saatini kurabilirsin. anlarsın o zaman süt vakti geldiğini. gecede içebilirsin.
4 aylık diceksin canım. ben 4,5 aylık diyorum.
annem de öyle dedi. o sancı gelsin de gör bak beni alın çabuk diye can atarsın dedi. Allah veriyor onun sabrını hiç korkma dedi ama işte can bu
bizim doktorun özel muayanesi var ben son 3 ay oraya gideyim diyorum keseyi açıcazz mecburen bir kanun gelecekti özel muayeneler kalkacaktı ama nerde napalım canı saolsun bebeğimin eşim gerek yok diyor aslında haklıda zaten full özelden hastaneye gidiyorumm ofoffff
hımm neyse hayırlısı olsun canım. belli olmaz, bir bakarsın bir fırsat çıkmış.
evet ya, doğururken acıyı unutup bebeğimizin ağlamasına odaklanıcaz. ayyy çok heyecanlıyım
hoşgeldin şeker geçmiş olsun eşinehadi yaa ne güzeel gezdin demek şimdiden gözün alışmıştırr ben azcık tırsıyorumdaa :18:
günaydın şekerim ben bursada oturuyorum hayırdırr
valla bunu hükümet böyle yaptı profa para alma git para alacaksanda dışarıya dedi. adamlar da haklı olarak onca yıl okuyorlar, geceleri yok gündüzleri yok, tatilleri yok bıraktılar hastaneleri. kalan da sadece derslere giriyor diğer işlerini dışarda hallediyor doğal olarak da doğuma özel hastaneyle anlaşıyor. onların yerine koysana kendini hemen her gece doğum için uyandırılıyorlar, sorumlulukları fazla aldıkları parayı haketmiyorlar mı? neden bedava iş yapsın bu kadar yükün altında?
evet ya o anı canlı canlı yaşamak istiyorum....
ehuhuehueeee
ayy bide kadını görsen kendine salata yapıyor yoğurtlu falan.. bize yağlı yağlı şeyleri yapıyorgel de dayan
inşallah canım... Rabbim söküp atsın beyninden de kalbinden de o çocuğu inşallah... çocuk çok fena... hani derler ya beyni çok iyi çalışıyo ama tilki gibi diye.. bu da öyle bişey... çok zeki çok hazırcevap ama zekasını hayırda değil kötülükte kullanıyor...
hmm anldım canım... konyada çok beğendiğim bi doktor var ama hastanesi çok güzel değil... sıkış tıkış bir hastane... çok beğendiğim çok lüks bir hastane var ama onun da soktorlarını bilmiyorum... son 3 hafta da doktorum değişicek malesef
aa öğle ezanı taaa bir buçukta okunuyor canım sen de naptın....
takılıyorum canım... bi saat var daha yemeğe
bende yaşayan birisi olarak annene katılıyorum lavinya.bana hadi doğuma gidiyoruz dediklerinde dünyalar benim olmuştu,doğum yapmış kadar sevinmiştim valla.
arcak81
ürün mustela: Mustela
ürünün içeriği: Mustela cream for sensitive areas SPF50+ intolerant skin SPF50+ ingredients | CosDNA
ürün sebamed: Sebamed Baby Sun Sprey 50Spf 200ml | 46,40 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem - Dermokozmetik
ürünün içeriği: Seba med baby sun lotion SPF 50+ ingredients | CosDNA
ikisinin içeriği de gayet sağlıklı. yeşiller güvenilir sarılar etkisi bilinmeyen kırmızı zararlı diye geçer. kendin karşılaştır. ben 50 faktör kullanmaya karşıyım 30 faktörü de bir tek sebamedde buldum ama krem formülü sprey değil. o da bu canım:
Sebamed Baby Spf 30 Gne Losyonu 150ml | 34,00 TL fiyat | Sebamed | SEBAMED | Dermoeczanem - Dermokozmetik
sprey olan tek bu diğerleri krem bilgin olsun:)
proflara sözum yok ama zaten benimki özelde calısıyor ve SSK lılara bakmıyorlar hersey cebimizden birde özel muayanehanesine gidelim tam olsun o zaman neye para yetiştiricez şaşırdımAllah bol versin ne diyelim bereketlendirsin rızıklrımızı
proflara sözum yok ama zaten benimki özelde calısıyor ve SSK lılara bakmıyorlar hersey cebimizden birde özel muayanehanesine gidelim tam olsun o zaman neye para yetiştiricez şaşırdımAllah bol versin ne diyelim bereketlendirsin rızıklrımızı
canım ben bugun tam 20 haftalık oldum bana göre hamıellık 40 hafta ya yarısı yanı 4.5 aylıgım hafta hesabı bıraz fazla cıkıyor satına göre hesaplarsan benım dedıgımle uyumlu oluyor
beklıyorum canım kımyasalı az olsun ama ıyı korusun
o olayı biraz fazla paraya dökmüş canım.. aylık ne kadar veriyon muayenehanede ne kadar vercen?
cok saol canım sprey kullanıslı olur cocukta aslında ama 50 ye de karsıyım dıyosun ben kararsız kaldım geneesen olsan hangısnı alırdın oğluşuna:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?