haklısın ama ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim o yüzden bu defa kaygı yapıyorum .buda geçecek inş.
Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.
şimdilik bende senin gibiyim ama sanırım bizim gebelikler henüz yeni olduğu için bi belirti yok
bende keseyi görmedim henüz
sadece çok uykum geliyo ve midem kazınıyo çok acıkıyorum sende var mı böyle bişi
haklısın ama ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim o yüzden bu defa kaygı yapıyorum .buda geçecek inş.
tekrar başın sağolsun cnm..Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.
canım üzüldüm, tabi ondan etkilendiğin için endişeli olmalısın, rahat olmaya çalış inş. canım seninledir bebeğinn,
evet canım herkese göre deyişiyo kimi belirtileri çok yoğun yaşarken kimide hiç belirti yaşamıyo inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
peki ben sana bişey sormak istiyorum tabi seni üzmezsem
bebeğin kalp atışının durduğunun bi belirtisi oluyomu yoksa doktora konturole gittiğinde mi anlaşılıyo bende bundan korkuyorum..
tabiki sorabilirsin o günleri şükürler olsun ki atlattım.ben hiç hissetmedim zaten düşük olmadı.hatta kontrole gittiğim gün bile uykudan gözümü açamıyordum o yüzden şoka girdim.kürtaj yaşadım patolojiye parça gönderildi ama sebepsiz çıktı.ama bu seni etkilemesin böyle bi kaygın mı var yoksa ?
yok aslında canım ama böyle okumuştum başka yerlerdende bebeğin kalbi duruyomuş falanya oyüzden korkuyorum işte nebileyim...
ama inşallah bu bebişin sağlıkla alacaksın kucağına...
canım inş..güzel haberlerini veririsin bize dualarımız seninle dr dan dönünce mutlaka haberdar et...
yok canım tedirgin olma bişeycik olmaz inş..aksamları ayaklarını uzat yat....mesela bugün bende çok yoruldum ayaklarım koptu neredeyse işte çalışan bir anne olmak çok zor hamileliğimi evde geçirmeyi çok isterdim dinlenmeye hiç fırsatım olmuyor benimde
Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.
tabiki sorabilirsin o günleri şükürler olsun ki atlattım.ben hiç hissetmedim zaten düşük olmadı.hatta kontrole gittiğim gün bile uykudan gözümü açamıyordum o yüzden şoka girdim.kürtaj yaşadım patolojiye parça gönderildi ama sebepsiz çıktı.ama bu seni etkilemesin böyle bi kaygın mı var yoksa ?
sağol esra dinlendim akşamları. bir dinçlik geldi bu durumda beni şaşırttı. dinlenmek işe yaradı demek ki. midem hala çok kötü.
arkadaşım başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin, bebeğine ömür versin. bende baban için dua okuyacağım.
bu benimde merak ettiğim bir durumdu. keşke aniden hissedilse. doktora gitmeyi iple çekiyorum. eşim paranoyalarımdan bıktı. eve ultrason aleti alıcam senin yüzünden dedi. bende ciddi ciddi alacağını düşünüp, ultrasonda çok baktırmak bebeğe zararlı dedim bide
inş.canım.senin kaç haftalık ?
sağol esra dinlendim akşamları. bir dinçlik geldi bu durumda beni şaşırttı. dinlenmek işe yaradı demek ki. midem hala çok kötü.
arkadaşım başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin, bebeğine ömür versin. bende baban için dua okuyacağım.
bu benimde merak ettiğim bir durumdu. keşke aniden hissedilse. doktora gitmeyi iple çekiyorum. eşim paranoyalarımdan bıktı. eve ultrason aleti alıcam senin yüzünden dedi. bende ciddi ciddi alacağını düşünüp, ultrasonda çok baktırmak bebeğe zararlı dedim bide
günaydın kızlar. güzel haberler okuyayım bakayım bebişler napıyor diye diye açtım ama baktım ki kalp atışlarının durması üzerine tatsız bir konu gündemde. içim burkuldu valla. Allah korusun inşallah hepimizin bebişlerini.. ayrıca Babasını kaybeden arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Hepimiz için inşallah bundan sonra üzücü günler geride kalır ve mutlu, huzurlu günlere tez zamanda kavuşuruz. Amin.
Günaydın Güzel Anne Adayları
çok hoşsun :) seni çok iyi anlıyorum ama o korkuyla yaşanmaz bende sürekli kendimi telkin ediyorum.aynı muhabbet eşimle benim aramdada geçti.biz üstümüze düşeni yapalım .OLULU DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN YAA
canım benimde geçen hafta canım istemişti yoğurtlu ıspanak :)))Burada sabah arkadaşımızın biri "öğle yemeğinde yoğurtlu ıspanak yedim"demişti,sağolsun aklıma düşürdü
Nasıl canım çekti anlatamam,Allahtan pazar vardı bugün koşa koşa gidip taze aldım ıspanağı haşladım yoğurtladım bi güzel
Ay nasıl kaşıklaya kaşıklaya yedim kıtlıktan çıkmış gibi
Çok enteresan yaa ilk defa böyle oluyo valla ....Obur da değilim oysa ki...
Kizlar bugun itibariyle babam hakkin rahmetine kavustu yarin oglen defnedilcek sizden ricam olucak 70 bin tevhid topluyoruz sizler de Allah rizasi icin yarin oglene kadar cekebilceginiz kadar la ilahe illallah cekerek sayisini bildirirmisiniz elinizden ne kadar gelirse az veya cok. Simdiden Allah razi olsun sizin icin de cekenler bulunsun.
inşallah canım ya, bebeklerimize bişi olmasın, Allah yüzümüzü güldürür inşallah.
inş.biran önce duyar rahatlarız.bu arada doktorlarınızın önerdiği gıdalar var mı paylaşsak.ben sürekli araştırıyorum.
maydonoz ve adaçayı hatta bitki çayları yasak. içecek bişeyler istiyorum süt ve meyve suyu dışında varmı tavsiyesi olan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?