2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
haklısın ama ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim o yüzden bu defa kaygı yapıyorum .buda geçecek inş.

evet canım herkese göre deyişiyo kimi belirtileri çok yoğun yaşarken kimide hiç belirti yaşamıyo inşallah hayırlısıyla alırsın bebişini kucağına..
peki ben sana bişey sormak istiyorum tabi seni üzmezsem
bebeğin kalp atışının durduğunun bi belirtisi oluyomu yoksa doktora konturole gittiğinde mi anlaşılıyo bende bundan korkuyorum..

uykum geliyo evet acıkıyorum da ama ben sigara kullanıyordum onu bıraktım ondan diye düşünüyorum mutfaktan çıkamaz oldum :) olsun yaa bu da bi belirti D bu arada seninki ne kadar ?

haklısın ama ben kasım ayında 9 haftalık bebeğimi kalp atışı durduğu için kaybettim o yüzden bu defa kaygı yapıyorum .buda geçecek inş.

Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.
tekrar başın sağolsun cnm..

tabiki sorabilirsin o günleri şükürler olsun ki atlattım.ben hiç hissetmedim zaten düşük olmadı.hatta kontrole gittiğim gün bile uykudan gözümü açamıyordum o yüzden şoka girdim.kürtaj yaşadım patolojiye parça gönderildi ama sebepsiz çıktı.ama bu seni etkilemesin böyle bi kaygın mı var yoksa ?

yok aslında canım ama böyle okumuştum başka yerlerdende bebeğin kalbi duruyomuş falanya oyüzden korkuyorum işte nebileyim...
ama inşallah bu bebişin sağlıkla alacaksın kucağına...

sağol esra dinlendim akşamları. bir dinçlik geldi bu durumda beni şaşırttı. dinlenmek işe yaradı demek ki. midem hala çok kötü.

Kizlar size ne kadar tsk etsem az hakkinizi helal edin az once babacimi son kez gordum icim yaniyo tarifi yok rabbim size yasatmasin evlatlarinizin gunlerini gorun iki dunyadada iyilik bulun insallah.

arkadaşım başın sağolsun. Allah mekanını cennet etsin, bebeğine ömür versin. bende baban için dua okuyacağım.

bu benimde merak ettiğim bir durumdu. keşke aniden hissedilse. doktora gitmeyi iple çekiyorum. eşim paranoyalarımdan bıktı. eve ultrason aleti alıcam senin yüzünden dedi. bende ciddi ciddi alacağını düşünüp, ultrasonda çok baktırmak bebeğe zararlı dedim bide

çok hoşsun :) seni çok iyi anlıyorum ama o korkuyla yaşanmaz bende sürekli kendimi telkin ediyorum.aynı muhabbet eşimle benim aramdada geçti.biz üstümüze düşeni yapalım .OLULU DÜŞÜNELİM OLUMLU OLSUN YAA

günaydın kızlar. güzel haberler okuyayım bakayım bebişler napıyor diye diye açtım ama baktım ki kalp atışlarının durması üzerine tatsız bir konu gündemde. içim burkuldu valla. Allah korusun inşallah hepimizin bebişlerini.. ayrıca Babasını kaybeden arkadaşıma başsağlığı diliyorum. Allah sabır versin. Hepimiz için inşallah bundan sonra üzücü günler geride kalır ve mutlu, huzurlu günlere tez zamanda kavuşuruz. Amin.

inş.canım.senin kaç haftalık ?

canım ben 6+6 bugün yani 7. haftamın içindeyim yarın kalp atışları için gidecem bende..

evet ya keşke bu kalp atışlarıyla ilgilide bi belirti olsa..
beklemek çok zor gerçekten..

amin canım hepimizin bebeğini korusun evet bugün biraz tatsız başladık bi arkadaşımızında dün hafif bi kahverengi lekesi ve de çok az kanaması gelmiş doktoru yatmasını söylemiş bende çok sitres yapma dedim benide doktorum bu kanamalara karşı uyarmış ve artarsa hemen görüşelim demişti bende ona artması halinde doktora gitmesini söyledim ama artmasada err ihtimale karşı sen yarın git dedim ama sitres yapma dedim çünkü doktorum bana korkma demişti ve sitres çok önemlidir dedi..

Günaydın Güzel Anne Adayları

günaydınnnn:

inş.biran önce duyar rahatlarız.bu arada doktorlarınızın önerdiği gıdalar var mı paylaşsak.ben sürekli araştırıyorum.

maydonoz ve adaçayı hatta bitki çayları yasak. içecek bişeyler istiyorum süt ve meyve suyu dışında varmı tavsiyesi olan ?

inşallah canım ya, bebeklerimize bişi olmasın, Allah yüzümüzü güldürür inşallah.

merhaba güzel anne adaylarııı günaydın hepinizee.... olumlu düşünelim olumlu olsun kızlarr Rabbim kuzucuklarımızı bizden ayırmasın inşşş dua edelim bol bol....Bababasını kaybeden arkadaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum MEKANI CENNET OLSUN İNŞ..Ya kızlar benim canım hiçbişey yemek istemiyoo ilk aylar beslenme açısından çok önemli mi acaba yoksa bebek bizden alacağını alıyomu . üzülüyorum bazen hem halsizlik hemde aşırı baş ağrısı bende iştah falan bırakmadı..

canım benimde geçen hafta canım istemişti yoğurtlu ıspanak :)))

inşallah canım ya, bebeklerimize bişi olmasın, Allah yüzümüzü güldürür inşallah.

canım Allahtan sabır diliyorum ....Babanın mekanı cennet yattığı yer nur olsun Allah geride kalanlara hayırlı ömürler versin

canım rezene,ıhlamur ve kuşburnu hariç hiç bir bitki çayını içme dedi doktor. karışık biti çaylarından da uzak durmam gerek. meyve suyu demişsin, kesinlikle taze olmalı. aman sabah aç karnına portakal suyu içmeyin mahvediyor insanı (denenmiştir). ıhlamuru bile doktor taze olduğundan eminsen istediğin kadar iç dedi. çay da çok ama çok açık... ben iki günde bir açık çay içiyorum nerdeyse. kahve kesinlikle yasak. kafein çok zararlı

nestle nesfit hakkında da şunu okudum kızlar bazı doktorlar yararlı olduğunu söylemiş, bazıları da mısırın gdo'lu olabileceğini,çünkü ithal edildiğini söylemiş. gerçi nesfit mısırlı mı, onuda bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…