2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşAllah canmmm umarımm ettiğini bulur pislik yapıyorlar iştee Allaha havale ettim...

ayy bırak yaaa uyuzun tekiymiş gerçekten... beddua etme, Allah bildiği gibi yapsın de geç... kurtulcaksın bebişim az kaldı... boşuna sinirlenme bebeğinin de sinirlerini germe
aşkitomm benimmmmmmmmm

haklısın canımm sallayayım seviyesizz işte ne diyeceksinn

saol kuzusu:) bizimkinin pipiloşunun resmi ve gayet açık bir videosu var yoldan geçen çocuğa sorsan bu ne diye pipi der ondan eminim sen de dediğin gibi ayrıntılını yaptır ondan sonra al:)

bence cvp yazma sen kıza sevda demıssın o da sana aysun demıs sen onun ustu olabılırsın ama hanım denmesını ıstıyosan sende öle hıtap etmelıydın dıyıp senı daha da sınır edebılır

canım sen eski davayı bilmiyorsun herkes ona sevda diyor bende öyle dedim hanfendi sadece bana mail attı bana sevda hanımm diceksin diyee bende herkes gibi sana sevda dicem dedim devam da ettim zaten arkasında 2 mudur var yaa ben tartışsam oo aysun hanımm kibbirlendi olurrr onun saygısızlıgı görünmezz ama Allah büyükkk

Okumayı yetiştiremrdim ama bence sare çok güzel isminle de uyumlu sarelle gibi tatlı kızın olur ayrıca ben emel ezgi neva gibi isimleri de beğeniyorum tüm bu isimlerde tanıdıklarım çok iyi ve narin güzel insanlar

evet eskı davayı bılmıodum tatlım kıskanclıktan baska bısı dııldır dedıgın gıbı bısı desen sen kıbırlı olursun sımdı 3 kere derın nefes al bıdışlı kızını sev 2 kez okşa bak gecıcek :))

Ben de bir kaç isim düşünmüştüm kızım olursa diye ama sağolsun kocacık hepsine bir bahane buldu Ama yine de kendim koycam kızım olursa dedim sesini çıkaramadı hi hih
Önceleri zeynep ismini severdim ama şimdilerde o kadar çok ki vazgeçtim. Son olarak Mina, Arya (bu ikisi benim ismimin harflerini içeriyor ), Defne, Duru, Çağla, Beren isimleri aklımdakiler. Sizceee???

mina dan zıyade arya yı tercıh ederdım

ama hepsının ıcınde defne yı cok severım

canım benim biliyorum seni en iyi ben anlarım ben evlendikten bir ay sonra eşim nusaybine gitti sınır bölgesinde 6 ay kaldı biliyorsun daha önce anlatmıştım işte ama ne biliyim öle işte Allah başka ayrılık vermesin seninde en kısa sürede kavuşman nasip olsun inşallah kuzum

mina, defne ya da duru olsun:)

korse yazmıssınız ya kızlar benım arkadasım sezeryan oldu sezeryandan sonra kullandı korseyı zor oluyomus ama kullanılabılınıyo yanı kız sımdı eskısınden daha zyıf eymenın pesınde gezmekten

ekımde anne olcak arkadsım alısverıse gıttı demıstım ya butun tekstıl kıyafet bebek cantası ates ölcer v.s almıs 450 tl harcamıs

araba yatak kangurusu kalmıs sadece

emirle demir cepte zaten de r siz alternatıf arıyorum:)) cocuma emıy emıy demek ıstemıyom

SAĞOL CANIM.. BU İSİMLER DE GÜZELMİŞ.

duru defne mina...

evet canım hatırlıyorum.. en azından şuanda biliyosun eşinin ne halde ne durumda olduğunu... sonra hepi topu 4 güncük ne ki? göz açıp kapayıncaya kadar geçer...

böyle diyorum da daha şimdiden istanbula döneceğim günün depresyonunu yaşamaya başladım

merhabalar hanımlar hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.sanırım isim konusunu konuşuyorsunuz.bizim erkek ismimiz hazırda kız ismine karar veremiyoruz bir türlü.eşim kız olursa ismini sen koyarsın dedi ama bulduğum isimlerede maşallah hep bir kulp buluyor.benim beğendiğim isimler.neval,elfida ve nevgül dedim.ama en çok elfidayı beğendim oda yok nevgül daha güzel dedi.kararsızız.yorumlarınız nedir.

elfida ve nevgül ü ilk kez duyuyorum neval guzel neva da guzel

erkek ısmınız neydı acaba ıtınayla çalabılırım:)

sadece istediğim bebek çantası bile 110 lira yaa...

bana da annem diyo çok bişey alma, bi sürü hediye gelir diye.

günaydın canım.. elfida şarkısını ayrıca severim ama anlamı ne??

hımmm.. o zaman alalım her halükarda bulunsun yanımızda. bu arada bebek çantası almalı mı normal büyük bir çanta yeterli mi sizce? ben dedim normalcve büyük bir çanta alırım bebek çantası yerine çünkü hakkaten abartı fiyatları var. sizin fikriniz ne kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…