Ohooo bitmiş tatlım her şey, güle güle giyinin annesi oğluşunuzlaBen daha hiçbir şey almadım desem yeridir. 21 hazirandaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, sanki cinsiyet konusunda kız değil erkek diyeceklermiş gibime geliyor halen Biraz fazla sağlamcıyım herhalde :44:
Amaaan google translate kadar saçma bir program görmedim canım inanma her yazana orda sen
Oyyy kıyamam datlumaa sinirlenme canım benim sen, fesatlığından yapıyor o her şeyi,, gün gelir devran döner, eminim bir gün o da güvendiği dağlardan sağlam bir kazık yer
ayy bırak yaaa uyuzun tekiymiş gerçekten... beddua etme, Allah bildiği gibi yapsın de geç... kurtulcaksın bebişim az kaldı... boşuna sinirlenme bebeğinin de sinirlerini germe
aşkitomm benimmmmmmmmm
Ohooo bitmiş tatlım her şey, güle güle giyinin annesi oğluşunuzlaBen daha hiçbir şey almadım desem yeridir. 21 hazirandaki ayrıntılı ultrasonu bekliyorum, sanki cinsiyet konusunda kız değil erkek diyeceklermiş gibime geliyor halen Biraz fazla sağlamcıyım herhalde :44:
Amaaan google translate kadar saçma bir program görmedim canım inanma her yazana orda sen
Oyyy kıyamam datlumaa sinirlenme canım benim sen, fesatlığından yapıyor o her şeyi,, gün gelir devran döner, eminim bir gün o da güvendiği dağlardan sağlam bir kazık yer
bence cvp yazma sen kıza sevda demıssın o da sana aysun demıs sen onun ustu olabılırsın ama hanım denmesını ıstıyosan sende öle hıtap etmelıydın dıyıp senı daha da sınır edebılır
demir koy :)
ö ve u... ağızda yuvarlanan isimleri sevmiyorum ben :)
aaaaaaa aaaaaaaaa kuzenimin adı... annesi bilerek koydu eminim :)
evet sorma anlamlar çok değişiyor.
armina:bereket, güzel kadın yazıyodu arapça anlamı.... google translate den baktım ermeni anlamı çıktı
canım sen eski davayı bilmiyorsun herkes ona sevda diyor bende öyle dedim hanfendi sadece bana mail attı bana sevda hanımm diceksin diyee bende herkes gibi sana sevda dicem dedim devam da ettim zaten arkasında 2 mudur var yaa ben tartışsam oo aysun hanımm kibbirlendi olurrr onun saygısızlıgı görünmezz ama Allah büyükkk
Ben de bir kaç isim düşünmüştüm kızım olursa diye ama sağolsun kocacık hepsine bir bahane bulduAma yine de kendim koycam kızım olursa dedim sesini çıkaramadı hi hih
Önceleri zeynep ismini severdim ama şimdilerde o kadar çok ki vazgeçtim. Son olarak Mina, Arya (bu ikisi benim ismimin harflerini içeriyor), Defne, Duru, Çağla, Beren isimleri aklımdakiler. Sizceee???
evet eskı davayı bılmıodum tatlım kıskanclıktan baska bısı dııldır dedıgın gıbı bısı desen sen kıbırlı olursun sımdı 3 kere derın nefes al bıdışlı kızını sev 2 kez okşa bak gecıcek :))
canım benim biliyorum seni en iyi ben anlarım ben evlendikten bir ay sonra eşim nusaybine gitti sınır bölgesinde 6 ay kaldı biliyorsun daha önce anlatmıştım işte ama ne biliyim öle işte Allah başka ayrılık vermesin seninde en kısa sürede kavuşman nasip olsun inşallah kuzumayy canım benim yaaa senin için zor günler başlıyo....
ne yap biliyomusun:
beni düşün! ciddi diyorum bak...
ben eşime aşıktım sanıyodum evlenmeden önce ama asıl evlendikten sonra aşık oldum ona... tam kavuştuk 6 yıl sonunda derken ayrı düştük.. dile kolay tam 1 yıl 4 aydır iki haftada bir bazen 3 haftada bir bi kaç gün beraber olabildik.... her defasında ağlaya ağlaya ayrıldık. bi de benim eşim kocca evde tek başına.. ne yemek yapıyor ne bişey... bomboş bir hayat sürüyor orda tek kişilik. dahasını anlatmıcam... doluyum biliyosun.
seninki topu topu 4 gün... hadi de 1 hafta... nolucak ki? zaten haftaiçi çalışıyosun, akşamları da geç tv karşısına, ya da al eline bi kitap... (günde 400 sayfa okuduğumu bilirim düşünmemek için) haftasonu da sinemaya git, bebişe bişeyler bak, yürüyüş yap... kavuşucaksın bebeğim eşine...
boşver kocanı düşünme bak beni düşün şükret.
Ben de bir kaç isim düşünmüştüm kızım olursa diye ama sağolsun kocacık hepsine bir bahane bulduAma yine de kendim koycam kızım olursa dedim sesini çıkaramadı hi hih
Önceleri zeynep ismini severdim ama şimdilerde o kadar çok ki vazgeçtim. Son olarak Mina, Arya (bu ikisi benim ismimin harflerini içeriyor), Defne, Duru, Çağla, Beren isimleri aklımdakiler. Sizceee???
emirle demir cepte zaten de r siz alternatıf arıyorum:)) cocuma emıy emıy demek ıstemıyom
Okumayı yetiştiremrdim ama bence sare çok güzel isminle de uyumlu sarelle gibi tatlı kızın olur ayrıca ben emel ezgi neva gibi isimleri de beğeniyorum tüm bu isimlerde tanıdıklarım çok iyi ve narin güzel insanlar
canım benim biliyorum seni en iyi ben anlarım ben evlendikten bir ay sonra eşim nusaybine gitti sınır bölgesinde 6 ay kaldı biliyorsun daha önce anlatmıştım işte ama ne biliyim öle işte Allah başka ayrılık vermesin seninde en kısa sürede kavuşman nasip olsun inşallah kuzum
merhabalar hanımlar hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.sanırım isim konusunu konuşuyorsunuz.bizim erkek ismimiz hazırda kız ismine karar veremiyoruz bir türlü.eşim kız olursa ismini sen koyarsın dedi ama bulduğum isimlerede maşallah hep bir kulp buluyor.benim beğendiğim isimler.neval,elfida ve nevgül dedim.ama en çok elfidayı beğendim oda yok nevgül daha güzel dedi.kararsızız.yorumlarınız nedir.
korse yazmıssınız ya kızlar benım arkadasım sezeryan oldu sezeryandan sonra kullandı korseyı zor oluyomus ama kullanılabılınıyo yanı kız sımdı eskısınden daha zyıf eymenın pesınde gezmekten
ekımde anne olcak arkadsım alısverıse gıttı demıstım ya butun tekstıl kıyafet bebek cantası ates ölcer v.s almıs 450 tl harcamıs
araba yatak kangurusu kalmıs sadece
merhabalar hanımlar hayırlı bir gün geçirmenizi dilerim.sanırım isim konusunu konuşuyorsunuz.bizim erkek ismimiz hazırda kız ismine karar veremiyoruz bir türlü.eşim kız olursa ismini sen koyarsın dedi ama bulduğum isimlerede maşallah hep bir kulp buluyor.benim beğendiğim isimler.neval,elfida ve nevgül dedim.ama en çok elfidayı beğendim oda yok nevgül daha güzel dedi.kararsızız.yorumlarınız nedir.
korse yazmıssınız ya kızlar benım arkadasım sezeryan oldu sezeryandan sonra kullandı korseyı zor oluyomus ama kullanılabılınıyo yanı kız sımdı eskısınden daha zyıf eymenın pesınde gezmekten
ekımde anne olcak arkadsım alısverıse gıttı demıstım ya butun tekstıl kıyafet bebek cantası ates ölcer v.s almıs 450 tl harcamıs
araba yatak kangurusu kalmıs sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?