2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
sadece istediğim bebek çantası bile 110 lira yaa...

bana da annem diyo çok bişey alma, bi sürü hediye gelir diye.

evet hesıye cok gelır gıyım olarak o yuzden en acıl ıhtıyacları alınır ılk etapta ve buyuk para tutcak seylerı zaten 40ı cıkmadan bız carsılara cıkarız lazım oldukca alırız bırden eve doldurmaya gerek yok zaten pek bı masraflı gelıo cocuklar:))

arkadasım chıcco nun cantasını almıs 55 tlmıs

slm kızlar bende hayırlısıyla kasım annesi olucam
SAT :05.02.2012
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİMİZ : 11.11.2012
İLK BEBİŞİM

bebek cantasının bı espirisi var mı bılmıyorum ama sonucta bebegın esyaları mamaları vs ıcınse ben almayı dusunmuyorum zaten gunluk hayatta bıle el kol çantası kullanamam ya sırtıma asarım ya çapraz asarım oyuzden bebek ıcınde sırt cantası almayı dusunuyorum okul cantaları gıbı

chiccoyu bilmyiorum da avvio'nun çantalarının çok kullanışlı olduğunu biliyorum....

unnado'da kampanyası var hatta.

Feda etme, gözden çıkarma, verme demekmişşşş

defnede akdenizde yetişen bir tür ağaçmış

cıxxx beğenmedimmm

Ya kusura bakmayın telden takip ediyorum hızlı olamıyorurum soyadınız demirol du galiba r siz arıyorsun soyadıyla uyumlu aklıma yiğit ve güçlü geldi ama güçlü diye hitap etmek zor gerçi yoksa mert de uyumlu ama r sorunmuz var

soyadımız demiral mert yiğit tarzı ısımlerı cok begenıyorum. tesekkru ederım canımoo

slm kızlar bende hayırlısıyla kasım annesi olucam
SAT :05.02.2012
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİMİZ : 11.11.2012
İLK BEBİŞİM

hoşgeldin canım

direkt aklıma gelenleri söylüyorum şuan:
bebek bezleri, alt açması, bir iki fazla kıyafet, tulum çorap... biberon, bebeğin evde hazırlanmış çorbası, meyve-sebze püresi, ıslak mendili... vsvs aklıma gelenler bunlar...

hem sen taşımıcaksın ki çantayı eşin taşıcak

kiiiiii mesajını tam okumadığını bu mesajı yazdıktan sonra farkettimmm.. silemicem hiçç, o kadar düşünüp yazdım ben aaaa

hoşgeldın canım bulemsu ya özel msj at ıstersen suan bualarda dııl cunku arada kaynamasın

hayırlı olsun canımmmm bulemsu görür ekler inşAllah

Sağolun kızlar...Biraz geç oldu ama nihayet katılabildim bende bir anne grubuna :)

ah ah hayatımın hatasını yapmısım gecen sene eymenı arkadasıma önerdım:)) benımkı kız olcak ya al ıste erkek oluyo:)) eymen ege mız var bızımde:))

oğlumun adı enes daha çok ona uygun bir isim olsun istiyorum.Eymeni biliyordum aklımda vardı.ben sadece 8 cennet kapısının birinin adı olarak biliyordum ama anlamına bakınca tabi sıkıca tuttum. hayırlısı bakalım ne olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…