2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ahahaaaa mesahlara nasıl hızlı cvp verdıgın bellı oldu 2-3 kelıme okuyup çıkardıgın anlama göre cevaplıyon dımıı senı senııı

Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka (Zekât), Hac, Af, Eymen (Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.

Ceylin yok burda... hep var biliniyo.

mantıklı ben de geniş büyük çantalardan alırım normal çantaymı gibi kullanırım diyorum ama henüz karar veremedim...

Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka (Zekât), Hac, Af, Eymen (Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.

ceylinin anlamını cennete düşen ilk yağmur damlası olarak biliyorum ama emin değilim...

erkek ismi de buldum hadi hayırlısı ama fikirlere açığım tabi tarık buğra buğra burcu ve ramazan karışımı( aynı zamanda hz muhammedin devesi ve turna kuşu anlamına geliyor ) turna kuşu ailesine bakmayı geçindirmeyi adet edinmiş bereketli olduğuna inalan tek eşli sadık bir kuş
tarık ise Tarık: Sabah yıldızı -venüs yol gösteren ışık ve bir ayetmiş 86-et-TÂRIK
Beled sûresinden sonra Mekke'de inmiştir, 17 (onyedi) âyettir. Adını, 1. âyette geçen "târık" kelimesinden alır. Târık, geceleyin gelen, şiddetlice vuran, kapı çalan demektir. Sûrede geçen târık ise gece fazla ışık saçan yıldıza denir ki, bu, sabah yıldızıdır. Mecâzî olarak da ünlü kişiye denir. Bir edebî sanat olarak cahiliye devri geceye, o devirde gelen Hz. Peygamber de geceyi aydınlatan ve sabahı müjdeleyen sabah yıldızına benzetilmiş olabilir.
Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.
1. Gökyüzüne ve târıka (sabah yıldızına) yemin ederim.
2. Târıkın ne olduğunu nereden bileceksin?
3. (O, karanlığı) delen yıldızdır.
4. Hiç kimse yoktur ki üzerinde bir koruyucu, bir denetleyici bulunmasın.
5. İnsan neden yaratıldığına bir baksın!
6. Atılan bir sudan yaratıldı.
7. (O su) sırt ile göğüs kafesi arasından çıkar.
8. İşte Allah (başlangıçta bu şekilde yarattığı) insanı tekrar yaratmaya da kadirdir.
9. Gizlenenlerin ortaya döküldüğü gün
10. O gün insan için ne bir güç ne de bir yardımcı vardır.
11. Dönüş sahibi olan (yağmur yağdıran) göğe, yemin ederim ki,
12. (Nebat ile) yarılan yere ,
13. Şüphesiz Kur'an, (hak ile bâtılı) ayıran bir sözdür.
14. O, asla bir şaka değildir.
15. Onlar bir tuzak kurarlar,
16. Ben de bir tuzak kurarım.
17. Onun için Kâfirlere mühlet ver, onları biraz kendi hallerine bırak (pek yakında desteğimiz sana gelecek
begendin mi ?

ceylini anlamı değil değil ama kulağa gelen tınısı bana cenin dermişim gibi geliyor yahu

anlamları yanlış bilinen çok isim var.ben kızım için aslında elvin ismini düşünüyordum anlamınıda cennet çiçeği diye biliyordum ama malesef öyle değil.anlamı renkler rengarenkmiş.

arkadasım şilede ağlayankaya dıye bıyere gıtmıs denız ne kadar sakın survıvor adası gıbı orda olmayı ıstedım valla okadar sakın ve guzelkı :)) haftasonu aynı guzellıgı bulmak ımkansız kocişe dıyım de hafta içi bıgun kacırıp götursun benı

Eveeet mina ismi ile defne ismi favorilerim arasındaydı zatenn çook teşekkür ederimmm

Feda etme, gözden çıkarma, verme demekmişşşş

defnede akdenizde yetişen bir tür ağaçmış

Evet tatlım defne ağacını biliyorum hatta et yemeklerine tatlandırsın diye de koyarlar Ama ne bileyim benim aklıma defne ismini duyunca böyle ince narin hoş bişii geliyor. Bakalımm daha 5 ay var neler bulucaz

Bence de normal bir çanta almak en akıllıcası canımcımm, hatta mervenin de dediği gibi sırt çantası daha rahat olur. Zaten kocacık taşır çantayı, yalnız çıktığımda da bebişimin arabasına takarım.

gıcıkkkk

esram gitme ben seni seviom kızzz

aaa merveden beni koruyun anacım..... kız git diyo resmennn

o benim daha nasıl küçük emrah moduna girdiğimi bilmiyor sanırım....

kocam da yok benim zaten kimsem yok benim herkes bıraktı beni, yapayalnız kaldım bir de sen de terkettin şimdi beniiii

ühühhüühhhhhhhüüüüü

herkes bırakıpta benii terketmedi miiiii
savur küllerimiiii yakkk gitsin beni
yak gitsin beniiiiii

aaa bak yaaa.... istesen de kalmambu laftan sonra.... ama şimdi değil 3 gibi gidicem

gıcıkkkk

esram gitme ben seni seviom kızzz

heheee yanı dıyosunuz kı bıze bırbırımızden baskası laf söleyemez.öle olur ya cok samımı ıkı arkadas bırbırını yer ama 3.ye laf ettırmezler aysununkı de o hesap oldu ben ıstedıgımı sölerım severım de döverım de sen deme der gıbı

esra 3ten sonra nereye gıtcen senn bakımm

orayı çok duydum ama gitmedim canım... ağvanın denizi de güzeldir.. şileye yakın baya.. günlük bile gidilebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…