hoşgeldin canım
direkt aklıma gelenleri söylüyorum şuan:
bebek bezleri, alt açması, bir iki fazla kıyafet, tulum çorap... biberon, bebeğin evde hazırlanmış çorbası, meyve-sebze püresi, ıslak mendili... vsvs aklıma gelenler bunlar...
hem sen taşımıcaksın ki çantayı eşin taşıcak
kiiiiii mesajını tam okumadığını bu mesajı yazdıktan sonra farkettimmm.. silemicem hiçç, o kadar düşünüp yazdım ben aaaa
canım senin çizelge 15 + 5 bende 15 + 6 gorunuyor dogum tarihleri aynı 30 kasım 2011 nasıl böyle olduki
benim SAT 23 şubat:44:
ahahaaaa mesahlara nasıl hızlı cvp verdıgın bellı oldu 2-3 kelıme okuyup çıkardıgın anlama göre cevaplıyon dımıı senı senııı
bebek cantasının bı espirisi var mı bılmıyorum ama sonucta bebegın esyaları mamaları vs ıcınse ben almayı dusunmuyorum zaten gunluk hayatta bıle el kol çantası kullanamam ya sırtıma asarım ya çapraz asarım oyuzden bebek ıcınde sırt cantası almayı dusunuyorum okul cantaları gıbı
Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka (Zekât), Hac, Af, Eymen (Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.
Ceylin yok burda... hep var biliniyo.
bu hakaretiii kaldıramayacağımmm gidiyorum bennnnnnnnnnnnnnnnnnn
mantıklı ben de geniş büyük çantalardan alırım normal çantaymı gibi kullanırım diyorum ama henüz karar veremedim...
ceylinin anlamını cennete düşen ilk yağmur damlası olarak biliyorum ama emin değilim...
Cennetin sekiz kapısı vardır: Salat, Cihad, Reyyan, Sadaka (Zekât), Hac, Af, Eymen (Sağ, mübarek) ve Zikir-İlim kapısı.
Ceylin yok burda... hep var biliniyo.
benı mı oynatıyonnn şaşkınnnn
esraaa gitmeee dicem ama içimden gelımıo napcaz:))
ceylini anlamı değil değil ama kulağa gelen tınısı bana cenin dermişim gibi geliyor yahu
esraaa gitmeee dicem ama içimden gelımıo napcaz:))
Feda etme, gözden çıkarma, verme demekmişşşş
defnede akdenizde yetişen bir tür ağaçmış
hımmm.. o zaman alalım her halükarda bulunsun yanımızda. bu arada bebek çantası almalı mı normal büyük bir çanta yeterli mi sizce? ben dedim normalcve büyük bir çanta alırım bebek çantası yerine çünkü hakkaten abartı fiyatları var. sizin fikriniz ne kızlar?
evet bak sen deyince dikkat ettim bende:)
kız düşünenler için elvin de çok güzel.. cennet çiçeğiydi galiba...
gıcıkkkk
esram gitme ben seni seviom kızzz
aaa bak yaaa.... istesen de kalmambu laftan sonra.... ama şimdi değil 3 gibi gidicem
gıcıkkkk
esram gitme ben seni seviom kızzz
arkadasım şilede ağlayankaya dıye bıyere gıtmıs denız ne kadar sakın survıvor adası gıbı orda olmayı ıstedım valla okadar sakın ve guzelkı :)) haftasonu aynı guzellıgı bulmak ımkansız kocişe dıyım de hafta içi bıgun kacırıp götursun benı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?