2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Sağolun kızlar...Biraz geç oldu ama nihayet katılabildim bende bir anne grubuna :)

hoşgeldiniz :) ben de izmirdeyim, insan memleketlisini görünce seviniyor, veteriner hekimsiniz sanırım profilinizde öyle yazıyordu

bu arada herkese merhaba, valla dışarısı deli sıcak sağlık ocağına gittim geldim öldüm, mecbur kalmadıkça dışarı çıkamayacağız bu gidişle

ay bebeğim kıyamam ben sana ben seni seviyorumm kız mervede seviyorrr biz varız annenler var kocişin varrrr hepimiz varızzzz oy kurban olsunlarrr ağlama bakimm çık hemen emrah modundannnn

hadi ben yemeğe çıkıyrum öpüldünzzzzz

yok kızzz biz kim ezilirse onun tarafını tutuyoruz :) ama birbirimizin saçını başını yoları heralde

şekerimmm 7 de uçağım var ya benimmm... bidenemee bebeğime kavuşuyorum ya bennnn

yani biz :):)

anammmmmmm senın kocanın şair oldugunu unutmusum ben ıster ıstemez sana da bulasmıs ben orda aslında sezen aksunun sarkısını yazcaktım ama git git gitme dur yalan söledım var ya ama sen nasıl olsa mesajın 2 kelımesını okudugun ıcın anlarsın dıe dusunmustum

kıvırmanın da bölesi:))) canımooo burda en cok senı sevıoomm bak ağlama tamammı cok uzuluruz oğluşumla pis aysun aramızı bozuyo:))

nasıl da hemen moda girdim yaa benn yaaa acıdım kendimeee yazık bana

yani o şarkıya şuanda hüngür hüngür ağlarım bile

piki o zaman oybirliği ile kalıyorum

yok kızzz biz kim ezilirse onun tarafını tutuyoruz :) ama birbirimizin saçını başını yoları heralde

şekerimmm 7 de uçağım var ya benimmm... bidenemee bebeğime kavuşuyorum ya bennnn

enem aksama ekşın var deseneee :))) ıyı kavusmalar canımoo

afıyet olsun bal bıdışlının bal annesi

yani merve tebrik ediyorum seni kıvırma çark etme konusunda topicin en kıdemlisi ilan ediyorum seni

ayy canım benimm yaa ne güzel arkadaşlıklarımız oldu gerçekten, inşallah uzun uzun böyle devam eder bitanemm.. ben de seni çok seviyorummm bebişini de çok seviyorummm

yalnızzz yine araya girmeye çalışıyosunnnn farketmedim değilll.. mesajın tamamını okuyunca aysuna laf atmayı da ihmal etmediğini görüyorum

evet cok guzel arkadaslıklarımız oluyo gercekten de aysuna gelınce hak gecmesın kız dedım sana laf attım ona atmasam alınır felan hamıle ya:)) ondan

merve ne mutlu sana evdesin yaa.merve benim içinde bi soğuk limonata yap da iç.

ay kızlar şuan çok duygulandım ya.yemeğe gittim ya o ara benim eltim aramış.oğluma eltim bakıyor bu arada.ama ben telefonu yanıma almadım.aksi gibi tl de bitik.eşime çağrı attımki ara bak ne olmuş bişeymi olmuş büdüşüme.velhasıl eşim bana geri döndü, ya yok bişey olmamış bizim eşşek sıpası telefonu görmüş anne anne anneee diye tutturmuş diyo.hani annemi ara.

Son düzenleme:

evet valla o kadar parada vermemiş oluruz hem ilerde de kullanırız..

işte lavinya ben bu isme aşık olmuştum ama malesef cennet çiçeği değil.

peki ne anlamı ben internette bakmıştım öyle yazıyordu da canım..

oyyyyyyyyyyyy az kalmış ne güzel valla:) bizlerin yerine de gez

kızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?

canım sen başı ben sonu çekiyorummm hissetmen ne guzel benim senin gibi hissetmeme 1 ay var

ben mi kötü oldum şimdiii inanmıyorummmm :89::89::89: oraya gelirsem merveee çok fena bozarım aranızıııı ona göreeeee :94::94::94:

bak yaa hemen beni saf dışı bıraktılar küstüm işte sanaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…