Sağolun kızlar...Biraz geç oldu ama nihayet katılabildim bende bir anne grubuna :)
aaa merveden beni koruyun anacım..... kız git diyo resmennn
o benim daha nasıl küçük emrah moduna girdiğimi bilmiyor sanırım....
kocam da yok benim zatenkimsem yok benim herkes bıraktı beni, yapayalnız kaldım bir de sen de terkettin şimdi beniiii
ühühhüühhhhhhhüüüüü
herkes bırakıpta benii terketmedi miiiii
savur küllerimiiii yakkk gitsin beni
yak gitsin beniiiiii
heheee yanı dıyosunuz kı bıze bırbırımızden baskası laf söleyemez.öle olur ya cok samımı ıkı arkadas bırbırını yer ama 3.ye laf ettırmezler aysununkı de o hesap oldu ben ıstedıgımı sölerım severım de döverım de sen deme der gıbı
esra 3ten sonra nereye gıtcen senn bakımm
aaa merveden beni koruyun anacım..... kız git diyo resmennn
o benim daha nasıl küçük emrah moduna girdiğimi bilmiyor sanırım....
kocam da yok benim zatenkimsem yok benim herkes bıraktı beni, yapayalnız kaldım bir de sen de terkettin şimdi beniiii
ühühhüühhhhhhhüüüüü
herkes bırakıpta benii terketmedi miiiii
savur küllerimiiii yakkk gitsin beni
yak gitsin beniiiiii
ay bebeğim kıyamam ben sana ben seni seviyorumm kız mervede seviyorrr biz varız annenler var kocişin varrrrhepimiz varızzzz oy kurban olsunlarrr ağlama bakimm çık hemen emrah modundannnn
hadi ben yemeğe çıkıyrum öpüldünzzzzz
yok kızzz biz kim ezilirse onun tarafını tutuyoruz :) ama birbirimizin saçını başını yoları heralde
şekerimmm 7 de uçağım var ya benimmm... bidenemee bebeğime kavuşuyorum ya bennnn
yani biz :):)
ay bebeğim kıyamam ben sana ben seni seviyorumm kız mervede seviyorrr biz varız annenler var kocişin varrrrhepimiz varızzzz oy kurban olsunlarrr ağlama bakimm çık hemen emrah modundannnn
hadi ben yemeğe çıkıyrum öpüldünzzzzz
anammmmmmm senın kocanın şair oldugunu unutmusum ben ıster ıstemez sana da bulasmıs ben orda aslında sezen aksunun sarkısını yazcaktım ama git git gitme dur yalan söledım var ya ama sen nasıl olsa mesajın 2 kelımesını okudugun ıcın anlarsın dıe dusunmustum
kıvırmanın da bölesi:))) canımooo burda en cok senı sevıoomm bak ağlama tamammı cok uzuluruz oğluşumla pis aysun aramızı bozuyo:))
enem aksama ekşın var deseneee :))) ıyı kavusmalar canımoo
afıyet olsun bal bıdışlının bal annesi
slm melekler ben destina ismini düşünüyorum sizce nasıl anlamı kader,güzellik tanrıçası , su perisi
yani merve tebrik ediyorum senikıvırma çark etme konusunda topicin en kıdemlisi ilan ediyorum seni
ayy canım benimm yaa ne güzel arkadaşlıklarımız oldu gerçekten, inşallah uzun uzun böyle devam eder bitanemm.. ben de seni çok seviyorummm bebişini de çok seviyorummm
yalnızzz yine araya girmeye çalışıyosunnnn farketmedim değilll.. mesajın tamamını okuyunca aysuna laf atmayı da ihmal etmediğini görüyorum
selammm... gayet güzel canım... farklı isimler bulmakta üzerimize yok :):)
Eveeet mina ismi ile defne ismi favorilerim arasındaydı zatenn çook teşekkür ederimmm
Evet tatlım defne ağacını biliyorum hatta et yemeklerine tatlandırsın diye de koyarlarAma ne bileyim benim aklıma defne ismini duyunca böyle ince narin hoş bişii geliyor. Bakalımm daha 5 ay var neler bulucaz
Bence de normal bir çanta almak en akıllıcası canımcımm, hatta mervenin de dediği gibi sırt çantası daha rahat olur. Zaten kocacık taşır çantayı, yalnız çıktığımda da bebişimin arabasına takarım.
işte lavinya ben bu isme aşık olmuştum ama malesef cennet çiçeği değil.
yok kızzz biz kim ezilirse onun tarafını tutuyoruz :) ama birbirimizin saçını başını yoları heralde
şekerimmm 7 de uçağım var ya benimmm... bidenemee bebeğime kavuşuyorum ya bennnn
yani biz :):)
ekşınay ben bilmem öyle şeyler... ne ayıppppp aysunun öğrettikleri kadan işte :13:
biz de yemeğe gidiyoruz canımmcımmm öpüyoruuzzzz
kızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
canım sen başı ben sonu çekiyorummmhissetmen ne guzel benim senin gibi hissetmeme 1 ay var
anammmmmmm senın kocanın şair oldugunu unutmusum ben ıster ıstemez sana da bulasmıs ben orda aslında sezen aksunun sarkısını yazcaktım ama git git gitme dur yalan söledım var ya ama sen nasıl olsa mesajın 2 kelımesını okudugun ıcın anlarsın dıe dusunmustum
kıvırmanın da bölesi:))) canımooo burda en cok senı sevıoomm bak ağlama tamammı cok uzuluruz oğluşumla pis aysun aramızı bozuyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?