2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ayy benım odada klımada yok yaa temmuz agustosu düşünemiyorum eksin rapor almam lazım benımama nerden

Canım şimdi ben sgk anlaşmalı özel hastaneden alınan rapor geçerli oluyormu olmuyormu? bunnu araştırıp doktoruma sorucam.. Hee şöylede bir durum var sonuçta hamileyiz kendimi iyi hissetmiyorum ama işten ayrılamam rapor almam gerek dediğin de de onlar sana rapor vermek zorundalar tatlım.. Benim müşavir arkidişim böyle dedi.

arkadaşın biri bukadar uğraşcak benim için çizelge hazırlıcak ben beğenmicem başkaaa derdin varmı.ellerine sağlık teşekkür ediyorum.cinsiyeti erkek diye tahmin ettiği için kalsın böyle güzel olmuş.tekrardan saol

benim doktor SSK ya bakmıyor tamamen özel doğum parasından yararlanamazmıyım şimdi

Hava çok sıcak tansiyon problemi yaşıyorum kurumda rapor istiyor de bence problem çıkarmazlar canım

benim doktor SSK ya bakmıyor tamamen özel doğum parasından yararlanamazmıyım şimdi

öyle bir şartı yok diyor müşavir arkadaşım ya...

canım tabıkı gecerlı oluyor normalde dogum raporumu fılan kabul etmıslerdı yanı özel hastane ama ssk ıle anlasması var yanı kabul edereler ama ıste benım doktor dıyorum ya ılk baslarda cok kötğydğm halsızlık mıde bulantısı ıs yerınde streslı bı ortamdaydım ve vucudumda yaralar cıktı bıkac gun dedım cok bunaldım dıye vermedı doktorum

Düşünüyorum tatlım ama allah kısmet ederse burda değil.. Başka bir yer bakıcam çalışacak. Buradan soğudum

bende insanlardan adaletsizlikten ayrımcılıktan dolayı soğudum en iyisi şu paraları alıp çıkmak vicdan yapıyorum da yarın beni kapı onune koymayacakları kesin değil

biraz ara verirmisin bebek için

bende insanlardan adaletsizlikten ayrımcılıktan dolayı soğudum en iyisi şu paraları alıp çıkmak vicdan yapıyorum da yarın beni kapı onune koymayacakları kesin değil

biraz ara verirmisin bebek için

ya ben ara vericem elbette 6 aylık olunca oğluşum bakalım ananesinde duracakmı ? biraz daha büyümesimi gerek onlara bir bakıcam öyle başlıcam işe.. Tatlım benim arada kendi proje çalışmalarım oluyor ek gelir elde edebilirim belki oda olursa kolay kolay dönmem oğlumu büyütürüm biraz daha

süper canım eğer öyleyse bence 1 yasayana kadar evden devam ettir

aaahhh süpermiş
Ben şimdi hastanemi arar mis gibi raporumu alır bu patronu da ortada bırakırım... Ben hem 2 canlı işe gelicem hemde maaşımı vermiceksin al sana rapor

al canım benım yerıme de al bende dıycektım sorna problem olmasın ısten cıkarmasılar dıye ama zaten cıkmayı düşünüyor musun o zaan problem yok ama nıye paranı vermıyolar kızdım bak

6 aylıkken bile bırakmak insanın içinden gelmiyor anneye, süte ihtiyacı var.. senin kokuna bile doyamadan off ya içim parçalnaıyor neden biraz daha kolaylaştırmamışlar bunları, bayanlara daha farklı haklar tanımamışlar. madem 3 çocuk yapın diyor sayın devlet büyüklerimiz önce haklarımızı gözetsinler, izin süresince ek bir gelir versinler ki teşvik etsinler....

al canım benım yerıme de al bende dıycektım sorna problem olmasın ısten cıkarmasılar dıye ama zaten cıkmayı düşünüyor musun o zaan problem yok ama nıye paranı vermıyolar kızdım bak

Akıl tutulması işte... Hem doğumdan sonra ek izin kullanma diye yalvarır hemde maaşımı vermez suçu muhasebenin üstüne atar aman hepsi aynı be tatlım... En güzeli devlette çalışmak maaş gecikicekmi aman ödeme varmı diye sıkıntılar olmuyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…