ayy benım odada klımada yok yaa temmuz agustosu düşünemiyorum eksin rapor almam lazım benımama nerden
Canım bu arada bizimki gibi hamilelik günlüğü istersen şu linkten bilgilerini girip yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
ayrıntılı açıklama için de buraya bakabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
Canım şimdi ben sgk anlaşmalı özel hastaneden alınan rapor geçerli oluyormu olmuyormu? bunnu araştırıp doktoruma sorucam.. Hee şöylede bir durum var sonuçta hamileyiz kendimi iyi hissetmiyorum ama işten ayrılamam rapor almam gerek dediğin de de onlar sana rapor vermek zorundalar tatlım.. Benim müşavir arkidişim böyle dedi.
arkadaşın biri bukadar uğraşcak benim için çizelge hazırlıcak ben beğenmicem başkaaa derdin varmı.ellerine sağlık teşekkür ediyorum.cinsiyeti erkek diye tahmin ettiği için kalsın böyle güzel olmuş.tekrardan saol
ayy ıste hıc becermıyom rol yapmayı ya özelde doktorum zaten ama dıyorum ya cuma yola cıkıcaz mesela ve ben pzt ıtıbarıyle yıllık ızne ayrılıyorum hıc bı hazırlık yapamadım henuz bana 2 gunluk rapor lazım mesela ama saglık ocagındakı hekımde aksı daha oncede oldu vermedı rapor esım halletmeey calıscak olmazsa kurum doktorundan rıca edıcem ama utanıyorum ıste:26:
Canım şimdi ben sgk anlaşmalı özel hastaneden alınan rapor geçerli oluyormu olmuyormu? bunnu araştırıp doktoruma sorucam.. Hee şöylede bir durum var sonuçta hamileyiz kendimi iyi hissetmiyorum ama işten ayrılamam rapor almam gerek dediğin de de onlar sana rapor vermek zorundalar tatlım.. Benim müşavir arkidişim böyle dedi.
benim doktor SSK ya bakmıyor tamamen özel doğum parasından yararlanamazmıyım şimdi
benim doktor SSK ya bakmıyor tamamen özel doğum parasından yararlanamazmıyım şimdi
öyle bir şartı yok diyor müşavir arkadaşım ya...
öyle bir şartı yok diyor müşavir arkadaşım ya...
aaahhh süpermiş
Ben şimdi hastanemi arar mis gibi raporumu alır bu patronu da ortada bırakırım... Ben hem 2 canlı işe gelicem hemde maaşımı vermiceksin al sana rapor
aaahhh süpermiş
Ben şimdi hastanemi arar mis gibi raporumu alır bu patronu da ortada bırakırım... Ben hem 2 canlı işe gelicem hemde maaşımı vermiceksin al sana rapor
canım sen doğum parasından sonra çalışmayı düşünüyormusun
sende teyit et ama müşavir arkadaşından kuzum sonra da kapak yap :)
Düşünüyorum tatlım ama allah kısmet ederse burda değil.. Başka bir yer bakıcam çalışacak. Buradan soğudum
bende insanlardan adaletsizlikten ayrımcılıktan dolayı soğudum en iyisi şu paraları alıp çıkmak vicdan yapıyorum da yarın beni kapı onune koymayacakları kesin değil
biraz ara verirmisin bebek için
ya ben ara vericem elbette 6 aylık olunca oğluşum bakalım ananesinde duracakmı ? biraz daha büyümesimi gerek onlara bir bakıcam öyle başlıcam işe.. Tatlım benim arada kendi proje çalışmalarım oluyor ek gelir elde edebilirim belki oda olursa kolay kolay dönmem oğlumu büyütürüm biraz daha
aaahhh süpermiş
ya ben ara vericem elbette 6 aylık olunca oğluşum bakalım ananesinde duracakmı ? biraz daha büyümesimi gerek onlara bir bakıcam öyle başlıcam işe.. Tatlım benim arada kendi proje çalışmalarım oluyor ek gelir elde edebilirim belki oda olursa kolay kolay dönmem oğlumu büyütürüm biraz daha
al canım benım yerıme de albende dıycektım sorna problem olmasın ısten cıkarmasılar dıye ama zaten cıkmayı düşünüyor musun o zaan problem yok ama nıye paranı vermıyolar kızdım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?