2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar doğumdn sonra 8 haftalık izin sürem bittiğinde işten ayrılsam çok ayıp olur mu fabrika sahibi babamın arkadaşıda

siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz

ne ayıp olcak bee sen dınlenemezsın zaten o arada bıde bıdışlını görunce bırakasın gelmez babamın arkadası amca cocuguguma 2 sene bakmak ıstıyorum kusura bakma 2 sene sonra gelcem ama dersın

en guzel calısma seklı kısın calısıp yazın bırakmak kısın tekrar calısmak:))) ben 2 kez calıstım ölesıne bıyerlerde cok da rahattım yaz gelınce en ufak sıkıntıda cekmedım ıstıfa ettım malım ben:)

haftasonu ızmır ve samsundan judocu kankı canpınglerım gelıyor cok mutluyum merve sana suprız yapcaz da durmadan tasındıgın ıcın yapamıyoruz cumartesı gelcez dıolar 2 gun kalcaklar cok mutluyum belkı kocısı kandırırsammmm şileye göturrr bızııı

anaamm judocular geliyor sizin yanınıza yaklaşılmaz da hee
ne ayıp olcak bee sen dınlenemezsın zaten o arada bıde bıdışlını görunce bırakasın gelmez babamın arkadası amca cocuguguma 2 sene bakmak ıstıyorum kusura bakma 2 sene sonra gelcem ama dersın

oda gel aysuncum dicek emin ol vicdan yaptım ne bileyim

Tatlımm alamazsın iki durumda da

doğum parası sana yatırılan sigortayla alakalı olduğu için sgkdan alıyorsun. İşten çıkarsan kocanın üstüne geçer sigortan; sadece o eş ve çocuk yardımı alır.

Doğum iznin başladığında ayırlırsan alamama nedenin de, doğumdan sonra belgelerini gönderiyorsun yaa çalışıyor gözükmen gerek. Sen beni dinleeee eylülde rapor patlat bir aylık, sonra ekimde izne çık doğumunu yap paranı da maaşını da koy cebine.
İş yeri sahibin de babanın arkadaşıymış ya bebeğime bakıcam çok küçük bırakamam dersin olur biter için rahat olsun

hımm mantıklı canım eşimle konusayım bakalım doğumdan ne kadar sonra göturuyoruz acaba evrakları evrakları teslimettikten paramı aldıktan sonra ayrılırım o zaman

Bizim evdeki klimanın da kumandasının pilleri bitmiş

Bende boynu bükük bi vantilatör var kırılmıştı boynu,onunla uğraştım allem ettim kallem ettim tamir ettim şimdi rahat rahat oturuyorum

Teknik diplomam ilk defa işe yaradı galiba

doğum izninde doğuma 3 hafta kalana kadar çalışılabiliyo doktor raporuyla
kullanılmayan 5 hafta doğum sonuna ekleniyo
doğum izninden önce işten tamamen mi ayrılıyo yoksa doğum içinmi ayrılıyp
ben: doğum için
ama sonrasında da çalışmayabilirim diyo
Elif: doğum sonrasında 6 aya kadar ücretsiz izin alabiliyo
işveren vermek zorunda
doğum süreleri boyunca doğum parası alabilir
öncesinde çıkarsa ücretsiz izin sayılır
doğum raporunda süre ne zaman başlıyosa ona göre rapor parası alır

direk senin sorularının cevabı kuzum

doktoruna söyle yazsın canımm

yazmıyor hain doktorum ılk haftalarda kesede bıraz kanama var dıkkat et dedı ama o zamn bıel rapor vermedı ıstedıgım de de ılerde gercekten ıhtıyacın oldugunda verırız dedı bıde ogluma da ona gıtmıstım hıc hatır gönül yok yada ben beceremıyom esımd ıyo ıstemıyı bılmıyon sen dıyee

hımm mantıklı canım eşimle konusayım bakalım doğumdan ne kadar sonra göturuyoruz acaba evrakları evrakları teslimettikten paramı aldıktan sonra ayrılırım o zaman

Tatlımm doğum belgesi hemen çıkıyor nasılsa,ama sen mi götürüyorsun yoksa hastane mi yolluyor tam bilmiyorum öğreniriz onu da...İşte ne kadar çabuk sgkya ulaşırsa o kadar çabuk ödemeni alırsın. Sgk belge eline ulaştıktan 15 gün içinde ödemeyi yapmak zorunda sana

anladım cnaım ben en iyisi devletin tanıdıgı süreyi kullanayım paramı alayım doğum parasından sonrada konusurum ayrılırım
teşekkür ederim tatlımmm

inşAllah sorunsuz alırız canımm

canım bu durumda bıraz oyunculuk yetenegını kullan özeldekı doktorun hemen verır hıc olmadı ara sıra saglık ocagından alırsın kötuyum agrım var v.s dersın:))

ayy ıste hıc becermıyom rol yapmayı ya özelde doktorum zaten ama dıyorum ya cuma yola cıkıcaz mesela ve ben pzt ıtıbarıyle yıllık ızne ayrılıyorum hıc bı hazırlık yapamadım henuz bana 2 gunluk rapor lazım mesela ama saglık ocagındakı hekımde aksı daha oncede oldu vermedı rapor esım halletmeey calıscak olmazsa kurum doktorundan rıca edıcem ama utanıyorum ıste:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…