2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ben sana yapayım mı canımm

SAT
beklenen doğum tarihini

ve yazmak isteidğin mesajı yaz tatlımm hazırlayıp sana göndereyim

kızlar doğum iznine sardı ondan görmuyorlar tatlımmm
ay harikasın ya valla saol .nese onlarlada yazışırız sonra.
sat 14 şubat
21 kasım 2012 beklenen doğum tarihi ... ama ben muhtemelen erken doğurcam sezeryan oldu için.saol tekrar.

sat 14 şubat
21 kasım 2012 beklenen doğum tarihi ... ama ben muhtemelen erken doğurcam sezeryan oldu için.saol tekrar.

http://lbdf.lilypie.com/pelnp3.png canım bak bunu hazırladım umarım beğenirsin beğenmezsen sonra değiştiririz

bu yazdıgım linki yukarıda ozlemix isminin yazıldıgı yere tıkla oradan hakkımda bölümünde " çizelge kısmına yapıştır ve kaydet "

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

bu linkten de hamilelik çizelgesi olusturabilirsin

birşey değill

sat 14 şubat

Canım bu arada bizimki gibi hamilelik günlüğü istersen şu linkten bilgilerini girip yapabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

ayrıntılı açıklama için de buraya bakabilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

ama devlete benim hamile oldugumu bildirmediler ki bildiirm yok dediler devlet izine ayrılcağım zaman mı bilicek ay kafam karıstı :26:

Sen doktordan raporu alınca devlette ögrenicek canım
sizin muhasebeci onu ssk'ya bildirecek veya sen artık şirketinin sana gösterdiği yolla yapacaksın işlemleri

Sen doktordan raporu alınca devlette ögrenicek canım
sizin muhasebeci onu ssk'ya bildirecek veya sen artık şirketinin sana gösterdiği yolla yapacaksın işlemleri

tamamdır canım aksilik şu ki muhasebecimiz işten cıkıcak dogum için izne ayrılcak onun yerine gıcık sekreter bakıcakkk ben kendim yapayım en iyisi

bende okudugum ve duydugumu uygulamaya calısıyorum benım bebegım solda konuşlanmıs sekılde olmasına ragmen sola yatıyorum sırtım feci ağrıyor ara sıra dayanamayıp sağa ve sırtustu dönuyorum napım.ben evdeyım yatıyorum zavallı aysunla esra ve dıger calısanlar:)) hep oturuyo kıyamam onlara ben

ulen çalısmadıgım halde ben bılıyorum maası asgarı ucret olanlar en az 2500 tl alıyolar gerısını sız hesaplayına rtık

eğer doğum parası ve izin parası alrsak ballı olucaz kızzzz dua ette alalım oturdugumuza değsinnn

tamamdır canım aksilik şu ki muhasebecimiz işten cıkıcak dogum için izne ayrılcak onun yerine gıcık sekreter bakıcakkk ben kendim yapayım en iyisi

Tatlım burdan da yardım ederiz sana. Hem muhasebecinin senden önce doğum iznine çıkması süper olmuş ilk işlemi o yapar kendi için sonra sana yol gösterir ohh mis gibi

kızlar doğumdn sonra 8 haftalık izin sürem bittiğinde işten ayrılsam çok ayıp olur mu fabrika sahibi babamın arkadaşıda

siz benim yerimde olsanız nasıl bir yol izlerdiniz

Tatlım burdan da yardım ederiz sana. Hem muhasebecinin senden önce doğum iznine çıkması süper olmuş ilk işlemi o yapar kendi için sonra sana yol gösterir ohh mis gibi

canım sanmıyorum hiç bilgisi yok bu iizn suresini geçen benden duydu ben tam ögrenirsem onada anlatıcam ve ögrensin bende anlayayım nasıl yapacagımı

saolun kuzularım benimmm

ayy ne güzel yaa nerden bulup alıyorsunuz raporu ben sıkıssam 2 günlük bıle bulamıyorum kı pers ve cuma ıcın almam lazım ugrasıyorum bakalım :26:
ama kenıdmı sımdıden cok kaptırdım ızne ayrılcam dıye o yzuden eylüle kadar vakıt gecmıyo bana helekı bu sıcaklarda rapor olsa ne süper olurdu yaa benımd oktorum fılanda karsı rapora vermıyor

cıcıkom hazıran 2011de sskn baslamıs ama kasımda doğurcaksın ocakta bıle doğuruyo olsan sımdıye kadar 6 ayın yatmıs bıle alabılıyosun yanı herhalukarda ama sen bı kontrol et tam yatırmıslarmı sıgortanı tamammı

neyi sormam gerekiyor sen tam net yaz bana ben sorayım arkadaşa bilgisi varsa söyler...

canımm sorularım şu

1- ben doğum izninden önce işten ayrılsam doğum parasından yararlanabilir miyim
2- ben doğum iznim başladıgında işten ayrılsam doğum parasından yararlanabilirmiiyim

Allah razı olsunnnn

Sorma canım yaa,o kadar merhametli ve vicdanlıdır ki benim eşim de..

Diyorum ki bazen bu kadar iyi olma..Tamam iyi niyetinden bişey keybetme ama bu kadar da belli etme..
Diktatörlükleri ve aslanlıkları eve girene kadar zaten Bende çoook seviyom aşkitomu :)

benim maaş biraz karısık önceden bir kısmı yatırılıyordu bankaya bir kısmı elden veriliyordu son 4-5 aydır tamamını bankadan alıyoruz sigortam tam yatyor :26:

beni siz çözemezseniz o memurlar hiç çözemez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…