6 aylıkken bile bırakmak insanın içinden gelmiyor anneye, süte ihtiyacı var.. senin kokuna bile doyamadan off ya içim parçalnaıyorneden biraz daha kolaylaştırmamışlar bunları, bayanlara daha farklı haklar tanımamışlar. madem 3 çocuk yapın diyor sayın devlet büyüklerimiz önce haklarımızı gözetsinler, izin süresince ek bir gelir versinler ki teşvik etsinler....
seni ayakta alkışlıyorum canımmmmçok haklısın neden devlet memuruna 2 yıl doğum süt izni varken bize 6 ay çok büyük haksızlıklar var
devlet memuru arkadaşlarım yanlış anlamayın lütfen
özeldeki kadar insan hor görülmez çok çalıştırılmaz iş yuuku fazla olmazz az paraya çalısırsın maksımum stres ortamındaaa
bırak 6 ayı bizim muhasebeci kız doğumdan 2 ay sonra dönecekmişşne yapayım yerime birilerini alırlar diyor böyle olmamalı
devlet özele de el atmalı ve sadecee özelleşmeye gitmemeli adalet getirmeli en azından bu doğum konusunda 6 ay değilde 1 yıl kesin izin verdirmeli ve izinden kesen özel sektörlere ceza kesmelii !!!
işlerine geliyor bu durum canım ve nefret ediyorum adaletsizlikten. o kadar bunaldım ki anlatamam sana.. hamile kaldığımdan beribunları düşünmekten bunaldım. herkesi Allah' havale ediyorum ben...
seni ayakta alkışlıyorum canımmmmçok haklısın neden devlet memuruna 2 yıl doğum süt izni varken bize 6 ay çok büyük haksızlıklar var
devlet memuru arkadaşlarım yanlış anlamayın lütfen
özeldeki kadar insan hor görülmez çok çalıştırılmaz iş yuuku fazla olmazz az paraya çalısırsın maksımum stres ortamındaaa
bırak 6 ayı bizim muhasebeci kız doğumdan 2 ay sonra dönecekmişşne yapayım yerime birilerini alırlar diyor böyle olmamalı
devlet özele de el atmalı ve sadecee özelleşmeye gitmemeli adalet getirmeli en azından bu doğum konusunda 6 ay değilde 1 yıl kesin izin verdirmeli ve izinden kesen özel sektörlere ceza kesmelii !!!
6 aylıkken bile bırakmak insanın içinden gelmiyor anneye, süte ihtiyacı var.. senin kokuna bile doyamadan off ya içim parçalnaıyorneden biraz daha kolaylaştırmamışlar bunları, bayanlara daha farklı haklar tanımamışlar. madem 3 çocuk yapın diyor sayın devlet büyüklerimiz önce haklarımızı gözetsinler, izin süresince ek bir gelir versinler ki teşvik etsinler....
ay kızlar gülmeyin tamam mı bana duygularım kabardı
dün kocişimin bana kıyamaması benim için yorgun argın o istediğim şey için çaabalaması beni çok duygulandırdı aklıma geldi şimdi ağlıyorummm
hamd olsun Allah böyle iyi eşlerimiz var Allah başımızı bozmasın
ay kızlar gülmeyin tamam mı bana duygularım kabardı
dün kocişimin bana kıyamaması benim için yorgun argın o istediğim şey için çaabalaması beni çok duygulandırdı aklıma geldi şimdi ağlıyorummm
hamd olsun Allah böyle iyi eşlerimiz var Allah başımızı bozmasın
ALLAH bozmasın canım forumda takıpteyım sureklı senınde kızın olacak sanırım benım gıbı... ınan kız evlat babayı cok daha ıyı bır ınsan ve esıne baglı yapıyor bunu yasamıs bırı olarak soyluyorum bu konudada sanslı annelerız emın ol :)
ALLAH bozmasın canım forumda takıpteyım sureklı senınde kızın olacak sanırım benım gıbı... ınan kız evlat babayı cok daha ıyı bır ınsan ve esıne baglı yapıyor bunu yasamıs bırı olarak soyluyorum bu konudada sanslı annelerız emın ol :)
keısnlıkle haklısın canım ben devlette olmama ragmen 6 ay ıste görüyorsun kendı ıcınde bıle her yer farklı misal ben süt iznini 1 yasına kadar 1.5 saat kullandım devlette memur olan bı arakdasım ılk 6 ay 3 saat sonrakı 6 ay 1.5 saat kullandı hemde 1 yasına kadar deıl dogum ıznı bıttıkten sonra 1 yıl seklındeydı aradakı farklara bakar mısın
canım merak ettım nasıl baglıyo esıne bu kız cocukbenımde %80 kızım olucakta ondan sordum
benımde canım ıstedı zaten senden oncede aklımdaydı ıyıce deprestı bende esımı arayıp soyledım o da alıcak banaa
beysalımm nasılsın iyimisin daha
ohh ana oğul eve giidn duş alın geçin tv nin karsısında keyif yapınah keşke bizde yanınızda olsak sizide ylnız bırakmazdıkk
oğlumla artık öyle yapıcaz muhteşem yüzyılda bitti anacım onu izlerdik tvdede birşey yok bakalım muhtemelen sızıp kalırız oğluşumla bu sıcakta keşke olsaydınız ben çok istiyorum sizlerle görüşmek inş nasip olur
amanınnnnn ne yoğun bir gündü, nasıl akşam oldu anlamadım.
çok konuşmuşsunuz yine. aysunnn en çok seni özledim canımmnasılsın?
canım sen işyeriyle görüşceksin değil mi devam edip etmeyeceğine :26: eşin ne iş yapıyor canım gelir durumunuz iyi mi eğer gerçekten 1 yıl sorunsuz geçiniriz diyorsan biraz ara ver sonra Allah büyük daha iyi kapılar çıkar karşına
yok tatlım sen doğur yeter ki, bakacak adam bulunur... Prinç unundan mama yap ver, ne gerek varki özel mamaya yeterki doğsun... İç-Dış borcu ödemek için adam lazım sonuçta.. Ne kadar bebek o kadar az kişi başına düşen borç... O aşısını yapıyor nasıl olsa başka bişeye ihtiyacı yok.. Zihniyet bu tatlım. Malesef
aysuuunnnn ögrenndiimmm
Özel hastaen raporu oluyormuş.. İşsizlik parası bilem veriyorlarmış
Hhehehe ben rapor alır kaçarım annem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?