2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oy kuzummm işiniz zor evet yaaa bağımlı oluyorsun mecburen buda insanın canını sıkıyorrr Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun aminn

Amin canım aminnnn.Allah'ım bozmasın,bu şansımız hep daim olsun inşallah...

Ben de dün yeğenimi parka götürmüştüm annemle birlikte,4 yaşında canımın içi koşarken ayağı takılıp öyle sert vurdu ki alnını oturduğumuz bankaşişti alnı hemen müdahale falan ettik orda onun"canım acıyooo"diye ağlaması mahfetti beni,bende ona ağladım aklıma geldi bugün...

Allahım beterlerdinden korusun hepimizi,bebişlerimizi inşallah...

Son düzenleme:

ay geçmiş olsun canımm allah esirgesin bebeklerimizi kıyamam yaaa

ay kıyamam neden gülelim balım benim bende de oluyor öyle anlamsız zırlamalar:)

vicdan el insaf ama bizde sesimizi hiç çıkarmıyoruz hata bizde...

aysuuunnnn ögrenndiimmm
Özel hastaen raporu oluyormuş.. İşsizlik parası bilem veriyorlarmış

Hhehehe ben rapor alır kaçarım annem

hadi bakalım gözün aydın..

oy kuzummm işiniz zor evet yaaa bağımlı oluyorsun mecburen buda insanın canını sıkıyorrr Allah yardımcınız ve yardımcımız olsun aminn

amin canım cümlemizin... offffffffffff offffffffffffffff dertlendim gene...

ay geçmiş olsun canımm allah esirgesin bebeklerimizi kıyamam yaaa

Sağol canımcım yaa,gittim dondurma aldım verdim o ağlayan çocuk birden gülmeye başladı..:)
Bizim ilk göz ağrımızdır ablamın oğlu..Kendi çocuğumla aynı kefeye koyabilirim onu..

Allahım bütün bebişlere,çocuklara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...

ya canım benim de ev taksidim var ama napiyim olmadı arabamı satar ara ödemesini öyle hallederim diyorum.. Dünyaya gelen rızkıyla gelir diyorum.. Diyorum da diyorum işte

Büyük geçmiş olsun tatlım..
Aminnn inşallah

dertlenme kuzum gün doğmadan neler doğar Allah büyük o güzel canını ve tatlı bebişini üzmee

eşimde sağlamcı benimm ben diyorum kredi çekelim bir kısmını ev alalım diyorum yok diyor maksımum 20000 TL yardım alabiliriz geri kalanı biz biriktirmeliyiz diyordaa nerdee biraraya gelcek o para Allahım nasip eder inş bereketlendirsin

herkese hayırlı akşamlar kızlar biz oğlumla gidiyoruz sizleri öpüyoruz kendinize iyi bakıınn

:))))))) neden inanmıyorsun yaaa

anam dedektif gibi bu. evet bir baktım ne konuşuyorsunuz diye, içim karardı katılmadım

:))))))) neden inanmıyorsun yaaa

anam dedektif gibi bu. evet bir baktım ne konuşuyorsunuz diye, içim karardı katılmadım

benimde karardı şahsennn Allah yardımcımız olsun dertliyiz zor özel sektörr sen biliyormusun kuzum bu doğum parası işlerini öğren bak

tamam inandım bende seni özledim canışkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…