evet canım görüşeceğim bu ay geçsin zam durumu belli olsunda.. eşim elektrik elektronik mühendisi canım, proje işinde. ev kredisi ve bir araba kredisi kadar öğrenimimiz var kuzum onun için canım sıkılıyor bakalım hayırlısı
evet canım aynen bu mantık... malesef
ay kızlar gülmeyin tamam mı bana duygularım kabardı
dün kocişimin bana kıyamaması benim için yorgun argın o istediğim şey için çaabalaması beni çok duygulandırdı aklıma geldi şimdi ağlıyorummm
hamd olsun Allah böyle iyi eşlerimiz var Allah başımızı bozmasın
Amin canım aminnnn.Allah'ım bozmasın,bu şansımız hep daim olsun inşallah...
Ben de dün yeğenimi parka götürmüştüm annemle birlikte,4 yaşında canımın içi koşarken ayağı takılıp öyle sert vurdu ki alnını oturduğumuz bankaşişti alnı hemen müdahale falan ettik orda onun"canım acıyooo"diye ağlaması mahfetti beni,bende ona ağladım aklıma geldi bugün...
Allahım beterlerdinden korusun hepimizi,bebişlerimizi inşallah...
ay kızlar gülmeyin tamam mı bana duygularım kabardı
dün kocişimin bana kıyamaması benim için yorgun argın o istediğim şey için çaabalaması beni çok duygulandırdı aklıma geldi şimdi ağlıyorummm
hamd olsun Allah böyle iyi eşlerimiz var Allah başımızı bozmasın
keısnlıkle haklısın canım ben devlette olmama ragmen 6 ay ıste görüyorsun kendı ıcınde bıle her yer farklı misal ben süt iznini 1 yasına kadar 1.5 saat kullandım devlette memur olan bı arakdasım ılk 6 ay 3 saat sonrakı 6 ay 1.5 saat kullandı hemde 1 yasına kadar deıl dogum ıznı bıttıkten sonra 1 yıl seklındeydı aradakı farklara bakar mısın
aysuuunnnn ögrenndiimmm
Özel hastaen raporu oluyormuş.. İşsizlik parası bilem veriyorlarmış
Hhehehe ben rapor alır kaçarım annem
oy kuzummm işiniz zor evet yaaa bağımlı oluyorsun mecburen buda insanın canını sıkıyorrrAllah yardımcınız ve yardımcımız olsun aminn
yani SSK parası geçiyor yanı dimi yuppiiiii doğum parası alabilicez yaniiiiyavrum sen ne zaaman alıcan raporu hadi gözün aydınnn çok sevindirik oldumm
ay geçmiş olsun canımm allah esirgesin bebeklerimizikıyamam yaaa
evet canım görüşeceğim bu ay geçsin zam durumu belli olsunda.. eşim elektrik elektronik mühendisi canım, proje işinde. ev kredisi ve bir araba kredisi kadar öğrenimimiz var kuzum onun için canım sıkılıyor bakalım hayırlısı
evet canım aynen bu mantık... malesef
Sağol canımcım yaa,gittim dondurma aldım verdim o ağlayan çocuk birden gülmeye başladı..:)
Bizim ilk göz ağrımızdır ablamın oğlu..Kendi çocuğumla aynı kefeye koyabilirim onu..
Allahım bütün bebişlere,çocuklara sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah...
ay kıyamam neden gülelim balım benim bende de oluyor öyle anlamsız zırlamalar:)
vicdan el insaf ama bizde sesimizi hiç çıkarmıyoruz hata bizde...
hadi bakalım gözün aydın..
amin canım cümlemizin... offffffffffff offffffffffffffff dertlendim gene...
herkese hayırlı akşamlar kızlar biz oğlumla gidiyoruz sizleri öpüyoruz kendinize iyi bakıınn
bende baktım sana yavru kuşumm yoktunnn yaa bir ara girdin çıktın takipteyim ona göreee
yalancıı en çok beni özlemişşşşmişşşşş
bizde burda doğum parası izinlerden konustuk baya sinirlendik adaletsizlieğeee
Büyük geçmiş olsun tatlım..
Aminnn inşallah
:))))))) neden inanmıyorsun yaaa
anam dedektif gibi bu. evet bir baktım ne konuşuyorsunuz diye, içim karardı katılmadım
benimde karardı şahsennn Allah yardımcımız olsun dertliyiz zor özel sektörr sen biliyormusun kuzum bu doğum parası işlerini öğren bak
tamam inandım bende seni özledim canışkom
sorarım burdaki muhasebeciye. neyse ne artık çok takılmıyorum.
ooo burcum zenginsinnn
:))) gönlüm zengin benim anam. olmazsa olmaz kısmet.
kocişim gelmiş beni almaya süprüz yapmış, hadi iyi akşamlar. mucksssss
sağol canım sende allaha emanet.. Bizde seni öptükkkkciicişşlerr bende çıkıyorum
Allaha emanet olun ve olalımm dualarınızı eksik etmeyinn öptüm çokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?