2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimle sohbet etmediniz ama yinede hepinize hayırlı akşamlar.yarın görüşmek üzere.bende .çıkıyorum evime gideceğim felaN felan

Doğal doğum, anne ve bebeğinin yaşamlarında önceden belirlenmiş olan bir süreci, "doğum"u; programı bozmayacak bir şekilde gerçekleştirmek, bu süreçte anne ve bebeğe saygılı davranmaktır.

Doğal doğum Nedir?
"Anneciğim, 9 ay boyunca beni titizlikle koruyup kolladığın, beslediğin, büyüttüğün yerden ayrılarak; kollarına, benim için hazırlanan en leziz gıdayla, sütünle şefkatli kollarında beslenme zamanım geldi. Lütfen bu yolculuğuma izin ver.

Biliyorum ki babamla sevginizi senin vücudunda cisimlendiren, beni yaratan güç; ikimiz için de rahat bir şekilde, seni yormadan bu yolcuğumu tamamlamamı sağlayacak. Yolcuğulum için bana her şey öğretildi. Ben emin bir şekilde yolumda ilerlerken, lütfen senin çevrende bulunanlar; doktor ve ebe teyze ve amcalar da rahat olsunlar ve yolculuk sürecime, hızıma karışmasınlar. Ben bu yolculuğumu biçimlendiren güce güveniyorum, umarım sen de güvenirsin ve buna izin verirsin.

Anneciğim, eğer sen de benim gibi teslim olursan; sadece ikimize özel, eşi benzeri olmayan bu anı kimsenin bozmasına izin vermemiş olacağız.

Sevgiyle ve kusursuz olarak senin rahiminde hayat bulmam gibi, dokuz ayımı da aynı şekilde nasıl geçirdiğimi en iyi sen biliyorsun. Lütfen bu mükemmelliği bozma ve senin kollarına doğru zamanda gelmeme izin ver.

Seni seviyorum anneciğim."

Doğal doğum bebeğinizin bu haklı isteğine saygı göstermektir.

Doğal doğum, bir anne ve bebeğinin yaşamlarında önceden belirlenmiş olan bir süreci, "doğum"u; programı bozmayacak bir şekilde gerçekleştirmek, bu süreçte anne ve bebeğe saygılı davranmaktır.
Bu doğal sürece böyle bir bilinçle yaklaşmak; bebeğin doğum zamanına, doğum hızına ve anneye ihtiyaç olan dışında hiç bir müdahalede bulunulmaması demektir.

bugün kontrole gitcektim bide öğrendimki dr.um izne ayrılmış ama ben cinsiyetini öğrencektim ((( aynı hastanede ruhum duymadı izne ayrılcağını

Merhabalar bugun 20. Haftama girdim surekli yatiyorum hafif kalkmaya calisaam agrim oluyor bu normal mi

ben 15 haftalık iken aynı durumdayım asıl soru bu ; bu normal mi tabiki de sen normalsin canım ,bende sorun var

günaydın fıstıklar neden kimse yok bakim toikte hadi uyanınnnn

aysun sana bonus verdim topici sen aç diye ama yoksun günaydın millet hava sıcak önümüzdeki aylar gözümü korkutuyor doğrusu

aysun sana bonus verdim topici sen aç diye ama yoksun günaydın millet hava sıcak önümüzdeki aylar gözümü korkutuyor doğrusu

aysun bu sabah uyuya kaldı sanırım naber sahinus bende aynı korku içerisindeyim valla Allah yardımcımız olsun

kızlar ne oluyor topikimize nerelerdesin bak oğlumla ben telaş yaptık şimdiii

aysun bu sabah uyuya kaldı sanırım naber sahinus bende aynı korku içerisindeyim valla Allah yardımcımız olsun

Ben de haziran annelerini okuyordum yarın biri doğum yapacakmış bebeğimle beraber son günüm korkuyorum yazıyordu inşallah hepimşz sağlıklıca dünyaya getiririz off yolu yarıladım bakalım

Ben de haziran annelerini okuyordum yarın biri doğum yapacakmış bebeğimle beraber son günüm korkuyorum yazıyordu inşallah hepimşz sağlıklıca dünyaya getiririz off yolu yarıladım bakalım

evet canım senin ikizmiydi

aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
mervee ve isimlerini unuttuğum diğer arkadaşlarım
nerelerdesiniz daha gelmediniz meraktayııızzzz

günaydın fıstıklar neden kimse yok bakim toikte hadi uyanınnnn

aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt

Günaydın şekercikleriimm biz geldikkkk

bugün geç kaldık minişlerr kızımla azcık daha uyuduk 8.30 servisiyle geldikkk

nasılsınız bakalımmm

harbi nerdesiniz kızlarrrrrr :44:

aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt

işte geldikkkk

herkese günaydın, inşallah herkes iyi.

biz iyiyiz hamişler, güzel bir gece güzel bir kahvaltı daha ne isteyelim. bebişim dönüp duruyor içerde. artık çok sert hareketler etmeye başladı. yeri mi dar acaba yoksa tombikleşti mi benim kuzum?

kızlar ben çok unutkan oldum ya ((( bişi diyom sonra demedim diyom, ne zaman dedim diyom. benim gibi olan var mı? bide elime aldığım herşeyi düşürüyorum yada düşürme tehlikesi geçirtiyorum, hatta dün eşime yoğurt yediriyordum birden alimden kap kaydı adamın üzerine yoğurdu boca ettim artık alıştı adam ama ben sıkıldım bu durumdan

hoşgeldiniz kızınlaaa

kıyamm sana ben olabilir canım bendede oluyor bazen :44:

o sert hareketlerini yirim bennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…