benimle sohbet etmediniz ama yinede hepinize hayırlı akşamlar.yarın görüşmek üzere.bende .çıkıyorum evime gideceğim felaN felan
Merhabalar bugun 20. Haftama girdim surekli yatiyorum hafif kalkmaya calisaam agrim oluyor bu normal mi
bugün kontrole gitcektim bide öğrendimki dr.um izne ayrılmış ama ben cinsiyetini öğrencektim((( aynı hastanede ruhum duymadı izne ayrılcağını
aysun sana bonus verdim topici sen aç diye ama yoksun günaydın millet hava sıcak önümüzdeki aylar gözümü korkutuyor doğrusu
aysun bu sabah uyuya kaldı sanırım naber sahinus bende aynı korku içerisindeyim valla Allah yardımcımız olsun
Ben de haziran annelerini okuyordum yarın biri doğum yapacakmış bebeğimle beraber son günüm korkuyorum yazıyordu inşallah hepimşz sağlıklıca dünyaya getiririz off yolu yarıladım bakalım
evet canım senin ikizmiydi
günaydın fıstıklar neden kimse yok bakim toikte hadi uyanınnnn
aysun sana bonus verdim topici sen aç diye ama yoksun günaydın millet hava sıcak önümüzdeki aylar gözümü korkutuyor doğrusu
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
mervee ve isimlerini unuttuğum diğer arkadaşlarım
nerelerdesiniz daha gelmediniz meraktayııızzzz
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
işte geldikkkk
herkese günaydın, inşallah herkes iyi.
biz iyiyiz hamişler, güzel bir gece güzel bir kahvaltı daha ne isteyelim. bebişim dönüp duruyor içerde. artık çok sert hareketler etmeye başladı. yeri mi dar acaba yoksa tombikleşti mi benim kuzum?
kızlar ben çok unutkan oldum ya((( bişi diyom sonra demedim diyom, ne zaman dedim diyom. benim gibi olan var mı? bide elime aldığım herşeyi düşürüyorum yada düşürme tehlikesi geçirtiyorum, hatta dün eşime yoğurt yediriyordum birden alimden kap kaydı adamın üzerine yoğurdu boca ettim artık alıştı adam ama ben sıkıldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?