2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldiniz kızınlaaa

kıyamm sana ben olabilir canım bendede oluyor bazen :44:

o sert hareketlerini yirim bennn

evet normalmiş ellerde uyuşuklu, elden düşürme ama iş çıkıyor anam oturdum temizledim sonra

sen hareketleri hissetmeye başladın mı canım? küççük ya senin bebiş.

evet normalmiş ellerde uyuşuklu, elden düşürme ama iş çıkıyor anam oturdum temizledim sonra

sen hareketleri hissetmeye başladın mı canım? küççük ya senin bebiş.

çok miniş ama yaa sizlere göree canım arada bir hissediyorum ama çok değil 1 ay sonra baya hissederim herhalde

evet canım çalışıyoruz da hepimiz erkenden burada olurduk bugün var bi iş ya hayırlısı

canımm günaydın biz geldik burcuyla bulemsuda gelir milanomda burda hilal yoğun esrayı biliyorsun zaten kocişinin kollarındaa

nasılsınız oğlusunla iyi uyudunuz muu

günaydın fıstıklar neden kimse yok bakim toikte hadi uyanınnnn

günaydın tatlım:)

aysun sana bonus verdim topici sen aç diye ama yoksun günaydın millet hava sıcak önümüzdeki aylar gözümü korkutuyor doğrusu

günaydın canım:) aynen ya ayaklarımda şişmeye başladı bir de 10 gündür kulak tıkanıklığı çekiyordum bugün iyice kötü oldum

Günaydın şekercikleriimm biz geldikkkk

bugün geç kaldık minişlerr kızımla azcık daha uyuduk 8.30 servisiyle geldikkk

nasılsınız bakalımmm

harbi nerdesiniz kızlarrrrrr :44:

iyi yapmışsın balım hoşgeldin:)

Günaydınnnn annişler, bebebişler...

Nasılsınız bakalım, biz iyiyiz hala çok hissetmesemde bebişimi azcık pıt pıt ediyor galiba :)

hoşbulduk sende hoşgeldin canımmm nasılsınız kuzunla canım ben muhasebeciye sordum oda biliyormuş eşin gidip basvuruyor doğum parasına filan dedi çok birşey değil dedi maaşın kadar ssanmıyorum dedi internetteki hesaplara bakarsak maaşımızı katlıyorr

Nasılsınız bakalım, biz iyiyiz hala çok hissetmesemde bebişimi azcık pıt pıt ediyor galiba :)

hoşgeldin günaydın şekerimmmm iyiyz hamd olsun bugün tembellik yaptık kızımla 1 saat geç geldik

yasall olarak benim 16.30 da işi bırakmam gerekiyor zaten ama neyse özeldeyiz gnde 7.5 saatten fazla çalışmamız yasak aslındaa ama nerdeee

kızlarr gunaydın sekerlerım ben gelmezsem merak etmeyın evdeyım ya tembellıgımden gelmemısımdırr:)))

bende cok unutkanım 1 kere fatura ödemeye gıttım gıttımkı faturayı evde unutmusum:))) bıde nufusa gıttım adres degısıklıgı ıcın ondada sözlesmeyı evde unutmusum normal heralde:))

kızlar dün doktora gittik ve bebişimiz bize sırtını dönmüş velet yüzünü göstermedi eşim uyuz oldu doktor ugraştı dönmedi bu arada kızıııım olucak nasipse 140 gr olmuş 22 cm boyu var dedi doktor bana biraz zayıf biraz uzun geldi ama anlamadım hayırlısı doktor gelişimi güzel dedi 3 lü test için kan verdim bide ayrıntılı ultrasonu sordum hayret benim herşeye para alan hastane ona para almıyomul oglumda 3 yıl önce 80 tl ödemiştim şaştım kaldım dogumada normale 1000 sezaryana 1500 alıyolarmış çok abartı ya yazık bence verilen paraya oglumda 9 ay özele gittim dogumu devlette yaptım zaten kendiniz doguruyosunuz ebeler bile bişey yapmıyo şükür ben oglumu kolay dogurdum zor masaya yetiştirdiler nerdeyse koridorda doguruyodum nasipse bende başlarım kızıma cicişler almaya ama hala içimde bi korku 2.nin kalbi durup aldıkları için doktora her gittiğimde soruyorum düşük tehlikem yada başka bişey varmı diye bide rahmimde perde varmış yeni duydum ondanda korkuyorum düşük tehliken yok herşey normal diyo ama korkuyorum işte

ona ne hacet biliyoruz zatii paso dinlen uyu yat bizede hava at

ay canım mervecim mi gelmişşşş nasılsınız pipiloşunlaaa ayy dışımdan düşündümmm galibaaaa

canım ilk hamilelikte normal ben 14. haftadan sonra hissetmeye başladım 2, hamilelik oldugu için sende artık hissetmeye başlarsın iyice özellikle tatlı bişeyler yediğinde daha fazla hareket ediyo

canımm senin de bıdışın oluyorr tebrik ederimmmm bıdış anası senii sağlıcakla al kucağına inşAllahhh

canım maşAllah boyu 22 cm nasıl oluyor bacak boyuda dahil mi

korkma Allahın izniyle onlar Rabbime emanet Rabbim kucağımıza almayıda nasip etsin hayırlısıyla

oh ya gelmişsiniz çok şükür birşey oldu sandık biz amaaa öpelim sizi yanaklarınızdan

hayırlısı bakalım kuzum ne kadar alacaz hangi haklardan yararlanacaz Allah kerim o zaman gelince görecez heralde:)

oyy oyyy bizim yerimize de uyu kuzusu:)

iyiyiz kaymağım sen nasılsın?
günaydın canım:) gözün aydın pıt pıtların olmuş artık :)

Saol canım çok az ama bunada şükür.

Günaydınn şekerim, ben zaten unutkandım şimdi düşün halimi :) bende o sert tekmelerden istiyorummmmmmmmmm :))

sagolasın canım kız erkek farketmezdi saglıklı olsunda bu hamileliğimde hiç takılmadım cinsiyetine sanırım bacak boyuda dahil boyu kaç cm dedim 22 dedi bana uzun geldi ama benim kız kenyalı gibi beli incecik omuzlarını gördük o kadar netti ki ultrason cihazları çok kalıteli hastanenin oglumda bi ayrıntılıda görmüştüm bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…