2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bak yine güzel bir rapor sunmuş bu kız evet 1 aya kalmaz canım hissedersin.

Günaydınnnn annişler, bebebişler...

Nasılsınız bakalım, biz iyiyiz hala çok hissetmesemde bebişimi azcık pıt pıt ediyor galiba :)

günaydın canım, bir anda artıyor pıt pıtlar, heyecanla bekleyin içerden dayak yemek ayrı bir mutlulukmuş :)))

dün akşam eşime dedim ki yarın annenlere yemeğe gidelim. tamam dedi, sonra yürüyüşe çıktık, kayınvalidelere de uğradık, biraz oturduk kalkarken eşim annesine yarın görüşürüz dedi, bende atladım ne işimiz varda yarın görüşüyoruz dedim. yazık eşim şok oldu annesine diyor valla kendi dedi yarın yemeğe gidelim annenlere diye üfff unutuyorum işte

canım gözün aydın. oyyy kızın mı olacak senin ne güzel. bebişinin gelişimi normalse sen boyunu kilosunu kafaya takma canım.

Allaha emanet bebişlerimiz, hiç birşey yokkende sorun çıkıyor, öyle düşünme şu var bende bu var bende. inşallah hiçbir sorun yaşamadan doğurursun bebişini.

GÜNAYYYDDINNNNN ay kızlar ben bugun çook garip rüya gördüm ben bebişimi hiç görmedim zati rüyamda:26:
neyse efendim beyazlar içinde renkli gözlü bir bebek gördüm kız mı oğlanmı diye sordum cevap vermediler bana sonrasında ise bir tane iki başlı bebek onu kucağıma aldım bir tanede 3 başlı bebek gördüm ama onu uzaktan gördüm :26:
ne garip rüyaydı yahuuu
aysun
annesininbirtanesi
bulemsu
burcu
nilt
mervee ve isimlerini unuttuğum diğer arkadaşlarım
nerelerdesiniz daha gelmediniz meraktayııızzzz
geldim şekerim geldim gece sıcaktan uyuyamadım sabah da kalkamadım:26:önümüzdeki temmuz ve ağustos sıcağından bende tırsıyorumm:18::18:
sahinus işe dönsen bile kendini fazla özletme şekerimmm
burcuxxx dalgınlık bendede var canım sanırsam sıcaklardan dolayı eşim de evde ya soruyor bu nerde bilmiyorum diyorum adam ifrit oluyor bana
elde uyuşmayı sordum doktoruma bana şişkinlikten dolayı sinirler sıkışıyor bu yüzden uyuşma oluyor dedi bende elimde ayağımda şiş yok ki dedim :26muzlarda bile şişkinlik olur ve asıl omuzda olan şişkinlik ellerde uyuşma yapar dedi veya ben dediğinden bunu anladım
dumanoglu bende ev bekçisiyim şekerimmm
moonsun ,emeki,lavinya,mervecik nasılsınız bakalım

Son düzenleme:
Günaydın canım, iyi yapmışsınız tembellik yapmakta, 8.30 - 17.30 vallahi daha erken çıkmak ancak izinle bizde devlet dairesi olmasına rağmen.

canım ilk hamilelikte normal ben 14. haftadan sonra hissetmeye başladım 2, hamilelik oldugu için sende artık hissetmeye başlarsın iyice özellikle tatlı bişeyler yediğinde daha fazla hareket ediyo

Evet sabırla bekliyoruz bakalım, tatlıyla aramız çok yok ya bu ara yesem iyi olur...:))

ay canımmm uzun boylu olucak desene seninki

beslenmen kilo artışın nasıl :44:

bende 16 haziranda gidicez kızımızı görmeye teyzesi dua et sağlıklı olsun ay heyecan bastı beniii yirim ben onuuu

kızlar doktordan zılgıtı yicem kilo aldım diyeee bende önceden konuya şöyle gireyim ellerim ayakların şişiyor 2.5 lt sıvı tuketiyorum ama az lavaboya çıkıyorum diyeyimdee oda bana ödem yapmıssındır desin sonra tartıya çıkayım aaa inanmıyorum diyeyım

nasıl plan

allah seni yesinler:) de de bence de iyi plan:)

benimde ayağım şişti sandalet gibi bişey giydim parmaklarımı kesmiş ayakkabı yanık gibi acıyor oysa rahat bir ayakkabıydı. sana da geçmiş olsun havalar 10 derece daha ısınacakmış millet sıcaktan yakınıyor biz ne yapalım offff ikinci bebiş bende biraz zor gibi ya da kışın yaparım hoş ben bu bebişi de planlı yapmadım ama şükür ben 12,12.12 istiyordum onu yapabileceğimiz tarihtede de gözüm korktu yapmaktan vazgeçtim Allah da anlamış benden bir halt olmaz onun için sen yapmıyorsan ben sana öyle bir sürpriz hazırlıycam ki dedi bebişi yolladı iyiki de yollamış iç güdülerime göre 16-17 hafta sonra bebişime kavuşacağım sağlıklı olsunda gerçi

gözünaydın canım öğrenmişsin cinsiyetini sağlıklı doğsun inşşş bebişşş

napayım yavrum çok merak etmişler bende yazayım dedimmm

iş yoğunluğun nasıl canımm tatlım sen yıllık izine çıkacakmıısın yoksa doğumla mı birleştireceksin :44:

gözünaydın canım öğrenmişsin cinsiyetini sağlıklı doğsun inşşş bebişşş

sagolasın canım 12. haftada sölemişti ama şimdi kesin artık dedi yavrularım beni fazla merak ettirmeden gösterdiler kendilerini kızmı oglanmı dilerim sende bir an önce ögrenirsin hakkında hayırlısı olsun kız erkek farketmiyo ama insan bi farklı istiyo yinede

günaydın kızlarr

bugün 3 lü tarama testi sonuçlarımız çıkıyor dua edin de kötü birşey olasın. beklemekten çok sıkılmıştım zaten. sonucumuzu alalım hayırlısıyla. 2. tarama testimiz çok güzel çıkmıştı ama bunu bilemiyorum. inş bu da güzel çıkar...

iyiyiz canım sen nasılsın? Bir yerde okumuştum hamilelik döneminde kabuslar görülebilir özellikle bebekler üzerine ...

inşAllah tertemiz çıkar sonuçların canımm hoşgeldin bu aradaa

aynı durumdayım canım bende sandalet giydim iplerini falan da açtım terlik gibi gezdim hatta ama akşam eve girdiğimde derim yrtılacak sandım ayaklarım o kadr fena şişmişti ki ben de aynı durumdayım 2. çocuğa karşı ama maddi imkanları daha çok düşünüyorum açıkçası off off hayat çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…