günaydın kızlarr
bugün 3 lü tarama testi sonuçlarımız çıkıyor dua edin de kötü birşey olasın. beklemekten çok sıkılmıştım zaten. sonucumuzu alalım hayırlısıyla. 2. tarama testimiz çok güzel çıkmıştı ama bunu bilemiyorum. inş bu da güzel çıkar...
aynı durumdayım canım bende sandalet giydim iplerini falan da açtım terlik gibi gezdim hatta ama akşam eve girdiğimde derim yrtılacak sandım ayaklarım o kadr fena şişmişti kiben de aynı durumdayım 2. çocuğa karşı ama maddi imkanları daha çok düşünüyorum açıkçası off off hayat çok zor
bu hatun yorgun gülümnapayım yavrum çok merak etmişler bende yazayım dedimmm
iş yoğunluğun nasıl canımm tatlım sen yıllık izine çıkacakmıısın yoksa doğumla mı birleştireceksin :44:
Allah koruusnn evlatlarımızı canımm korkma inşAllah iyi olucakkk
canım Allah hayırlara çıkarsın rüyanı :44:
iyiyiz hatun sen nasılsın bakalımmmmgeç kaldın kız bugün noldu topiğe bir tambelliktir almış başını gidiyor
hamilelikte 10 saat çalışmak hiç çekilmiyor hele birde sıcak var offff sen ne iş yapıyorsun canım devlet memurumuusn
baya erken belli etmiş canım kendini bebişin benim inat sıpam göstermiyorsagolasın canım 12. haftada sölemişti ama şimdi kesin artık dedi yavrularım beni fazla merak ettirmeden gösterdiler kendilerini kızmı oglanmı dilerim sende bir an önce ögrenirsin hakkında hayırlısı olsun kız erkek farketmiyo ama insan bi farklı istiyo yinede
kabus değil korkmadım canım ama garipdi rüyamiyiyiz canım sen nasılsın? Bir yerde okumuştum hamilelik döneminde kabuslar görülebilir özellikle bebekler üzerine ...
günaydın kızlarr
bugün 3 lü tarama testi sonuçlarımız çıkıyor dua edin de kötü birşey olasın. beklemekten çok sıkılmıştım zaten. sonucumuzu alalım hayırlısıyla. 2. tarama testimiz çok güzel çıkmıştı ama bunu bilemiyorum. inş bu da güzel çıkar...
şekercim zayıfsın alman normal 5 ay 5 kiloya kadar normal demişlerdi bize ne demeli hilal ben beysalım hep alıyoruzz
canım napim beni o buna zorladıııı
kilo ilginç bir şey karnım büyüdü şişiyrum ondan kaynaklı sanırım.. fotoğrafımı görmüştünüz o kadar almadım gibi...
evet hakkaten zorlamış ki sen bu kadar teori üretiyorsun:)
Kızlar kabızlık şişlik öldürecek beni, 6 aylık hamile göbeğine döndü karnım...
Kayısı-incir yiyemiyorum midem bulanıyor, ağzımda çoğalıyor...
Ne yapsam çatlayacağım yaa....
günaydın kızlar bende sıcaktan uyuyamayanlardanım... cok sıcak burası yazı nasıl gecırecegız bılmıyorum bide ben haftaya annemlere urfaya gıdecegım ve orda kalacagım 45 gün felan orası daha sıcak nasıl gecer bılmem ...benım bebıste nerdeyse 5 ayı tamamlayacagız oyle sert hareketlerı yok arada bır pıt pıt dıye atıyo onceden daha ıyı hıssedıyordum 1 haftadır bırsey yok hatta korkuyorum bırseymı oldu dıye... ultrasonda cok hareketlı ama simdi birsey yok saatlerce konusuyorum oglumla sarkılar dınletıyorum cok güzel cümleler kullanıyorum tık yok...neyse saglıklı olsunda hareket etmesede olur nasıl olsa sonunda dayanamıyacak edecek ama annelık duygusu bu olsa gerek ınsan yavrusunu hissetmek ıstıyo....
bu hatun yorgun gülümyaz temizliği bitti sayılır ama eşim evde ya bu hafta böyle artık pazartesi kızı kursuna götüreceğim belki anneme geçebilirim kaplıcadan dönecek çünkü ayrıca büşra 8 hafta onda kalacak haftaya birde ayrıntılı usg var perşembe günü ondan sonra hep buralardayım allahın izniyle
korkma kuzum güzel olacak ve bu testlerin sonuçlarına da çok takılma
kilo ilginç bir şey karnım büyüdü şişiyrum ondan kaynaklı sanırım.. fotoğrafımı görmüştünüz o kadar almadım gibi...
evet hakkaten zorlamış ki sen bu kadar teori üretiyorsun:)
erkekk bebeklerde gerçekten top yutmuş gibi oluyorlar sadece karın çıkıyor
veririz canım sağlıklı olsun evlatlarımızda
teoriler tamam napalım yahuuuu
canım sende bizim gibi iş kanununa mı tabisin :44: 6 ay bizde ücretsiz izinsinir bozuucu nerde 2 yıl nerde 6 ay
günaydın kızlar bende sıcaktan uyuyamayanlardanım... cok sıcak burası yazı nasıl gecırecegız bılmıyorum bide ben haftaya annemlere urfaya gıdecegım ve orda kalacagım 45 gün felan orası daha sıcak nasıl gecer bılmem ...benım bebıste nerdeyse 5 ayı tamamlayacagız oyle sert hareketlerı yok arada bır pıt pıt dıye atıyo onceden daha ıyı hıssedıyordum 1 haftadır bırsey yok hatta korkuyorum bırseymı oldu dıye... ultrasonda cok hareketlı ama simdi birsey yok saatlerce konusuyorum oglumla sarkılar dınletıyorum cok güzel cümleler kullanıyorum tık yok...neyse saglıklı olsunda hareket etmesede olur nasıl olsa sonunda dayanamıyacak edecek ama annelık duygusu bu olsa gerek ınsan yavrusunu hissetmek ıstıyo....
işte geldikkkk
herkese günaydın, inşallah herkes iyi.
biz iyiyiz hamişler, güzel bir gece güzel bir kahvaltı daha ne isteyelim. bebişim dönüp duruyor içerde. artık çok sert hareketler etmeye başladı. yeri mi dar acaba yoksa tombikleşti mi benim kuzum?
kızlar ben çok unutkan oldum ya((( bişi diyom sonra demedim diyom, ne zaman dedim diyom. benim gibi olan var mı? bide elime aldığım herşeyi düşürüyorum yada düşürme tehlikesi geçirtiyorum, hatta dün eşime yoğurt yediriyordum birden alimden kap kaydı adamın üzerine yoğurdu boca ettim artık alıştı adam ama ben sıkıldım bu durumdan
kızlar dün doktora gittik ve bebişimiz bize sırtını dönmüş velet yüzünü göstermedi eşim uyuz oldu doktor ugraştı dönmedi bu arada kızıııım olucak nasipse 140 gr olmuş 22 cm boyu var dedi doktor bana biraz zayıf biraz uzun geldi ama anlamadım hayırlısı doktor gelişimi güzel dedi 3 lü test için kan verdim bide ayrıntılı ultrasonu sordum hayret benim herşeye para alan hastane ona para almıyomul oglumda 3 yıl önce 80 tl ödemiştim şaştım kaldım dogumada normale 1000 sezaryana 1500 alıyolarmış çok abartı ya yazık bence verilen paraya oglumda 9 ay özele gittim dogumu devlette yaptım zaten kendiniz doguruyosunuz ebeler bile bişey yapmıyo şükür ben oglumu kolay dogurdum zor masaya yetiştirdiler nerdeyse koridorda doguruyodum nasipse bende başlarım kızıma cicişler almaya ama hala içimde bi korku 2.nin kalbi durup aldıkları için doktora her gittiğimde soruyorum düşük tehlikem yada başka bişey varmı diye bide rahmimde perde varmış yeni duydum ondanda korkuyorum düşük tehliken yok herşey normal diyo ama korkuyorum işte
hadi ya bunu bilmiyordum.. normalde de karnım baya büyüdü yeni fotosunu koyarım sizlere top yutmuş gibiyim:)
GÜNAYYYDDINNNNN ay kızlar ben bugun çook garip rüya gördüm ben bebişimi hiç görmedim zati rüyamda:26:
neyse efendim beyazlar içinde renkli gözlü bir bebek gördüm kız mı oğlanmı diye sordum cevap vermediler bana sonrasında ise bir tane iki başlı bebek onu kucağıma aldım bir tanede 3 başlı bebek gördüm ama onu uzaktan gördüm :26:
ne garip rüyaydı yahuuu
geldim şekerim geldimgece sıcaktan uyuyamadım sabah da kalkamadım:26:önümüzdeki temmuz ve ağustos sıcağından bende tırsıyorumm:18::18:
sahinus işe dönsen bile kendini fazla özletme şekerimmm
burcuxxx dalgınlık bendede var canım sanırsam sıcaklardan dolayı eşim de evde ya soruyor bu nerde bilmiyorum diyorum adam ifrit oluyor bana
elde uyuşmayı sordum doktoruma bana şişkinlikten dolayı sinirler sıkışıyor bu yüzden uyuşma oluyor dedi bende elimde ayağımda şiş yok ki dedim :26muzlarda bile şişkinlik olur ve asıl omuzda olan şişkinlik ellerde uyuşma yapar dedi veya ben dediğinden bunu anladım
dumanoglu bende ev bekçisiyim şekerimmm
moonsun ,emeki,lavinya,mervecik nasılsınız bakalım
ay canımmm uzun boylu olucak desene seninki
beslenmen kilo artışın nasıl :44:
bende 16 haziranda gidicez kızımızı görmeyeteyzesi dua et sağlıklı olsun ay heyecan bastı beniii yirim ben onuuu
kızlar doktordan zılgıtı yicem kilo aldım diyeee bende önceden konuya şöyle gireyim ellerim ayakların şişiyor 2.5 lt sıvı tuketiyorum ama az lavaboya çıkıyorum diyeyimdee oda bana ödem yapmıssındır desin sonra tartıya çıkayım aaa inanmıyorum diyeyım
nasıl plan
Kızlar kabızlık şişlik öldürecek beni, 6 aylık hamile göbeğine döndü karnım...
Kayısı-incir yiyemiyorum midem bulanıyor, ağzımda çoğalıyor...
Ne yapsam çatlayacağım yaa....
yok canım bizde 2 yıl falan ben 6 ayda almayacağım 2 ay önce 2 ay sonra.evim yakın annem bakıcak zaten çocuğa idare ederim.
Tatlımm ben de balık hafızalı oldum iyice, ellerime hakim olamama da var zaten, haimleliğin belirtilerini en yüksek yaşayanlardanız ne mutlu bizeBebiş büyüdükçe omuriliğimizdeki sinirlere baskı yapıyor yaa ellerimizin boşalması, tutmaması çok normal. Eşine de yazık olmuş, ama olsun hepsi de güzel birer anı bence
Yaşasınn bir prenses dahaahayırlı olsun tatlımm bu arada maşallah gelişimi çok iyi kızçeninn. inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimizi sen de kötü şeyler getirme aklına olur mu Allahıma emanet hepsi doğacakları, bize kavuşacakları günü bekliyorlar
Ben de bennn dee aynı basket topu yutmuş gibiyimmm gerçi üstüne de iki tane hentbol topu yuttum herhalde,küçücük olan göğüslerim enginlere sığmayıp taşıyorlar
Kuzumm hayırlara çıksın inşallah rüyan, bilinçaltına yerleşmiş artık senin bebişin inatçılığı rüyana yansımış bence,, ya da havalar sıcak yaa popişin açıkta kalmış da olabilir
Omuzlardaki şişmeye inanırım valla tatlımm benim şişti gibi çünkü. Hissediyorum kendimde
Seni gidi çakall seniiiiiiAma süper taktikk,,, tabi doktorun yerseee
GÜNAYYYDDINNNNN ay kızlar ben bugun çook garip rüya gördüm ben bebişimi hiç görmedim zati rüyamda:26:
neyse efendim beyazlar içinde renkli gözlü bir bebek gördüm kız mı oğlanmı diye sordum cevap vermediler bana sonrasında ise bir tane iki başlı bebek onu kucağıma aldım bir tanede 3 başlı bebek gördüm ama onu uzaktan gördüm :26:
ne garip rüyaydı yahuuu
geldim şekerim geldimgece sıcaktan uyuyamadım sabah da kalkamadım:26:önümüzdeki temmuz ve ağustos sıcağından bende tırsıyorumm:18::18:
sahinus işe dönsen bile kendini fazla özletme şekerimmm
burcuxxx dalgınlık bendede var canım sanırsam sıcaklardan dolayı eşim de evde ya soruyor bu nerde bilmiyorum diyorum adam ifrit oluyor bana
elde uyuşmayı sordum doktoruma bana şişkinlikten dolayı sinirler sıkışıyor bu yüzden uyuşma oluyor dedi bende elimde ayağımda şiş yok ki dedim :26muzlarda bile şişkinlik olur ve asıl omuzda olan şişkinlik ellerde uyuşma yapar dedi veya ben dediğinden bunu anladım
dumanoglu bende ev bekçisiyim şekerimmm
moonsun ,emeki,lavinya,mervecik nasılsınız bakalım
evet aslında evdende gidebilirde anneme arkadaş olsun hem orda bahçe var çeşit çeşit meyve var gönlünce geçirsin yazı çocuğum 8 hafta çok evet de ben giderim hafta sonu o gelir dengeleriz bir şekilde inşşcanım hoşgeldin geççmiş olsun hoşafını yapsan içemezmisin hiç olmuyorsa ilaç iste doktorundan
hoşgeldin hemşoom bende antepliyimm oralar kaynıyor benden sööylemesidikkat et kendine nerde oturyrsun şimdi çok uzak yoola çkmasan iyi olur
canım ayrıntılıda göstersin artık bak söyle ona doğsun ısırcam poposundaannn
kızın kursa gitcek ondn mı annende kalcak büşran :44: 8 hafta çokmuş beyaayrıntılı için kendi doktoruna gideceksin değil mi
evet aslında evdende gidebilirde anneme arkadaş olsun hem orda bahçe var çeşit çeşit meyve var gönlünce geçirsin yazı çocuğum 8 hafta çok evet de ben giderim hafta sonu o gelir dengeleriz bir şekilde inşş
kendi doktoruma gitmeyeceğim hastanenin radyoloji uzmanı bakacak inşş gösterir canım ama benim umudum yok sıpadan
korkma kuzum güzel olacak ve bu testlerin sonuçlarına da çok takılma
erkekk bebeklerde gerçekten top yutmuş gibi oluyorlar sadece karın çıkıyor
veririz canım sağlıklı olsun evlatlarımızda
teoriler tamam napalım yahuuuu
yok canım ya benim oglumda dogurana kadar herkes kızın olucak dedi yapmayın dedim oglan benim hiç top gibi falanda degildi yanlardaydı bayabi o vucut yapısıyla alakalı zayıfsan karnın çıkıyo kalçalıysansa yanlara gidiyo işte kiloya gelince of of daha oglumda aldıklarımı veremedim çok almakda iyi degil sinir oluyosun 63 den 91 e çıkmıştım şimdi 78 geldim bende saglık ocagı yanlışmış bende ne güzel zayıflıyom diyodum megersem öle değilmiş doktor 2 ayda 2 kilo almışsın iyi dedi kala kaldım gene çıktım mı 78 e 91 le dogurmasam yine iyi senin fazla kioln yok sanırım ondan fazla takma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?