2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

inşallah güzel çıkar canım bende dün verdim 5 günde çıkıyomuş sonuçlar 2li iyi çıktıysa 3lüde bişey olmuyo sanırım ama hakkımızda hayırlısı

günaydın kızlar bende sıcaktan uyuyamayanlardanım... cok sıcak burası yazı nasıl gecırecegız bılmıyorum bide ben haftaya annemlere urfaya gıdecegım ve orda kalacagım 45 gün felan orası daha sıcak nasıl gecer bılmem ...benım bebıste nerdeyse 5 ayı tamamlayacagız oyle sert hareketlerı yok arada bır pıt pıt dıye atıyo onceden daha ıyı hıssedıyordum 1 haftadır bırsey yok hatta korkuyorum bırseymı oldu dıye... ultrasonda cok hareketlı ama simdi birsey yok saatlerce konusuyorum oglumla sarkılar dınletıyorum cok güzel cümleler kullanıyorum tık yok...neyse saglıklı olsunda hareket etmesede olur nasıl olsa sonunda dayanamıyacak edecek ama annelık duygusu bu olsa gerek ınsan yavrusunu hissetmek ıstıyo....

Kızlar kabızlık şişlik öldürecek beni, 6 aylık hamile göbeğine döndü karnım...
Kayısı-incir yiyemiyorum midem bulanıyor, ağzımda çoğalıyor...
Ne yapsam çatlayacağım yaa....

canım hemen yapmazsınız 5 yıl sonra ikincisi olur 5 yıla kadarda Allahın izniyle toparlanırsınız meleğim canını sıkma sen

bu hatun yorgun gülümyaz temizliği bitti sayılır ama eşim evde ya bu hafta böyle artık pazartesi kızı kursuna götüreceğim belki anneme geçebilirim kaplıcadan dönecek çünküayrıca büşra 8 hafta onda kalacak haftaya birde ayrıntılı usg var perşembe günü ondan sonra hep buralardayım allahın izniyle

baya erken belli etmiş canım kendini bebişin benim inat sıpam göstermiyor evet insan istiyor ama sağlıklısınından versin rabbim diye en bastan beri duamızda bu

iyiyiz canım sen nasılsın? Bir yerde okumuştum hamilelik döneminde kabuslar görülebilir özellikle bebekler üzerine ...
kabus değil korkmadım canım ama garipdi rüyam

Son düzenleme:

korkma kuzum güzel olacak ve bu testlerin sonuçlarına da çok takılma

canım hoşgeldin geççmiş olsun hoşafını yapsan içemezmisin hiç olmuyorsa ilaç iste doktorundan

hoşgeldin hemşoom bende antepliyimm oralar kaynıyor benden sööylemesi dikkat et kendine nerde oturyrsun şimdi çok uzak yoola çkmasan iyi olur

canım ayrıntılıda göstersin artık bak söyle ona doğsun ısırcam poposundaannn

kızın kursa gitcek ondn mı annende kalcak büşran :44: 8 hafta çokmuş beya ayrıntılı için kendi doktoruna gideceksin değil mi

canım merak etme bişey yoktur benim oglanda hiç hissedemiyodum nstde bile zor çıkıyodu hareketleri karnımdayken hiç hareketli degildi ama şimdi oturdugunu gördüğüm sayılı akşama kadar koşturup duruyo havalar sıcak bide ilk çocukta biraz zor hissediliyor merak etme hareket ediyomuş ama biz zor anlıyomuşuz

Tatlımm ben de balık hafızalı oldum iyice, ellerime hakim olamama da var zaten, haimleliğin belirtilerini en yüksek yaşayanlardanız ne mutlu bize Bebiş büyüdükçe omuriliğimizdeki sinirlere baskı yapıyor yaa ellerimizin boşalması, tutmaması çok normal. Eşine de yazık olmuş, ama olsun hepsi de güzel birer anı bence

Yaşasınn bir prenses dahaa hayırlı olsun tatlımm bu arada maşallah gelişimi çok iyi kızçeninn. inşallah hepimiz kolaycacık doğururuz bebişlerimizi sen de kötü şeyler getirme aklına olur mu Allahıma emanet hepsi doğacakları, bize kavuşacakları günü bekliyorlar

hadi ya bunu bilmiyordum.. normalde de karnım baya büyüdü yeni fotosunu koyarım sizlere top yutmuş gibiyim:)

Ben de bennn dee aynı basket topu yutmuş gibiyimmm gerçi üstüne de iki tane hentbol topu yuttum herhalde,küçücük olan göğüslerim enginlere sığmayıp taşıyorlar

Kuzumm hayırlara çıksın inşallah rüyan, bilinçaltına yerleşmiş artık senin bebişin inatçılığı rüyana yansımış bence,, ya da havalar sıcak yaa popişin açıkta kalmış da olabilir

Omuzlardaki şişmeye inanırım valla tatlımm benim şişti gibi çünkü. Hissediyorum kendimde

Seni gidi çakall seniiiiii Ama süper taktikk,,, tabi doktorun yerseee

Doktorum bana sordu kabızlık varmı olursa söyle ilaç yazacağım diye bir sor istersen..

yok canım bizde 2 yıl falan ben 6 ayda almayacağım 2 ay önce 2 ay sonra.evim yakın annem bakıcak zaten çocuğa idare ederim.

hadi yaa çok az ama evin yakınsa sorun olmaz yinede ben kıyamam yaaa senin ilk mi bu belki kucağa aldıgında fikrin değişebilirrr :13:

hoşgeldin yavru kuşummm

napayım yaa oda yesinnnn amaaaa :94::94::94::78::78::78:

canım gordugun ruyayı allah hayırlara cıkarsın ınsaalh korkma bırsey olmaz rabbım esırgesın yavrularımızı.. bebısının cınsıyetını bende merakla beklıyorum allah once saglıklı sonra gonlundekını versın sana canım

evet aslında evdende gidebilirde anneme arkadaş olsun hem orda bahçe var çeşit çeşit meyve var gönlünce geçirsin yazı çocuğum 8 hafta çok evet de ben giderim hafta sonu o gelir dengeleriz bir şekilde inşş
kendi doktoruma gitmeyeceğim hastanenin radyoloji uzmanı bakacak inşş gösterir canım ama benim umudum yok sıpadan

test sonuçlarım çıkmış internette göürnmüyor diye fax istedim. faxımızda geldi şimdi sorun yok. bu da gayet güzel çıkmış. Allah2ıma binlerce defa şükürler olsun. Allah bekleyen herkesi böyle güzel sonuçlarla karşılaştırsın inş. evet maalesef benim kide 4 günde çıktı meraktan öldüm. ama sonucum gayet iyiymiş.

yaramaz sıpaaaa ayrıntılıda baya gösteriyormuş umarım gösterirde bizde rahata ererizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…