arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 19+5 haftalığım ve 8 kilo almışımmmmm
senin için şıkkı söylüyorummmmmm 10 numarasın canımmm
benim için söylüyeceksin tatlımmmm:80::)))) kim için söylücez canım?
esra86 7-8-11
1-8-11
ay canım Allah esirgesin zormuşş benimde 3 gün sürdü adet gibi sonra kesildi ilişkide 2 kez kan geldi yineay canım başta çok yanıyordu
kızlar bebişler biz bıdışla yemeğe gidioruzz öpüldünüüzzz
slm bende aranıza yeni katıldım muhtemelen 4 kasım doğum tarihi kızımızın. allah hepimizi bir nefeste kurtarsın allah bebeklerimizi eli ayağı düzgün aklı zihni yerinde sağlıklı etsin inşallah...
afiyet olsun kuzular bizde yemeğe çıkıyoruz<z
arkadaşlar kaç kilo aldınız ben 19+5 haftalığım ve 8 kilo almışımmmmm
kızlarrr bana dua edin çok sinirliyimmm bebeğime birşey olmasınnn yine o sekreter...
LAvabodaydım kapı açık saçımı düzeltiyordum lavabo tek kişilik ben içerdeyken lavaboya girdiii ustaaaa gel pencereyi aç diyor bendee görmüyormusun lavbodayım saçımı topluyorum dedim Allahım yaaa dedi çıktı gittiiii
çok sinirlendim patronun oğlunun yanına çıktımmmm anlattım bu zamana kadar yaptıklarını patronun yanında otururken gördü konustum sinirlendim anlattım bana haklısın sakin ol şimdi birşey yapma dedi tamam dedim gittim
beni o sekreter aradı " moonsun seni son kez uyarıyorumm benimle konusurken düzgün konuşş son kez uyarıyorummm " dedi kapattı telefonuuu
bende patronun oğlunu aradım siz sekreteri mi aradınız bana bunu dedi dedim oda seni yanımda gördü ya ondandır sen sakin ol birşey yapma dedi sinirlerim bozulduuu mubarek cuma günü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kendi derdine düşsün bizleri unuttsunnnn
ne yapayım şimdi sizceeee
kızlarrr bana dua edin çok sinirliyimmm bebeğime birşey olmasınnn yine o sekreter...
LAvabodaydım kapı açık saçımı düzeltiyordum lavabo tek kişilik ben içerdeyken lavaboya girdiii ustaaaa gel pencereyi aç diyor bendee görmüyormusun lavbodayım saçımı topluyorum dedim Allahım yaaa dedi çıktı gittiiii
çok sinirlendim patronun oğlunun yanına çıktımmmm anlattım bu zamana kadar yaptıklarını patronun yanında otururken gördü konustum sinirlendim anlattım bana haklısın sakin ol şimdi birşey yapma dedi tamam dedim gittim
beni o sekreter aradı " moonsun seni son kez uyarıyorumm benimle konusurken düzgün konuşş son kez uyarıyorummm " dedi kapattı telefonuuu
bende patronun oğlunu aradım siz sekreteri mi aradınız bana bunu dedi dedim oda seni yanımda gördü ya ondandır sen sakin ol birşey yapma dedi sinirlerim bozulduuu mubarek cuma günü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kendi derdine düşsün bizleri unuttsunnnn
şirret sey patronun odasında olmandan çekindiği için bası yanacağını anladığı için üstte çıkmaya çalısıyor o sana sinsi dokundurmuş lafı ama sen ulu orta saldıracaksın ya şuçlu olan sen olacaksın niyeti bu sakin ol canım seytanından bulsun su cuma saatinde inşşşkızlarrr bana dua edin çok sinirliyimmm bebeğime birşey olmasınnn yine o sekreter...
ayy canım sakin ol öncelikle...
ayy nasıl illet bişey bu yaa terbiyesiz... kavga falan etme sakın canım bebeğini düşün. patronun oğlu ne dedi peki?
sana usta diyen bu sekreter mi?
şirret sey patronun odasında olmandan çekindiği için bası yanacağını anladığı için üstte çıkmaya çalısıyor o sana sinsi dokundurmuş lafı ama sen ulu orta saldıracaksın ya şuçlu olan sen olacaksın niyeti bu sakin ol canım seytanından bulsun su cuma saatinde inşşş
sen sakin ol patronun oğlu sana ne dediyse onu yap sinirle kalkıpda haklıyken haksız duruma düşme
onun elinde birşey yokki hersey o kızın arkasına sıgınanlarda onlar daha çok söz hakkına sahipben yinede gidip içimi dökmek istedimmmm sadece haklısınn sakin ol şen birşey yapma dedi umarım biraz işe yarar ama inanmıyorummm
bana ismimle hitap ediyorr sırf ben ona diyorum diyeee
Allahtan bulsun Rabbim onun bize ettiklerini yasarken gördürsün inşAllahhhh
senin için şıkkı söylüyorummmmmm 10 numarasın canımmmiçinden beğendiğimin uçları hep 10 numara çıkıyordaaaa:89:
benim için söylüyeceksin tatlımmmm:80:
aysunum canım sakin ol tatlım ne olur bunlar senin için bir sınav lütfen sabırlı ol ve bebişini üzme at arkana ve Allaha havale et ne kadar kaldı ki süren orada yokmuş gibi davran gitsin hiç birşey senden ve prensesinden kıymetli değilki
canım hiç bişey yapma gerçekten... havlayan köpek ısırmaz.
ya hitap etmek zorunda mısın bi de? bakarmısınız de...illa isim söylemek zorunda değilsin zaten.
sıkma sen canını hasbinallah çek rabbime havale et o arkası güvendikleriyle beraber bir birlerinden bulsunlar birde seytandan bulsunlarbende patrona onu dedim " ben ulu orta tartısıp ortamı germek istemiyorum ondan size geldim dedim ama yeter dedim hep böle bu nasıl bir nefrettir dedim "
dediğin gibi canım beni kıskırtcak telle konustugunu inkar edecek ama yanımda arkadasım vardı hemen patronu aradım biliyor kulaklarıda duyduuuu aminnn canımmm hamile halimle sinirlerimi bilerek yıpratıyorr hakkım haram olsun hamileliğinde aynı sorunları fazlasıyla yasasın inşAllahhhh
vay beee, canım değmez be güzelim, kıyamam ben sana.
sende benim için : 12 ve 5
aman sakın ha öfkeyle kalkıpda haklıyken haksız olma güzelimsaolun canlarımmm iyiki varsınızzokadar kudurmuşş kii kanıt olmasın diyee telefonla arıyor tehdit ediyor beniii eğer hamile olmasam varya evire cevire döverdimmmm
Allahım yardımcım olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?