saolun canlarımmm iyiki varsınızzokadar kudurmuşş kii kanıt olmasın diyee telefonla arıyor tehdit ediyor beniii eğer hamile olmasam varya evire cevire döverdimmmm
Allahım yardımcım olsunn
moonsunım
kuzum bunun bu kadar yüz bulmasına sebep, (günahını almayayım da) patronlardan biri olmasın... ne bileyim biriyle ilişkisi falan mı var acaba?
:118::118::118:Eki Görüntüle 445267
moonsun sen varyaaaaaaaaaa:80::76::89:1-6-8-11 ve 15 sin takma sen onları canım benimmmmm
eşimde ilk işi sırf bu yüzden bıraktı patron sekreterle ilişkisi olduğundan kıza ses etmiyor kız odada oturuyor her işi eşim yapıyordu tahamül edemedi eşim işi bıraktıo iki müdür okadar seviyorlar ki bunuuu bunu göndereceklerine bununla takışanları uyarıyorlar gitmesi için gıcıklık yapıyorlarr adamlar bıkıyor ve istifa ediyor bu kız herkesle sorunlar yaşamışş
valla patronlarda o mudurler gitmesin diye susuyorlar heppp o mudurun biride arayıp karısmayın ayşeye diyorrr[/B]
o iki müdür okadar seviyorlar ki bunuuu bunu göndereceklerine bununla takışanları uyarıyorlar gitmesi için gıcıklık yapıyorlarr adamlar bıkıyor ve istifa ediyor bu kız herkesle sorunlar yaşamışş
valla patronlarda o mudurler gitmesin diye susuyorlar heppp o mudurun biride arayıp karısmayın ayşeye diyorrr[/B]
sıkma sen canını hasbinallah çek rabbime havale et o arkası güvendikleriyle beraber bir birlerinden bulsunlar birde seytandan bulsunlar
aman sakın ha öfkeyle kalkıpda haklıyken haksız olma güzelim
döversin biliyoruzz
boşver canım, sen de farkındasın bilerek yaptığının... üzülmeni istiyorsa inadına üzülme sen de... hem o kim ki seni üzüyor? sevdiğin biri mi arkadaşınmı? değil... bence takmaya değmez. sen patronun oğluyla konuşup gerekli şeyi yapmışsın zaten gerisini boşver.
eşimde ilk işi sırf bu yüzden bıraktı patron sekreterle ilişkisi olduğundan kıza ses etmiyor kız odada oturuyor her işi eşim yapıyordu tahamül edemedi eşim işi bıraktı
çok enteresan ya.....
kızlarrr bana dua edin çok sinirliyimmm bebeğime birşey olmasınnn yine o sekreter...
LAvabodaydım kapı açık saçımı düzeltiyordum lavabo tek kişilik ben içerdeyken lavaboya girdiii ustaaaa gel pencereyi aç diyor bendee görmüyormusun lavbodayım saçımı topluyorum dedim Allahım yaaa dedi çıktı gittiiii
çok sinirlendim patronun oğlunun yanına çıktımmmm anlattım bu zamana kadar yaptıklarını patronun yanında otururken gördü konustum sinirlendim anlattım bana haklısın sakin ol şimdi birşey yapma dedi tamam dedim gittim
beni o sekreter aradı " moonsun seni son kez uyarıyorumm benimle konusurken düzgün konuşş son kez uyarıyorummm " dedi kapattı telefonuuu
bende patronun oğlunu aradım siz sekreteri mi aradınız bana bunu dedi dedim oda seni yanımda gördü ya ondandır sen sakin ol birşey yapma dedi sinirlerim bozulduuu mubarek cuma günü Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın kendi derdine düşsün bizleri unuttsunnnn
ne yapayım şimdi sizceeee
aysun ben işten cıkma pahasına yolardım onu ama bebek elını kolunu baglıo ıste sen kımsın de benı uyarıyosun de ara:))
cısssssssssssssssssşuan ben ararım aramasına da haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorummm bendee senle aynı düşündeyim kanka yolardımmm
cısssssssssssssssss
temızlık bttı kendımde yıkandım mis oldum şimdı yemek yıcemmm
o iki müdür okadar seviyorlar ki bunuuu bunu göndereceklerine bununla takışanları uyarıyorlar gitmesi için gıcıklık yapıyorlarr adamlar bıkıyor ve istifa ediyor bu kız herkesle sorunlar yaşamışş
temızlık bttı kendımde yıkandım mis oldum şimdı yemek yıcemmm
o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınntamam cicim şimdi yolmam o herhalde beni yolcakki son kez uyarıyorum diye tehdit etti ben bunu dövemeyeceğime göre yanımda biber gazıyla gezeyim son yıl buu modaaa
üst düzey biriyle ilişkisi mi var bu cadının?
ayy ne güzell... ben daha çok az şey yaptım... hızlı hızlı yapamıyorum da belime karnıma ağrı giriyo oturuyorum... ben de bitirsem de alsam duşumu
yarın kayınvalidemlere gidicez, onlara da bişeyler yapıyım...
o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?