2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
saolun canlarımmm iyiki varsınızz okadar kudurmuşş kii kanıt olmasın diyee telefonla arıyor tehdit ediyor beniii eğer hamile olmasam varya evire cevire döverdimmmm

Allahım yardımcım olsunn

döversin biliyoruzz

boşver canım, sen de farkındasın bilerek yaptığının... üzülmeni istiyorsa inadına üzülme sen de... hem o kim ki seni üzüyor? sevdiğin biri mi arkadaşınmı? değil... bence takmaya değmez. sen patronun oğluyla konuşup gerekli şeyi yapmışsın zaten gerisini boşver.

moonsunım

kuzum bunun bu kadar yüz bulmasına sebep, (günahını almayayım da) patronlardan biri olmasın... ne bileyim biriyle ilişkisi falan mı var acaba?

o iki müdür okadar seviyorlar ki bunuuu bunu göndereceklerine bununla takışanları uyarıyorlar gitmesi için gıcıklık yapıyorlarr adamlar bıkıyor ve istifa ediyor bu kız herkesle sorunlar yaşamışş

valla patronlarda o mudurler gitmesin diye susuyorlar heppp o mudurun biride arayıp karısmayın ayşeye diyorrr

eşimde ilk işi sırf bu yüzden bıraktı patron sekreterle ilişkisi olduğundan kıza ses etmiyor kız odada oturuyor her işi eşim yapıyordu tahamül edemedi eşim işi bıraktı

çok enteresan ya.....

sıkma sen canını hasbinallah çek rabbime havale et o arkası güvendikleriyle beraber bir birlerinden bulsunlar birde seytandan bulsunlar

aman sakın ha öfkeyle kalkıpda haklıyken haksız olma güzelim

şimdi su aldım geldimm pis pis sırıtıp ortalarda dolaşıyooorr hiç birşye olmaz onaa yazıklar olsun böyle insanları tuutanlaraa

sevindim bile canmm demekki sinir olmus bayaaa

eşimde ilk işi sırf bu yüzden bıraktı patron sekreterle ilişkisi olduğundan kıza ses etmiyor kız odada oturuyor her işi eşim yapıyordu tahamül edemedi eşim işi bıraktı

çok enteresan ya.....

hemde ne enterasan kimler kimler gitti canımmm patronada söyledim şimdi sıra bizde galiba bizim uzerimize oynuyorlar dedimmm

aysunnnn ayyy ne fena o sekreter ya, kıyamam sana. seni bu hamile halinle üzüyor ya Allah görsün. o neyine güveniyorsa tepe taklak olsun inşallah.

senin yapacağın tek şey sakin kalmak, kendi işinle meşgul olmak, oltaya gelme canım. bir gün bir fırsat çıkar sabırla bekle. stres yapma bebeğini germe canım.

aysun ben işten cıkma pahasına yolardım onu ama bebek elını kolunu baglıo ıste sen kımsın de benı uyarıyosun de ara:))

üst düzey biriyle ilişkisi mi var bu cadının?

temızlık bttı kendımde yıkandım mis oldum şimdı yemek yıcemmm

ayy ne güzell... ben daha çok az şey yaptım... hızlı hızlı yapamıyorum da belime karnıma ağrı giriyo oturuyorum... ben de bitirsem de alsam duşumu

yarın kayınvalidemlere gidicez, onlara da bişeyler yapıyım...

tamam cicim şimdi yolmam o herhalde beni yolcakki son kez uyarıyorum diye tehdit etti ben bunu dövemeyeceğime göre yanımda biber gazıyla gezeyim son yıl buu modaaa
o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm

çok samimi birinin referansıyla gelmişşş hep tutuyorlar bunu bugün yukselten Rabbimse tepe taklak da edebilir oyle bir kibir var sorma gitsin...

bende evlendıkten sonra esımle aynı yerde calısmaya basladım ama baska subede orda bı adam vardı ben bukadar yawsak bırını daha tanımadım kendınden uslerını hıc cekemıyodu dedıkodu onda ıftıra onda terbıyesızlık onda bana bısı yapmıyodu ama ınsanlara yaptıklarına tahammul edemıyodum ben susamıyorum sabredemıyorum ısten ayrıldım o salagın yuzunden en buyuk pişmanlıgımsa onu o ortalık yerde rezıl edemedım ona yanarım ne adiliğini bırakırdım ne serefsızlıgını de kocama dua etsın kocam 8 yıldır orda calsıyo cunku ılkerın karısı şöle böle demesınler dıe ayrıldım ordan bu adam bıde aılecek görustgumuz bırısıydı herseyı kestım anında mal ya ama göruyorumkı heryerde oluyo bunlardan kaçmak çözum dııl olan bıze oluyo oturup onun anladıgı dılden konuscaksın

o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm

mervecik kız hazırlannn her an çağırabilirimm kızzzz ama yazık bulemsum yaaa onunda minişi varrr bu okuz karına fila vururdaa Allah korusun yapacağı şey beni şikayet edecek o mudurleerde bana pislik yapıcak ve gitmemi sağlayacaklarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…