2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay ben durunca hep durasım gelıo bırden yaptım bıtırıverdım elımde hızlıdır bıraz evde 2+1 olunca kolay oldu ıyıkıde yapmısım benım judocular yarın aksam gelcektı yarın sabah gelmeye karar vermısler ıyı oldu yanı bende bıseyler hazırlayıp kaynanamla komsusunu cagırsammı dıorum

çok samimi birinin referansıyla gelmişşş hep tutuyorlar bunu bugün yukselten Rabbimse tepe taklak da edebilir oyle bir kibir var sorma gitsin...

hmm anladım canım... ayy demek mühendis falan olsa havasından geçemicektiniz :)

o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm

heyyttt beee judocumuz var bizim.. kimse bişey yapamaz bizeeeee

Son düzenleme:
memur kim vardı burda???

farklar yattı mı diye sorcaktım.. bize yatmadı da
bugunden sonra yatacak canım farklar haziran 15 de yatacak demişlerdi anneciğim temmuz 5 de alacak maaşıyla beraber farkını

yok kız o korur bebeğide kendinide milli judocu korksun senden ve mervecikten sekreter hatunnn
ha hay yapsın kız tazminatı alır çıkarsın varsın kovsunlar seni işten

evet durdukça başlayamıyo insan... benim ev çok büyük yaaa 4+1... iki koca koridoru var at sürücez yakında... mutfak desen salon kadar. hemen temizlenmiyo.. küçük ev hemen derlenip toparlanıyo.
yarın börek çörek günü :)

sen onu görmezden gelsene arıyo ya senı sesını duyunca kapat telefonu yuzune:)) önceden olsa dalardık hemnde sımdı karnımızdakını korumak ıcın 3 yasındakı cocugu severken bıle dıkkat edıyoruz bısı yapmasın karnımıza dıe kaldıkı kavgaya gırıscez :))

sabah baktım da yatmamıştı... pazartesiye kadar yatar o zaman...

ya canım konusursun konusmasına daa bebeğime wallahi kıyamıyorum şuan telaşlıyım inşAllah sakindir iyidir 1.5 saattir okadar gerginimkiii...

burda onun dilinden konustugun zaman ne oluyor biliyormusun hemen onların yanına gidiyorrr ağlyor moonsun hanım bna kızdı bağırdı yeter artık dayanamıyorum diyor o kişilerde seni arıyorlarr karısma sekreterime diyorlar bunu benim ayrılan mudurume yaptılar

adam karsına aldı bunu abicim neden böyle yapıyorsun bize tavır alıyorsun kızlara kötü davranıyorsun yapma demş yukarı onların yanına çıkmışş serkan bey bana nler ddi dıye abartmısss o beyefndide benim muduru arıyor " abicim anlayın işte krısmayın hassasım bu konuda " dıyor gözlerimizle birsey görmedik ama bu kız servise binmez hep o beyefendinin arabasıyla işe gelir hergun odasında kahve içerler ayagına hizmet eder vsvs günahı boynuna bu arada beyefendi patron değil brtne mudur...

ay atv de serap ezgunun bı programı var ben böle salak bısı görmedım ya ögretmenı 14 yasındakı kızı kacırıyo hergun 10 kısı baglanıyo surda görduk burda görduk dıe.madem göruyolar nıe yakalatmıyolar yada kacıran okadar salakmı da ortalarda gözuksun mal bunlar ya

ivett emınönude de korucam sızı:)) oğlumla

tabii.. hamiş hamiş kendini koruyamazsın sen

ayy canım oturup onu mu izliyosun yaa... ne güzel mutfaktayız..vs programlar var
ben daha açmadım gerçi tv yi iş yapıcam diye...

ben en iyisi mutfağa doğru yollanıyım

kızım mutfaktayım benı açmıyo yaw begenmıyom onların yaptıklarını saat 1le 4 arası bosum 4de esra erolu ızlıom:))

canım bende yazacağım birazdan :)

şuan ben ararım aramasına da haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorummm bendee senle aynı düşündeyim kanka yolardımmm

ah be canım nedir çektiğin bu deli kadının elinden.Sakin ol strese girdin mi bebikinde giriyor ona göre

memur kim vardı burda???

farklar yattı mı diye sorcaktım.. bize yatmadı da

Yattı canım bizim...kimilerine sonradan ek bordro yapacaklarmış bizede öyle dediler ama yatırdılar.

Son düzenleme:
hoşgeldin canım aramıza kendiniz tanıtırmısın ? hm cinsiyeti belli mi? ben 5 kilo verdim bulantılarım da yaklaşık aynı haftadayız daha hiç kilo almadım ben ama tombiştim zaten hamilelikten öncede

hoşbulduk teşekkür ederim.ismim sibel ilk bebeğim,çalışmıyorum ve asker eşiyim.ewet cinsiyeti 3 aylıkken doktor büyük iht.kız demişti sonra ki haftalarda kesinleşti.bnm hiç bulantım falan olmadı.bende tombişimmmm hamilelikten öncedr verdiği vitamin ve demir ilaçlarını da kullanmıyorum sadece bende hipotiroid olduğundan onun için ilaç kullanıyorum önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonumuz var siz çektirdiniz mi cinsiyeti belli mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…