üst düzey biriyle ilişkisi mi var bu cadının?
ayy ne güzell... ben daha çok az şey yaptım... hızlı hızlı yapamıyorum da belime karnıma ağrı giriyo oturuyorum... ben de bitirsem de alsam duşumu
yarın kayınvalidemlere gidicez, onlara da bişeyler yapıyım...
çok samimi birinin referansıyla gelmişşş hep tutuyorlar bunu bugün yukselten Rabbimse tepe taklak da edebilir oyle bir kibir var sorma gitsin...
o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm
o seni yolacağı zaman haber versin merveciği yardıma yollarız tatlım mervecik eşini yataktan atmış ki sekreteri son kattan neden atmasınnsen düollo gününü öğren şekerimmm
bugunden sonra yatacak canım farklar haziran 15 de yatacak demişlerdi anneciğim temmuz 5 de alacak maaşıyla beraber farkınımemur kim vardı burda???
farklar yattı mı diye sorcaktım.. bize yatmadı da
yok kız o korur bebeğide kendinide milli judocu korksun senden ve mervecikten sekreter hatunnnmervecik kız hazırlannn her an çağırabilirimm kızzzzama yazık bulemsum yaaa onunda minişi varrr bu okuz karına fila vururdaa Allah korusun yapacağı şey beni şikayet edecek o mudurleerde bana pislik yapıcak ve gitmemi sağlayacaklarrr
ay ben durunca hep durasım gelıo bırden yaptım bıtırıverdım elımde hızlıdır bıraz evde 2+1 olunca kolay oldu ıyıkıde yapmısım benım judocular yarın aksam gelcektı yarın sabah gelmeye karar vermısler ıyı oldu yanı bende bıseyler hazırlayıp kaynanamla komsusunu cagırsammı dıorum
mervecik kız hazırlannn her an çağırabilirimm kızzzzama yazık bulemsum yaaa onunda minişi varrr bu okuz karına fila vururdaa Allah korusun yapacağı şey beni şikayet edecek o mudurleerde bana pislik yapıcak ve gitmemi sağlayacaklarrr
bugunden sonra yatacak canım farklar haziran 15 de yatacak demişlerdi anneciğim temmuz 5 de alacak maaşıyla beraber farkını
yok kız o korur bebeğide kendinide milli judocu korksun senden ve mervecikten sekreter hatunnn
ha hay yapsın kız tazminatı alır çıkarsın varsın kovsunlar seni işten
bende evlendıkten sonra esımle aynı yerde calısmaya basladım ama baska subede orda bı adam vardı ben bukadar yawsak bırını daha tanımadım kendınden uslerını hıc cekemıyodu dedıkodu onda ıftıra onda terbıyesızlık onda bana bısı yapmıyodu ama ınsanlara yaptıklarına tahammul edemıyodum ben susamıyorum sabredemıyorum ısten ayrıldım o salagın yuzunden en buyuk pişmanlıgımsa onu o ortalık yerde rezıl edemedım ona yanarım ne adiliğini bırakırdım ne serefsızlıgını de kocama dua etsın kocam 8 yıldır orda calsıyo cunku ılkerın karısı şöle böle demesınler dıe ayrıldım ordan bu adam bıde aılecek görustgumuz bırısıydı herseyı kestım anında mal ya ama göruyorumkı heryerde oluyo bunlardan kaçmak çözum dııl olan bıze oluyo oturup onun anladıgı dılden konuscaksın
hmm anladım canım... ayy demek mühendis falan olsa havasından geçemicektiniz :)
heyyttt beee judocumuz var bizim.. kimse bişey yapamaz bizeeeee
ivett emınönude de korucam sızı:)) oğlumla
ay atv de serap ezgunun bı programı var ben böle salak bısı görmedım ya ögretmenı 14 yasındakı kızı kacırıyo hergun 10 kısı baglanıyo surda görduk burda görduk dıe.madem göruyolar nıe yakalatmıyolar yada kacıran okadar salakmı da ortalarda gözuksun mal bunlar ya
hmm anladım canım... ayy demek mühendis falan olsa havasından geçemicektiniz :)
heyyttt beee judocumuz var bizim.. kimse bişey yapamaz bizeeeee
tabii.. hamiş hamiş kendini koruyamazsın sen
ayy canım oturup onu mu izliyosun yaa... ne güzel mutfaktayız..vs programlar var
ben daha açmadım gerçi tv yi iş yapıcam diye...
ben en iyisi mutfağa doğru yollanıyım
kızım mutfaktayım benı açmıyo yaw begenmıyom onların yaptıklarını saat 1le 4 arası bosum 4de esra erolu ızlıom:))
:118::118::118:
şuan ben ararım aramasına da haklıyken haksız konuma düşmek istemiyorummm bendee senle aynı düşündeyim kanka yolardımmm
memur kim vardı burda???
esra erol muevde oluncaaa bende sabah su gibi sonra bana hersey yakısır sonra unutma beni sonra esra erolu izliyordum sonrada kociş geliyordu
hoşgeldin canım aramızakendiniz tanıtırmısın ? hm cinsiyeti belli mi? ben 5 kilo verdim bulantılarım da yaklaşık aynı haftadayız daha hiç kilo almadım ben ama tombiştim zaten hamilelikten öncede
CANIM o işle uğrasıyorum yani memur maaşlarını yapıyorum bugün maliyeye sordun pazartesi yapacağız dediler..bizim personelde farkları bekliyor dört gözle..memur kim vardı burda???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?