kız valla sorma bende özledim antrenmanlarım bitsin sahalara döneyim bir an önce
kimse sohbet etmedi benimle bakıp bakıp çıkıyorum bende topiğe napim
çok tatlılar ama onları minik kafalarına göre sanki fazla buyuk
yok canım benimki daha dısarıdan belli olmuoyr bana ben hissediyorum...benimki de çok belirgin... gece uyandırmaya başladı :) karnımın inip çıktığı çok bariz görünüyor
hoşgeldin canım yokluğun belli oluyor...Kizlarrr naber? Yine baya ara verdim size sehir disindaydim anneme gittim, ablam falan hep birlikteydik. Siz napiyosunuzz? Bulemsu nun bebis belli oldu mu? Cok merak ediyorummm
ben hala hiç bişey hissetmıyorum(( nezaman oynucak benımki biraz tembel heralde
ayy teşekkür ederim küsmedim hamişim ya alındım
yok belli olmadıki.üç sefer gittim tam üçünde de karanlıkda kalıyor bacak arası ama erkeğe benziyor dedi.benim ilk çocumda erkek ama hamileliklerim hiç benzemiyor hemde hiç benzemiyor.nasıl iş anlamadım .hayır cinsiyetinin ne oldunda değilim belli olsada önümüzü görsek diyorum
KIZLARRRRRRR BEN ACAİP KG ALMAYA BAŞLADIM KISMAM GEREK DİMİİİİİİİİİİİİİ
Selam canlar
ben bu uydunetçilerin var ya taaa....demek istiyorum
2 gündür üstüste mahalle geneli arıza mı olur yaa
meğersem genel arıza varmış bekliyorum o arada yarım kalan kitabımı bitirdim,tv de de bişey yok dvd ye film koyup izliyorum
ev işlerim yok sabah erken hallediyorum çünkü...yürüyüşe çıkamıyorum sıcaktan akşamları kocişi kandırdıkça ancak:))
neyse kızlar ben yine girerim gerçi kimse özlememiş beni de neyse
hadi grşrz.:26:
merhaba arkadaşlar beni de sağlık ocağından aradılar, hemşire çağırdı takip için yeniden. gittim civcivlerimin kalp atış seslerini dinletti bana bi aletten :) ultrason değil de böyle steteskopa benzeyen bi aletle yaramaz kızımın kalp atışları daha canlıydı oğlumdan :) tetanoz aşısı için haftaya yeniden çağırdılar sizler tetanoz aşısı oldunuz mu arkadaşlar * ben doktora sorduğumda çok da gerekli değil falan gibi bişeyler demişti ama ben haftaya gidip olacağım
yok canım benimki daha dısarıdan belli olmuoyr bana ben hissediyorum...
hoşgeldin canım yokluğun belli oluyor...
ne kadarlık canım hamileliğin
cnaım sen kasım annesi degilmisin minişin ufakmış
ayy canım yaa bana hiç kızma ben zaten işyerinde deilim... 2 gündür çok yoğunum.. kim var kim yok farkında bile değilimi bebişimmm...
inşallah hemen giderilir sorun...çok sinir bozucu
özür ya 19 haftalık hamileyım karnım bügün çok agrıyo korkuyorum olurmı böle ilk defa agrıdi böle
Ben geldiiiim ben geldiiiiim
Ooh arıza giderilmiş kavuştum internetime...
Aynen canım,hep böyle genel arıza var deyip baştan savıyorlar ya ona uyuz oluyorum.
Sen evindesin değil mi tatlım?
-Aysuncum sahalara döndüm
hoşgeldin şekerimhadi ya 20.haftada yapılıyor aşı bazı doktorlar karsı bazıları olmanı istiyor anlamış değilim maşAllah bıdışınaa yaramaz kızzz
moonsoon teşekkür ederim canım..bir tek sen yazmışsın zaten...
ilk sayfaları okudumda biraz neleri beraber yaşamışız ya ne güzel.. her günün telaşı ayrı olmuş:) size çok alıştım kimse topiği bırakmasın......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?