2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kız valla sorma bende özledim antrenmanlarım bitsin sahalara döneyim bir an önce

dön yavru kuşum sensz olmazz

kimse sohbet etmedi benimle bakıp bakıp çıkıyorum bende topiğe napim

kız o gun derin sohbetlere daldık ondan kimse senle ılgılenemedi kusum küsme hemen

seninkinin cinsiyeti neydi :26:

KIZLARRRRRRR BEN ACAİP KG ALMAYA BAŞLADIM KISMAM GEREK DİMİİİİİİİİİİİİİ

ayy teşekkür ederim küsmedim hamişim ya alındım

yok belli olmadıki.üç sefer gittim tam üçünde de karanlıkda kalıyor bacak arası ama erkeğe benziyor dedi.benim ilk çocumda erkek ama hamileliklerim hiç benzemiyor hemde hiç benzemiyor.nasıl iş anlamadım .hayır cinsiyetinin ne oldunda değilim belli olsada önümüzü görsek diyorum

çok tatlılar ama onları minik kafalarına göre sanki fazla buyuk

ya ama büyük olması zaten daha tatlı tabi ki dikkatli kullanmak lazım önce biraz daha küçük çiçeklilerden başlayacağım sonra büyüklere geçeceğim , üstündeki şeyler büyük ama hafifler ayrıca ben bunları bekarken bulup keydetmiştim hastayım bantlara kızımı kokoş yetiştireceğim yeğnimi kokoş yaptım sıra benim kızçemde , ama bunlar için bir eminönü turu yapmak şart

benimki de çok belirgin... gece uyandırmaya başladı :) karnımın inip çıktığı çok bariz görünüyor
yok canım benimki daha dısarıdan belli olmuoyr bana ben hissediyorum...
Kizlarrr naber? Yine baya ara verdim size sehir disindaydim anneme gittim, ablam falan hep birlikteydik. Siz napiyosunuzz? Bulemsu nun bebis belli oldu mu? Cok merak ediyorummm
hoşgeldin canım yokluğun belli oluyor...
ben hala hiç bişey hissetmıyorum (( nezaman oynucak benımki biraz tembel heralde

ne kadarlık canım hamileliğin

ikinci çocuk mu ay canım Allah bagıslasın sende tcrubelisin o zaman biz azcık tırsıyozda dogumdan :18:

belli olur inşAllah 4 D ultrasonla mı goremıyot o rnkli maşAllah hersey meydandaa

KIZLARRRRRRR BEN ACAİP KG ALMAYA BAŞLADIM KISMAM GEREK DİMİİİİİİİİİİİİİ

canımm bende lıyorum baya bugunde öğlen normal yedim akşama çok hafif geçirmeliyim yarın doktorda tartılcamm :18: 2 kase çorba içsem yeter dimi

merhaba arkadaşlar beni de sağlık ocağından aradılar, hemşire çağırdı takip için yeniden. gittim civcivlerimin kalp atış seslerini dinletti bana bi aletten :) ultrason değil de böyle steteskopa benzeyen bi aletle yaramaz kızımın kalp atışları daha canlıydı oğlumdan :) tetanoz aşısı için haftaya yeniden çağırdılar sizler tetanoz aşısı oldunuz mu arkadaşlar * ben doktora sorduğumda çok da gerekli değil falan gibi bişeyler demişti ama ben haftaya gidip olacağım

ayy canım yaa bana hiç kızma ben zaten işyerinde deilim... 2 gündür çok yoğunum.. kim var kim yok farkında bile değilimi bebişimmm...

inşallah hemen giderilir sorun...çok sinir bozucu

hoşgeldin şekerim hadi ya 20.haftada yapılıyor aşı bazı doktorlar karsı bazıları olmanı istiyor anlamış değilim maşAllah bıdışınaa yaramaz kızzz

ayy canım yaa bana hiç kızma ben zaten işyerinde deilim... 2 gündür çok yoğunum.. kim var kim yok farkında bile değilimi bebişimmm...

inşallah hemen giderilir sorun...çok sinir bozucu

Ben geldiiiim ben geldiiiiim
Ooh arıza giderilmiş kavuştum internetime...

Aynen canım,hep böyle genel arıza var deyip baştan savıyorlar ya ona uyuz oluyorum.

Sen evindesin değil mi tatlım?

-Aysuncum sahalara döndüm

oleyyy nilt sahalara döndüüü

esra evindee güya ev temizliyorr yalan kaldırmış ayakları yatıyorrrr

bende bugün çok yoruldum sinirlerim yıprandı eve gitmek istiyorum bir an önce

hoşgeldin şekerim hadi ya 20.haftada yapılıyor aşı bazı doktorlar karsı bazıları olmanı istiyor anlamış değilim maşAllah bıdışınaa yaramaz kızzz

hoşbulduk canım valla ne bileyim canım ultrasona göre 19. haftaya girdim bugün sistem de 18 daha bitmedi diyor anlamadım valla. hemşire aşıyı yapalım mutlaka dedi ama doktor da öyle çok da lazım değil dedi bilemedim valla. sağlık ocağında topuk kanı çin miniğin birini getirmişti annesi topuk kanı aldılar çok ağladı yavrum ben de onunla ağlamaya başladım çoook şirindi maaşallah

ilk sayfaları okudumda biraz neleri beraber yaşamışız ya ne güzel.. her günün telaşı ayrı olmuş:) size çok alıştım kimse topiği bırakmasın......................

ilk sayfaları okudumda biraz neleri beraber yaşamışız ya ne güzel.. her günün telaşı ayrı olmuş:) size çok alıştım kimse topiği bırakmasın......................

maşAllah kardeş gibi olduk canım derdimizi sinirimizi sevincimizi heyecanımızı burada paylaşıyoruz iyiki varsınız canlarımm Allah dostlugumuzu muhabbetimizi daim etsinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…