2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...-kalpli-kurdeleli-kurabiyeler-fotografli.html

bu hoşuma gitti benim kurabiyeleri de bebek şekerlerini de kendim yapacağım çok güzel şeyler:)

canım ben kendi nikah şekerlerimin malzemelerini suluhandan alıp yapmıştım tıpkı Kalp incili, Doğal Deniz Yıldızı Nikah Şekeri | Nejdet Nikah Şekerleri Samsun gibiydi ama tek güllü ve kurdelasında isimlerimiz yazılıydı bebek şekeri malzemelerini de öyle yapacağım tanesi 2 tl küsürken 0.50 kuruşa mal etmiştik

kızlar benim kızımın hareketleri 2 gündür baya belirginleşti sizde nasıl hareketler....

baya gözle gözükür bi şekilde oynuyo resmen :))) ama benim sıpa erken başladıı 1 aydır hissediyom ben belkide ikinci gebeligimden biliyorum

Kizlarrr naber? Yine baya ara verdim size sehir disindaydim anneme gittim, ablam falan hep birlikteydik. Siz napiyosunuzz? Bulemsu nun bebis belli oldu mu? Cok merak ediyorummm

benim de ilk bebeğim bizimde yeni belli oldu cinsiyetimiz kız, ya çok takma kiloyu merak etme illa ki vereceğiz emzirmek ,uykusuzluk filan gider yani takma kafana kiloyu ben almadım diyorum ama bir aldım mı tam alırsam bomba olur oh sevindim bulantılar çok kötü canım ben hastaneye filan yattım su kaybından dolayı benim eşimde maden mühendisi , geçmiş olsun canım ilaçlaları içmesen de güzel beslenirsen tamamlanır , bende balık hapını içmiyorum misal içemiyorum yani doktorum içiyorum biliyor yok daha çektirmedim bende temmuz başı gibi gitmeyi düşünüyorum ayrıntılı için

Kizlarrr naber? Yine baya ara verdim size sehir disindaydim anneme gittim, ablam falan hep birlikteydik. Siz napiyosunuzz? Bulemsu nun bebis belli oldu mu? Cok merak ediyorummm

hoşgeldin canımm.. bi daha bizden habersiz bi yere gitme :) merak ediyoruz

bulemsunun bebeği daha belli değil canım.. göstermiyo :)

Selam canlar
ben bu uydunetçilerin var ya taaa....demek istiyorum
2 gündür üstüste mahalle geneli arıza mı olur yaa
meğersem genel arıza varmış bekliyorum o arada yarım kalan kitabımı bitirdim,tv de de bişey yok dvd ye film koyup izliyorum
ev işlerim yok sabah erken hallediyorum çünkü...yürüyüşe çıkamıyorum sıcaktan akşamları kocişi kandırdıkça ancak:))
neyse kızlar ben yine girerim gerçi kimse özlememiş beni de neyse
hadi grşrz.:26:

kız özlemez olurmuyuzz cnaım benim inşAllah hemen giderilir sorunda sahalara dönersinnnn

kızlar tahminleriniz lütfen.... bugün başka bir doktora gittim cinsiyet için ..bebeğim yine tersti ama doktorun ultrasonu 4 boyutlu olduğundan evire çevire eğer ki yanlış görmediysem dedi bir kızımız daha olacağını söyledi... yaa çook mutlu oldum belirsizlik sinir bozucuydu...2.kızım geliyor süsleye püsleye sağlıkla büyütürüz inşallah
haftaya kendi doktoruma gidecem yine bakalım haftaya iyice belli olur....

hayırlı olsun kızın canımmm sağlıkla büyüt inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…