http://www.kadinlarkulubu.com/bisku...-kalpli-kurdeleli-kurabiyeler-fotografli.html
bu hoşuma gitti benim kurabiyeleri de bebek şekerlerini de kendim yapacağım çok güzel şeyler:)
kızlar benim kızımın hareketleri 2 gündür baya belirginleşti sizde nasıl hareketler....
kızlar benim kızımın hareketleri 2 gündür baya belirginleşti sizde nasıl hareketler....
hoşbulduk teşekkür ederim.ismim sibel ilk bebeğim,çalışmıyorum ve asker eşiyim.ewet cinsiyeti 3 aylıkken doktor büyük iht.kız demişti sonra ki haftalarda kesinleşti.bnm hiç bulantım falan olmadı.bende tombişimmmm hamilelikten öncedr verdiği vitamin ve demir ilaçlarını da kullanmıyorum sadece bende hipotiroid olduğundan onun için ilaç kullanıyorum önümüzdeki hafta ayrıntılı ultrasonumuz var siz çektirdiniz mi cinsiyeti belli mi
canım ben kendi nikah şekerlerimin malzemelerini suluhandan alıp yapmıştım tıpkı Kalp incili, Doğal Deniz Yıldızı Nikah Şekeri | Nejdet Nikah Şekerleri Samsun gibiydi ama tek güllü ve kurdelasında isimlerimiz yazılıydı bebek şekeri malzemelerini de öyle yapacağım tanesi 2 tl küsürken 0.50 kuruşa mal etmiştik
Kizlarrr naber? Yine baya ara verdim size sehir disindaydim anneme gittim, ablam falan hep birlikteydik. Siz napiyosunuzz? Bulemsu nun bebis belli oldu mu? Cok merak ediyorummm
Selam canlar
ben bu uydunetçilerin var ya taaa....demek istiyorum
2 gündür üstüste mahalle geneli arıza mı olur yaa
meğersem genel arıza varmış bekliyorum o arada yarım kalan kitabımı bitirdim,tv de de bişey yok dvd ye film koyup izliyorum
ev işlerim yok sabah erken hallediyorum çünkü...yürüyüşe çıkamıyorum sıcaktan akşamları kocişi kandırdıkça ancak:))
neyse kızlar ben yine girerim gerçi kimse özlememiş beni de neyse
hadi grşrz.:26:
kızlar tahminleriniz lütfen....bugün başka bir doktora gittim cinsiyet için ..bebeğim yine tersti ama doktorun ultrasonu 4 boyutlu olduğundan evire çevire eğer ki yanlış görmediysem dedi bir kızımız daha olacağını söyledi... yaa çook mutlu oldum belirsizlik sinir bozucuydu...2.kızım geliyor süsleye püsleye sağlıkla büyütürüz inşallah
haftaya kendi doktoruma gidecem yine bakalım haftaya iyice belli olur....
kız valla sorma bende özledim antrenmanlarım bitsin sahalara döneyim bir an öncekız özlemez olurmuyuzz cnaım benim inşAllah hemen giderilir sorunda sahalara dönersinnnn
Aa canım seninle sohbet etmeyen kim,ben şahsen görmedim,fazla takılmadım bugün
bugün kontrole gitcektim bide öğrendimki dr.um izne ayrılmış ama ben cinsiyetini öğrencektim((( aynı hastanede ruhum duymadı izne ayrılcağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?