2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ev,mdey,mmmmmm... ı am at my sweet homeeee

oleyyy nilt sahalara döndüüü

esra evindee güya ev temizliyorr yalan kaldırmış ayakları yatıyorrrr

bende bugün çok yoruldum sinirlerim yıprandı eve gitmek istiyorum bir an önce

bak yaaaaa gıcık aysunn.. bugün ne giysemi izliyorum dediğin şekilde

ama amaaaa kocişim dedi ki bişi yapma ben yapayım dediiiii

bir ay sonra gel dedi daha var 15 gün felan

benim de o haftalarda ağrım oluyordu doktor büyüdüklerinden dolayı demişti. korkma bence kanama vs. olmadıkça Allah korusun bişey olmaz inşallah. için rahat etmiyorsa yine de bir acile gidip görün istersen

oleyyy nilt sahalara döndüüü

esra evindee güya ev temizliyorr yalan kaldırmış ayakları yatıyorrrr

bende bugün çok yoruldum sinirlerim yıprandı eve gitmek istiyorum bir an önce

ooleeyy

Aman yoruldu kadıncağız dinlensin diksin valla tavana kadar gerekirse :))

Canım senin de acil bir ev istirahati ya da bir tatile ihtiyacın var söyleyeyim...

canım ben 103le hamıle kaldım vıtamın vermıyolar kılodan dolayı demırı de kullanmıyım dedım doktorum demırı kullanmak zorundasın demır hapı kılo yapmıyo dedı kullan sen demırı

ev,mdey,mmmmmm... ı am at my sweet homeeee

bak yaaaaa gıcık aysunn.. bugün ne giysemi izliyorum dediğin şekilde

ama amaaaa kocişim dedi ki bişi yapma ben yapayım dediiiii

nerden biliyorumm hacııııı göruyorum ben seniii

bir ay sonra gel dedi daha var 15 gün felan

canım sancın çoksa doktora git o bahaneyle bebişide görürüsünnn

ooleeyy

Aman yoruldu kadıncağız dinlensin diksin valla tavana kadar gerekirse :))

Canım senin de acil bir ev istirahati ya da bir tatile ihtiyacın var söyleyeyim...

dikiyordur zaten canımm esra bu kaçar mı

noldu kız nedne öyle dedin sorun bende mi yaniii :26:

teyzoşlar kızımla babamıza "babalar günü hediyesini ayarladık"

geçenlerde kupa almıştık zaten...
duygusal bi mektup yazdık kızımın ağzından babasınaa (birazda alıntı yaptık denebilirr)

mektupta " Karanlıktan korktuğum da, daha ben doğmadan benim için aldığınız ayımın elimden tutup sana gelmek, seninle, göğsünde, kalbinde uyumak istiyorum" diye bi cümle var...onun için eve giderken oyuncakçıdan bi oyuncak ayıcık aldıkmı tamamdırr bu akşam babamız bizi yemeğe götürecek, ordanda yemeğe gidicez zaten daha önce planlamıştık...

bende diyorum acaba bugunmı versem hediyelerinii dayanamıycamm sanırsammm

Ohh keyfini çıkar tatlım ev gibisi var mı beee...

[/QUOTE]

valla öyle yaaa...

ayy şuna bak daha ben gitmeden dedikodumu yapmaya çalışıyosun

aman be kalktım ütü yapıcam şimdi

benim de o haftalarda ağrım oluyordu doktor büyüdüklerinden dolayı demişti. korkma bence kanama vs. olmadıkça Allah korusun bişey olmaz inşallah. için rahat etmiyorsa yine de bir acile gidip görün istersen

çok tşk ederım içim rahatladi inşlh öledir gitmeyi düşünüyorum eşim işten gelsin az agrıyo ama kötü kötü aradada böle batıyomuş gibi bişey içimden

sen le ben ayinyız zaten haftamız bende 19 haftamın içindeyım ayni gün dogum tarihımızde benımde 11 kasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…