haziran anneleri bebişlerinin fotolarını bile yayınlamış biz de hayırlısıyla göreydik o günleri
ewt cnm ama benim erken dogurma ihtimalimi önceden doktor tahmin etti tansiyonum düşmüyodu kolay kolay birinci eşimden ayrıyım ikinci evliligim buu cnm ha o oglumda çok mutlu ama yinede anne baba ayrı boynu bükü buda beni çok üzüyo
sende esra gıbı yarım okuyon haa msjı kız utu yaparken fırındakını yakmıs utuyu yakmamıs :))
1,5 dakikalık normal doğum izledim şimdi... çok çok ilginç yaaa doktor hiç bişey yapmıyor... pıt diye çıktı çocukkk
5 ay bitti cnım 5 ay 1 haftalık hamilesinnnbenceeee
ilk 3 ay yattı ama sonrasında doktor çok normal bir seyire girdiğini söyledi... çok iyisin dedi... sabah eşi işe gitmek için hazırlanırken bu da yatakta uzanıyomuş, bi anda altıma kaçırdım galiba deiş, bi bakmış ki suyu gelmiş meğerse... apar topar hastaneye gitmişler.. doğum başlamış... bebeğin ciğerleri gelişmediği iin son ana kadar beklicekler... dün sabahtan beri hastanede kız.
hah şimdi anladımo zaman 5 ayı doldurunca 5 aylık oluyoo ama altıncı aydan gün alıyo
Allah yardımcın olsun canımm işin çok zor kimse öz babası gibi olmazoğlun için zor bebeği kıskanabilir ilgini eksik etme cnaımm
ya şekerim izlemeeediyene bak bende izlemiştimm merak işteee örtü vermiyorlar kadına heryer acık karsıdan doktor bakıyorr ben üstüme örtü isticeemmmm
Ay kıyamam yaa canım benim Allah yardımcısı olsun,inşallah bebişine sağlıklı bi şekilde kavuşur bi sorun çıkmadan...
yaaa kocam taaa 8 de gelcek yaaa ufff... tam da işinin çıkacağı zamanı buldu ufff ...
mrb güzel kasım anneleri nasılsınız ben işten geldim dinleniyorum arkadaşlarıma bakıyım dedim kızlar midem çok yanıyor benim benim gibi olan varmı daha erken değil mi ya mide yanması için :))))
oğlum önceki eşimde haftada bir gün gelio görüyorum ve yavaş yavaş alıştırıyorum kardeşin olacak abi olacaksın korucaksın küçük kardeşini felan dierek10 çocumda olsa eserimin yerini tutmaz ama onun boynu bükük kaldı
ya bu yağız efemi bugün yiyecem ben ya acayip bir sevgim var bu çocuğa bugün neden acaba? pıtır pıtır tekmeleri patır patır oldu bugün... 2 saattir hiç durmuyor nasıl vuruyor... bir de yuvarlanıyor sanıyor döndüğünü hissediyorum içimde ya ne mükemmel bir şey ya.. videosunu izleyip izleyip çıldırıyorum minnoşum benim ya..........
sende şans yok kızım yaaa sen ne zaman dönuyon istanbulaa benim olacağın gunleri sabrsızlıkla bekliyorummm
canım hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın iyimisin biraz dahaabenimde arada oluyor canım normaldir herhalde :44:
ay canım kıyamameski eşin evlimi kimse anacıgı gibi bakmaz ofof işin zor Allah yardımcın olsun Rabbim basa vermesin inşAllah
sende şans yok kızım yaaa sen ne zaman dönuyon istanbulaa benim olacağın gunleri sabrsızlıkla bekliyorummm
canım hoşgeldinn iyiyiz sen nasılsın iyimisin biraz dahaabenimde arada oluyor canım normaldir herhalde :44:
ay canım kıyamameski eşin evlimi kimse anacıgı gibi bakmaz ofof işin zor Allah yardımcın olsun Rabbim basa vermesin inşAllah
ayy şimdiden böyle seviliyo keratalar bide doğunca nasıl yenir onlar....bol bol tekmelesin seni....geçen sabaha kadar aklım hareket etmedi diye benımde oğlumdas kaldıydı ya...
kızlarrrrr.....
eminönüne gittim bugün gerçi bu araloar her gun orda sayılırım...
bebek şeker,çikolata süslerine baktım...2-3 modeli çok beğendim aralarında kararsızım....keşke resimlerini çekseydim fikir veriridiniz...
bulduklarımı netten ekliyorum..
Eki Görüntüle 445559 Eki Görüntüle 445557 Eki Görüntüle 445558
ilk 2 si tanesi 1,5 tl ye felan geliyo..tülü vs. ile 2 tl ye mal oluyo...3. sü çok pratik büyük kocaman emziği var emziğin içine bu küçük emzikleri koyuyorsun...her emziğin içine çikolatalar şekerler koyup hediye ediyorsun...en son büyük emzik kumbara olarak kalıyo kumbara yeri var..üstte para atma yeri...
arabalı şeker süsü birde şeker sepeti olarakj beyaz hasır araba beğendim..
gelmicemmmmmm.. gelmek istemiyorummm.. kocam 12 de dönsün razıyım ama ben evimde kalmak istiyorum artıkkk
pazartesi sabah 6 uçağıyla istanbuldayım... direkt işe geçicem
yok cnm evli deilde nişanlılı es ki kaynanam bakıyo küçüklükten beri emegi çok benden çok baktı allah var işte genede ben anayım dayanamıyom hep çalıştım evladıma ana etmediler benii şimdide bende çok boşalmaıştım itten pişmanım:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?