inşAllah az kaldı bebeğim azcık daha bana sabret
ah canım dikkat et evladını senden soğutmasnlarEşin istemiyor mu sende kalsın
gıcıkkkk
ben bi duş alıyım temtemiz misskimin olayımmmmm......
gelmesine daha 2 saat 15 dakika var ühühühhüüü
yemek te yiyp gelcek benim hiç bişey yiyesim yok, meyve yerim artık...
akşam da yürüyüşe çıkıcaz
ewt cnm ama benim erken dogurma ihtimalimi önceden doktor tahmin etti tansiyonum düşmüyodu kolay kolay birinci eşimden ayrıyım ikinci evliligim buu cnm ha o oglumda çok mutlu ama yinede anne baba ayrı boynu bükü buda beni çok üzüyo
yok cnm evli deilde nişanlılı es ki kaynanam bakıyo küçüklükten beri emegi çok benden çok baktı allah var işte genede ben anayım dayanamıyom hep çalıştım evladıma ana etmediler benii şimdide bende çok boşalmaıştım itten pişmanım:18:
gıcıkkkk
gıcıkkkk
normal doğum mu yaptın canımmmçok agrılı ve korkunc mu doğum yapmak ortam vs geriyor dimi insanı
Benim oğluşumun adı"Uras"olacak kısmetse(Anıl'da göbek adı olabilir)
kuzusu kurcalama şimdi korkarsın psikolojini ona göre hazırlarsın sana zor gelir ben 2 gün önce doğum odasını görünce nasıl tırstım dedim hiç bişeyi düşünmeyecem... bırakk Allaha kendini balım..
kızzz gııck mıcık noluyorr
salata yap meyve ye azcık az kilo al bende az yicemmm
kızlar bende çıkıyorum yarın birara girerim haber veririm sizlereee öpüyorum iyi akşamlarr kendinize cici bakınnn
Kızımm Oluyooo:))))
merhaba arkadaşlar beni de sağlık ocağından aradılar, hemşire çağırdı takip için yeniden. gittim civcivlerimin kalp atış seslerini dinletti bana bi aletten :) ultrason değil de böyle steteskopa benzeyen bi aletle yaramaz kızımın kalp atışları daha canlıydı oğlumdan :) tetanoz aşısı için haftaya yeniden çağırdılar sizler tetanoz aşısı oldunuz mu arkadaşlar * ben doktora sorduğumda çok da gerekli değil falan gibi bişeyler demişti ama ben haftaya gidip olacağım
evet canım bende sürekli sola yatmaya çalışıyorum ,sola yatınca rahime giden kan akımı daha iyi olurmuş.öte yandan solayatınca rahim sola kayarnış ve karaciğer üzerindeki baskıda azalırmış.böbrekleride bilmiyordum demekki ne kadar faydası var beynimde okadar inandırmışımki sola yatmam gerketiğini kendimi zorlayıp gece uykuda sağa dönmüyorum aslında buda beni rahatsız ediyor ama ne yapalım herşey bebeklerimiz için.cinsiyet için hayırlısı olsun canım ama evet çok geç söylüyorlar benim doktorumda çok garanticidir ama 16 haftalıkken gördü ve söyledi.neyse vardır bundada bir hayır.şu ayrıntılı ultrasonuda güzel haberlerle atlatsaydık inşallah.en uygun zaman için 20-21-22. haftalarda yapılıyor diye biliyorum.sizin orda nasıl? kaç haftalık olacaksın ayrıntılıda ?
canım ne kusuru olurmu hiç bende siteye nadir yazanlardanım genelde gece giriyorum, sola yatabilmek için bulduğun çözüm iyiymiş bende deniycem , zaten gecede 2-3 kere kalkıyorum ya su içiyorum yada tuvalet ihtiyacı için sonra sola yatmayı denerim.Tekrar uzun bir aradan sonra selamlar kızlar
canım sana hep geç cevap yazıyorum nolur kusuruma bakma olur mu
ben öyle bi alışmışım ki sağa yatmayı çok zorlanıyorum solda yatmaya,
bir çözüm buldum sonunda ama, uykuya dalarken sağa yatıyorum, gece eşimi işe gitmes için uyandırdıktan sonra sola dönüyorum uykuluyken zor gelmiyor sonra
tatlım ben pazartesi giriyorum Allah nasip ederse organlara falan yapılacak 19 + 5 olucam kısmetse,
inşallah artık söylerler cinsiyeti kiorganlara bakılcağına göre görmesi gerek muhtemelen
bu arada etrafımda hiç kimse kız demiyor göbüşü gören erkek diyor, anlamadım gitti hayırlısı herşeyin tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?