2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
inşAllah az kaldı bebeğim azcık daha bana sabret

ah canım dikkat et evladını senden soğutmasnlar Eşin istemiyor mu sende kalsın

gıcıkkkk

ben bi duş alıyım temtemiz misskimin olayımmmmm......

gelmesine daha 2 saat 15 dakika var ühühühhüüü
yemek te yiyp gelcek benim hiç bişey yiyesim yok, meyve yerim artık...
akşam da yürüyüşe çıkıcaz

şimdilik byeesssss

kızzz gııck mıcık noluyorr

salata yap meyve ye azcık az kilo al bende az yicemmm

boşandığına mı pişmansın canım..

kızlar bende çıkıyorum yarın birara girerim haber veririm sizlereee öpüyorum iyi akşamlarr kendinize cici bakınnn

normal değil sezeryandı canım.kendi tercihim di.ama sana tavsiyem hangisini tercih edersen et oluruna bırak ikisininde zor yanları var.izleme hiç bişi sormada kimseye.her hikaye farklıdır çünkü stres yapma.ikisininde zor yanları var neticede tamam mı canım

normal doğum mu yaptın canımmm çok agrılı ve korkunc mu doğum yapmak ortam vs geriyor dimi insanı

bende seninle aynı fikirdeyim .psikoloji bu ister istemez etkleniyor insan en iyisi oluruna bırakmak.......sonuçta bi şekilde ordan çıkacak bi şekilde kucağına alınca herşey son olacak.bunu düşünün sadece..allah yar ve yardımcımız olsun okadar.

ayy daha nereme alıyımm.. aldığım göbeğime gidiyo... bunu bi de eritmesi var

kızlar bende çıkıyorum yarın birara girerim haber veririm sizlereee öpüyorum iyi akşamlarr kendinize cici bakınnn

hadi canım iyi haberler getir bize kızından...

ben yarın ve pazar burda olamıcam malesef....herkesi öpüyorumm ... aeolunnn

kaç haftalık bebeğin benim bi arkadaşımı da aramışlardı o da dr sordu dr.uda olma o steril ortamda doğum yapmayanlar için demiş sen hastaede yapıcaksın geerek yok demiş....

CNMCMM

aaa hamile oldugunu simdi tesadufen gordum ve cokk sewindimmmmmmm
benim ismimi istemistin banada ozel dua etmek istedigini soylemistimmm hani beni unuttuysan diyeeee banada ozellikle yarin kandill ozel dua et lutfenn sana ictenligine cok inaniyorummmm cnm
ben hala ugrasa devam henuz hamilelik yok hayirlisi allahtan bakalim

sana cok sevindim allah insallah senin icin en hayirli bebisii kondursun kucagina cnmcmmm bebisininn sansini tahtini bahtini hep acik elesin
evinize mutluluk huzur bereket getirsin insallah cnm
allaha emanet ol
opuyorum
dua desteklerini bekliyorum cnm

optum seni

MSJ KUTUN DOLU CNMMM denedim ama yollanmiyoooooooooo msj larini bosalt bi ara cnmmm
opuyorummmmm

BU TOPIKTE COK TANIDIK varrrrrr

alpellammmmmmmmmm
esra 86
aycaece
tarcinnnnnn

hepinizeeeeeee hayirlii hamileliklerrr diliyorummmmmmmm cokkkkkkk opuyorummm simdidenn iyi kandillerrrrrrr herkesi optummmmm
saglikli iyi bakin kendinizeeee
sutleri yogurtlari ayranlari boll meyve sebze ceviz bazdem findigi kiwiyi unutmayinnnnnnnnnnnnnnnnnn

mucksssssssssssss
herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Tekrar uzun bir aradan sonra selamlar kızlar

canım sana hep geç cevap yazıyorum nolur kusuruma bakma olur mu
ben öyle bi alışmışım ki sağa yatmayı çok zorlanıyorum solda yatmaya,
bir çözüm buldum sonunda ama, uykuya dalarken sağa yatıyorum, gece eşimi işe gitmes için uyandırdıktan sonra sola dönüyorum uykuluyken zor gelmiyor sonra
tatlım ben pazartesi giriyorum Allah nasip ederse organlara falan yapılacak 19 + 5 olucam kısmetse,
inşallah artık söylerler cinsiyeti ki organlara bakılcağına göre görmesi gerek muhtemelen
bu arada etrafımda hiç kimse kız demiyor göbüşü gören erkek diyor, anlamadım gitti hayırlısı herşeyin tabiki

kızlar göbüşüm öyle bi büyümüş ki herkes şaşırıyor ama bugüne kadar 3 kilo aldım daha o kadarda yiyorum oysaki anlamadım gitti :18:
bu arada bazen tekme hissediyorum müthiş bir duygu gerçekten, tabi tekme mi değilmi başta çözemedim ama bi kaç gün üst üste olduktan sonra emin oldum,
hatta ilk tekmeyi 17 haftalıkken hissettim
özellikle antep fıstığı yedikten sonra coşuyor prens veya prensesim

canım ne kusuru olurmu hiç bende siteye nadir yazanlardanım genelde gece giriyorum, sola yatabilmek için bulduğun çözüm iyiymiş bende deniycem , zaten gecede 2-3 kere kalkıyorum ya su içiyorum yada tuvalet ihtiyacı için sonra sola yatmayı denerim.
bende bu perşembe gidicem benimde ayrıntılı ultrason var , ay çok merak ediyorum çünkü bebeğimi ilk kez uzun uzun seyredicem ,bende tekmelerini daha güçü hissetmeye başladım inanılmaz bir duygu Allahım isteyen herkese yaşatsın....

bu arada yiyip kilo almaman süper bir şey , detaylı ultrasonda kesin cinsiyeti görünür, ama bu zamana kadar seni çok beklettiler be kuzum, hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…