2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bıdışlı miniş:) sonuçların güzel olur inşallah balım:)

evet evet esramızz kocişiylee kavuşuyorrr

buarada ekledim kilo durumunu şekerim esramm

birazdan çıkıyorum canlarım...öpüldünüz..sizi sefiyoruz...bıdışları pipiloşlarıı öperiikkk

:124::124::124::124::124::124: anam çok sevindim hadi gözün aydın esram...sevincini tahmin edebiliyorum:118::118::118::118::118::118:

esra ne oldu canım kaçırdım galiba yoksa esinle kavuşuyormusunuz

evetttttttt inşallahhhhhh az kaldıııııı

birazdan çıkıyorum canlarım...öpüldünüz..sizi sefiyoruz...bıdışları pipiloşlarıı öperiikkk

ekledimmmm
biz de öpüyoruz şekerimmm..

aa ben çıkıcam ama birazdannnnn.. neyse yarın size anlatırım kayınvalide maceralarımı
sağol canım yaaaaa valla diyorum sizin dularınızla oldu bu

4 hafta bir ay ise sen oraya 10. ayıda ekle hepten depresif olalımm

nayırrrr yapamam bunuuuuuu

eklesem mi kız

off bende akşam bir yoğunlaşayım bu duruma canım çok sıkıldı off

aaa can sıkmak yok tatlım... bak ben de 5 kilo almışım ama vericez biz sonuçta... bundan sonra bol su bol sebze...

ya bende 1 kilo vermişim.. Yemek yememde yerinde ama sanırım sıcaklardan oldu.. Nasıl üzüldüm nasıl anlatamam.. 1 haftadır kilo almıyorum şimdi düşüşe geçmişim. Almak daha iyi vallahi.. Şimdi bebek beslenmiyor diye kafama taktım. :2::2:

bizde sizi öpüyoruzzz

kız allah seniii valla başkası dese yapmazsın dimii bizle konuşucan diye işleri hallettin :)

hayat gelmişsin.. Kusura bakma canım yaa Anca ofise geldim dışardaydım senide anca gördüm

Nasıl geçti tatil ? bebiş denize girince tepki verdimi hiç ?

hoş buldukk canımmm özledikkk siziii bende bakıyorum nerdesin diye

çok güzeldi yolculuk biraz yordu ama dinlenerek gittik bazen arkada yattım, iyidi idare ettik, bebişim denizde tepki vermedi hissetmedim :)
yolculuklarda hareketlendi biraz, denizde güzel yüzdüm çok iyi geldi vücuduma, bebeğiminde hoşuna gitmiştir sanırım..

siz kaleye gelecekmisiniz canım ?

Valla tatlım perşembe'den izin alıp haftasonunu bağlayıp gelicez gibi görünüyor ama tarihi net değil.. Benim kocişin işlerine bağlı birazda.. Umarım geliriz ama patladım İstanbul'da

canım testmi yaptırdın ? Ben uzak kaldım yaa 3 saattir trafikteyim

sonuçlarında temiz çıkar inşallah tatlım.. Bıdışını yesinlerr
Hiç ultrason resmi vermedimi doktor tatlım?

ah canım kıyamam neden yahuuuuu inşAllah canımmmm ay yesinler onu doktor poz vermiyor dedi o yüzden alamadık canımm kıçını gördükkk

yarın anlatırsınız şekerim ben oda değiştiricem bakalım umarım alışabilirimmm

hee yapmam sırf sizinle rahatça kaynatayım diye işlerimi hallettimmm çamaşır sericem birazdan

:124::124::124::124::124::124: anam çok sevindim hadi gözün aydın esram...sevincini tahmin edebiliyorum:118::118::118::118::118::118:

ayy canım benim yaaa inan tahmin edebiliyorum ne kadar sevindiğinizi.... herkes bir ohh be çekti sonunda

ay yok canım öyle düşünme... belki aldığın kilo ödem felandı da onu attın üzerinden.. hem havalar da çok sıcak ondan da vermiş olabilirsin...

hepınıze merhaba kasım annecıklerııı
ılk baslarda yazmıstım bu topıge ben sonra ınt problemımz olunca aylardır gıremedım
sımdılık sorunumuz cozuldu cok sıkılıyorum butun gun evde sıcakta bı yere de cıkamıyorum:126:
burda heyecanımız ortak malum paylasıcak bı suru seyımız var....
kızımla benı de aranıza alır mısınız tanısalım sızınle teyzoslar

aaa neden ki değiştiriyosunn??? sekreterle ilgili mi yoksa?

İstanbul'da 2 tane ana yol var canım (şaka gibi ama gerçek ) ikiside bakıma girdi dün gece... Sabahtan beri dışarısı kaos.. 27 km mesafe 200 dakika sen düşün gerisini

Seninki uyanık çıktı kız bıdışı göstermiş olabilirim ama yüzümü asla demiş
Sağlıklı olsunda varsın kıçını dönsün

Hoşgeldin canımm...
Seninde bıdışın oluyor demek hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah

3 ay sürcekmiş bi de yaaaa... herkes rezil olmuş sabah.. bizim işyerine bi kaç saat geç kalmış karşıdan gelenler...

3 ay sürcekmiş bi de yaaaa... herkes rezil olmuş sabah.. bizim işyerine bi kaç saat geç kalmış karşıdan gelenler...

Sorma biraz önce gazeteden okudum netten. Vali çıkıp özür dilemiş milletten. Rezillik gerçekten. Metrobüs vs.. binilecek gibi değil. Arabayla gideyim desen oda pek mümkün değil... Olamadı tası tarağı toplayıp annemde kalıcam başka yolu kalmadı gibi görünüyor.. :44::44:

kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:

canım işyerin hangi ilçede?

valla en iyisini yaparsın... annen size öyle güzel bakar ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…