4 hafta bir ay ise sen oraya 10. ayıda eklehepten depresif olalımm
ne konuşmuşsunuz yahuuu anca bitti
ye teyzesi yeee ısır kıçınııı
geldim esraammmmmmkızım sizinle rahat rahat oturayım diye gelir gelmez bulaşıkları makineye koydum çamaşırları katladım makineye çamaşır attım geldimmmm sizin sevginix bana neler yaptırdı
ay hamd olsun canımm kendim gibi sevindimm
canımcımmm gördük bıdışıhamd olsun inşAllah tertemiz çıkar evet yahuuuu kızda erkekte ayrı güzel his veriyordur oğlumda olur inşAllah hayırlısıylaaa
evet evet esramızz kocişiylee kavuşuyorrr
buarada ekledim kilo durumunu şekerim esramm
birazdan çıkıyorum canlarım...öpüldünüz..sizi sefiyoruz...bıdışları pipiloşlarıı öperiikkk
bıdışlı miniş:) sonuçların güzel olur inşallah balım:)
saoll canımmm inşAllahhh
esra ne oldu canım kaçırdım galiba yoksa esinle kavuşuyormusunuz
birazdan çıkıyorum canlarım...öpüldünüz..sizi sefiyoruz...bıdışları pipiloşlarıı öperiikkk
geldim esraammmmmmkızım sizinle rahat rahat oturayım diye gelir gelmez bulaşıkları makineye koydum çamaşırları katladım makineye çamaşır attım geldimmmm sizin sevginix bana neler yaptırdı
canımcımmm gördük bıdışıhamd olsun inşAllah tertemiz çıkar evet yahuuuu kızda erkekte ayrı güzel his veriyordur oğlumda olur inşAllah hayırlısıylaaa
off bende akşam bir yoğunlaşayım bu duruma canım çok sıkıldı off
evetttttttt inşallahhhhhh az kaldıııııı
ekledimmmm
biz de öpüyoruz şekerimmm..
aa ben çıkıcam ama birazdannnnn.. neyse yarın size anlatırım kayınvalide maceralarımı
sağol canım yaaaaa valla diyorum sizin dularınızla oldu bu
nayırrrr yapamam bunuuuuuu
eklesem mi kız
aaa can sıkmak yok tatlım... bak ben de 5 kilo almışım ama vericez biz sonuçta... bundan sonra bol su bol sebze...
hayat gelmişsin.. Kusura bakma canım yaa Anca ofise geldim dışardaydım senide anca gördüm
Nasıl geçti tatil ? bebiş denize girince tepki verdimi hiç ?
bizde sizi öpüyoruzzz
kız allah seniii valla başkası dese yapmazsın dimiibizle konuşucan diye işleri hallettin :)
hoş buldukk canımmmözledikkk siziii bende bakıyorum nerdesin diye
çok güzeldi yolculuk biraz yordu ama dinlenerek gittik bazen arkada yattım, iyidi idare ettik, bebişim denizde tepki vermedi hissetmedim :)
yolculuklarda hareketlendi biraz, denizde güzel yüzdüm çok iyi geldi vücuduma, bebeğiminde hoşuna gitmiştir sanırım..
siz kaleye gelecekmisiniz canım ?
canım testmi yaptırdın ? Ben uzak kaldım yaa 3 saattir trafikteyim
sonuçlarında temiz çıkar inşallah tatlım.. Bıdışını yesinlerr
Hiç ultrason resmi vermedimi doktor tatlım?
evetttttttt inşallahhhhhh az kaldıııııı
ekledimmmm
biz de öpüyoruz şekerimmm..:16
aa ben çıkıcam ama birazdannnnn.. neyse yarın size anlatırım kayınvalide maceralarımı
sağol canım yaaaaa valla diyorum sizin dularınızla oldu bu
nayırrrr yapamam bunuuuuuu
eklesem mi kız
aaa can sıkmak yok tatlım... bak ben de 5 kilo almışım ama vericez biz sonuçta... bundan sonra bol su bol sebze...
bizde sizi öpüyoruzzz
kız allah seniii valla başkası dese yapmazsın dimiibizle konuşucan diye işleri hallettin :)
hoş buldukk canımmmözledikkk siziii bende bakıyorum nerdesin diye
çok güzeldi yolculuk biraz yordu ama dinlenerek gittik bazen arkada yattım, iyidi idare ettik, bebişim denizde tepki vermedi hissetmedim :)
yolculuklarda hareketlendi biraz, denizde güzel yüzdüm çok iyi geldi vücuduma, bebeğiminde hoşuna gitmiştir sanırım..
siz kaleye gelecekmisiniz canım ?
:124::124::124::124::124::124: anam çok sevindim hadi gözün aydın esram...sevincini tahmin edebiliyorum:118::118::118::118::118::118:
ya bende 1 kilo vermişim.. Yemek yememde yerinde ama sanırım sıcaklardan oldu.. Nasıl üzüldüm nasıl anlatamam.. 1 haftadır kilo almıyorum şimdi düşüşe geçmişim. Almak daha iyi vallahi.. Şimdi bebek beslenmiyor diye kafama taktım.:2::2:
ah canım kıyamam neden yahuuuuuinşAllah canımmmm ay yesinler onu doktor poz vermiyor dedi o yüzden alamadık canımm kıçını gördükkk
yarın anlatırsınız şekerim ben oda değiştiricem bakalım umarım alışabilirimmm
hee yapmam sırf sizinle rahatça kaynatayım diye işlerimi hallettimmmçamaşır sericem birazdan
ah canım kıyamam neden yahuuuuuinşAllah canımmmm ay yesinler onu doktor poz vermiyor dedi o yüzden alamadık canımm kıçını gördükkk
yarın anlatırsınız şekerim ben oda değiştiricem bakalım umarım alışabilirimmm
hee yapmam sırf sizinle rahatça kaynatayım diye işlerimi hallettimmmçamaşır sericem birazdan
hepınıze merhaba kasım annecıklerııı
ılk baslarda yazmıstım bu topıge ben sonra ınt problemımz olunca aylardır gıremedım
sımdılık sorunumuz cozuldu cok sıkılıyorum butun gun evde sıcakta bı yere de cıkamıyorum:126:
burda heyecanımız ortak malum paylasıcak bı suru seyımız var....
kızımla benı de aranıza alır mısınız tanısalım sızınle teyzoslar
İstanbul'da 2 tane ana yol var canım (şaka gibi ama gerçek) ikiside bakıma girdi dün gece... Sabahtan beri dışarısı kaos.. 27 km mesafe 200 dakika sen düşün gerisini
Seninki uyanık çıktı kız bıdışı göstermiş olabilirim ama yüzümü asla demiş
Sağlıklı olsunda varsın kıçını dönsün
3 ay sürcekmiş bi de yaaaa... herkes rezil olmuş sabah.. bizim işyerine bi kaç saat geç kalmış karşıdan gelenler...
Sorma biraz önce gazeteden okudum netten. Vali çıkıp özür dilemiş milletten. Rezillik gerçekten. Metrobüs vs.. binilecek gibi değil. Arabayla gideyim desen oda pek mümkün değil... Olamadı tası tarağı toplayıp annemde kalıcam başka yolu kalmadı gibi görünüyor.. :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?