2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hoşgeldin o zaman tekrardan :)

sürekli yazmayı düşünürsen boy kilo takip çizelgemize de bilgilerini ekleyebilirsin....

aaa neden ki değiştiriyosunn??? sekreterle ilgili mi yoksa?

yok canım o sekreterin arkasını dayadığı müdür yüzündennn uretimin pencerelerini full açtılarr kokudan odada duramaz oldum müdürlede konustum kapatamazmışş oda değiştiremeliymişimmmm değiştiriyorum nbendeeee

canım sen çıkıyorsun sanırımmm öpüyorum çok AEO

Valla tatlım perşembe'den izin alıp haftasonunu bağlayıp gelicez gibi görünüyor ama tarihi net değil.. Benim kocişin işlerine bağlı birazda.. Umarım geliriz ama patladım İstanbul'da

bekliyorum bakk ç.kalede kafanızı dinlersiniz, ne zaman geliyorsanız mutlaka haftasonuna denk getirin canım bak,merkezde buluşalım, dolaşırız :)

hoş geldin canımmm ayy ne demekkk alırız elbet yerim kızınıı

kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:

ben yaptırdım canım yaparken acımıyor anlamıyorsun 5 dk sonra hafif yanma başlıyor, soluma vurdurdum onu pek kullanmıyorum diye, o gün biraz sızladı ama gece felan ağrı yapmadı, ama vurulduğu yerde hafif çürümüş gibi yani bir yere vurursunda sonra elleyince 1-2 gün acır ya orası aynen öyle gibiydi :) korkulacak bişi deilll

kızlarrr biz çıkıyoruuzzz öpüyoruz hepinizzzzziiiiiii

öpüyoruzzz tatlımm

Hoşgeldin canımm...
Seninde bıdışın oluyor demek hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
hosbulduk tesekkur ederım kaju8 hepımız saglıkla alalım meleklerımızı kucagımıza ıns cnm
sız burda cımcımelere bıdıs dıyosunuz demek ogrenmıs oldum bu arada

sen nerde oturuyorsun,bende anadoludan avrupaya gecenlerdenım,rezıl olduk sabah
şiştim resmen yoldaa

sende bendensın yanı
kacta cıkıyorsun aksam ,felçmiş trafık suan

ana !!
Sendemi bendensin Günlerimiz bilem aynı
Valla kocişim daha karşıya geçememiş beni alacak ve maceralı bir yolculuğa başlıcaz bakalım Baktım olmuyor annem Avrupa yakasında onda kalıcam..
Sen nerden nereye geliyorsun tatlım ?

Evim beylerbeyi
İşim Topkapıda.. Yani sen düşün çileyi canım

Off kuzumm çok zor valla işin bir de sıcaklarda hiç çekilmez köprüden geçmek, trafikte kalmak... Üç ay sürecekse hele çok kötü.. Ben bile sadece metroyu kullandığım halde ağustos gibi rapor almayı sonra da eylülde izne ayrılmayı düşünüyorum. Çekemem hiç bebişimden önemli mi

Hoşgeldiniz tatlımmm Bize takılırsan sıkılmassın merak etme, forumun en geveze topiği bizim topik
Bu arada benim de kızım olacak inşallah, perşembe ayrıntılı ultrasona giriyoruz. Siz girecekmisiniz ayrıntılıya? Bu arada isim düşündünüz mü?

Bu rapor olayını bende düşünüyorum tatlım.. bakalım önümüzdeki günler bize ne gösterecek.. Tramway'la eminönü yapıp ordan vapur yapayım diye düşündüm ama bakalım bir günde öyle denerim olmadı anneme çekeerrr giderimmm

benı sorma gıtsın
göztepede oturuyoruım ıs yerım beylıkduzunde :))) ramıdeydı tasındı bende dogum uzerı cıkmak ıstemedım işten.8.yılım aynı yerde
dayanmaya calısıyorum patronum ve bı arkadas daha karsıda oturuyoruz bırlıtke gıdıp gelıyoruz cok trafık varsa bız metrobusle donuyoruz
benımde annem avrupa yakasında cuma aksamları oraya gecıyorum eşim almaya gelıo ordan

kızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı

Benim doktor dedi.. İsteğe bağlı istersen yaptırırsın dedi. seni sağlık ocağından ararlar tetanoz aşısı.. Doğumda herhangi bir problem yaşamamk için vuruluyormuş.. 2 aşamalı 1. bu ay 2. önümüzdeki ay

Canım seninkisi daha bir fenaymış yahuu...
Beylikdüzü - Göztepe zor valla.. Metrobüsler insan seli olmuş bugün binilecek gibi değil. Bakalım bugünü bir atlatalım olmadı vapur vs.. deniyecem

doktorun nerde bu arada?bende bu ctesı kontrole gıdecegım afp dıye bır test yaptı onu gosterecegız ozaman sorarım bi aşıyı da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…