kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:
hepınıze merhaba kasım annecıklerııı
ılk baslarda yazmıstım bu topıge ben sonra ınt problemımz olunca aylardır gıremedım
sımdılık sorunumuz cozuldu cok sıkılıyorum butun gun evde sıcakta bı yere de cıkamıyorum:126:
burda heyecanımız ortak malum paylasıcak bı suru seyımız var....
kızımla benı de aranıza alır mısınız tanısalım sızınle teyzoslar
canım işyerin hangi ilçede?
valla en iyisini yaparsın... annen size öyle güzel bakar ki...
aaa neden ki değiştiriyosunn??? sekreterle ilgili mi yoksa?
Valla tatlım perşembe'den izin alıp haftasonunu bağlayıp gelicez gibi görünüyor ama tarihi net değil.. Benim kocişin işlerine bağlı birazda.. Umarım geliriz ama patladım İstanbul'da
ılk baslarda yazmıstım bu topıge ben sonra ınt problemımz olunca aylardır gıremedım
sımdılık sorunumuz cozuldu cok sıkılıyorum butun gun evde sıcakta bı yere de cıkamıyorum:126:
kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:
kızlarrr biz çıkıyoruuzzz öpüyoruz hepinizzzzziiiiiii
hosbulduk tesekkur ederım kaju8 hepımız saglıkla alalım meleklerımızı kucagımıza ıns cnmHoşgeldin canımm...
Seninde bıdışın oluyor demek hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah
Sorma biraz önce gazeteden okudum netten. Vali çıkıp özür dilemiş milletten. Rezillik gerçekten. Metrobüs vs.. binilecek gibi değil. Arabayla gideyim desen oda pek mümkün değil... Olamadı tası tarağı toplayıp annemde kalıcam başka yolu kalmadı gibi görünüyor.. :44::44:
Evim beylerbeyi
İşim Topkapıda.. Yani sen düşün çileyi canım
sende bendensın yanı
kacta cıkıyorsun aksam ,felçmiş trafık suan
Evim beylerbeyi
İşim Topkapıda.. Yani sen düşün çileyi canım
Off kuzumm çok zor valla işin bir de sıcaklarda hiç çekilmez köprüden geçmek, trafikte kalmak... Üç ay sürecekse hele çok kötü.. Ben bile sadece metroyu kullandığım halde ağustos gibi rapor almayı sonra da eylülde izne ayrılmayı düşünüyorum. Çekemem hiç bebişimden önemli mi
Hoşgeldiniz tatlımmmBize takılırsan sıkılmassın merak etme, forumun en geveze topiği bizim topik
Bu arada benim de kızım olacak inşallah, perşembe ayrıntılı ultrasona giriyoruz. Siz girecekmisiniz ayrıntılıya? Bu arada isim düşündünüz mü?
ana !!
Sendemi bendensinGünlerimiz bilem aynı
Valla kocişim daha karşıya geçememiş beni alacak ve maceralı bir yolculuğa başlıcaz bakalımBaktım olmuyor annem Avrupa yakasında onda kalıcam..
Sen nerden nereye geliyorsun tatlım ?
kızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı
benı sorma gıtsın
göztepede oturuyoruım ıs yerım beylıkduzunde :))) ramıdeydı tasındı bende dogum uzerı cıkmak ıstemedım işten.8.yılım aynı yerde
dayanmaya calısıyorum patronum ve bı arkadas daha karsıda oturuyoruz bırlıtke gıdıp gelıyoruz cok trafık varsa bız metrobusle donuyoruz
benımde annem avrupa yakasında cuma aksamları oraya gecıyorum eşim almaya gelıo ordan
Benim doktor dedi.. İsteğe bağlı istersen yaptırırsın dedi. seni sağlık ocağından ararlar tetanoz aşısı.. Doğumda herhangi bir problem yaşamamk için vuruluyormuş.. 2 aşamalı 1. bu ay 2. önümüzdeki ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?