Canım seninkisi daha bir fenaymış yahuu...
Beylikdüzü - Göztepe zor valla.. Metrobüsler insan seli olmuş bugün binilecek gibi değil. Bakalım bugünü bir atlatalım olmadı vapur vs.. deniyecem
hosbulduk canımm...evet evett kesınlıkle sureklı yazmayı dusunuyorumhoşgeldin o zaman tekrardan :)
sürekli yazmayı düşünürsen boy kilo takip çizelgemize de bilgilerini ekleyebilirsin....
hoş geldin canımmmayy ne demekkk alırız elbet yerim kızınıı :54 :
hosbulduk canımm bundan sonra burdayım oleyse 7 24 bayılırım gevezelıgeHoşgeldiniz tatlımmmBize takılırsan sıkılmassın merak etme, forumun en geveze topiği bizim topik
Bu arada benim de kızım olacak inşallah, perşembe ayrıntılı ultrasona giriyoruz. Siz girecekmisiniz ayrıntılıya? Bu arada isim düşündünüz mü?
merhaba..bu hafta benım de var aynı asıdan bende merak edıyorum acıkcası:18:kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:
Bu rapor olayını bende düşünüyorum tatlım.. bakalım önümüzdeki günler bize ne gösterecek.. Tramway'la eminönü yapıp ordan vapur yapayım diye düşündüm ama bakalım bir günde öyle denerim olmadı anneme çekeerrr giderimmm
doktorun nerde bu arada?bende bu ctesı kontrole gıdecegım afp dıye bır test yaptı onu gosterecegız ozaman sorarım bi aşıyı da..
aynen öyle ,sen normalde nasıl gıdıp gelıyorsun eşinmi bırakıp alıyor?
Allah yardımcımız olsun gerçekten..haftamızda aynı yolda dogururuz bız artık senınle :))
ana !!
Sendemi bendensinGünlerimiz bilem aynı
Valla kocişim daha karşıya geçememiş beni alacak ve maceralı bir yolculuğa başlıcaz bakalımBaktım olmuyor annem Avrupa yakasında onda kalıcam..
Sen nerden nereye geliyorsun tatlım ?
kızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı
herkese hayırlı akşamlar kuzular sizi sefiyoruzzz
Evet canım ya, daha mantıklı olur tramvay ve vapur. ama annende kalmak hepsinden iyiymişşBizimkilere akıl erdirmek zor gerçekten hangi akla hizmet iki yerde de aynı zamanda çalışma yaparlar. En azından Fsmyi sonra yapsalar daha kolay olurdu... Allahım kolaylık versin tatlım,, tabi seninle aynı kaderi paylaşanlara da
Benim Doktorum Çamlıca Erdem Hastanesinde Ayşegül hanım.. Çok memnunum ben. 2'li test güzel çıkınca benden başka test istemedi.. Geçenlerde doktorum yoktu medicana'ya gittim uyuz herifin birine denk geldim. Onu da yaptır bunuda yaptır. Yok şu ilacı al dedi.. Aman dedim hayatta doktorumu değiştirmem
Paragöz değil yardımcı olmaya çalışan bir hanım çok memnunum ben.. Sen nereye gidiyorsun doktora ?
Evet canım eşim bırakıp alıyor ama canıma tak demek üzre yol
Bir kaç alternatif deneyip bakıcam artık..
canım saglık ocaklarında yapılıyo genelde gebelık asıları benım de saglık ocagındakızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı
bende sanıyorum en az senin kadar girmişimdir. çünkü düşük tehlikem vardı. haftada 2 kez girdiğim bile oldu zararlı olacağını hiç sanmıyorum. bence için rahat olsun röntgen vb. cihazlar gibi değil eğer olsaydı kısıtlama getirilirdi.
hosbulduk canımm...evet evett kesınlıkle sureklı yazmayı dusunuyorum
sız hep burdasınız sanırım ne guzel cabucacık tanıscaz oleyse
bılgılerı nasıl ekleyecegımı bılmıyorum kı:26:ben solıyeyım sız ekleyın olur mu
boyum 1.65 kılom 54..
52 kıloyla hamıs kaldım sımdılık 2 kılo aldım yanı
ne guzel bı karsılama bu boyleetsk ederım canım kızım da bende cok sevındık bı suru teyzosumuz olcak ne guzell
hosbulduk canımm bundan sonra burdayım oleyse 7 24 bayılırım gevezelıge
ayy ne guzel senın de prensesın gelıyo demek allahım saglık sıhhatle yollasın onları hepımıze ıns.
benım bu ay kı kontrolumde bahsettı doktorumuz bı dhakı ay yapalım dedı henuz yaptrmadım yanı
ıns hayrlı sonuclarla donersın canım..
ya ısım konusunda kafam corba gıbı benım hala ıcıme sınen bı ısım bulamadım
aslında var bı kac tane ama ınsan hep daha guzelını arıyo ondan sanırım bıraz da
onerılerınzı beklerım yanı:26: sen dusundun mu bu arada ısım guzelım
merhaba..bu hafta benım de var aynı asıdan bende merak edıyorum acıkcası:18:
Aaa olur mu tatlım hiiçç ben de sana cevap vermiştimmmcanım çok teşekkür ederim.içimi kemiren soruya sadece sen cevap vermişsin.bir süre uğramayınca herkes kaynaşmış, diğerleri dışta bırakılır olmuş.neyse öyle olsun bakalım...
canım çok teşekkür ederim.içimi kemiren soruya sadece sen cevap vermişsin.bir süre uğramayınca herkes kaynaşmış, diğerleri dışta bırakılır olmuş.neyse öyle olsun bakalım...
canım ben de ilk 3 ay ağrılarım ve bulantılarım yüzünden hep gittim bazen hafta da bir ultrasona girdim kasılma var mı diye tabi ki çok girmek iyi değil ama onların iyiliği için uğraşıyoruz , bazı hamileler hamileliklerinin hastanede geçiriyor onlar hep bağlı aletlere allahım korur onları inş .canım sıkma canınıbazen sohbet arasında kaynıyor , e o da doğal uzun süre birlikte sohbet edince birbirlerinin çok şeylerini biliyorlar ve daha yakınlar yoksa art niyet yoktur bende yeniyim yavaş yavaş katılmaya çalışıyorum aralarına ama onların birbirleriyle olduğu kadar değilim ama dışlama filan olmaz
Tatlımm işte ben de aynısını söylemek istemiştimmm. Sen de yenisin ama çoğumuz tanıyoruz seni ismen.. Ne kadar çok katılımınız olur, ne kadar tanıtırsanız kendinizi o kadar yakınlaşma oluyor aramızda. Sonuçta sanal bir ortam ve kimse kimseyi tanımıyor. Sadece rumuzlar ve heycanlarımızı, yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burda. Yeni topikler açıyoruz göbüşler, ultrason resimleri, birbirimizi tanıma gibi, ya da çekiliş yapıyoruz bebeklerimize hediye için. Bunlara katıldığımız bırakmadığımız sürece yakınlaşma fırsatı buluyoruz
OFFF işim işi baya zor alıntı yapamadım ama rose86 ve milanocuğum benim de aklımda bunlar var ;
mina +
dilvin +
aden
asayra
asel
ceylin
esil
hüma
tabi daha aramadayım bunlarda kesin karar kıldığım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?