2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Canım seninkisi daha bir fenaymış yahuu...
Beylikdüzü - Göztepe zor valla.. Metrobüsler insan seli olmuş bugün binilecek gibi değil. Bakalım bugünü bir atlatalım olmadı vapur vs.. deniyecem

aynen öyle ,sen normalde nasıl gıdıp gelıyorsun eşinmi bırakıp alıyor?
Allah yardımcımız olsun gerçekten..haftamızda aynı yolda dogururuz bız artık senınle :))

hoşgeldin o zaman tekrardan :)
sürekli yazmayı düşünürsen boy kilo takip çizelgemize de bilgilerini ekleyebilirsin....
hosbulduk canımm...evet evett kesınlıkle sureklı yazmayı dusunuyorum
sız hep burdasınız sanırım ne guzel cabucacık tanıscaz oleyse
bılgılerı nasıl ekleyecegımı bılmıyorum kı:26:ben solıyeyım sız ekleyın olur mu
boyum 1.65 kılom 54..
52 kıloyla hamıs kaldım sımdılık 2 kılo aldım yanı

hoş geldin canımmm ayy ne demekkk alırız elbet yerim kızınıı :54 :

ne guzel bı karsılama bu boyleetsk ederım canım kızım da bende cok sevındık bı suru teyzosumuz olcak ne guzell

hosbulduk canımm bundan sonra burdayım oleyse 7 24 bayılırım gevezelıge
ayy ne guzel senın de prensesın gelıyo demek allahım saglık sıhhatle yollasın onları hepımıze ıns.
benım bu ay kı kontrolumde bahsettı doktorumuz bı dhakı ay yapalım dedı henuz yaptrmadım yanı
ıns hayrlı sonuclarla donersın canım..
ya ısım konusunda kafam corba gıbı benım hala ıcıme sınen bı ısım bulamadım
aslında var bı kac tane ama ınsan hep daha guzelını arıyo ondan sanırım bıraz da
onerılerınzı beklerım yanı:26: sen dusundun mu bu arada ısım guzelım

kızlar mrb.bu ay tetanoz aşınızı yaptıranınız oldu mu.sağlık ocağından aradılar 21 inde aşınız var dediler. çok acıyo mu acaba :18::18:
merhaba..bu hafta benım de var aynı asıdan bende merak edıyorum acıkcası:18:

Evet canım ya, daha mantıklı olur tramvay ve vapur. ama annende kalmak hepsinden iyiymişş Bizimkilere akıl erdirmek zor gerçekten hangi akla hizmet iki yerde de aynı zamanda çalışma yaparlar. En azından Fsmyi sonra yapsalar daha kolay olurdu... Allahım kolaylık versin tatlım,, tabi seninle aynı kaderi paylaşanlara da

doktorun nerde bu arada?bende bu ctesı kontrole gıdecegım afp dıye bır test yaptı onu gosterecegız ozaman sorarım bi aşıyı da..

Benim Doktorum Çamlıca Erdem Hastanesinde Ayşegül hanım.. Çok memnunum ben. 2'li test güzel çıkınca benden başka test istemedi.. Geçenlerde doktorum yoktu medicana'ya gittim uyuz herifin birine denk geldim. Onu da yaptır bunuda yaptır. Yok şu ilacı al dedi.. Aman dedim hayatta doktorumu değiştirmem
Paragöz değil yardımcı olmaya çalışan bir hanım çok memnunum ben.. Sen nereye gidiyorsun doktora ?

aynen öyle ,sen normalde nasıl gıdıp gelıyorsun eşinmi bırakıp alıyor?
Allah yardımcımız olsun gerçekten..haftamızda aynı yolda dogururuz bız artık senınle :))

Evet canım eşim bırakıp alıyor ama canıma tak demek üzre yol
Bir kaç alternatif deneyip bakıcam artık..

canım Allah kolaylık versin işiniz zor biz 3 da çıkıyoruz kocişle 5 dk sonra evimizdeyiz nispet yapar gibi oldu ama öyle :)

kızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı

sağlık ocağında tatlım ben vuruldum 2 cisi de temmuzun ilk haftası

herkese hayırlı akşamlar kuzular sizi sefiyoruzzz

iyi akşamlar kuzum öptükkkk

Yok hepsini kapatacaklar ki bakın 3. köprü şarttı diyecekler.. Kese kese ağaç bitki örtüsü bırakmadılar zaten şehirde.. neyse bulucaz bir yolunu artık

ben kartalda gülen tıp merkezınde bülent beye gıdıyorum çok memnunum..kozyatagında dogum yaptırıyor central hospitalde..
bu yol zor iş ama napıcaz bakalımm hayırlısı artkkk

kızlar aşıyı neden oluyorsunuz doktorunuzmu söledı,benımkı ol fln demedı
canım saglık ocaklarında yapılıyo genelde gebelık asıları benım de saglık ocagında
eger kayıtlıysan onlar sana telefonla ulasıyolar zaten ama gıdıp kendınde sorabılırsın tabıkı

canım çok teşekkür ederim.içimi kemiren soruya sadece sen cevap vermişsin.bir süre uğramayınca herkes kaynaşmış, diğerleri dışta bırakılır olmuş.neyse öyle olsun bakalım...

Tatlımm aslında ayrıntılı 20-24. haftalar arası öneriliyor önümüzdeki ay geç olmasın? Gerçi doktorun daha iyisini bilir yöntemi öyle demek ki İsim konusunda da ben de pek karar veremedim açıkçası :44: Ama değişik ve güzel anlamı olan bi isim istiyorum kızçeme
Yeni isimlerden mina ve alya çok hoşuma gitmişti. Alya'yı babamıza birisi söylemiş çok hoşuna gitmiş anlamı ikisinin de aynı gökyüzü, sema, yüksekler anlamında. Burdaki arkadaşlardan Fetva.com'u önerenler olmuştu oraya da baktım alya ismi için konulabilir yazıyordu. Bunlar dışında yine "gök" geçiyor ama "gökçe" ismi çok hoşuma gidiyor söylenişi çok kibar Ayrıca Zeynep, Lina ( Hurma ağacı anlamındaymış), Arya, Beren ve Defne isimleri de beğendiklerim arasında. Vee tabikiii sana kendi ismimi önerebilirmmm "Miray"

canım çok teşekkür ederim.içimi kemiren soruya sadece sen cevap vermişsin.bir süre uğramayınca herkes kaynaşmış, diğerleri dışta bırakılır olmuş.neyse öyle olsun bakalım...
Aaa olur mu tatlım hiiçç ben de sana cevap vermiştimmm Alıntı yapamamıştım sadecee... İlk kim gelirse dışarda bırakıldığını düşünüyor ama konuşmalara katıldıkça öyle bir şey olmadığını göreceksiniz. Buraya ilk katıldığımda ben de öyle düşünmüştüm ama baktım ki arada kaynayabiliyor sorular. Tekrar sordum kendimden bir şeyler anlattım, kapanmadım içime ve en gevezelerinden biri oldum gibi Gerçi şu sıralar işlerden pek giremiyorum ama, diğerlerine göre çok sıcak ve samimidir bizim topiğimiiiiizzz

canım ben de ilk 3 ay ağrılarım ve bulantılarım yüzünden hep gittim bazen hafta da bir ultrasona girdim kasılma var mı diye tabi ki çok girmek iyi değil ama onların iyiliği için uğraşıyoruz , bazı hamileler hamileliklerinin hastanede geçiriyor onlar hep bağlı aletlere allahım korur onları inş .canım sıkma canını bazen sohbet arasında kaynıyor , e o da doğal uzun süre birlikte sohbet edince birbirlerinin çok şeylerini biliyorlar ve daha yakınlar yoksa art niyet yoktur bende yeniyim yavaş yavaş katılmaya çalışıyorum aralarına ama onların birbirleriyle olduğu kadar değilim ama dışlama filan olmaz

OFFF işim işi baya zor alıntı yapamadım ama rose86 ve milanocuğum benim de aklımda bunlar var ;

mina +
dilvin +
aden
asayra
asel
ceylin
esil
hüma

tabi daha aramadayım bunlarda kesin karar kıldığım yok

Tatlımm işte ben de aynısını söylemek istemiştimmm. Sen de yenisin ama çoğumuz tanıyoruz seni ismen.. Ne kadar çok katılımınız olur, ne kadar tanıtırsanız kendinizi o kadar yakınlaşma oluyor aramızda. Sonuçta sanal bir ortam ve kimse kimseyi tanımıyor. Sadece rumuzlar ve heycanlarımızı, yaşadıklarımızı paylaşıyoruz burda. Yeni topikler açıyoruz göbüşler, ultrason resimleri, birbirimizi tanıma gibi, ya da çekiliş yapıyoruz bebeklerimize hediye için. Bunlara katıldığımız bırakmadığımız sürece yakınlaşma fırsatı buluyoruz

yani yoksa cevap gelmedi diye geri çekmeyeceksin kendini yine soracaksın

Tatlımm aden, asel isimlerinin anlamlarına baktım da sanki şimdilerde netteki isimleri cennetle ilişkilendirme furyasına uyulmuş gibime geldi. Yeni isimler çıkarıyorlar, anlamından tamamen farklı şeyler söyleyip insanlar arasında moda yaratmaya çalışıyorlar. Ecrin ismi gibi... Aslında ücret anlamına geliyormuş. Berre-Berra ismi gibi. Peygamberimizin değiştirdiği isimlermiş bunlar da . Mina benim de çok hoşuma gidiyor ama şimdiden iki arkadaşım kızlarına koydu bile.. Bakalım Alya ismi çok yakın şimdilerde bana.

Örgü konusunda da ben bir türlü sevemedim örgüyü danteli nedense Ama bebişin için senin elinden çıkan özel bişey güzel olurdu Başla istersen küçük bi yelek,sıkıldıkça örersin,,4,5 ay var önümüzde çoktaan biter herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…