2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

şekerim bencede alma mevlutte baya hediye gelir annanesi dedesi babannesi alır teyzesi alır herkes alır bişeylerr

yeni yuvanızda huzurla oturun inşAllah

ben odasını boyutucam bebeğimin süslücem duvarları bir yatak birde dolap alırım okadar sonra evimiz olunca süsler püslerim tamamen inşAllah

Allah yardımcımız olsun canım... Valla bizimde masraflar ağır bakalım nasıl üstesinden gelicez

ay bilmiyorum canım... bi de izne çıktığımda eşim tek başına kalıcak, istanbulda zaten hayat zor. kira,borçlar...vs. sen çalışmazsan çok zor geçiniriz diyor ama ben 2 yıl çalışmak istemiyorum

haklısın çok zorunlu olmayan şeyler haricini almıcam artık....
amin canım hepimiz huzurlu olalım inşallah.....

o kadar güzel bebek odaları var ki... ikeanınkiler çok uygun mesela ama cicili bicili değil, onlardan alsam diğerlerinde aklım kalıcak

ben ikeadn almayı dusunuyorum sade ama kullanıslı

ya sorma... Benim birde ev ödemem var.. 2 yıl çalışmadan mümkün değil gibi görünüyor 6 ay evde bakabilsem oğluşuma o bile yeter diyorum... Ne diyeyim bebeklerimiz kısmetleriyle gelsin tatlım.. Anne babaları bunalmasın fazla..

off bizdede durum aynı ben çalısamıcam belli bir süre 1 sene kadar sonra baslayayyım diyorum anneme bırakabilecek seviyeye gelsinn diyorum bakalım nasip kısmet hayırlısı olsun keşke devlette çalısabilseydim kadrolu olarak kocacımın stresi biraz azalırdı çok stres oluyor yavrum nasıl olucak diyee Allah yardımcımız olsun

Belki bir sürpriz olur canım bilinmez ki... Ben umudumu koruyorum valla... İstanbul'da yaşamak gerçekten çok zor... Eğer birde borçluysan tamam elin kolun bağlanıyor. Allahtan bursa'dasınız orası bir nebze daha iyi.. Hiç değilse ogs parası ve trafik yüzünden ödenen 2 kat benzin masrafı yok

ben ikeadn almayı dusunuyorum sade ama kullanıslı

evet kullanışlı... dolap yatak bi de çekmeceli bi dolap alabilirim ben de...

amin canım yaa inşallah....

haha benim eşim de esra nolur çalış, zaten istanbula taşınıyoruz çok zor olcak bize diyor... ama ben bebeğimin kokusunu bırakıp işe gidemem ki :26:

canım 2 yıl kullanmasanda 10-12 ay izin kullansan eşinle idare edemezmisiniz :44:

İnşallah dogduktan sonra sakin bebekler olurlar :))

canım 2 yıl kullanmasanda 10-12 ay izin kullansan eşinle idare edemezmisiniz :44:

bence idare ederiz de eşim sıkıntı olur diyo... bunun yüzünden tartıştık bile birazcık.... benim ücretli iznimden sonra 4-5 ay daha araba kredimiz devam edicek, bi o sıkıntı bence... onu da şimdiden biriktirelim diyorum... ha bir de öğrenim katkılarımız sürüyor. onun haricinde bişey yok aslında...

merhaba annecıkler tunaydınnn....
sole bı bakayım napıyosunuz dedım dundun berı ne cok sayfa ılerlemıs olee
burası tahmın ettgmden daha kalabalık galıba ve sanırım burda mesaı erken baslıyo
bı ara okuyayım barı kopmayayım muhabbetlerınızden bakalım ne konusuyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…