evet
ama artık bişey almamam lazım... taşınıcaz bi sürü masraf çıkıcak...
mutfağımda bulaşık makinemle fırınım ankastreydi, yani almamıştık, alıcaz bide şimdi...
bebek odasını da yaparım artık. onun masrafları ayrı bi bütçe istiyor zaten...
Allah yardımcımız olsun canım... Valla bizimde masraflar ağır bakalım nasıl üstesinden gelicez
şekerim bencede alma mevlutte baya hediye gelir annanesi dedesi babannesi alır teyzesi alır herkes alır bişeylerr
yeni yuvanızda huzurla oturun inşAllah
ben odasını boyutucam bebeğimin süslücem duvarları bir yatak birde dolap alırım okadarsonra evimiz olunca süsler püslerim tamamen inşAllah
haklısın çok zorunlu olmayan şeyler haricini almıcam artık....
amin canım hepimiz huzurlu olalım inşallah.....
o kadar güzel bebek odaları var ki... ikeanınkiler çok uygun mesela ama cicili bicili değil, onlardan alsam diğerlerinde aklım kalıcak
ben cuma günü bursadayım tatlım
burcu eemekii hiç bizi davet etmeyin havada atın tam olsunnn
kızlar yaaa siz bursaya gelseniz olmaz mı
ay bilmiyorum canım... bi de izne çıktığımda eşim tek başına kalıcak, istanbulda zaten hayat zor. kira,borçlar...vs. sen çalışmazsan çok zor geçiniriz diyor ama ben 2 yıl çalışmak istemiyorum
ya sorma... Benim birde ev ödemem var.. 2 yıl çalışmadan mümkün değil gibi görünüyor 6 ay evde bakabilsem oğluşuma o bile yeter diyorum... Ne diyeyim bebeklerimiz kısmetleriyle gelsin tatlım.. Anne babaları bunalmasın fazla..
off bizdede durum aynı ben çalısamıcam belli bir süre 1 sene kadar sonra baslayayyım diyorum anneme bırakabilecek seviyeye gelsinn diyorum bakalım nasip kısmet hayırlısı olsunkeşke devlette çalısabilseydim kadrolu olarak kocacımın stresi biraz azalırdı çok stres oluyor yavrum nasıl olucak diyee Allah yardımcımız olsun
ben ikeadn almayı dusunuyorum sade ama kullanıslı
ya sorma... Benim birde ev ödemem var.. 2 yıl çalışmadan mümkün değil gibi görünüyor 6 ay evde bakabilsem oğluşuma o bile yeter diyorum... Ne diyeyim bebeklerimiz kısmetleriyle gelsin tatlım.. Anne babaları bunalmasın fazla..
off bizdede durum aynı ben çalısamıcam belli bir süre 1 sene kadar sonra baslayayyım diyorum anneme bırakabilecek seviyeye gelsinn diyorum bakalım nasip kısmet hayırlısı olsunkeşke devlette çalısabilseydim kadrolu olarak kocacımın stresi biraz azalırdı çok stres oluyor yavrum nasıl olucak diyee Allah yardımcımız olsun
esra, annesininbirtanesi ve moonsun açık ara farkla önde gidiyorrr sayın seyircileeeerrrrrr
evet kullanışlı... dolap yatak bi de çekmeceli bi dolap alabilirim ben de...
amin canım yaa inşallah....
haha benim eşim de esra nolur çalış, zaten istanbula taşınıyoruz çok zor olcak bize diyor... ama ben bebeğimin kokusunu bırakıp işe gidemem ki :26:
benimkide gayet sakin bir bebek ekranda o kadar hareketli görünüyorken benim hala hiç bişi hissetmemem değişik, gerçi kendimi de pek dinleyen biri değilimdir sürekli bişeylerle meşgulümdür yattığımda da anında uyuduğum için karnıma elimi koymak bile aklıma gelmiyor.... küçücük bebekten muazzam tekmeler de beklemek doğru diil tabi :)) ya annesi anlamıyor ya da benimkide gayet sakin bir bebekkkkkkkkkk :))
canım 2 yıl kullanmasanda 10-12 ay izin kullansan eşinle idare edemezmisiniz :44:
slm kızlar nasılsınız tam kadro burdasınız maşalahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?