- 28 Mayıs 2007
- 2.400
- 404
- 373
Selam canım hoşgeldin..
Yok tam kadro değiliz eksiklerimiz var daha tam kadro olduğumuz günlerde sayfalara yetişmek pek mümkün olmuyor
slm kızlar nasılsınız tam kadro burdasınız maşalahhh
selam canım nasılsın? biz iyiyiz, oğlun ne yapıyor?
biz çok iyiyz allaha şükür dün ayrıntılı ultrasona girdim çok güzeldi bebişim çok heycanladım kocaman olmuş kuzum herşey yolunda gidio çok şükürrr sadece sata göre iki hafta geri gelio geç döllenme olmasından ve düzensiz adetten kaynaklanıyomuş beynini midesini kaburgalarını tek tek inceledi saydı dr çok tatlıydı babasının aklı gitti :))
nedense ben gelince millet susuyoannesinin birtanesii kızın napıyo
Herkese merhababiz geldik bu sabah keyfimiz yok aç karnına çıkardık kızımla karnım çok kasıldı kızımda hareket etmiyor korktu sanırım herkes iyi sanırım geçmişe şöyle bir baktım , herkes perşembe doktora gidiyormuş bende tahlil sonuçlarımı göstermeye gideceğim görürüm kızımı sanırım :13::13::13: herkes renkli ultrasona girmeye başlamış burcuxxcd aldınızmı doktordan biz kızımızla ikimiz gideceğiz babsına süpriz olsun istiyorum da
nedense ben gelince millet susuyoannesinin birtanesii kızın napıyo
kajum bende hepsinin bebek bölümüne bakıp geçiyorum zaten...Bravo gerçekten,ben bu kadar siteyi takip edemem karıştırırım birbirine
Sen bayağı sabırla mesai harcıyosun bu işe gerçekten bravo
maşAllahsenin ve esranın maaşlar gidiyor kanımcaaa
evet
ama artık bişey almamam lazım... taşınıcaz bi sürü masraf çıkıcak...
mutfağımda bulaşık makinemle fırınım ankastreydi, yani almamıştık, alıcaz bide şimdi...
bebek odasını da yaparım artık. onun masrafları ayrı bi bütçe istiyor zaten...
iyidir inşalah teyzesi...mamamızı yedik geldik...yemekten sonraa karşı parkta azıcık yürdük kızçemle...serin bi yerde oturdukk ohh ferahladıkda geldik...nedense ben gelince millet susuyoannesinin birtanesii kızın napıyo
Valla ben gelince de öyle oluyor ya da kendimi görünmez gibi hissediyorum, 1-2 kişi dışında pek dikkate alınmadığımı düşünüyorum çoğu zaman...
Belki ben çok alınganlık ediyor ve abartıyor da olabilirim, hamileliğin etkisiyle....
ensernazzz cnaım nereye geliyorsun bursada işin mi varr
geçmiş olsun canım. sende hala çıkarıyor musun(( sabretcez başka çare yok. evet perşembe büyük gün, birkaç arkadaş doktora gidecek hemde bulemsu inşallah cinsiyetini öğrenecek. :))) bekliyoruz güzel haberler.
canım doktor cd verdi. içinde birkaç resim 3 tanede renkli video var. bize yetti, çünkü yüzü görünüyor, mimikleri anlaşılıyor. inşallah sanada öyle verirler.
canım yemekteler, niye sussunlar. eee anlat başka oğlan kime benziyor bakam?
kajum bende hepsinin bebek bölümüne bakıp geçiyorum zaten...
uff evet o konu öylee gerçektenn ama dur demek lazım artık..bende esram gibi ücretsiz izin alıcam 1.5-2 sene kadar allah izin verirse...kredi kartı ödemelerim nolacak o zaman demii?:44:hem ben çalışmıycam hem bebeğin ekstra masrafı olucak eşim zorlanır sanırım:18:
allah yardımcımız olsun kuzucum...bebeklerimiz kısmetleriylee gelicek allahın izniylee..:26:
iyidir inşalah teyzesi...mamamızı yedik geldik...yemekten sonraa karşı parkta azıcık yürdük kızçemle...serin bi yerde oturdukk ohh ferahladıkda geldik...sen nasılsın? oğluşun nasılmışş?
geçmiş olsun canım. sende hala çıkarıyor musun(( sabretcez başka çare yok. evet perşembe büyük gün, birkaç arkadaş doktora gidecek hemde bulemsu inşallah cinsiyetini öğrenecek. :))) bekliyoruz güzel haberler.
canım doktor cd verdi. içinde birkaç resim 3 tanede renkli video var. bize yetti, çünkü yüzü görünüyor, mimikleri anlaşılıyor. inşallah sanada öyle verirler.
aslında mide bulantısı sürekli vardı ama az yiyordum çıkartmıyordum bu sabah yataktan kalkar kalkmaz lavaboya zor koştum :18:evet sabretcez canım bebişlerimiz içineki daha önceden sordun mu doktoruna cd veriyormu diye ben daha sormadım perşembe sorayım en iyisi ayyy zaten bulemsu nun öğrendiği günü artık her yıl topikte kutlamamız lazım çatlattı topiği ayyy yeterde artar onun minik yüzü gülüşü zaten maşallah sağlıklıymış çok sevindim senin için kilosu yerinde bir problem yok daha ne isteyelim , bizi en mutlu eden şey bu
aynen bende senin gibi düşünüyomda bacım ben uzakta takip ediyom arkadaşların sevinciyle üzüntüsüyle bende sevinip üzülüyomm
Valla ben gelince de öyle oluyor ya da kendimi görünmez gibi hissediyorum, 1-2 kişi dışında pek dikkate alınmadığımı düşünüyorum çoğu zaman...
Belki ben çok alınganlık ediyor ve abartıyor da olabilirim, hamileliğin etkisiyle....
oğlan babaya benzio gözleri kocaca:d yada bana öle geldi iskelet gibi gözüküyodu elini yüzüne etmiş gel keyfim gel uyuyo alii ağamızzz
canım 2 yıl kullanmasanda 10-12 ay izin kullansan eşinle idare edemezmisiniz :44:
bence idare ederiz de eşim sıkıntı olur diyo... bunun yüzünden tartıştık bile birazcık.... benim ücretli iznimden sonra 4-5 ay daha araba kredimiz devam edicek, bi o sıkıntı bence... onu da şimdiden biriktirelim diyorum... ha bir de öğrenim katkılarımız sürüyor. onun haricinde bişey yok aslında...
ya sorma... Benim birde ev ödemem var.. 2 yıl çalışmadan mümkün değil gibi görünüyor 6 ay evde bakabilsem oğluşuma o bile yeter diyorum... Ne diyeyim bebeklerimiz kısmetleriyle gelsin tatlım.. Anne babaları bunalmasın fazla..
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
kızlar toplam alınan kiloyu da ekledim sonuna, nasıl olmuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?