2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam canım nasılsın? biz iyiyiz, oğlun ne yapıyor?

biz çok iyiyz allaha şükür dün ayrıntılı ultrasona girdim çok güzeldi bebişim çok heycanladım kocaman olmuş kuzum herşey yolunda gidio çok şükürrr sadece sata göre iki hafta geri gelio geç döllenme olmasından ve düzensiz adetten kaynaklanıyomuş beynini midesini kaburgalarını tek tek inceledi saydı dr çok tatlıydı babasının aklı gitti :))

ooooo dün ikimizde ayrıntılıdaydık demek. bende dün kızımı gördüm, büyümüşler valla. gözün aydın canım ne mutlu.

Herkese merhaba biz geldik bu sabah keyfimiz yok aç karnına çıkardık kızımla karnım çok kasıldı kızımda hareket etmiyor korktu sanırım herkes iyi sanırım geçmişe şöyle bir baktım , herkes perşembe doktora gidiyormuş bende tahlil sonuçlarımı göstermeye gideceğim görürüm kızımı sanırım :13::13::13: herkes renkli ultrasona girmeye başlamış burcuxxcd aldınızmı doktordan biz kızımızla ikimiz gideceğiz babsına süpriz olsun istiyorum da

nedense ben gelince millet susuyo annesinin birtanesii kızın napıyo

Valla ben gelince de öyle oluyor ya da kendimi görünmez gibi hissediyorum, 1-2 kişi dışında pek dikkate alınmadığımı düşünüyorum çoğu zaman...

Belki ben çok alınganlık ediyor ve abartıyor da olabilirim, hamileliğin etkisiyle....

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım. sende hala çıkarıyor musun (( sabretcez başka çare yok. evet perşembe büyük gün, birkaç arkadaş doktora gidecek hemde bulemsu inşallah cinsiyetini öğrenecek. :))) bekliyoruz güzel haberler.

canım doktor cd verdi. içinde birkaç resim 3 tanede renkli video var. bize yetti, çünkü yüzü görünüyor, mimikleri anlaşılıyor. inşallah sanada öyle verirler.

canım yemekteler, niye sussunlar. eee anlat başka oğlan kime benziyor bakam?

Bravo gerçekten,ben bu kadar siteyi takip edemem karıştırırım birbirine
Sen bayağı sabırla mesai harcıyosun bu işe gerçekten bravo
kajum bende hepsinin bebek bölümüne bakıp geçiyorum zaten...

maşAllah senin ve esranın maaşlar gidiyor kanımcaaa

uff evet o konu öylee gerçektenn ama dur demek lazım artık..bende esram gibi ücretsiz izin alıcam 1.5-2 sene kadar allah izin verirse...kredi kartı ödemelerim nolacak o zaman demii?:44:hem ben çalışmıycam hem bebeğin ekstra masrafı olucak eşim zorlanır sanırım:18:

allah yardımcımız olsun kuzucum...bebeklerimiz kısmetleriylee gelicek allahın izniylee..:26:

iyidir inşalah teyzesi...mamamızı yedik geldik...yemekten sonraa karşı parkta azıcık yürdük kızçemle...serin bi yerde oturdukk ohh ferahladıkda geldik... sen nasılsın? oğluşun nasılmışş?

aynen bende senin gibi düşünüyomda bacım ben uzakta takip ediyom arkadaşların sevinciyle üzüntüsüyle bende sevinip üzülüyomm

oğlan babaya benzio gözleri kocaca :d yada bana öle geldi iskelet gibi gözüküyodu elini yüzüne etmiş gel keyfim gel uyuyo alii ağamızzz

oğlum iyi şükür artık sabırsızlanıyorum bir an önce kucama almak için cnm bende ilhai dinletip ruhumu dinliyorumm

aynen bende senin gibi düşünüyomda bacım ben uzakta takip ediyom arkadaşların sevinciyle üzüntüsüyle bende sevinip üzülüyomm

evet biraz alınganız bu dönemde ama kasıtlı birşey yok. bazen muhabbet koyu ise arada kaynıyor yazılanlar.

oğlan babaya benzio gözleri kocaca :d yada bana öle geldi iskelet gibi gözüküyodu elini yüzüne etmiş gel keyfim gel uyuyo alii ağamızzz

hıı maşallah. bizimkide bana benzicek sanırım. eşim çok benzetti ben emin değilim. bizimkide kolunu kaldırmış dayanmış ona uyuyordu, sanki horluyordu, çok şirindi.

canım 2 yıl kullanmasanda 10-12 ay izin kullansan eşinle idare edemezmisiniz :44:

emekimi unuttum mu pardoonn

anladım canım idare edilebilecek bir duurm varsa çalışma süt kokulu bebeğini nasıl bırakacaksın

canlarım ben bilgisayarın başından kalkarken kk'yı kapatmıyorum...dönüşte hangi sayfada hangi mesajda kaldıgımı hatırlamak zor oluyorr
açık bırakıyorum, sadece bilgisayarımı kilitleyip gidiyorum (yemeğe, toplantıya falan)

online gözüküyorsam ama cevap yazamıyorsam bilin ki ya bilgisayar başında değilim, ya da o an işim var emi canlarım yoksaa hepinizlee sohbet etmek ayrı ayrı hal hatır sormak harikaa bişeyy

yüzyüze göremesekte birbirimizi tanıyor gibi olduk inanın...belki dışardan biri duysa ona saçma gelebilir bu söylediklerim ama siz beni anlıyorsunuz...göremesekte aramızda bi bağ oluştugunaa inanıyorum...tanıyor gibiyim ne yalan söyliyim... sizleri ve heyecanla beklediğimiz bebeciklerimizi çok sefiyorumm

esraaaaaaaa ben yokummm

dün sana yazmıştımmm

[TABLE="class: cms_table_grid, width: 900, align: center"]
[TR]
[TD]Hayatbanaguzell[/TD]
[TD]1.72[/TD]
[TD]64,0[/TD]
[TD]64,8[/TD]
[TD]65,3[/TD]
[TD]65,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…