günaydın güzel annişlerrr :))nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Benim biraz sıkıntım var geceleri yatarken sırtımda ,belimde özellikle kuyruk sokumumda çok agrı oluyor.saga sola dönerken çok canım yanıyorneyse geçicektir heralde ogluşum iyi olsun da.. bebegimde annesine hiç yüz vermiyor bi minik tekme bile atmadı hala..babası gibi sakin olucak sanırım :))
şuan boşvermişim dünyaya yı dinliyorummsaol canım aynen öyle yapıcam inşAllah
ahmet mehmet süreyha hepsi boş hepsi rüya birgün hayat bitecek dersin görmüşüm rüyaaa çok doğruuu
yarın önce devlet hastanesi dahiliye gidicem sonrada diyetisyene gidicem canım kilo kontrolü için onun önerdiğinin dısına çıkmamaya calışcam hafta sonları uyamam ama en azından haftaiçi uyarsam daha az kilo alırım
ekmek sdece sabah tuketicem arada canım isterse haftada 2 kez pilav mantı 3 kaşık tuketicem bol salata bol sebze ızagra turu beslenicem dedim canm tuzuda baya azalltıım
buarada esram hergun dustan çıkmadan önce kese yapıyorum selülitlerimde azalma oldu saol
kızlar bende anadolu yakasında oturuyorum optimum alısverıs merkezınde demstock dıye bır magaza var
mothercare ın urunlerı tam yarı fıyatına 5li zıbın aldık eşimle 25tl cok guzeller
yolu dusen olursa tavsıye ederım oraya bır bakın
burcu eemekii hiç bizi davet etmeyin havada atın tam olsunnn
kızlar yaaa siz bursaya gelseniz olmaz mı
:)))))) gerek yok, ben tanırım güzel arkadaşımı
gel anam gel, tüm izmirliler davetli. karşıyakaya gitcez, kemeraltınada gideriz sonra. gittim ben e-bebek mağazasına çok tatmin olmadım açıkcası.
:)))))) gözün aydın canımmm. dikkatli ol geçen eşim karnımı severken dayanamadı ısırdıdedim ayrıntılıda bir ısırık izi çıksın bebekte seni mafederim
ayyy bende çok heyecanlandım. evet canım karşıyaka süper uygun, bizede yakın. çok eğlenicezzz çokk
Selam kızlar biz geldikk... Nasılsınız bakalım
hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsın?
kajuuu canım sen akşam nasıl gittin eve ? trafik nasıldı kaçta vardın ?
Günaydın tatlı hamişlerrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz.
Ben dün bir dünya güzeli gördümmmmmmmmm
canlarım ayrıntılıya girdik, bebişimiz uyuyordu, hazır fırsat doktor güzelce inceledi. sonra hadi uyandıralım dedi dürtükledi, bebişim bize gülümsedi, canım benim gözlerini açtı baktı sonra tekrar uykuya daldı. doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi. çok şükür Allahım üzerimden koca bir yük kalktı.
eşim doktora girmeden evvel bak burcu ben kız çocuk istiyorum hemde çok itiraf ediyorum ama erkek olursa da bişi değişmeyecek dedi. ben kız bebek istyediğini biliyordum da bu derece bilmiyordum valla :)) doktora girince doktor tamam çocuk iyi dedikten sonra ben dünyayı unuttum, allahtan eşim akıl ettide sordu bebeğimiz kız mı dedi, doktor %100 dedi. bizimki havalara uçtu :)))))
sonra yemeğe gittik ağır çıkmak için baya yedimkendi doktorumuza gittik doktor beni tarttı 2 kilo fazla çıktım tabi 1 kilosu demin yediğim yemekti ama çaktırmadım nasıl dedim? harikasın dedi. :)))) bebişim 380 gr 20 cm imiş. açıkcası bu kadar tombiş beklemiyordum bana çok büyük moral oldu. o kadar aç yattığım geceler, istifralar sonucunda bu duyduğum çok iyi geldi. demek ki gerçekten dengeli besleniyorum, 1 kilo almıştım oda bebişime yapışmış çok şükür. böyle devam et dedi doktor.
demir hapı yazdı, artık başla dedi. 12 - 4 arası dışarı çıkmak yasak, denize girebilirsin ama havuz kesinlikle yasak dedi. balık hapını bırakmaya karar verdim artık balık yicem. eşimle yemek programı yaptık haftalık. o pişircek, kokusunu duymadan haftada 2 yicem inşallah.
sonra sağlık ocağında tetanoz olduk, hiç acımadı, hiçte kolum ağırmadı, doktorlara bakmayın tetanoz sadece sezeryanda geçmez mutlaka yaptırın kızlar.
hemşire bir kalp atışına bakalaım dedi, aradı aradı bulamadı bebişimi. bende evde dinliyorum ya biliyorum tabi yavrumun yerini, hemşireye bebişim tam şurda dedim. kadın oraya tuttu ve duydu sesini. kuzum benim hep solumda aşağıda duruyor :)))
çok güzel bir gün geçirdik, akşam kayınvalidelere gittik, güzel güzel mamalar yapmış, yedik sonra evde baya geç bir saate kadar pes oynadık
oo maşallah canım.. bence eğer diyetisyenin dediklerine uyarsan haftasonu da kendini kontrol altında tutarsın ister istemez...
canım kese selülite en iyi çözüm... tabi bir de yürüyüş!
ben hazırladığım kremi karnıma sürerken göğüslerime belimin arka kısmına arka bacaklarıma falan da sürüyorum. inanılmaz farketti... daha hiç çatlak olmadı ama acaba olmadan lieracı alsam mı diyorum??
aaa bu arada deniz gittiniz mi haftasonuu????
aa mothercareye forum istanbulda baktım çok pahalı gelmişti.. anadolu yakası ne şanslı... outlet alışveriş merkezleri hep ordaa..:26: :26:
burcu çok sevindim canım güzel haberlere... Sen çok disiplinli gidiyorsun vallahi bakalım bizimki nasıl çıkacak bende 3 temmuz gibi gidicem detaylıya
İyi oldu söylediğin akşama başına ekşiyim eşimin gidelim diye.. Bu günlerde BUYAKA'ya takıldı ama bir manevra yaptırırız artık bebek için
Gel canım sende hepi tapu 5 saatlik yol, burada deniz var serin serin gezeriz sen gel yani :)) Bu arada asıl hava buluşunca tatlım resim çekip yollayınca :))
hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsın?
İyiyim tatlım sağol.. Maceralı uzun bir akşamdan sonra bugün daha bir sakin geldik işe (çünki geç çıktık)
Bugünde kitlensinde annemde kalayım diye bakıyorum aslında
mothercarenın kendı magazası degıl bısuru marka satan demstock dıye bı magazada satıyorlar ve hem kumaslarıda cok guzel oluyor mothercarenın
bence gıdıp bakmaya deger :) uzak degıl bır köprü var eşinde gelıcek gecersenız anadolu yakasınaa
İyi oldu söylediğin akşama başına ekşiyim eşimin gidelim diye.. Bu günlerde BUYAKA'ya takıldı ama bir manevra yaptırırız artık bebek için
oo maşallah canım.. bence eğer diyetisyenin dediklerine uyarsan haftasonu da kendini kontrol altında tutarsın ister istemez...
canım kese selülite en iyi çözüm... tabi bir de yürüyüş!
ben hazırladığım kremi karnıma sürerken göğüslerime belimin arka kısmına arka bacaklarıma falan da sürüyorum. inanılmaz farketti... daha hiç çatlak olmadı ama acaba olmadan lieracı alsam mı diyorum??
aaa bu arada deniz gittiniz mi haftasonuu????
aa mothercareye forum istanbulda baktım çok pahalı gelmişti.. anadolu yakası ne şanslı... outlet alışveriş merkezleri hep ordaa..:26: :26:
Gel canım sende hepi tapu 5 saatlik yol, burada deniz var serin serin gezeriz sen gel yani :)) Bu arada asıl hava buluşunca tatlım resim çekip yollayınca :))
eylül gibi armutluya gelicezzzzz... sürpriz mi yapsak sana acabaaaa
gebzede chicconun yerini merak ediyorum ben... eşim geldiğinde oraya gidicez bi gün de...
ay canım biz avrupanın sonunda oturuyoruz nerdeyse... bana çoookk ters. bi de bu havada bu trafikte hiç gözüm almıyor oralara gelmeyi... viaporta çok gitmek istiyorum mesela ama çok uzak...
canım çok sevindim ohhhh herşey kesinleşti artık hazırlıklara başlanabilir en güzel hediye sağlıklı olması ne mutlu bizlereee
gebzede chicconun yerini merak ediyorum ben... eşim geldiğinde oraya gidicez bi gün de...
ay canım biz avrupanın sonunda oturuyoruz nerdeyse... bana çoookk ters. bi de bu havada bu trafikte hiç gözüm almıyor oralara gelmeyi... viaporta çok gitmek istiyorum mesela ama çok uzak...
ya canım gelde yani şimdi hamilesin bu kadar yok, yazık yani. seni sevmesem gel derim, sevdiğimden çağırmıyorum, kıyamıyorum sana.
ayyy canım sağol, darısı başınıza, valla çokkk mutlu edici bir duygu. heyecanla sizinkileri bekliyorum, size çok dua ediyorum.
:))))))) evet ya foto koyarız, ama göbişler ön planda olacak :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?