2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benimkide gayet sakin bir bebek ekranda o kadar hareketli görünüyorken benim hala hiç bişi hissetmemem değişik, gerçi kendimi de pek dinleyen biri değilimdir sürekli bişeylerle meşgulümdür yattığımda da anında uyuduğum için karnıma elimi koymak bile aklıma gelmiyor.... küçücük bebekten muazzam tekmeler de beklemek doğru diil tabi :)) ya annesi anlamıyor ya da benimkide gayet sakin bir bebekkkkkkkkkk :))

İyi oldu söylediğin akşama başına ekşiyim eşimin gidelim diye.. Bu günlerde BUYAKA'ya takıldı ama bir manevra yaptırırız artık bebek için [/QUOTE]

gidin gidin güzel renklı renklı tulumlar zıbınlar ınsan kendını kaybedıo,buyaka da guzel ama bebek ile ilgili hangı magazalar var bılemedım
oralarıda gezıcez artıkk

oo maşallah canım.. bence eğer diyetisyenin dediklerine uyarsan haftasonu da kendini kontrol altında tutarsın ister istemez...

canım kese selülite en iyi çözüm... tabi bir de yürüyüş!
ben hazırladığım kremi karnıma sürerken göğüslerime belimin arka kısmına arka bacaklarıma falan da sürüyorum. inanılmaz farketti... daha hiç çatlak olmadı ama acaba olmadan lieracı alsam mı diyorum??

aaa bu arada deniz gittiniz mi haftasonuu????

aa mothercareye forum istanbulda baktım çok pahalı gelmişti.. anadolu yakası ne şanslı... outlet alışveriş merkezleri hep ordaa..:26: :26:

burcu eemekii hiç bizi davet etmeyin havada atın tam olsunnn

kızlar yaaa siz bursaya gelseniz olmaz mı

Gel canım sende hepi tapu 5 saatlik yol, burada deniz var serin serin gezeriz sen gel yani :)) Bu arada asıl hava buluşunca tatlım resim çekip yollayınca :))

sağol canımm ısıttırmam oğlumuu kardeşimin pek hayelleri var sıpamla
hobi olarak fotoğrafçılık yapıyor, yarışmalara giriyor felan, bakalım doğsunda neler çekicem felan diyor görücez diyorum çok özledim eve gelmiş yatmış hemen uyumaya akşama görücemm

kızlar renklıde neleere bakıolar bana daha tarıh vermedı renklıye gırmem ıcın
bu hafta sonu gıdıcem ozaman mı soleyecek acaba doktorumm

kajuuu canım sen akşam nasıl gittin eve ? trafik nasıldı kaçta vardın ?

Trafik felçti tatlım.. Eşimi gördüm resmen içim ağladı adamın yorgunluğuna... dedim dön geri anneme gidiyoruz.. Gittik anneme oturduk serin serin balkonda sonra bir baktım eşim sofra hazırlanırken uyumuş yorgunluktan.. Sızmış adam resmen.. Kıyamadım bekledik uyanmasını 2 -2.5 saat uyudu sonra dinlenmiş uyandı yemeğimizi yedik. oturduk gece 11 gibi çıktık annemden, hala trafik vardı allahtan azalmış gittik evimize, ama annem dedi yarın da dene olmazsa eşyalarını topla gel burda kalın odan boş orda kalırsınız. bende tamam dedim. Bugünkü duruma göre karar vericez artık tatlım.. Bizde durumlar böyle yani

canım çok sevindim ohhhh herşey kesinleşti artık hazırlıklara başlanabilir en güzel hediye sağlıklı olması ne mutlu bizlereee

mothercarenın kendı magazası degıl bısuru marka satan demstock dıye bı magazada satıyorlar ve hem kumaslarıda cok guzel oluyor mothercarenın
bence gıdıp bakmaya deger :) uzak degıl bır köprü var eşinde gelıcek gecersenız anadolu yakasınaa

burcu eemekii hiç bizi davet etmeyin havada atın tam olsunnn

kızlar yaaa siz bursaya gelseniz olmaz mı

ya canım gelde yani şimdi hamilesin bu kadar yok, yazık yani. seni sevmesem gel derim, sevdiğimden çağırmıyorum, kıyamıyorum sana.

ayyy canım sağol, darısı başınıza, valla çokkk mutlu edici bir duygu. heyecanla sizinkileri bekliyorum, size çok dua ediyorum.

Gel canım sende hepi tapu 5 saatlik yol, burada deniz var serin serin gezeriz sen gel yani :)) Bu arada asıl hava buluşunca tatlım resim çekip yollayınca :))

:))))))) evet ya foto koyarız, ama göbişler ön planda olacak :))))

gebzede chicconun yerini merak ediyorum ben... eşim geldiğinde oraya gidicez bi gün de...

ay canım biz avrupanın sonunda oturuyoruz nerdeyse... bana çoookk ters. bi de bu havada bu trafikte hiç gözüm almıyor oralara gelmeyi... viaporta çok gitmek istiyorum mesela ama çok uzak...

İyi oldu söylediğin akşama başına ekşiyim eşimin gidelim diye.. Bu günlerde BUYAKA'ya takıldı ama bir manevra yaptırırız artık bebek için

gidin gidin güzel renklı renklı tulumlar zıbınlar ınsan kendını kaybedıo,buyaka da guzel ama bebek ile ilgili hangı magazalar var bılemedım
oralarıda gezıcez artıkk[/QUOTE]

e bebek var canım .. Birde GEBE mağazası var.. Eşim bana ordan kıyafet alıyor.. Hem daha sakin yormuyor da gezerken.

yok canm gidemedik araba bulamadık bu haftasonuna kısmetse baabamdan arabayı yuruturuz artık
bence yinede kullan cnm geç kalmışsın hatta

cnaım bursadada deniz var ilçede oturuyorum deniz manzaralı evim ama kiraaa siz gelin

eylül gibi armutluya gelicezzzzz... sürpriz mi yapsak sana acabaaaa

ay süper armutlu benim eve 25 km gelin canım beklerizz 30 dakikaya bizdesiniz ay ne güzellll

Esra hamile kalmadan önce Viaport Polo'dan bir trençkot almıştım kalıp gibi.. Hemde 3 kuruş paraya almıştım. İyi aklıma getirdin Via'yı bende gideyim oraya

canım çok sevindim ohhhh herşey kesinleşti artık hazırlıklara başlanabilir en güzel hediye sağlıklı olması ne mutlu bizlereee

sağol canım, kesinlikle öyle. doktor bir sorun yok diyene kadar içimde neler yaşadım Allah bilir. çok şükür. inşallah hepimiz en büyük ödülü alacağız.

evet viaportta cok guzel bı alısverıs merkezı hem kapalı degıl ınsan sıkılmıyor,chicconun gebzedekı yerını hıc duymamıstm orayada gıtmelı.sen nerde oturuyosun ?

emnim öyledir çok sahte hareketler bunlarrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…