2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

oyy bebeğim kurban olurum seni gönderen Yaradana gözün aydın burcummm, maşallahhh kızçene

amann bebeğim boşver...sen bebeğin için temizz havayı soluyabileceksin yaa...o dünyalar değerr

Rabbim geride kalanlarına sabırlar versin dilerimm:26:

ayyy aynı ben.yurt içi kargonun elemanıylaa kanka olduk...artık odamı aramıyor...odaya giriyor ve direkt benim masama yöneliyor..dünde bi paket geldi...eksik çıkmasın diye adamın yanında açtım sayıyorum ürünleri...adam baktı dediki " abla çarşıyaa hiç gitmiyon herhalde, kayseri esnafı zararda desene"

aaaa gidemediniz miiii yazıkkkkk
ben de cuma günü 5 günlük bir tatile çıkıyorum...
eşim gelemiyor malesef ama çok üzüldüğümü söyleyemem nedense... kız kıza takılıcaz çünkü kardeşlerimle
bikini mi giysem bilmiyorum... tankini de bulamadım hiç istediğim gibi...

sen bursanın içinde değilsin yani.. oh ne güzel deniz manzaralı sakin bi yer olarak hayal ediyorum şuan evini geliriz inşallah canım yaa.. eşim bi gelsin de kaçıcaz bi yerlere... kapadokya bi yerimizde patladı biliyosun

aaa bi de babalar gününü kutladın mı? ben dayanamadım kutladım pasta aldım, hediye olarak ta kravat aldım... sürpriz oldu hiç beklemiyodu :) hatta dur ekliyim :)

Esra hamile kalmadan önce Viaport Polo'dan bir trençkot almıştım kalıp gibi.. Hemde 3 kuruş paraya almıştım. İyi aklıma getirdin Via'yı bende gideyim oraya

ayy bak yaa nasıl gidesim var zaten... depreşti benim de

Kızlar bence artık bizde eminönü buluşmasını yapalım.. Bir tarih belirleyelim.. Fazla ağırlaşmadan gidelim diyorum ne dersiniz ?

ay canlar güzel ürünler oldugunda siteleri paylasında bende alayım gerçi babamız kızıyor ama daha çok erken diyeee

evet viaportta cok guzel bı alısverıs merkezı hem kapalı degıl ınsan sıkılmıyor,chicconun gebzedekı yerını hıc duymamıstm orayada gıtmelı.sen nerde oturuyosun ?

canım gebzedeki yerde ayda bir indirim oluyor ama sabah 7 de falan kapıda olman lazımmış... o kadar uygun oluyomuş ki millet saldırıyomuş 1 saat içinde bişey kalmıyomuş mağazanın içinde...
başakşehirdeyim ben.

ay canım kıyamam yaaa, ne kdar zor, iyi olmuş di,nlenmişsiniz, rezalet resmen trafik tv den izledim de çile çileee

doru sölüyor kargocu ama napalım güzel şeyler yok ilçede

ay canlar güzel ürünler oldugunda siteleri paylasında bende alayım gerçi babamız kızıyor ama daha çok erken diyeee

bebeğim hergün düzenli olarakkk takip ettiğim siteler şöylee
1-markafoni
2-limango
3-trendyol
4-morhipo
5-butikbebe
6-vipdükkan
7-daybuyday
8-clubboon
9-minimoy
10-unnado
11-bebeci
12-evim.net
13-1v1y.com

aboooo yazıncaa gerçekler yüzüme tokat gibi çarptıı:18: ne kaa çok yerde alışveriş yapıyormuşum ben...:44:

Bravo gerçekten,ben bu kadar siteyi takip edemem karıştırırım birbirine
Sen bayağı sabırla mesai harcıyosun bu işe gerçekten bravo

emnim öyledir çok sahte hareketler bunlarrrrr

aaa yine inanmadı, kız bu sıcakta gelinir mi ? aaaa çok üzüldüm ama bak şimdi. neyse gelmezsin heralde bu kadar şeyden sonra

canım benim sağol, kızımla kardeşlerinin haberlerini bekliyoruz, inşallah sizde böyle anlatıp bizi mutlu ediceksiniz.

burcuu sadece ultrasondanmı bakıo renklıde

renklide baktı, renkli görüntüden video da koydu cd ye .

maşAllah senin ve esranın maaşlar gidiyor kanımcaaa

14. e-bebek
15. joker
16. ilkebebe
17.madalion
18.annelutfen
:)

maşAllah senin ve esranın maaşlar gidiyor kanımcaaa

evet
ama artık bişey almamam lazım... taşınıcaz bi sürü masraf çıkıcak...

mutfağımda bulaşık makinemle fırınım ankastreydi, yani almamıştık, alıcaz bide şimdi...
bebek odasını da yaparım artık. onun masrafları ayrı bi bütçe istiyor zaten...

Allah yardımcımız olsun canım... Valla bizimde masraflar ağır bakalım nasıl üstesinden gelicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…