Günaydın tatlı hamişlerrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz.
Ben dün bir dünya güzeli gördümmmmmmmmm
canlarım ayrıntılıya girdik, bebişimiz uyuyordu, hazır fırsat doktor güzelce inceledi. sonra hadi uyandıralım dedi dürtükledi, bebişim bize gülümsedi, canım benim gözlerini açtı baktı sonra tekrar uykuya daldı. doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi. çok şükür Allahım üzerimden koca bir yük kalktı.
eşim doktora girmeden evvel bak burcu ben kız çocuk istiyorum hemde çok itiraf ediyorum ama erkek olursa da bişi değişmeyecek dedi. ben kız bebek istyediğini biliyordum da bu derece bilmiyordum valla :)) doktora girince doktor tamam çocuk iyi dedikten sonra ben dünyayı unuttum, allahtan eşim akıl ettide sordu bebeğimiz kız mı dedi, doktor %100 dedi. bizimki havalara uçtu :)))))
sonra yemeğe gittik ağır çıkmak için baya yedimkendi doktorumuza gittik doktor beni tarttı 2 kilo fazla çıktım tabi 1 kilosu demin yediğim yemekti ama çaktırmadım nasıl dedim? harikasın dedi. :)))) bebişim 380 gr 20 cm imiş. açıkcası bu kadar tombiş beklemiyordum bana çok büyük moral oldu. o kadar aç yattığım geceler, istifralar sonucunda bu duyduğum çok iyi geldi. demek ki gerçekten dengeli besleniyorum, 1 kilo almıştım oda bebişime yapışmış çok şükür. böyle devam et dedi doktor.
demir hapı yazdı, artık başla dedi. 12 - 4 arası dışarı çıkmak yasak, denize girebilirsin ama havuz kesinlikle yasak dedi. balık hapını bırakmaya karar verdim artık balık yicem. eşimle yemek programı yaptık haftalık. o pişircek, kokusunu duymadan haftada 2 yicem inşallah.
sonra sağlık ocağında tetanoz olduk, hiç acımadı, hiçte kolum ağırmadı, doktorlara bakmayın tetanoz sadece sezeryanda geçmez mutlaka yaptırın kızlar.
hemşire bir kalp atışına bakalaım dedi, aradı aradı bulamadı bebişimi. bende evde dinliyorum ya biliyorum tabi yavrumun yerini, hemşireye bebişim tam şurda dedim. kadın oraya tuttu ve duydu sesini. kuzum benim hep solumda aşağıda duruyor :)))
çok güzel bir gün geçirdik, akşam kayınvalidelere gittik, güzel güzel mamalar yapmış, yedik sonra evde baya geç bir saate kadar pes oynadık
amann bebeğim boşver...sen bebeğin için temizz havayı soluyabileceksin yaa...o dünyalar değerrCanlarım ben geldimmmmm
yeni odamdayım nefes alabiliyorum bende her normal insan gibi hamd olsunnn
o malum kişiler beni yine sabah snir etti ahiret sorusuu gibi moonsun hanım nedn odaya tasınıyorsunuz kim karar verdi vs vs sanaaaneeeeeeee
Selam kızlar....
Sabah kötü haberlerle uyandım malum şehitlerimiz var, burnumun direği sızladı, Rabbim ailelerine sabır versin, bundan başka diyebilecek bir şey bulamıyorum...
Nasılsınız bakalım, bebekler nasıl???
Ben şimdiden 18 temmuzu bekliyorum ayrıntılı için kasım sonu olunca hepinizden geriden takip ediyorum sizleri ben...
Oturduğum ilçe olduğu için eskiden beri netten alışveriş yapmaya bayılırım :) masa başı işi birde hep pc başındayım, valla iyi oluyor hediye gibi geliyor birde bunların kampanya zamanlarını bekliyorum ya, 10-20 gün sonra geliyor aldığımı bile unutuyorum bazenkargocu beni tanıyor artık yine sana diyor
sağol canım, kesinlikle öyle. doktor bir sorun yok diyene kadar içimde neler yaşadım Allah bilir. çok şükür. inşallah hepimiz en büyük ödülü alacağız.
yok canm gidemedik araba bulamadıkbu haftasonuna kısmetse baabamdan arabayı yuruturuz artık
bence yinede kullan cnm geç kalmışsın hatta
cnaım bursadada deniz var ilçede oturuyorum deniz manzaralı evim ama kiraaasiz gelin
ay süper armutlu benim eve 25 km gelin canım beklerizz 30 dakikaya bizdesiniz ay ne güzellll
Esra hamile kalmadan önce Viaport Polo'dan bir trençkot almıştım kalıp gibi.. Hemde 3 kuruş paraya almıştım. İyi aklıma getirdin Via'yı bende gideyim oraya
oyy bebeğim kurban olurum seni gönderen Yaradanagözün aydın burcummm, maşallahhh kızçene
amann bebeğim boşver...sen bebeğin için temizz havayı soluyabileceksin yaa...o dünyalar değerr
Rabbim geride kalanlarına sabırlar versin dilerimm:26:
ayyy aynı ben.yurt içi kargonun elemanıylaa kanka olduk...artık odamı aramıyor...odaya giriyor ve direkt benim masama yöneliyor..dünde bi paket geldi...eksik çıkmasın diye adamın yanında açtım sayıyorum ürünleri...adam baktı dediki " abla çarşıyaa hiç gitmiyon herhalde, kayseri esnafı zararda desene"
evet viaportta cok guzel bı alısverıs merkezı hem kapalı degıl ınsan sıkılmıyor,chicconun gebzedekı yerını hıc duymamıstm orayada gıtmelı.sen nerde oturuyosun ?
Kızlar bence artık bizde eminönü buluşmasını yapalım.. Bir tarih belirleyelim.. Fazla ağırlaşmadan gidelim diyorum ne dersiniz ?
tekrar......................
Trafik felçti tatlım.. Eşimi gördüm resmen içim ağladı adamın yorgunluğuna... dedim dön geri anneme gidiyoruz.. Gittik anneme oturduk serin serin balkonda sonra bir baktım eşim sofra hazırlanırken uyumuş yorgunluktan.. Sızmış adam resmen.. Kıyamadım bekledik uyanmasını 2 -2.5 saat uyudu sonra dinlenmiş uyandı yemeğimizi yedik. oturduk gece 11 gibi çıktık annemden, hala trafik vardı allahtan azalmış gittik evimize, ama annem dedi yarın da dene olmazsa eşyalarını topla gel burda kalın odan boş orda kalırsınız. bende tamam dedim. Bugünkü duruma göre karar vericez artık tatlım.. Bizde durumlar böyle yani
oyy bebeğim kurban olurum seni gönderen Yaradanagözün aydın burcummm, maşallahhh kızçene
amann bebeğim boşver...sen bebeğin için temizz havayı soluyabileceksin yaa...o dünyalar değerr
ayyy aynı ben.yurt içi kargonun elemanıylaa kanka olduk...artık odamı aramıyor...odaya giriyor ve direkt benim masama yöneliyor..dünde bi paket geldi...eksik çıkmasın diye adamın yanında açtım sayıyorum ürünleri...adam baktı dediki " abla çarşıyaa hiç gitmiyon herhalde, kayseri esnafı zararda desene"
ay canlar güzel ürünler oldugunda siteleri paylasında bende alayımgerçi babamız kızıyor ama daha çok erken diyeee
Solante Pigmenta Spf 50+ Sun Care Lotion 150 ml GittiGidiyor'da 58077048
bunu kim önermişti 2 hafta sonra tatile gideceğim almayı düşünüyorum
yalnız ben pregna diye hatırlıyorum pigmenta olmasın o :)
bebeğim hergün düzenli olarakkk takip ettiğim siteler şöylee
1-markafoni
2-limango
3-trendyol
4-morhipo
5-butikbebe
6-vipdükkan
7-daybuyday
8-clubboon
9-minimoy
10-unnado
11-bebeci
12-evim.net
13-1v1y.com
aboooo yazıncaa gerçekler yüzüme tokat gibi çarptıı:18: ne kaa çok yerde alışveriş yapıyormuşum ben...:44:
emnim öyledir çok sahte hareketler bunlarrrrr
burcuu sadece ultrasondanmı bakıo renklıde
1-markafoni
2-limango
3-trendyol
4-morhipo
5-butikbebe
6-vipdükkan
7-daybuyday
8-clubboon
9-minimoy
10-unnado
11-bebeci
12-evim.net
13-1v1y.com
aboooo yazıncaa gerçekler yüzüme tokat gibi çarptıı:18: ne kaa çok yerde alışveriş yapıyormuşum ben...:44:
1-markafoni
2-limango
3-trendyol
4-morhipo
5-butikbebe
6-vipdükkan
7-daybuyday
8-clubboon
9-minimoy
10-unnado
11-bebeci
12-evim.net
13-1v1y.com
maşAllahsenin ve esranın maaşlar gidiyor kanımcaaa
evet
ama artık bişey almamam lazım... taşınıcaz bi sürü masraf çıkıcak...
mutfağımda bulaşık makinemle fırınım ankastreydi, yani almamıştık, alıcaz bide şimdi...
bebek odasını da yaparım artık. onun masrafları ayrı bi bütçe istiyor zaten...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?