burcuxxxxxxxxxx bacım dr ne dedi sana bişi dedimi herşey yolundamıymış kg ve boyu ölçemiyolarmış artık bizim ultrason uzmanı öle dedii ama gelişimi iyi dedi
huuu huu nasılsınız bakalım teyzoşlar...
geçen gün yazmıştım kesin olmasa bile kıza benziyor dedi doktorumuz..artık ayrıntılıda kesinleşir...ama taaa 27 temmuzda ya ayrıntılımız..23 haftalık olacaz o zaman..doktor 22 hafta bitimi 23hafta en iyi zaman dedi..ama sizler ne güzel erkenden giriyorsunuz...
kızım getireyim aklınada 2 hafta öncesinden fantezi kurmaya başlaaa
kızlar dün kuzenimin kızını görmeye gittik hastaneye çok ciciydiii,yalnız burnunun ucu sağa doğru kayıktı neden olmuş biliyor musunuz;
Bu normal doğurucam diye bekledi,40 haftayı da 10 gün geçti ve kanala çoktaaan girmiş,sıkışmış yavrucak,çıkınca da burnunun ucu yamuk çıkmış,dr demiş ki zaten sezaryen olacaktı keşke 38.hafta da alsaydık demiş.
Ama sürekli elleriyle düzeltmeye çalışacaklar,çook tatlıydı kapkara saçlı bi kız..:)
yaa ben hala duyamıyorum kızımın hareketlerını
akşam yazdı heralde görmedim ki....
ayy aysunnn bebiş nasıl vuruyor anlatamam sanaaa.... sabahtan beri durmadı bu cadı
ayyy fantezi kursam ne fayda... oldu bittiye geliyo 2 hafta rötarlı olunca, ben de kurduğumla kalıyorum... :27
aa niye inat etmiş ki ama yaa? inşallah düzelir... onların dokuları çok hassas çünkü.
Rabbim ailesine bağışlasın inşallah.
kızlar dün kuzenimin kızını görmeye gittik hastaneye çok ciciydiii,yalnız burnunun ucu sağa doğru kayıktı neden olmuş biliyor musunuz;
Bu normal doğurucam diye bekledi,40 haftayı da 10 gün geçti ve kanala çoktaaan girmiş,sıkışmış yavrucak,çıkınca da burnunun ucu yamuk çıkmış,dr demiş ki zaten sezaryen olacaktı keşke 38.hafta da alsaydık demiş.
Ama sürekli elleriyle düzeltmeye çalışacaklar,çook tatlıydı kapkara saçlı bi kız..:)
yaa ben hala duyamıyorum kızımın hareketlerını
5.ayda duyamıcaksam kacıncı ayda duyucam ben yaa
banane banane bnde ıstıyorummm
benim dr kahvenin zararı yok çay içme dedii kahve daha yararlı dedi kızlar oda taze sütle süper olurdu bak cnm çekti
hoş bulduk tatlımmmayy çok şirin bunlar yaaa hoş geldinn
ayyy fantezi kursam ne fayda... oldu bittiye geliyo 2 hafta rötarlı olunca, ben de kurduğumla kalıyorum...
aa niye inat etmiş ki ama yaa? inşallah düzelir... onların dokuları çok hassas çünkü.
Rabbim ailesine bağışlasın inşallah.
bse sorcam kızlar ya sız de de bel sırt agrısı oluyo mu
benım bugunlerde artmaya basladı sabah yataktan dayak yemıs gıbı kalkıyorum ya hamılelıkten mı
yasıyorum sızce ben bu durumu bılemedım
sabahtan berı bı tuhafım zaten hafıf bulantım oldu yıne bıdıs kızım yaramazlık yapıyo sanırım
bı de su sehıt haberlerıne acayıp canım sıkıldı ya
oturup agladım tutamadım kendımı...
annelerını dusundukce ıcım parcalandı
dusunsenıze bızım su heycanımızı emınım onlarda yasamıstr ay buyudu ay tekme attı ay kıpırdadı dye
dortgozle bekle kucagına almak ıcın bekle dogsun buyusun adam olsun dıye
sonra............................................
hoş bulduk tatlımmm
Valla yaa bebek inat anne inat,gelmedi cadı bi türlü,ne oldu yine mecburen sezaryene kaldı,ama çok iyiydi biz gittiğimizde doğumdan çıkalı 5-6 saat olmuştu maaşallahı vardı,beni telkin edip durdu sakın korkma herşey süperdi diye :))
Bu arada fantezi mantezi ne ayaksınız kızım siz(aysun,esra,neleri kaçırdım çabuk anlatın)
zaten kocişle ne zamandır eve geç geliyoruz tık yok,bugün de halı saha maçı var beyefendinin acaba tercih yapmak zorunda mı bıraksam
Ya halı saha ya bennnn
huuu huu nasılsınız bakalım teyzoşlar...
geçen gün yazmıştım kesin olmasa bile kıza benziyor dedi doktorumuz..artık ayrıntılıda kesinleşir...ama taaa 27 temmuzda ya ayrıntılımız..23 haftalık olacaz o zaman..doktor 22 hafta bitimi 23hafta en iyi zaman dedi..ama sizler ne güzel erkenden giriyorsunuz...
hoş bulduk tatlımmm
Valla yaa bebek inat anne inat,gelmedi cadı bi türlü,ne oldu yine mecburen sezaryene kaldı,ama çok iyiydi biz gittiğimizde doğumdan çıkalı 5-6 saat olmuştu maaşallahı vardı,beni telkin edip durdu sakın korkma herşey süperdi diye :))
Bu arada fantezi mantezi ne ayaksınız kızım siz(aysun,esra,neleri kaçırdım çabuk anlatın)
zaten kocişle ne zamandır eve geç geliyoruz tık yok,bugün de halı saha maçı var beyefendinin acaba tercih yapmak zorunda mı bıraksam
Ya halı saha ya bennnn
huhhuuuuuusüperrr olurr benceee ya halı sahadaki maç ya evdeki maç diyeeee
bir kerem bzimki arkadaşlarıyla bulustuda rahat nefes aldırmadım yaaa gelirsin yada unutrsun diyee sadece 1 saat oturabildi arkadaşlarıylaaa
huhhuuuuuusüperrr olurr benceee ya halı sahadaki maç ya evdeki maç diyeeee
bir kerem bzimki arkadaşlarıyla bulustuda rahat nefes aldırmadım yaaa gelirsin yada unutrsun diyee sadece 1 saat oturabildi arkadaşlarıylaaa
haklısın canım...Allahım sabır versın aılelrıne hayattta tadılabılecek acıların en buyugu evlat acısı olsa gerek...canım ben okumadım haberleri. eşim söyledi sabah içim parçalandı... söylenecek o kadar çok şey var ki aslında...
ayy ne guzel ya saglıkları yerındeymıs darısı bıze olsun ıns..iş yerinden arkadaşım doğum yaptı kızçe geldi, Ayşe Naz koymuşlarrr haberi geldi az önce ikiside iyimişbelden sezeryann olmuşşş
bılmıyorum kı ya ultrason kont. hersey yoluda dıyor doktorum daha vaktın var hıssetmek ıcın dıyorbazı kız çocukları geç hareketleniyormuş cnm senin kız hantal olmasın
hmm hıc duymamıstım oturma sımıdı demek cok saol canm bı bakayım bnde mademcanım bu sabah yazdım bende de çok agrı oluyor.otururken de yatarken de sırtım ,belim hep agrıyor.arkadaşlar oturma simidi tavsiye ettiler bana ondan alıcam istersen sende bir bak...
yok kız aysun tam bana bişi dedi o anda sen geldin
ay biz de bi gece yorgunduk diğer gecede yorgunduk yatalım uyuyalım dedi ama ben bırakır mıyım hayatta
tercih etme şansı bile olmasın benceee.. napçak halısahayı aaaaabu daha çok rahatlatır seni de
vicdansız aysunnnnnnn
Valla bak görüyo musun erkekler bi şey uğruna nasıl da tedirgin oluyolar ahahaha
Ya bende kıyamıyorum,sonra beni tehdit ediyo,sağolsun arkadaşlarımla buluştuğumda arayıp sormaz bile beni rahatsız etmeyeyim diye diyor,diyorum hadi hadi kendine pay çıkarıyosun ki bende seni rahatsız etmeyeyim :)))
Duş aldım üstümde havlu var diyeyim arayayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?