2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar dün kuzenimin kızını görmeye gittik hastaneye çok ciciydiii,yalnız burnunun ucu sağa doğru kayıktı neden olmuş biliyor musunuz;

Bu normal doğurucam diye bekledi,40 haftayı da 10 gün geçti ve kanala çoktaaan girmiş,sıkışmış yavrucak,çıkınca da burnunun ucu yamuk çıkmış,dr demiş ki zaten sezaryen olacaktı keşke 38.hafta da alsaydık demiş.

Ama sürekli elleriyle düzeltmeye çalışacaklar,çook tatlıydı kapkara saçlı bi kız..:)

burcuxxxxxxxxxx bacım dr ne dedi sana bişi dedimi herşey yolundamıymış kg ve boyu ölçemiyolarmış artık bizim ultrason uzmanı öle dedii ama gelişimi iyi dedi

alla alla niye sana ölçüleri söylemedi ki, boyu bacakları uzatmıyor diye yaklaşık olarak söylüyorlar. bebişimde bir sıkıntı yokmuş. kilosu: 380 gr, boyu :20 cm imiş.

evet canım cinsiyet kesinleşiyor. ayrıntılıda makine bebişin yumurtalıklarını tespit etti gibi geldi bana. doktor apışarasına bakmadan söyledi kesin kız diye. ben 20. haftamda oldum. erken olsa doktorum yaptır demezdi, seninki madem öyle uygun gördü yapacak bişi yok. inşallah güzel haberlerle gelirsin.

kızım getireyim aklınada 2 hafta öncesinden fantezi kurmaya başlaaa

ayyy fantezi kursam ne fayda... oldu bittiye geliyo 2 hafta rötarlı olunca, ben de kurduğumla kalıyorum...

aa niye inat etmiş ki ama yaa? inşallah düzelir... onların dokuları çok hassas çünkü.

Rabbim ailesine bağışlasın inşallah.

akşam yazdı heralde görmedim ki....
ayy aysunnn bebiş nasıl vuruyor anlatamam sanaaa.... sabahtan beri durmadı bu cadı
yaa ben hala duyamıyorum kızımın hareketlerını
5.ayda duyamıcaksam kacıncı ayda duyucam ben yaa
banane banane bnde ıstıyorummm

benim dr kahvenin zararı yok çay içme dedii kahve daha yararlı dedi kızlar oda taze sütle süper olurdu bak cnm çekti

aynen olduda bitti maşAllahhhh

ay canım geçmiş olsun üzüldüm Rabbim ne hakkımıza hayırlıysa sağlıklı imanlı onu nasip etsin aminnn

ayy çok şirin bunlar yaaa hoş geldinn
hoş bulduk tatlımmm

Valla yaa bebek inat anne inat,gelmedi cadı bi türlü,ne oldu yine mecburen sezaryene kaldı,ama çok iyiydi biz gittiğimizde doğumdan çıkalı 5-6 saat olmuştu maaşallahı vardı,beni telkin edip durdu sakın korkma herşey süperdi diye :))

Bu arada fantezi mantezi ne ayaksınız kızım siz(aysun,esra,neleri kaçırdım çabuk anlatın)
zaten kocişle ne zamandır eve geç geliyoruz tık yok,bugün de halı saha maçı var beyefendinin acaba tercih yapmak zorunda mı bıraksam
Ya halı saha ya bennnn

canım bu sabah yazdım bende de çok agrı oluyor.otururken de yatarken de sırtım ,belim hep agrıyor.arkadaşlar oturma simidi tavsiye ettiler bana ondan alıcam istersen sende bir bak...

huhhuuuuuu süperrr olurr benceee ya halı sahadaki maç ya evdeki maç diyeeee

bir kerem bzimki arkadaşlarıyla bulustuda rahat nefes aldırmadım yaaa gelirsin yada unutrsun diyee sadece 1 saat oturabildi arkadaşlarıylaaa

canım hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur..

tam da şimdi haberlere göz atıyordum şehit haberine gözüm takıldı oğlan annesi olmak da çok zor diye geçiriyordum aklımdan.

ben 20. hafta bitiminde ayrıntılıya gireceğim, seninkine neden bu kadar geç tarih vermiş? çok daha iyi görürsünüz gerçi ama sabır meselesi işte :)

Canım gözünüz aydın öncelikle..
Sonrada geçmiş olsun diyim ama çok kafaya takmasınlar, benimde burnum yok gibiymiş doktor çekin devamlı demiş çekerek düzelmiş, şimdi estetikli sanıyorlar... Bebişin de düzelir daha tam şeklini almıyor kemikleri çok esnek , üzülmesin annesi babası

yok kız aysun tam bana bişi dedi o anda sen geldin

ay biz de bi gece yorgunduk diğer gecede yorgunduk yatalım uyuyalım dedi ama ben bırakır mıyım hayatta
tercih etme şansı bile olmasın benceee.. napçak halısahayı aaaaa bu daha çok rahatlatır seni de

vicdansız aysunnnnnnn

Valla bak görüyo musun erkekler bi şey uğruna nasıl da tedirgin oluyolar ahahaha

Ya bende kıyamıyorum,sonra beni tehdit ediyo,sağolsun arkadaşlarımla buluştuğumda arayıp sormaz bile beni rahatsız etmeyeyim diye diyor,diyorum hadi hadi kendine pay çıkarıyosun ki bende seni rahatsız etmeyeyim :)))

Duş aldım üstümde havlu var diyeyim arayayım da

canım ben okumadım haberleri. eşim söyledi sabah içim parçalandı... söylenecek o kadar çok şey var ki aslında...
haklısın canım...Allahım sabır versın aılelrıne hayattta tadılabılecek acıların en buyugu evlat acısı olsa gerek...
iş yerinden arkadaşım doğum yaptı kızçe geldi, Ayşe Naz koymuşlarrr haberi geldi az önce ikiside iyimiş belden sezeryann olmuşşş
ayy ne guzel ya saglıkları yerındeymıs darısı bıze olsun ıns..
bazı kız çocukları geç hareketleniyormuş cnm senin kız hantal olmasın
bılmıyorum kı ya ultrason kont. hersey yoluda dıyor doktorum daha vaktın var hıssetmek ıcın dıyor
ama ben dayanamıyorum sabırsızlanıyorum duymak ıcın ama nerde tık yok bızım kızda
walla benım kız babasına cektıyse kesın hantallıktandır felaket tembeldır esım kapıyı kapa dersın ruzgar kapatr bosver der
onu cok kınarım bnde ona cektıyse yandık walla
canım bu sabah yazdım bende de çok agrı oluyor.otururken de yatarken de sırtım ,belim hep agrıyor.arkadaşlar oturma simidi tavsiye ettiler bana ondan alıcam istersen sende bir bak...
hmm hıc duymamıstım oturma sımıdı demek cok saol canm bı bakayım bnde madem
zaten bu gece yastık takvıyesı yapıcam bakalım bı faydası olur belkı

kızzzzz napyımmm kıskanırım kocişimi bennn herseyden önce ben olmalıyım hayatındaa ben ona aşığımmmm

hemde deliler gibbbbiiii

hala yiyorsa süperrr yap bencedeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…