2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
fantezi giyim mi canım benimki hoşlanmıyorrr sade olmalıymışşş

Benim ki seviyor da sağolsun afedersiniz giymemle çıkması bir oluyor

olmaz mı kuzum ya.. ben bir gecelik aldım l beden normalde m giyiyorum üzerinde dinazor falan var ama mini askılı dekoltesi bol o güzel oluyor bebişle de şirin duruyor idare edecek artık demi?

Evet o tarz gecelikleri de beğeniyorum zaten,dekolte bile seksi göstermeye yetiyor aslında..

aynen bizde öyleyiz ya eşimle ama ben çok sefiyommm onu çirkinim benimmmmmmmmm

evet yaa şimdide tutturmuşş kızımız sana benzesin güzel olsun bana benzerse çirkin olur diyeeee ama çok tatlııııı

Benim ki seviyor da sağolsun afedersiniz giymemle çıkması bir oluyor

Evet o tarz gecelikleri de beğeniyorum zaten,dekolte bile seksi göstermeye yetiyor aslında..

benimkide 2 dakika durucak yada durmucak beni yorma diyorrr

Eki Görüntüle 447433

Selaaam sizi şirin ördeklerle selamlıyorum

aman efendim bu ne güzel selamlama..hoşgeldiniz piploşun ve sen şekerimm

allah gönlündekini nasip etsin canımm
oyy maşallahhh..yesinler onun murnunu darısı bizlerin sağlıklaa sıhhatle kucagımıza almamızaa inşallahh
:26:

tercihinin ne olacagıı belli zaten şekerim...bu kadar plana adamın yüreği dayanmızz kızz

allahhh nilll nasıl güldürdüün benii çıplağım de daha garanti olsunnnn...havluyu karıştırmaa arayaaa

eşim benim kızımız için ikbal ismini düşünüyor büyük ihtimalle ikbal olacak ismimiz

annişe benzesin tabi

çok zor bir ihtimal canımmm benim dedem kumral yeşil gözluymuş ondan birtek bende var koca sülalede renkli göz kumrallık

annemler esmer eşim ve ailesi baya esmer birtek benim kumral olan % 5 ihtimal var bana benzerseee beni annemlere benzetmezler çocukken baabam ugrasırdı benlee seni aldık sokaga bırakmıslardı diyeeee

eşim benim kızımız için ikbal ismini düşünüyor büyük ihtimalle ikbal olacak ismimiz

hımm..ıkbal guzel bı ısım hayırlı olsun oleyse ısmınız canım
benım esım ısım konusunu bana bıraktı sozde ama buldugum her ısme de bı kulp takmaktan gerı kalmıyo napcaz bılmıyorum

kuzum bir de sıcakta rahat oluyor evde elbise gibi bile giyiyorum ben serin serin estiriyor:)
Aynen bende öyle yapıyorum bazen,kociş te seviyor

[

benimkide 2 dakika durucak yada durmucak beni yorma diyorrr
He yaa ne tembeller di mi

Amin canım inşallahhhh..

Kız zaten havluyu çıkardım aradan direk mevzuya girdimdiyo ki o zaman iki maçı da kaldırabilirim bugün,dedim ki kaldıramazsan sana banu alkan'ın denyo şarkısını söylerim aahahhaha
anlamışsınızdır hangi şarkı olduğunu

Son düzenleme:
Kızlaaaar bende halen isim bulamadım eşime beğendirememiştikk sanırım çınar koyacağım Bana bırakılırsa

cınar guzelmıs canım..
bızım bebıs erkek olsaydı eger ısım bellıydı
ıkımızın ortak kararıyla egemen olucaktı
kagan eren mert melıh ısmlerı de guzel bence pıpıloslar ıcın

hımm..ıkbal guzel bı ısım hayırlı olsun oleyse ısmınız canım
benım esım ısım konusunu bana bıraktı sozde ama buldugum her ısme de bı kulp takmaktan gerı kalmıyo napcaz bılmıyorum

ahh ahh kader arkadaşım benimmm aynen benim eşimde öyle davranıyor...pipiloşumuz olsaydı babasının adı olacaktı ve ben ek isim istememe rağmen kabul etmedi...kızımız olsaydı sen koyardın dedi...dedi bak bunu...1 hafta sonra bizim pipiloşşş bıdış oluverdi... şimdide ikimizin kararı olmalı diyorr herr buldugum ismee bişey diyor...ben aybüke istiyordum kabul etmedi..çok üzülüyorum

şimdide reyyan'da ısrarcıyım bakalım sonucumuz nolcak:44:
Kızlaaaar bende halen isim bulamadım eşime beğendirememiştikk sanırım çınar koyacağım Bana bırakılırsa
bana bırakılsaa benimde aklımda neler vardaaa biz annişlere bırakmıyorlar ne yazıkkii

hemşommm seninlee bi ortak yanımız daha çıktı gıı bende aynıyım...babamdan almışım gözlerimi, ten rengim falan hep babaannemler tarafı...ama kuzenlerde, kardeşlerimde hiç yokk
banada seni hastanede değiştirmişler derlerdi...hatta küçükken 'küçük emrah'filmlerinden etkilenmiş olmalıyımki "o zaman benim gerçek annem babam kim diyee ağlamıştım"

bizim aile çok çeşitli her renk tonundan var renkli gözlü da çok ama eşimin ailesi fotokopi gibi kara karalar ve bebek ultrason fotolarına göre onlara benziyor. dedim o kadar annem güzelliğin bana, huyun babana çeksin diye ama anlatamadım...

cınar guzelmıs canım..
bızım bebıs erkek olsaydı eger ısım bellıydı
ıkımızın ortak kararıyla egemen olucaktı
kagan eren mert melıh ısmlerı de guzel bence pıpıloslar ıcın

egemende güzel tatlım, ama etrafımda çok koydular, kağan isminide seviyorum ben
yaa benim beğendiklerim var da, eşime bişi beğendiremiyozz yaa

ay adamlar hem anlamazlar hemde bizimkileri beğenmezler hiçç anlamış değilimm

ahahahha seni dinlememişş ufaklıkkk
erkeklerde çirkinlik sorun değilde kızlar için önemliii yahuuuu

hadi yaa benziyoruz hemşom yaaa bakalım bizim fıstıklar kime çekecekkk

aybüke bende önermiştim eşime baya espirilidir " aybüke mi aybüke büke bbükeee dedi manyakkk" hemen isimlerden espiri patlatıyr sinir ediyor beniii

lina mı hiç duymadım canım, Mina ve Lina güzel değişikk çizgi flm karekteri gibi, çocuk büyüyünce de sever inş. adını

lina ya lili derizzz

canım anneme dedim deee lina ne kız gavur ismi gibi dedi bende arapça kuranda geçiyor dedim dili dönmezmişş efendimmm

bende eşime " zeynep lina " koyalım dedim onlar zeynep biz lina diyelim dedim nasıl amaaaa

bizde LİNA düşündük canımmm Sevecen merhametli, yumuşak hurma fidanı demek ama bu esra dalga geçti benleee
hıc duymamstım canım lına kulaga guzel gelıyo ama fazla sıradası o tarz ısımler benım ıcın bebekkken severken ıyı oluyoda buyuyunce sankı uymıcakmıs gıbı gelıyo ama tabı herkesın kendı zevkı sonucta
zaten farkındaysanız kızlar ayse fatma zeynepler hepten tarıh oldu eskıden ayse teyzemımz vardı
ılerde ılayda teyze alara nınelerımız olucak cok garıp gelıyo ya dmı
hem bıze bırakıyolar sozde hemde her ısme bı bahane buluyolar hepsı aynı bu erkeklerın desene
aybuke guzelmıs aslında ya nıye begenmedı kı anlamı ne bu arada
reyyan benım de aklımda olan ısımlerden ama daha solemedım esıme solesem kesın bı bahane bulur sıp dıye

çakaaaaaaaallllllllll zekiiice zeynep ismini çok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…