fantezi giyim mi canım benimki hoşlanmıyorrrsade olmalıymışşş
olmaz mı kuzum ya.. ben bir gecelik aldım l beden normalde m giyiyorum üzerinde dinazor falan var ama mini askılı dekoltesi bol o güzel oluyor bebişle de şirin duruyor idare edecek artık demi?
Benim ki seviyor da sağolsun afedersiniz giymemle çıkması bir oluyor
Evet o tarz gecelikleri de beğeniyorum zaten,dekolte bile seksi göstermeye yetiyor aslında..
aynen bizde öyleyiz ya eşimle ama ben çok sefiyommm onu çirkinim benimmmmmmmmm
Benim ki seviyor da sağolsun afedersiniz giymemle çıkması bir oluyor
Evet o tarz gecelikleri de beğeniyorum zaten,dekolte bile seksi göstermeye yetiyor aslında..
allah gönlündekini nasip etsin canımmhuuu huu nasılsınız bakalım teyzoşlar...
geçen gün yazmıştım kesin olmasa bile kıza benziyor dedi doktorumuz..artık ayrıntılıda kesinleşir...ama taaa 27 temmuzda ya ayrıntılımız..23 haftalık olacaz o zaman..doktor 22 hafta bitimi 23hafta en iyi zaman dedi..ama sizler ne güzel erkenden giriyorsunuz...
oyy maşallahhh..yesinler onun murnunukızlar dün kuzenimin kızını görmeye gittik hastaneye çok ciciydiii,yalnız burnunun ucu sağa doğru kayıktı neden olmuş biliyor musunuz;
Bu normal doğurucam diye bekledi,40 haftayı da 10 gün geçti ve kanala çoktaaan girmiş,sıkışmış yavrucak,çıkınca da burnunun ucu yamuk çıkmış,dr demiş ki zaten sezaryen olacaktı keşke 38.hafta da alsaydık demiş.
Ama sürekli elleriyle düzeltmeye çalışacaklar,çook tatlıydı kapkara saçlı bi kız..:)
hoş bulduk tatlımmm
Valla yaa bebek inat anne inat,gelmedi cadı bi türlü,ne oldu yine mecburen sezaryene kaldı,ama çok iyiydi biz gittiğimizde doğumdan çıkalı 5-6 saat olmuştu maaşallahı vardı,beni telkin edip durdu sakın korkma herşey süperdi diye :))
Bu arada fantezi mantezi ne ayaksınız kızım siz(aysun,esra,neleri kaçırdım çabuk anlatın)
zaten kocişle ne zamandır eve geç geliyoruz tık yok,bugün de halı saha maçı var beyefendinin acaba tercih yapmak zorunda mı bıraksam
Ya halı saha ya bennnn
Valla bak görüyo musun erkekler bi şey uğruna nasıl da tedirgin oluyolar ahahaha
Ya bende kıyamıyorum,sonra beni tehdit ediyo,sağolsun arkadaşlarımla buluştuğumda arayıp sormaz bile beni rahatsız etmeyeyim diye diyor,diyorum hadi hadi kendine pay çıkarıyosun ki bende seni rahatsız etmeyeyim :)))
Duş aldım üstümde havlu var diyeyim arayayım da
evet yaa şimdide tutturmuşş kızımız sana benzesin güzel olsun bana benzerse çirkin olur diyeeee ama çok tatlııııı
benimkide 2 dakika durucak yada durmucak beni yorma diyorrr
bebıslerınızn ısımlerı bellı mı kızlar:26:
benım ıcıme sınen bı ısım bulamadım henuz kızıma
aslında nil ısmını sevıyorum ama cok kısa gelıyo o da onune yada arkasına ne eklenebılır sızce:26::26:
annişe benzesin tabi
eşim benim kızımız için ikbal ismini düşünüyor büyük ihtimalle ikbal olacak ismimiz
Kızlaaaar bende halen isim bulamadım eşime beğendirememiştikk sanırım çınar koyacağımBana bırakılırsa
Aynen bende öyle yapıyorum bazen,kociş te seviyorkuzum bir de sıcakta rahat oluyor evde elbise gibi bile giyiyorum ben serin serin estiriyor:)
He yaa ne tembeller di mi[
benimkide 2 dakika durucak yada durmucak beni yorma diyorrr
aman efendim bu ne güzel selamlama..hoşgeldiniz piploşun ve sen şekerimm
hoşbulduk şekerim sizlere layık değil ama
oyy maşallahhh..yesinler onun murnunudarısı bizlerin sağlıklaa sıhhatle kucagımıza almamızaa inşallahh
:26:
tercihinin ne olacagıı belli zaten şekerim...bu kadar plana adamın yüreği dayanmızz kızz
allahhh nilll nasıl güldürdüün beniiçıplağım de daha garanti olsunnnn...havluyu karıştırmaa arayaaa
bizde LİNA düşündük canımmm Sevecen merhametli, yumuşak hurma fidanı demekama bu esra dalga geçti benleee
Kızlaaaar bende halen isim bulamadım eşime beğendirememiştikk sanırım çınar koyacağımBana bırakılırsa
hımm..ıkbal guzel bı ısım hayırlı olsun oleyse ısmınız canım
benım esım ısım konusunu bana bıraktı sozde ama buldugum her ısme de bı kulp takmaktan gerı kalmıyo napcaz bılmıyorum
bana bırakılsaa benimde aklımda neler vardaaa biz annişlere bırakmıyorlar ne yazıkkiiKızlaaaar bende halen isim bulamadım eşime beğendirememiştikk sanırım çınar koyacağımBana bırakılırsa
çok zor bir ihtimal canımmm benim dedem kumral yeşil gözluymuş ondan birtek bende var koca sülalede renkli göz kumrallık
annemler esmer eşim ve ailesi baya esmer birtek benim kumral olan % 5 ihtimal var bana benzerseeebeni annemlere benzetmezler çocukken baabam ugrasırdı benlee seni aldık sokaga bırakmıslardı diyeeee
çok zor bir ihtimal canımmm benim dedem kumral yeşil gözluymuş ondan birtek bende var koca sülalede renkli göz kumrallık
annemler esmer eşim ve ailesi baya esmer birtek benim kumral olan % 5 ihtimal var bana benzerseeebeni annemlere benzetmezler çocukken baabam ugrasırdı benlee seni aldık sokaga bırakmıslardı diyeeee
cınar guzelmıs canım..
bızım bebıs erkek olsaydı eger ısım bellıydı
ıkımızın ortak kararıyla egemen olucaktı
kagan eren mert melıh ısmlerı de guzel bence pıpıloslar ıcın
ahh ahh kader arkadaşım benimmmaynen benim eşimde öyle davranıyor...pipiloşumuz olsaydı babasının adı olacaktı ve ben ek isim istememe rağmen kabul etmedi...kızımız olsaydı sen koyardın dedi...dedi bak bunu...1 hafta sonra bizim pipiloşşş bıdış oluverdi... şimdide ikimizin kararı olmalı diyorr herr buldugum ismee bişey diyor...ben aybüke istiyordum kabul etmedi..çok üzülüyorum
şimdide reyyan'da ısrarcıyım bakalım sonucumuz nolcak:44:
bana bırakılsaa benimde aklımda neler vardaaa biz annişlere bırakmıyorlar ne yazıkkii
hemşommm seninlee bi ortak yanımız daha çıktı gııbende aynıyım...babamdan almışım gözlerimi, ten rengim falan hep babaannemler tarafı...ama kuzenlerde, kardeşlerimde hiç yokk
banada seni hastanede değiştirmişler derlerdi...hatta küçükken 'küçük emrah'filmlerinden etkilenmiş olmalıyımki "o zaman benim gerçek annem babam kim diyee ağlamıştım"
bizim aile çok çeşitli her renk tonundan var renkli gözlü da çok ama eşimin ailesi fotokopi gibi kara karalar ve bebek ultrason fotolarına göre onlara benziyor. dedim o kadar annem güzelliğin bana, huyun babana çeksin diye ama anlatamadım...
ahh ahh kader arkadaşım benimmmaynen benim eşimde öyle davranıyor...pipiloşumuz olsaydı babasının adı olacaktı ve ben ek isim istememe rağmen kabul etmedi...kızımız olsaydı sen koyardın dedi...dedi bak bunu...1 hafta sonra bizim pipiloşşş bıdış oluverdi... şimdide ikimizin kararı olmalı diyorr herr buldugum ismee bişey diyor...ben aybüke istiyordum kabul etmedi..çok üzülüyorum
bana bırakılsaa benimde aklımda neler vardaaa biz annişlere bırakmıyorlar ne yazıkkii
hemşommm seninlee bi ortak yanımız daha çıktı gııbende aynıyım...babamdan almışım gözlerimi, ten rengim falan hep babaannemler tarafı...ama kuzenlerde, kardeşlerimde hiç yokk
banada seni hastanede değiştirmişler derlerdi...hatta küçükken 'küçük emrah'filmlerinden etkilenmiş olmalıyımki "o zaman benim gerçek annem babam kim diyee ağlamıştım"
lina mı hiç duymadım canım, Mina ve Linagüzel değişikk çizgi flm karekteri gibi, çocuk büyüyünce de sever inş. adını
lina ya lili derizzz
hıc duymamstım canım lına kulaga guzel gelıyo ama fazla sıradası o tarz ısımler benım ıcın bebekkken severken ıyı oluyoda buyuyunce sankı uymıcakmıs gıbı gelıyo ama tabı herkesın kendı zevkı sonuctabizde LİNA düşündük canımmm Sevecen merhametli, yumuşak hurma fidanı demekama bu esra dalga geçti benleee
hem bıze bırakıyolar sozde hemde her ısme bı bahane buluyolar hepsı aynı bu erkeklerın deseneahh ahh kader arkadaşım benimmmaynen benim eşimde öyle davranıyor...pipiloşumuz olsaydı babasının adı olacaktı ve ben ek isim istememe rağmen kabul etmedi...kızımız olsaydı sen koyardın dedi...dedi bak bunu...1 hafta sonra bizim pipiloşşş bıdış oluverdi... şimdide ikimizin kararı olmalı diyorr herr buldugum ismee bişey diyor...ben aybüke istiyordum kabul etmedi..çok üzülüyorum
ahahahha seni dinlememişş ufaklıkkk
erkeklerde çirkinlik sorun değilde kızlar için önemliii yahuuuu
hadi yaa benziyoruz hemşom yaaabakalım bizim fıstıklar kime çekecekkk
aybüke bende önermiştim eşime baya espirilidir " aybüke mi aybüke büke bbükeee dedi manyakkk" hemen isimlerden espiri patlatıyr sinir ediyor beniii
canım anneme dedim deee lina ne kız gavur ismi gibi dedi bende arapça kuranda geçiyor dedim dili dönmezmişş efendimmm
bende eşime " zeynep lina " koyalım dedim onlar zeynep biz lina diyelim dedim nasıl amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?