2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yemess.... benim ki yemiyo artık havlu mavlu... daha ince fikirler bul bence

kızzzzz napyımmm kıskanırım kocişimi bennn herseyden önce ben olmalıyım hayatındaa ben ona aşığımmmm

hemde deliler gibbbbiiii

delüm neyden kıskanıyosun arkadaşlarından mı gerçi ben de kıskanıyorum bazen... eve geç gelince sitem ediyorum azıcık.. öyle hoşuna gidiyo ki hemen sırnaşıyo deli

Sağol canım;evet dr lar da elinizle düzelteceksiniz demiş zaten..ay insan da kıyamaz ki yaa

ayy sormaaa haftada bir halı sahası var işte kıyamıyorum ama yine de napiim yaa 1 hafta olacak nerdeyse yaaaa aaaaevet tehditleri savurayım bakayım

kıskanırım beennnn kara boncugum o benimmmm bende onun yeşil boncuguyummm o daha fena beni askılı badiyle pencere kenarına yaklaştırmıyor balkona cıkarmıyorrr

hala yiyorsa süperrr yap bencedeeeeee

Aradan biraz zaman geçince öyle bi yiyor ki bazen

yemess.... benim ki yemiyo artık havlu mavlu... daha ince fikirler bul bence

Ayy naapsam ki yaa,gerçi sıcaklardan dolayı 1-2 ay erteleyecekler maçları,en iyisi maç sonrası değil de işten gelir gelmez kandırayım ahahha

Ayy naapsam ki yaa,gerçi sıcaklardan dolayı 1-2 ay erteleyecekler maçları,en iyisi maç sonrası değil de işten gelir gelmez kandırayım ahahha

hahaahh yer kızımmm " kadın isterse hersey olurr"

siz yaşıtmısınız canım

1 hafta çok fazla

tehditle yapma şekerim yaaaa dişiliğini göster azıcık

kıskanırım beennnn kara boncugum o benimmmm bende onun yeşil boncuguyummm o daha fena beni askılı badiyle pencere kenarına yaklaştırmıyor balkona cıkarmıyorrr

Rabbim bozmasın huzurunuzu canım benimm... ay benim eşim de eskiden kıskanç değildi hatta sinir olurdum.. evlendik bi haller oldu :)

bende özledim aşkımı üç gündür ayrıyz ama bu gece dönüyor

ben de özledim ben de.....

kızzzzz napyımmm kıskanırım kocişimi bennn herseyden önce ben olmalıyım hayatındaa ben ona aşığımmmm

hemde deliler gibbbbiiii

oy oy oy aşkınızı yerim sizin maşallahhhhhhhh

bencede atık havlu kesmez

ay evet askılı olursa perdeler kapalı duruyoruz

bende özledim aşkımı üç gündür ayrıyz ama bu gece dönüyor

hadi gözün aydın kuzum

1 hafta çok fazla

tehditle yapma şekerim yaaaa dişiliğini göster azıcık

:

Aynen evdeyken hiç bu kadar uzamaz normalde de bu sıra gezmeden fırsat bulamadık,yanaştı garibim kaç kere ben uykuma yenik düştüm

Dün de annemlerdeydik,kaş göz yapıyo bana hadi kalkalım kalkalım malum diyo,eniştemi bekledik o yüzden de geç geldik
Bugün olmazsa yarın kesin zaten

saol canım aminnnn aynen yaaa mini elbise giydiğimde karışmazdı hç paso bakardı şimdii tayt giydiriyor beyefendiiii

Aynen katılıyorum..

Benden 3 yaş büyük herifim 33 yaşında..

maşallah iyi idealmiş erkekler biraz çocuk ruhluda ancak büyüyorlar benimkiylede aramda 5 yaş var

bencede öyle yap hemen kandır :)

yazık adama ya

oy oy oy aşkınızı yerim sizin maşallahhhhhhhh

bencede atık havlu kesmez

ay evet askılı olursa perdeler kapalı duruyoruz

hadi gözün aydın kuzum

ay canım yaa perde çekili tül filan yinede kızıyr bana geç şurda otur burda otur diyeee evimdede rahat rahat dolastırmıyor beyefendiii koca göbüşümlee kim bakar baan diyorum yokk :26: delii yaaa

kızlar eşimm yyakışıklı değildir ama maşAllah boylu posludur karizmatiktir. Beni güzel bulurlar arkadaşım var yurttan onun faceten arkadaşları bizim düğün fotolarımızı görmüşlerrr nigara diyorlarkii " ah millettte ne şans var kızımmm şu kkzın güzelliğine bak birde evlendiği adama diye" takılmıslar bende espiriyle karısık eşime dedimm ay bu bunalıma girdii biliyorum sen çok güzelsinn ben çirkinim yanında sönuk kalıyorum vs vs zor çıkardım vallaaa

ya gelde birde onu benim gözümden görrr

aşık veysel ne demişşşş " Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasaa"

Evde yenik düşeceğine halı saha da düşsün ahahah

Evet kombinezonlarımı baby doll lerimi de giyiniyorum da şu an göbüşle pek hoşuma gitmiyo yaa,sizlere de öyle oluyor mu?

olmaz mı kuzum ya.. ben bir gecelik aldım l beden normalde m giyiyorum üzerinde dinazor falan var ama mini askılı dekoltesi bol o güzel oluyor bebişle de şirin duruyor idare edecek artık demi?

aynen bizde öyleyiz ya eşimle ama ben çok sefiyommm onu çirkinim benimmmmmmmmm

bebıslerınızn ısımlerı bellı mı kızlar:26:
benım ıcıme sınen bı ısım bulamadım henuz kızıma
aslında nil ısmını sevıyorum ama cok kısa gelıyo o da onune yada arkasına ne eklenebılır sızce:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…