Valla bak görüyo musun erkekler bi şey uğruna nasıl da tedirgin oluyolar ahahaha
Ya bende kıyamıyorum,sonra beni tehdit ediyo,sağolsun arkadaşlarımla buluştuğumda arayıp sormaz bile beni rahatsız etmeyeyim diye diyor,diyorum hadi hadi kendine pay çıkarıyosun ki bende seni rahatsız etmeyeyim :)))
Duş aldım üstümde havlu var diyeyim arayayım da
kızzzzz napyımmm kıskanırım kocişimi bennn herseyden önce ben olmalıyım hayatındaa ben ona aşığımmmm
hemde deliler gibbbbiiii
Sağol canım;evet dr lar da elinizle düzelteceksiniz demiş zaten..ay insan da kıyamaz ki yaaCanım gözünüz aydın öncelikle..
Sonrada geçmiş olsun diyim ama çok kafaya takmasınlar, benimde burnum yok gibiymiş doktor çekin devamlı demişçekerek düzelmiş, şimdi estetikli sanıyorlar... Bebişin de düzelir daha tam şeklini almıyor kemikleri çok esnek , üzülmesin annesi babası
yok kız aysun tam bana bişi dedi o anda sen geldin
ay biz de bi gece yorgunduk diğer gecede yorgunduk yatalım uyuyalım dedi ama ben bırakır mıyım hayatta
tercih etme şansı bile olmasın benceee.. napçak halısahayı aaaaabu daha çok rahatlatır seni de
vicdansız aysunnnnnnn
yemess.... benim ki yemiyo artık havlu mavlu... daha ince fikirler bul bence
delüm neyden kıskanıyosun arkadaşlarından mıgerçi ben de kıskanıyorum bazen... eve geç gelince sitem ediyorum azıcık.. öyle hoşuna gidiyo ki hemen sırnaşıyo deli
hala yiyorsa süperrr yap bencedeeeeee
Aradan biraz zaman geçince öyle bi yiyor ki bazen
Ayy naapsam ki yaa,gerçi sıcaklardan dolayı 1-2 ay erteleyecekler maçları,en iyisi maç sonrası değil de işten gelir gelmez kandırayım ahahha
Sağol canım;evet dr lar da elinizle düzelteceksiniz demiş zaten..ay insan da kıyamaz ki yaa
ayy sormaaa haftada bir halı sahası var işte kıyamıyorum ama yine de napiim yaa 1 hafta olacak nerdeyse yaaaa aaaaevet tehditleri savurayım bakayım
kıskanırım beennnnkara boncugum o benimmmm bende onun yeşil boncuguyummm o daha fena beni askılı badiyle pencere kenarına yaklaştırmıyor balkona cıkarmıyorrr
bende özledim aşkımı üç gündür ayrıyz ama bu gece dönüyor
hahaahh yer kızımmm " kadın isterse hersey olurr"
siz yaşıtmısınız canım
Ayy naapsam ki yaa,gerçi sıcaklardan dolayı 1-2 ay erteleyecekler maçları,en iyisi maç sonrası değil de işten gelir gelmez kandırayım ahahha
kızzzzz napyımmm kıskanırım kocişimi bennn herseyden önce ben olmalıyım hayatındaa ben ona aşığımmmm
hemde deliler gibbbbiiii
delüm neyden kıskanıyosun arkadaşlarından mıgerçi ben de kıskanıyorum bazen... eve geç gelince sitem ediyorum azıcık.. öyle hoşuna gidiyo ki hemen sırnaşıyo deli
kıskanırım beennnnkara boncugum o benimmmm bende onun yeşil boncuguyummm o daha fena beni askılı badiyle pencere kenarına yaklaştırmıyor balkona cıkarmıyorrr
bende özledim aşkımı üç gündür ayrıyz ama bu gece dönüyor
1 hafta çok fazla
tehditle yapma şekerim yaaaa dişiliğini göster azıcık
:
1 hafta çok fazla
tehditle yapma şekerim yaaaa dişiliğini göster azıcık
Rabbim bozmasın huzurunuzu canım benimm... ay benim eşim de eskiden kıskanç değildi hatta sinir olurdum.. evlendik bi haller oldu :)
ben de özledim ben de.....
Aynen katılıyorum..
Benden 3 yaş büyük herifim33 yaşında..
Aynen evdeyken hiç bu kadar uzamaz normalde de bu sıra gezmeden fırsat bulamadık,yanaştı garibim kaç kere ben uykuma yenik düştüm
Dün de annemlerdeydik,kaş göz yapıyo bana hadi kalkalım kalkalım malum diyo,eniştemi bekledik o yüzden de geç geldik
Bugün olmazsa yarın kesin zaten
sonra da maça gider
bencede artık havlu kesmez
oy oy oy aşkınızı yerim sizin maşallahhhhhhhh
bencede atık havlu kesmez
ay evet askılı olursa perdeler kapalı duruyoruz
hadi gözün aydın kuzum
Evde yenik düşeceğine halı saha da düşsün ahahah
Evet kombinezonlarımı baby doll lerimi de giyiniyorum da şu an göbüşle pek hoşuma gitmiyo yaa,sizlere de öyle oluyor mu?
Evde yenik düşeceğine halı saha da düşsün ahahah
Evet kombinezonlarımı baby doll lerimi de giyiniyorum da şu an göbüşle pek hoşuma gitmiyo yaa,sizlere de öyle oluyor mu?
ay canım yaa perde çekili tül filan yinede kızıyr bana geç şurda otur burda otur diyeee evimdede rahat rahat dolastırmıyor beyefendiii koca göbüşümlee kim bakar baan diyorum yokk :26:delii yaaa
kızlar eşimm yyakışıklı değildir ama maşAllah boylu posludurkarizmatiktir. Beni güzel bulurlar arkadaşım var yurttan onun faceten arkadaşları bizim düğün fotolarımızı görmüşlerrr nigara diyorlarkii " ah millettte ne şans var kızımmm şu kkzın güzelliğine bak birde evlendiği adama diye" takılmıslar bende espiriyle karısık eşime dedimm ay bu bunalıma girdii biliyorum sen çok güzelsinn ben çirkinim yanında sönuk kalıyorum vs vs zor çıkardım vallaaa
ya gelde birde onu benim gözümden görrr
aşık veysel ne demişşşş " Güzelliğin on para etmez şu bendeki aşk olmasaa"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?