2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ay adamlar hem anlamazlar hemde bizimkileri beğenmezler hiçç anlamış değilimm
evet yaaa ayy aklıma ne geliyorr bide beni böylee sürüncemede bırakıp yumurta kapıya dayanıncaaa " ooo tamam isim misim bulamadık annemin adı hazır bekliyor, onu koyalım falan demesindee"
kayınpederimin oğlu ne de olsa, o öylee yapmış biliyormusunuz...görümcemin adı 2 tane nufus cuzdanındaki farklı, söylenen farklı...söylenen resmiyette yok:44:kayınvalidem şu olcak demiş, kayınpederim başka bişey...ve gitmiş kendi dediği adı yazdırmışş kızınaa...
haa sonuç olarak kayınvalşdemin istediği (resmiyette olmayan adı) kullanılıyorr ama yinede çok saçma...tamamenfarklı bi kişii yani o resmiyete göree

yaa benimkidee bi inatt cık diyee üstünee başka bişey demiyor... aybükee ne güzel yaaaa...kızlarr yaaaaaaaaaaaaaa koyabilecek varsa aybüke koysun bari kızçemin arkadaşlarında olsunnn

İSİM ANLAMI kökeni
İKRANUR Herşeye Rabbinin ismi ile başlayan, nurlu insan. Arapça
REYYAN cennette sadece oruçluların geçeceği kapının ismi ... Arapça
ESLEM Daha sağlam, en selâmetli, en sâlim. Türkçe
FEYZA 1. Suyun taşıp akması. 2. Bolluk, çokluk, verimlilik, fazlalık, gürlük, ilerleme, çoğalma. 3. İlim, irfan. 4. Feyz ile dolu olan. Arapça
ERVA . Çok güzel genç. 2. Son derece cesur ve yiğit adam. Arapça
GÖKÇE 1. Gökle ilgili göğe ait semavi. 2. Mavi, mavimsi. 3. Güzel hoş güzelce, latif. 4. Gösterişli. Türkçe
NEVAL Talih, kısmet. Arapça
TUĞÇE Cennetteki Tuğba ağacının dallarına verilen ad. ... Türkçe
YAREN Arkadaş, dost, yakın dost Arapça
AHSEN Daha güzel, çok güzel, en güzel. Ahsen-i takvim: En güzel şekil. Kur'an-ı Kerim'in Tin suresinin 3. ayetinde insanın ahsen-i takvim üzere yaratıldığı beyan buyurulmaktadır. Ahsen kelimesi, Kur'an'da 16 yerde zikredilmiştir Arapça
AYBÜKE ay ışığı,ay gibi parlak,ay yüzlü,ay benizli,akıllı zeki. Türkçe
HAFSA Hz. Ömer'in kızı. Hz. Peygamberin zevcelerinden, Ümmü'1-Mü'minin Arapça

haklısın canımmm ayşe fatma naciyee tarih oluyor dediğin gibi birde lina teyze olsun yaaa

çakaaaaaaaallllllllll zekiiice zeynep ismini çok severim

çakalımm tabbiiii ne onları küstürcem nede kendimi eşime diyorum da daha 5 ay var diyor delüüüü

beni kızdırdığı zaman 9 ay ben tşıyorum dua et sana danısıyorum diyorum hemen suusyorrr

canım ya şimdi de böyle bir sorun mu çıktı. eşin bozmasın ama anlaşmayı hani senin dediğin olacaktı. bence aybüke güzel bir isim.

bende kayınvalidemin ismini koymak istiyorum. eşim istemiyor, ne gerek var diyor. oysa o kadın o kadar tatlı iyiki, onun gibi biri olur belki benim kızımda hem kadın bizim için neler neler yapmadı. bakalım belki kandırabilirim belkide eşim güzel bir isim bulur o olur. benim illa şu olsun diyeceğim bir isim aklımda yok.

adı ne kayınvalidenin kayınvalidesinin adınıı koyan gelin olrak tarihe geçiricem seniiiii

sen bence bu ısım konusunu fazla zamana bırakma bence canım bı an once esının de begendgı bı ısımde anlasın derım ben durum vahım anlattgın gıbıyse...
benımkı de cıkardı gecenlerde dılının altındakı baklayı sen neden hıc ısım arayısına gırme zahmetınde bulunmuyosun gıbısınden sıtem ettım yoksa ıstemıyomusun felan dıye dusuncesını ogrenmek ıcın bıseler soledım adam demesın mı bana kalırsa annemın adını koymak ısterım hakkı cok uzerımde dıye..
al sana bı kaya neryye dayarsan daya yanı sok oldum bole dusuncegne hıc ıhtımal vermemstm cunku..
ama tabıkı bu sadece benım fıkrımdır senın hakkın sen secmelısın ısmını dıyınce bse de demedım
smdı ıkımznde ıcıne sınsın ıstyorum buldugum ısım
ole emırvakı gıbı bı benım dedgım olsun ıstemıyorum ondan kafam karısıyo benımde

kızlarrrrr o gıcık olduğum kadının tayini çıkıyo yakında yazı geldi hihohohhhhhooooo

darısı başına aysunnnnnnnn, inşallah sen de kurtulursun sekreterden

canım kız ismi bulmak çok zor bence ya , isim söyleyemem ama baştaki isim hangi harfle biterse ondan sonra ki isim o harfle başlayınca söylemesi çok hoş oluyor NİL LARA GİBİ MİSAL attım o ismi tabiki öyle düşünebilirsin

cık ismini beğenmedim amaaa yapısına bayıldım kadının maşAllahhh

benimki düşman başınaaaaa

benim tanımadan öncede beğendiğim bir isimdi. şansıma tabiki. ben bildiğimiz duyulmuş, çocuğumun iki kere söylemek zorunda kalmayacağı, dalga geçilmeyecek bir isim koyacam çocuğuma.

kızlarrrrr o gıcık olduğum kadının tayini çıkıyo yakında yazı geldi hihohohhhhhooooo

hadi gözün aydın. aysunun tayini çıkcak gibi görünüyor bu gidişle :))

ayy öle bişi yapmasın bizimki sormadan yapamazda yoksa canına okurum bulur 2. çocuğuu rüyasında kayınvalidenin ismi ne tatlım ?
benimki isim beğenmedi şimdiye kadr cıkk diyor, kayınpederde volkan koyun dedi ben murata koyacaktım koyamadım siz bari koyun dedi, bende cevap olarak senin tren kaçmışş bir kere koysaydın oğluna biz koymucaz volkan başka düşünüyoruz dedi eşimin yanında umrumda olmaz valla hele bir eşime öle bişi yaptırsınn torununu zor görür

yaa sorma burcummm gündemimizdee sorun hiç eksik olmuyorr hainlik yapıyorr eşim... aybükee kulagına hoş gelmiyormuş beyefendinin, yine benim dediğim olcakmışştaaa hani, ben bulacakmışım o seçecekmişş...eee dedimm bulduklarımın her birine bi kulp takıyorsun... nasıl benim istediğim olacak o zaman:44: ve ben aybükee istiyorummm...yok diyor kabul etmiyor gıcık

ama yılmıycammm aybükee değilsede yine kendi istediğim bi isim için diretcemmm

oh ohhhh kendim almışş kadar sevindimmm canımmmmm

darısı basımaaaaa Allah büyükkkk işteeeee

benimkideee beyaz olsunn magnum beyazzz

sabahtan beri daha toparlanamadım ya noldu bugün bize anlamadım çok kötüyüm her yerim ağrıyor bir şey yiyemedim az iyi oldum bari sohbete katılayım unuturum dedim bizde isim bulamadık ya kızıma ismiyle seslenmek istiyorum

zaten bende zeynep lina koysam herkes zeynep dicek biliyorummm

aynen benim tahyin 3 ay sonraa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…