evet yaaaay adamlar hem anlamazlar hemde bizimkileri beğenmezler hiçç anlamış değilimm
hadi yaa benziyoruz hemşom yaaabakalım bizim fıstıklar kime çekecekkk
aybüke bende önermiştim eşime baya espirilidir " aybüke mi aybüke büke bbükeee dedi manyakkk" hemen isimlerden espiri patlatıyr sinir ediyor beniii
canım anneme dedim deee lina ne kız gavur ismi gibi dedi bende arapça kuranda geçiyor dedim dili dönmezmişş efendimmm
bende eşime " zeynep lina " koyalım dedim onlar zeynep biz lina diyelim dedim nasıl amaaaa
hem bıze bırakıyolar sozde hemde her ısme bı bahane buluyolar hepsı aynı bu erkeklerın desene
aybuke guzelmıs aslında ya nıye begenmedı kı anlamı ne bu arada
reyyan benım de aklımda olan ısımlerden ama daha solemedım esıme solesem kesın bı bahane bulur sıp dıye
hıc duymamstım canım lına kulaga guzel gelıyo ama fazla sıradası o tarz ısımler benım ıcın bebekkken severken ıyı oluyoda buyuyunce sankı uymıcakmıs gıbı gelıyo ama tabı herkesın kendı zevkı sonucta
zaten farkındaysanız kızlar ayse fatma zeynepler hepten tarıh oldu eskıden ayse teyzemımz vardı
ılerde ılayda teyze alara nınelerımız olucak cok garıp gelıyo ya dmı
hem bıze bırakıyolar sozde hemde her ısme bı bahane buluyolar hepsı aynı bu erkeklerın desene
aybuke guzelmıs aslında ya nıye begenmedı kı anlamı ne bu arada
reyyan benım de aklımda olan ısımlerden ama daha solemedım esıme solesem kesın bı bahane bulur sıp dıye
çakaaaaaaaallllllllllzekiiice zeynep ismini çok severim
evet yaaaayy aklıma ne geliyorr bide beni böylee sürüncemede bırakıp yumurta kapıya dayanıncaaa " ooo tamam isim misim bulamadık annemin adı hazır bekliyor, onu koyalım falan demesindee"
kayınpederimin oğlu ne de olsa, o öylee yapmış biliyormusunuz...görümcemin adı 2 tane nufus cuzdanındaki farklı, söylenen farklı...söylenen resmiyette yok:44:kayınvalidem şu olcak demiş, kayınpederim başka bişey...ve gitmiş kendi dediği adı yazdırmışş kızınaa...
haa sonuç olarak kayınvalşdemin istediği (resmiyette olmayan adı) kullanılıyorr ama yinede çok saçma...tamamenfarklı bi kişii yani o resmiyete göree
yaa benimkidee bi inattcık diyee üstünee başka bişey demiyor... aybükee ne güzel yaaaa...kızlarr yaaaaaaaaaaaaaa koyabilecek varsa aybüke koysun bari kızçemin arkadaşlarında olsunnn
evet yaaaayy aklıma ne geliyorr bide beni böylee sürüncemede bırakıp yumurta kapıya dayanıncaaa " ooo tamam isim misim bulamadık annemin adı hazır bekliyor, onu koyalım falan demesindee"
kayınpederimin oğlu ne de olsa, o öylee yapmış biliyormusunuz...görümcemin adı 2 tane nufus cuzdanındaki farklı, söylenen farklı...söylenen resmiyette yok:44:kayınvalidem şu olcak demiş, kayınpederim başka bişey...ve gitmiş kendi dediği adı yazdırmışş kızınaa...
haa sonuç olarak kayınvalşdemin istediği (resmiyette olmayan adı) kullanılıyorr ama yinede çok saçma...tamamenfarklı bi kişii yani o resmiyete göree
yaa benimkidee bi inattcık diyee üstünee başka bişey demiyor... aybükee ne güzel yaaaa...kızlarr yaaaaaaaaaaaaaa koyabilecek varsa aybüke koysun bari kızçemin arkadaşlarında olsunnn
canım ya şimdi de böyle bir sorun mu çıktı. eşin bozmasın ama anlaşmayı hani senin dediğin olacaktı. bence aybüke güzel bir isim.
bende kayınvalidemin ismini koymak istiyorum. eşim istemiyor, ne gerek var diyor. oysa o kadın o kadar tatlı iyiki, onun gibi biri olur belki benim kızımda hem kadın bizim için neler neler yapmadı. bakalım belki kandırabilirim belkide eşim güzel bir isim bulur o olur. benim illa şu olsun diyeceğim bir isim aklımda yok.
adı ne kayınvalideninkayınvalidesinin adınıı koyan gelin olrak tarihe geçiricem seniiiii
adı ne kayınvalideninkayınvalidesinin adınıı koyan gelin olrak tarihe geçiricem seniiiii
ehhh seninde böyle bir kayınvaliden olsa sende koymak isterdin. :))) adı vuslat.
bebıslerınızn ısımlerı bellı mı kızlar:26:
benım ıcıme sınen bı ısım bulamadım henuz kızıma
aslında nil ısmını sevıyorum ama cok kısa gelıyo o da onune yada arkasına ne eklenebılır sızce:26::26:
kızlarrrrr o gıcık olduğum kadının tayini çıkıyo yakında yazı geldi hihohohhhhhooooo
darısı başına aysunnnnnnnn, inşallah sen de kurtulursun sekreterden
cık ismini beğenmedim amaaa yapısına bayıldım kadının maşAllahhh
benimki düşman başınaaaaa
kızlarrrrr o gıcık olduğum kadının tayini çıkıyo yakında yazı geldi hihohohhhhhooooo
canım ya şimdi de böyle bir sorun mu çıktı. eşin bozmasın ama anlaşmayı hani senin dediğin olacaktı. bence aybüke güzel bir isim.
bende kayınvalidemin ismini koymak istiyorum. eşim istemiyor, ne gerek var diyor. oysa o kadın o kadar tatlı iyiki, onun gibi biri olur belki benim kızımda hem kadın bizim için neler neler yapmadı. bakalım belki kandırabilirim belkide eşim güzel bir isim bulur o olur. benim illa şu olsun diyeceğim bir isim aklımda yok.
benim tanımadan öncede beğendiğim bir isimdi. şansıma tabiki. ben bildiğimiz duyulmuş, çocuğumun iki kere söylemek zorunda kalmayacağı, dalga geçilmeyecek bir isim koyacam çocuğuma.
hadi gözün aydın. aysunun tayini çıkcak gibi görünüyor bu gidişle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?