- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
hoşgeldiniz sefalar getirdin. nasılsınız efendim iyi misiniz? sıcak mı oralar :)))
bak hele çok fena kız bu kadın. ne koycan onun dediğini, kendi ananın adını koy çatlasın
bilmem ki dediğin doğru aslında , o da kararsız bişide demiyor. ama ben ona dedim senin adın güzel koymak istiyorum diye, kalktı öptü beni canım benim siz istediğini koyun, hiç önemli değil dedi. eşim buna rağmen ne gerek var diyor. bakalım bakalım :)
hııı, valla var bir durumlar, doktor bana uyumlu demişti baştan. neyse artık. bayramda doğmasın bari :)
Pazar günü biraz kıpırdadı oğlum ama 3 gündür yok, ben de huzursuz oluyorum, acaba çok mu pimpirikliyim?
Bugün unnadoda chikko ürünleri var çok şirin ama çok pahalı....
hee ok canım o zaman siz bildireceksiniz yani rahat olayımherkes kendi kurasını kendi çekecek canım sonra özel mesajla sectiği numarada kim var onu bildireceğiz ve daha sonra adres bilgilerini isteyeceğiz ve kurada çıkan kişinin adres bilgilerini vereceğiz hayırlı olsun diyeceğiz
Bende öyle düşünüyorum canım yaa bakalım bi sorarım tabi..dönünce yaptır bence ama doktoruna da sor tabi...
:)))))
.
hoşgeldin bu arada. ohhh tatilde bu taraftasınız. güzel ayarlamışsınız. iyi eğlenceler şimdiden.
:)))))) var canım listemiz ama kampanya değil tabi hemen bakalım :
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
Ben burada sıcaktan yürüyüş yapamaıyorum...
49 dereceydi dün...
Bugün biraz daha serin ama ben çok hassaslaştım ve sıcağa dayanamıyorum, ki sıcağı çok severim...
Pazar günü biraz kıpırdadı oğlum ama 3 gündür yok, ben de huzursuz oluyorum, acaba çok mu pimpirikliyim?
Ben burada sıcaktan yürüyüş yapamaıyorum...
49 dereceydi dün...
Bugün biraz daha serin ama ben çok hassaslaştım ve sıcağa dayanamıyorum, ki sıcağı çok severim...
hoşgeldiniz sefalar getirdin. nasılsınız efendim iyi misiniz? sıcak mı oralar :)))
bak hele çok fena kız bu kadın. ne koycan onun dediğini, kendi ananın adını koy çatlasın
bilmem ki dediğin doğru aslında , o da kararsız bişide demiyor. ama ben ona dedim senin adın güzel koymak istiyorum diye, kalktı öptü beni canım benim siz istediğini koyun, hiç önemli değil dedi. eşim buna rağmen ne gerek var diyor. bakalım bakalım :)
hııı, valla var bir durumlar, doktor bana uyumlu demişti baştan. neyse artık. bayramda doğmasın bari :)
Aslında bende bu tarihlerde istiyordum ama eşimin dayıları,kuzenleri falan geçen yıl ki ekibimizle gideceğiz allah izin verirse.
Herkes o tarihe uydu e mecburen bana da uymak düştü
Aslında Avşa adasını bende istiyordum da hani ada ya korktum bu sene,eşimle bekarken 3 gün kaçamak yapmıştık orda hiç unutmam ve en unutamadığım tatilimdir aaah aah
Bu arada kardeşini de tebrik ederim canım mezun olmuş..
Eylül'de güzel bi tarih bence daha bi püfür püfür olur sanki,rahat edersin...
[/COLOR][/B]
Canımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendinekızlar bahsediyordum ya 10 gündür kulağım tıkalı, burnum tıkalı bazen burnum kanıyor diye. dün eşim randevu almış bugün KBB'deydim. doktor muhtemelen alerjik bir şey yaşıyorsun hamileliğe bağlı dedi. aldı aleti baktı sağ kulak çok temiz maşallah ama sol iptal olmuş dedi. egzama olmuşum ve çok temizlemekten kulağı tıkamışım. yıkadı kulağımı çok tahriş olmuş, çok acı veriri bu nasıl dayandın dedi.. bana kalsa daha dayanacaktım dün akşam kulak burun tıkandı nefes alamadım, burnumdan sürekli akıntı nasıl ağlıyorum ama nefes alamıyorum diye. eşim pank oldu hadi acile gidelim dedi yok dedim gitmem hamileyim zararı olur. serum fizyolojik hazırladım burnumu öyle açtım oturur pozisyonda da uyudum sabah doktorda aldık soluğu. 2 tane damla verdi kana karışmayana cumartesi yine gel dedi. ama iyi sabretmişsin bu çok bir şey dedi. kızlar bir de kulağınızı temizleme çubuğuyla temizlemeyein boş pamuk ya da atlet parçası ile suyunu al sonra kurutma makinası ile kurut dedi doktor aklınızda olsun...
kızlar sizi gidi cadı gelinler ulennn oglan doguracagım diye korktum valla acilen kız dogurmam lazım el birliğiyle kaynanayı fırttrtmak için alemsin ESRA HELE SEN
bende size anlatayım maceramı gecen bizde tatilden önce mecburi ziyaretimizi yaptık kaynanaya bir legen sarma ici ve yaprak anammmm o da ne gçrünce beynimden vuruldum oturttu beni ertesi gün gelecek muhterem kaynıma ve karısına hazırlıkmış yani bugün pişmeyecek neyse hic gıkım cıkmadı bir iki sardım su icmeye mutfaga gitim güyaaa:)))kocamı sıkıştırdım beni bu işkenceye sen maruz bıraktın beni kurtaracaksın dedim ben hamile beli agrıyan bir kadınım nasıl yapar bunu yaaa demi ama hemde bulantılardan bitmiş birine..Sonra kocacık geldi hayatım sen hamilesin zaten mahvoldun belinde agrıyor kalk sanamı kaldı bu iş yarın kendileri sarsın ve yesinler dedi:)))))bende kalktım tabi sonra sahile gittik.:))))
ben bebeğimi 10 ekim de doğurmak isterdimhem annemin hem benim doğumgünümüz çünkü... ha bi de benim nikah tarihim :)
:)))))
aminnnn inşallah. :))) az kaldı arkadaşım yarın dananın kuyruğu kopuyor, o bana doktordan sonra haber vercek ama size söylemicem, gelsin kendi açıklasın
bebeklerimize hediye almak için çekiliş yapıyoruz canım. bu ay isimler belli olacak. bayramdan sonra hediyeleri göndercez.
tutmadı canım ya, valla tutacak diye de korktum bir an :))) erkek çıkıyordu bende.
evet canım aynen öyle olacak.
hoşgeldin bu arada. ohhh tatilde bu taraftasınız. güzel ayarlamışsınız. iyi eğlenceler şimdiden.
:)))))) var canım listemiz ama kampanya değil tabi hemen bakalım :
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
Kızlarrr nabersiniz bakalımm?Sabah beri geliyorum okuyorum tam yazıcam gitmek zorunda kalıyorumÇoook Özledik sizi biz bebişimle
Canımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendineGerçekten de kulak çubukları zararlı bir keresinden pamuğu kocacığımın kulağında kaldı, farketmemiş bir de iyice içeriye doğru itmiş zor çıkardı doktor
İşte böyle durumlarda hamileliğimizi kullanmak çok iyi oluyor tatlımm. Alttan kaleyi fethetmişsin kayganan hesap yapsın dursun daha
Benn de 15 ekimmm. Aşkımla sevgili olma tarihimizzz
Kuzuuuumm benim ki yarın kesinleşecek gerçi ama pipiloş değil bıdıştı yaaAllah mı söyletiyor ki acaba seni????
kızlar bebek şekeri sepeti veya puseti nasıl bişi düşünüyorsunuz hasır mı alsam dedim şunlarda hoş muşşş
şerbet takımları var birde :)) ay çok heyecanlıııııı
Eki Görüntüle 448307 Eki Görüntüle 448311
sağol canım kardeşim adına :)
ay eylüle kadar ben patlarım gibime geliyor yaaa... herkes tatile çıkıyor, denize girmeyi de çok istiyorum artık...
avşayı ben çok seviyorum... hele gece yürüyüşü yapmak orda çok zevkli...
eşim de eylülde rahat rahat tatil yaparız hem sen izne çıkmış olursun diyo.
bu sene 7 gün iznim kaldı çünkü 5 gününü konyada 2 gününü de taşınmaya ayırdım :26:
stres yapma canım yaa..uyuyordur belkide pipiloşun annesi..uyandık oldugu zamanlar senin uyku zamanına denk gelmiş olabilirr...ne zaman gideceksin bi daha bebeğini görmeye?
yok çıkma zaten akşamları çıkabiliyrsan çık yoksa tehlikeli olur senin için... bebeğin için çikolata ye bol su iç ve sırtüstü uzan o zaman hissedersin kuzum
endişelenme benimkide 2 gündür sakin, doktor normal dedi.
biz gece çıkıyoruz yürüyüşe. 10 dan sonra güzel oluyor.
ilkkez bu kurbanda tatil gün hesabım yok
Kızlarrr nabersiniz bakalımm?Sabah beri geliyorum okuyorum tam yazıcam gitmek zorunda kalıyorumÇoook Özledik sizi biz bebişimle
Canımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendineGerçekten de kulak çubukları zararlı bir keresinden pamuğu kocacığımın kulağında kaldı, farketmemiş bir de iyice içeriye doğru itmiş zor çıkardı doktor
İşte böyle durumlarda hamileliğimizi kullanmak çok iyi oluyor tatlımm. Alttan kaleyi fethetmişsin kayganan hesap yapsın dursun daha
Benn de 15 ekimmm. Aşkımla sevgili olma tarihimizzz
Kuzuuuumm benim ki yarın kesinleşecek gerçi ama pipiloş değil bıdıştı yaaAllah mı söyletiyor ki acaba seni????
stres yapma canım yaa..uyuyordur belkide pipiloşun annesi..uyandık oldugu zamanlar senin uyku zamanına denk gelmiş olabilirr...ne zaman gideceksin bi daha bebeğini görmeye?
yok çıkma zaten akşamları çıkabiliyrsan çık yoksa tehlikeli olur senin için... bebeğin için çikolata ye bol su iç ve sırtüstü uzan o zaman hissedersin kuzum
endişelenme benimkide 2 gündür sakin, doktor normal dedi.
biz gece çıkıyoruz yürüyüşe. 10 dan sonra güzel oluyor.
Sıcaktan içtiğim suyu normalde asla içmem zaten...
Terlemekten bitap düşüyorum....
Saat 10 dedim mi de uyuyorum kafamı tutamıyorum, ama yürümem lazım, kabızlık ve midemin şişliği beni öldürecek...
Göbek hiç yok tamamen midem şişti yaaa... Bir bardak su içsem şişiyor midem, dalga geçiyor millet artık....
Aç gezeceğim neredeyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?