2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Pazar günü biraz kıpırdadı oğlum ama 3 gündür yok, ben de huzursuz oluyorum, acaba çok mu pimpirikliyim?
Bugün unnadoda chikko ürünleri var çok şirin ama çok pahalı....

Ben burada sıcaktan yürüyüş yapamaıyorum...
49 dereceydi dün...
Bugün biraz daha serin ama ben çok hassaslaştım ve sıcağa dayanamıyorum, ki sıcağı çok severim...

benimki bayramda doğarsa adını kurban koyarım yok kız şaka şaka

Pazar günü biraz kıpırdadı oğlum ama 3 gündür yok, ben de huzursuz oluyorum, acaba çok mu pimpirikliyim?

stres yapma canım yaa..uyuyordur belkide pipiloşun annesi..uyandık oldugu zamanlar senin uyku zamanına denk gelmiş olabilirr...ne zaman gideceksin bi daha bebeğini görmeye?

hee ok canım o zaman siz bildireceksiniz yani rahat olayım

dönünce yaptır bence ama doktoruna da sor tabi...
Bende öyle düşünüyorum canım yaa bakalım bi sorarım tabi..

Hoşbulduk canım,çook teşekkür ederim inşallah eğleniriz bol bol..
Evet hatta bende tahmin yapmıştım bakalım nolcak

49 dereceydi dün...
Bugün biraz daha serin ama ben çok hassaslaştım ve sıcağa dayanamıyorum, ki sıcağı çok severim...

yok çıkma zaten akşamları çıkabiliyrsan çık yoksa tehlikeli olur senin için... bebeğin için çikolata ye bol su iç ve sırtüstü uzan o zaman hissedersin kuzum

endişelenme benimkide 2 gündür sakin, doktor normal dedi.

49 dereceydi dün...

biz gece çıkıyoruz yürüyüşe. 10 dan sonra güzel oluyor.

ilkkez bu kurbanda tatil gün hesabım yok

Son düzenleme:

sağol canım kardeşim adına :)

ay eylüle kadar ben patlarım gibime geliyor yaaa... herkes tatile çıkıyor, denize girmeyi de çok istiyorum artık...
avşayı ben çok seviyorum... hele gece yürüyüşü yapmak orda çok zevkli...
eşim de eylülde rahat rahat tatil yaparız hem sen izne çıkmış olursun diyo.
bu sene 7 gün iznim kaldı çünkü 5 gününü konyada 2 gününü de taşınmaya ayırdım :26:

endişelenme canım yaa... benimki bazen çok hareketli bazen hiç kıpırtı yok :)

Kızlarrr nabersiniz bakalımm?Sabah beri geliyorum okuyorum tam yazıcam gitmek zorunda kalıyorum Çoook Özledik sizi biz bebişimle

Canımm çok geçmiş olsunn dikkat et kendine Gerçekten de kulak çubukları zararlı bir keresinden pamuğu kocacığımın kulağında kaldı, farketmemiş bir de iyice içeriye doğru itmiş zor çıkardı doktor

İşte böyle durumlarda hamileliğimizi kullanmak çok iyi oluyor tatlımm. Alttan kaleyi fethetmişsin kayganan hesap yapsın dursun daha

ben bebeğimi 10 ekim de doğurmak isterdim hem annemin hem benim doğumgünümüz çünkü... ha bi de benim nikah tarihim :)

Benn de 15 ekimmm. Aşkımla sevgili olma tarihimizzz

Kuzuuuumm benim ki yarın kesinleşecek gerçi ama pipiloş değil bıdıştı yaa Allah mı söyletiyor ki acaba seni????

çok geçmiş olsun balım ya hakkaten kötü olmuş. bundan sonra yanımdan bile geçirmeyecem bebişime de hiç kullanmayacağım

kızlar benim pc de bi gariplik bi denyoluk var bugün,her sayfa değiştiğim de reklam çıkıyor,alıntı yapmaya çalışıyorum bi önceki alıntıladığım çıkıyor,zaten face de giremedim sertifika hatası diyor ay şaşırdım yaaaaaaaaa:26:

kızlar bebek şekeri sepeti veya puseti nasıl bişi düşünüyorsunuz hasır mı alsam dedim şunlarda hoş muşşş

şerbet takımları var birde :)) ay çok heyecanlıııııı

Heh bu sefer oldu..

Evet yaa,bizim 2.trimester dönemi için tatil,yüzme,yürüyüş daha iyiymiş aslında.
Avşa'nın havası,atmosferi ne derler ambiansı çok çok farklı,bayram da da eşimin arkadaşları kaçalım diyorlar hep beraber ama zaten kalabalık bi yer nasıl olur bilemem tabi..kısmetçç

Sende bayağı yollarda geçirdin gebeliği değil mi canım?

stres yapma canım yaa..uyuyordur belkide pipiloşun annesi..uyandık oldugu zamanlar senin uyku zamanına denk gelmiş olabilirr...ne zaman gideceksin bi daha bebeğini görmeye?

yok çıkma zaten akşamları çıkabiliyrsan çık yoksa tehlikeli olur senin için... bebeğin için çikolata ye bol su iç ve sırtüstü uzan o zaman hissedersin kuzum

Sıcaktan içtiğim suyu normalde asla içmem zaten...
Terlemekten bitap düşüyorum....
Saat 10 dedim mi de uyuyorum kafamı tutamıyorum, ama yürümem lazım, kabızlık ve midemin şişliği beni öldürecek...
Göbek hiç yok tamamen midem şişti yaaa... Bir bardak su içsem şişiyor midem, dalga geçiyor millet artık....
Aç gezeceğim neredeyse...

ilkkez bu kurbanda tatil gün hesabım yok

yine var canım, doktor tatile çıkarsa hesabı yapıyoruz. gerçi benimki ben ayarlıcam gelcem doğumuna dedi ama kimbilir ne olacak.

selam canım. bu liste çekiliş listesi değil , bulemsunun bebişinin tahmin listesi. çekiliş listesinde sen bıdışsın :)

Sıcaktan içtiğim suyu normalde asla içmem zaten...
Terlemekten bitap düşüyorum....
Saat 10 dedim mi de uyuyorum kafamı tutamıyorum, ama yürümem lazım, kabızlık ve midemin şişliği beni öldürecek...
Göbek hiç yok tamamen midem şişti yaaa... Bir bardak su içsem şişiyor midem, dalga geçiyor millet artık....
Aç gezeceğim neredeyse...

Evet su sanki beni de şişiriyor,yanımda büyük şişeyle geziyorum hem dakika başı wc,hem de şişkinlik kötü oluyor ama dr bol bol içeceksin dedi..hele de bu mevsimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…